Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 13 éve
Nos a meccsről, már nem spoilerezek, mert gondolom csak megnézte aki akarta, aki meg nem, arra meg nem fogok egy hétig várni 😀alig várom hogy megnézhessem.
Szóval kezdjük a negatívumokkal:
- O oldalon az első félidőben mi volt ez a playhívásnak nevezett vicc? Futások nem csak azért nem mentek, mert az O-Line annyira hulladék volt, hanem mert totál ötlettelen volt minden.
- Henery mért nem bír belerúgni a labdába egy normálisat? Már annak örülni kell, hogy az EZ-ig elér...
- Ezzel összefüggésben továbbra is kritikán aluli az ST munkája...nem elég, hogy könnyebb helyről jöhettek folyamatosan Eli-ék, ráadásul mi folyamatosan rosszról jöhettünk, mert a puntok szépen szálltak a 10-es környékéig.
- Mi van már a DL-el? Olyan, mintha mindig csak egy mp-el lennének lassabbak, mint mondjuk tavaly...eddig azért nem találkoztunk olyan hú de kőkemény OL-ekkel, hogy a produktivitás hiányát arra fogjuk. Félreértés ne essék, még így is top DL a miénk, de amikor az ember tudja, hogy mi a potenciál, akkor bizony erre a teljesítményre könnyen csóválja a fejét.
- Ryans és a két S. Meglepően off volt ma néha DeMeco. Jó nem volt azért szar, de követett el fontos hibákat. A két S meg mint az óvodások a tanítónéni bimbóját, úgy szopkodták a fake-eket...
Pozitívumok akkor:
- Vick, Shady, D-Jax. Mindhárman kiválóan játszottak. Shady csak a szokásos. Jacksonnak sokat segít, hogy Maclin mostanában nem faktor, de egyébként is kiválóan játszik, jó formában, éhesen a sikerre. Különösen tetszett a play a TD-jénél. Vick pedig rendben volt, bár még mindig hezitál egy csöppet, amikor futhatna, nézi az embert, de legalább most nem dobálta el a lasztikat.
- Innen eredően végre TO nélküli meccs, persze a szívem kihagyott RZ játéknál párszor az eddigiek hatására, de el tudnám viselni az ilyen labdabiztosságot a továbbiakban. Nyilván nem lesz mindig ez, de ha 2 alá tudjuk az átlagot szorítani, már az előrelépés, mivel azért a D-ben bőven benne van annyi ellensúlyozása.
- Aso nekem tetszett most, két playen kívül rendben volt, más kérdés, hogy Hughes se volt rosszabb azért, ami elgondolkodtató dolog. Igazán azt nem értem, hogy egy ilyen okos, értelmes ember, mint Nándi, hogy kerülhetett ilyen helyzetbe? Mert már most nem is igazán fogható a teljesítménye a D stratégiára.
- OL második félidő. Ezt szeretném látni egy meccsen keresztül. Bell is egész okosan játszott, még néha a lábmunkája is kezdett hasonlítani Petersére. Persze köze nincs hozzá, de ha stabil tud maradni, már az nagyon fontos lépés lenne. Watkins kifejezetten okés volt. Herremans átlagos, de nála ugye az is jó. Hát a kis centerünk az igen keserves, remélem keresünk valakit a helyére.
- Reid már megint jól cselléndzselt!
Összességében egy nagyon jó Giants ellen ki-ki meccsen rengeteg pozitívummal kecsegtettek minket a játékosok. Ami igazán örömteli, hogy láthatóan ésszel mérte fel a hibákat a csapat, megértette, és kiküszöbölte. Csak így tovább!Eazzy
több mint 13 éve
Köszönöm szépen hogy válaszoltál a kérésemre. Már Greengo elküldte uyganezt a linket. Én máshonnan szoktam csak azon az oldalon most 6.-áig szünet van.nem tudna valaki , megdobni egy linkel ahonnan letudom szedni a meccset?Petikievak01Annyira de annyira tudtam, hogy ezt be fogja valaki nyögni nem mintha a Bóltimór meccs után ne tettem volna be de akkor senki le se tojta. De most a te kedvedért még egyszer utoljára 😉 😛
forum.wiziwig.eu/threads/77376-NFL-Regular-Season-2012-13-Full-Game-Downloads/page12dande
több mint 13 éve
Bell-t én elég gyengének láttam, de már annyi helyen olvasom, hogy jó volt, hogy talán én vagyok a hülye. De összességében az OL sokkal jobb volt, mint amit vártam. April-re meg nagyon mérges vagyok, majdnem rajtuk ment el a meccs. Ami a legjobb, hogy már a 3. meccsünket nyerjük az utolsó drive-unknal. Tavaly pont a 4. negyedeink voltak katasztrófák.
Maclin-re azt hittem már 100%-os, ezek szerint nem.
Vick: "I'll be honest, missing the preseason did affect me to a certain extent, but now I'm getting into my groove and seeing the field better."
Akkor ezek után már nem lesz több rossz meccs, ugye, Mike?
több mint 13 éve
Nos a meccsről, már nem spoilerezek, mert gondolom csak megnézte aki akarta, aki meg nem, arra meg nem fogok egy hétig várni 😀Szóval kezdjük a negatívumokkal:
- O oldalon az első félidőben mi volt ez a playhívásnak nevezett vicc? Futások nem csak azért nem mentek, mert az O-Line annyira hulladék volt, hanem mert totál ötlettelen volt minden.
- Henery mért nem bír belerúgni a labdába egy normálisat? Már annak örülni kell, hogy az EZ-ig elér...
- Ezzel összefüggésben továbbra is kritikán aluli az ST munkája...nem elég, hogy könnyebb helyről jöhettek folyamatosan Eli-ék, ráadásul mi folyamatosan rosszról jöhettünk, mert a puntok szépen szálltak a 10-es környékéig.
- Mi van már a DL-el? Olyan, mintha mindig csak egy mp-el lennének lassabbak, mint mondjuk tavaly...eddig azért nem találkoztunk olyan hú de kőkemény OL-ekkel, hogy a produktivitás hiányát arra fogjuk. Félreértés ne essék, még így is top DL a miénk, de amikor az ember tudja, hogy mi a potenciál, akkor bizony erre a teljesítményre könnyen csóválja a fejét.
- Ryans és a két S. Meglepően off volt ma néha DeMeco. Jó nem volt azért szar, de követett el fontos hibákat. A két S meg mint az óvodások a tanítónéni bimbóját, úgy szopkodták a fake-eket...
Pozitívumok akkor:
- Vick, Shady, D-Jax. Mindhárman kiválóan játszottak. Shady csak a szokásos. Jacksonnak sokat segít, hogy Maclin mostanában nem faktor, de egyébként is kiválóan játszik, jó formában, éhesen a sikerre. Különösen tetszett a play a TD-jénél. Vick pedig rendben volt, bár még mindig hezitál egy csöppet, amikor futhatna, nézi az embert, de legalább most nem dobálta el a lasztikat.
- Innen eredően végre TO nélküli meccs, persze a szívem kihagyott RZ játéknál párszor az eddigiek hatására, de el tudnám viselni az ilyen labdabiztosságot a továbbiakban. Nyilván nem lesz mindig ez, de ha 2 alá tudjuk az átlagot szorítani, már az előrelépés, mivel azért a D-ben bőven benne van annyi ellensúlyozása.
- Aso nekem tetszett most, két playen kívül rendben volt, más kérdés, hogy Hughes se volt rosszabb azért, ami elgondolkodtató dolog. Igazán azt nem értem, hogy egy ilyen okos, értelmes ember, mint Nándi, hogy kerülhetett ilyen helyzetbe? Mert már most nem is igazán fogható a teljesítménye a D stratégiára.
- OL második félidő. Ezt szeretném látni egy meccsen keresztül. Bell is egész okosan játszott, még néha a lábmunkája is kezdett hasonlítani Petersére. Persze köze nincs hozzá, de ha stabil tud maradni, már az nagyon fontos lépés lenne. Watkins kifejezetten okés volt. Herremans átlagos, de nála ugye az is jó. Hát a kis centerünk az igen keserves, remélem keresünk valakit a helyére.
- Reid már megint jól cselléndzselt!
Összességében egy nagyon jó Giants ellen ki-ki meccsen rengeteg pozitívummal kecsegtettek minket a játékosok. Ami igazán örömteli, hogy láthatóan ésszel mérte fel a hibákat a csapat, megértette, és kiküszöbölte. Csak így tovább!
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 13 éve
Ide is írjatok lécci: philly.blog.hu/2012/10/01/kibeszelo_giants_vs_eagles_17Dobjátok fel kicsit a blogon is a beszélgetést. Én sajnos csak a meccs végét láttam, így nem akarok belefolyni még. köszi
több mint 13 éve
nem tudna valaki , megdobni egy linkel ahonnan letudom szedni a meccset?Petikievak01Annyira de annyira tudtam, hogy ezt be fogja valaki nyögni nem mintha a Bóltimór meccs után ne tettem volna be de akkor senki le se tojta. De most a te kedvedért még egyszer utoljára 😉 😛
forum.wiziwig.eu/threads/77376-NFL-Regular-Season-2012-13-Full-Game-Downloads/page12
több mint 13 éve
Kötelezővé tenném,hogy minden meccs előtt Dawk videókat nézzenek a srácok.De főképp beszervezném az edzői stábba bármilyen posztra csak legyen az oldalvonal mellett !
Hihetetlen mennyi erőt tudott adni pusztán a jelenléte is nem beszélve a játékáról!
Vissza akarom a Dawk sigem
több mint 13 éve
nem tudna valaki , megdobni egy linkel ahonnan letudom szedni a meccset?
több mint 13 éve
Dawk visszavonulásának programja:Aki lemaradt volna a dawks visszavonulasrol:
www.philadelphiaeagles.com/news/article-1/Eagles-To-Retire-Dawkins-No-20/2971db81-3560-46c7-850d-5f3c417e24cd
figyeljetek mert a a bowl.hu oldalon található streamek valószínű nem adják és már éjfél körül kezdik a programot ha jól értelmezem, és az Eagles honlapján élőben lehet nézni de javítsanak ki az okosabbak.dande
www.philadelphiaeagles.com/multimedia/videos/Dawkins-Rocks-Lincoln-Financial-Field-At-Halftime/4360859e-5d96-4dc2-ba8f-a9aa91378123
több mint 13 éve
grat, nem véletlen a 9ból 8 mérleg, a mostani Giants-nek az Eagles a nagy mumus... azért idén még találkozunk a metlife-ban, ott visszavágunk...csebiSzívesen elcserélném ezt a mérleget a ti öt éven belüli két gyűrűtökre de legalább egyre, amellett, hogy persze most örülök.
| Amúgy sztem 7-3-nál amikor, végül FG-lett csak, nagyon azt akartuk, hogy Shady vigye be a TD-t mert lényegében ő csinálta meg a helyzetet, és megérdemelte volna ám sajna aztán nem jött össze. Szerencsére ez most nem bosszulta meg magát. Úgy tűnik idén nem ő lesz a TD-király de nem fog zavarni ha mondjuk ő lesz a SB MVP 😛 |
több mint 13 éve
grat, nem véletlen a 9ból 8 mérleg, a mostani Giants-nek az Eagles a nagy mumus... azért idén még találkozunk a metlife-ban, ott visszavágunk...
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 13 éve
Szép meccs volt Dawk visszavonulására.| Végre működik a támadóegység. Ehhez az kellett, hogy jelentősen feljavuljon az O line. Bellt direkt "sasoltam" egész meccsen és nagyon jó munkát végzett. Szépen tartotta az emberét még akkor is ha JPP jött szembe. Ezért működött a passzjáték és láthattunk pár Vick futást is. Shady nagy mágus és jó látni, hogy nagyon jól segíti Havili is a futásoknál. Brown is jól tehermentesít. Nem volt eladott labda és a büntetésekből is kevesebbet szedtünk össze. (igaz a végén bekavartak a zebrák) Összességében elindult valami offense oldalon amit jó volt látni.
Védelemből Hughes munkája tetszett. Elég jól helyettesítette Asot akiről inkább nem írok semmit mert abban nem lenne köszönet. Hughes Cruzt is levette a pályáról amit később a Giants jól felismert és betolta a salsakirályt slotba ahol meg is verte párszor Boykint . Cox is jó munkát végzett mint ahogy az egész D line még annak ellenére is, hogy nem zsákolták be Elit egyszer sem.
ST most nagyon szar volt...és ha szarok a blokkok akkor miért rúgjuk folyamatosan a returner kezébe (?) azt nem értettem. Jó volt látni a pozitív változásokat. | Lehet a mai teljesítményért Dawkinsnak is jár egy hatalmas köszönet. 😊

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
Úgy írják hogy believe... ( ezt most nem azért írtam hogy kijavítva sokadszor is beposztold, látszik az aláírásodban is 😊 )
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
| Na akkor: April fire hihetetlen, hogy nem bír ember odaérni, a visszahordások meg semmit nem érnek. Aso cut bár élek a gyanúperrel, hogy direkt engedtük át a Giantst így, hogy aztán le lehessen pörgetni az órát de ezt Reid úgysem fogja bevallani 😀. Az baj, hogy Asoról el tudom képzelni tényleg ilyen szar. Vick respect nagyot játszott Shadyvel együtt erre van szükségünk. Az O fal második félidőre összekapta magát, és látszik futás bokkolásra nagyon jó erre kell használni. Élvezzük egy hétig a sikert aztán jöhet az állami rangadó remélem a Steel O fala nem most táltosodik meg és a DL végre alkothat valamit mert a két DE nagyon szürke eddig idén. Szép napot! |
több mint 13 éve
gondoltam alszok egyet a meccs előtt... megnéztem a Dawk-os videót eagles.com-on hát kb. annyi energia van benne hogy még holnap este is itt fogok ülni éberen. 😊
több mint 13 éve
Dawk visszavonulásának programja: www.philadelphiaeagles.com/news/article-1/Eagles-To-Retire-Dawkins-No-20/2971db81-3560-46c7-850d-5f3c417e24cd
figyeljetek mert a a bowl.hu oldalon található streamek valószínű nem adják és már éjfél körül kezdik a programot ha jól értelmezem, és az Eagles honlapján élőben lehet nézni de javítsanak ki az okosabbak.
több mint 13 éve
Szerkesztők válaszolnak 4: philly.blog.hu/2012/09/30/szerkesztok_valaszolnak
több mint 13 éve
Ne feledjétek a tippjátékot: philly.blog.hu/2012/09/27/tippjatek_negyedik_het
több mint 13 éve
Mondtam, részemről mentse meg Vick magát egy gyűrűvel de legalább 17 eladott labdamentes meccsel na azzal kb kiegyenlíti az elmúlt 1 és 1/6-d idény marhaságait. Kezdheti holnap éjjel 😛az nagy húzás lenne, ha Dawkins nem csak felmenne aztán meg le a pályáról, az meg még nagyobb, ha a következő fordulóban is visszavonulna.. 😊
Ja és bírnám ha Dawk végig játszaná a meccset bár úgysem fogja, de Eli tiszteletből dobhatna a kezébe egy INT-t (nem mintha szüksége lenne rá) 😀dande
több mint 13 éve
Mondtam, részemről mentse meg Vick magát egy gyűrűvel de legalább 17 eladott labdamentes meccsel na azzal kb kiegyenlíti az elmúlt 1 és 1/6-d idény marhaságait. Kezdheti holnap éjjel 😛Ja és bírnám ha Dawk végig játszaná a meccset bár úgysem fogja, de Eli tiszteletből dobhatna a kezébe egy INT-t (nem mintha szüksége lenne rá) 😀
több mint 13 éve
A hét képe:+1 bónuszkép:
😀
Plusz egy bónuszkép a vasárnapi találkozóhoz 😀 :
Greengo
több mint 13 éve
Reid annak idején Donovannal megtette hogy lecserélte, ha Vick nem hozza a tőle elvárhatót szerintem szemrebbenés nélkül fog cserélni...greenboyNem hinném. Nem meri megtenni most.
több mint 13 éve
Reid annak idején Donovannal megtette hogy lecserélte, ha Vick nem hozza a tőle elvárhatót szerintem szemrebbenés nélkül fog cserélni...
több mint 13 éve
Folest be kellett volna rakni a Cards ellen a 2. félidőre. Ott kiderült volna, hogy Vickhez képest mit tud. Számomra szimpatikusabb játékos, de pár előszezon meccs alapján nem lehet megítélni egy irányítót igazán. Viszont élesben, egy már eldőlt meccsen simán lehetett volna játszatni. Ha szar lett volna, akkor gondolom Vick is kevesebb savazást kapott volna.
😀
Greengo