Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 13 éve
korodiati Philadelphia Eagles 704 — drkorodiattila@gmail.com
danke

el classico vs nfl és persze az ikrek... csak kéne az a gamepassJanek
milyen ikrek?Randid lesz vasárnap egy ikerpárral?
Nekem is nagy dilemma mivel hardcore barcafan is vagyok, 7-től 8-ig Philly, Polamalu,Harrison,Woodley szétsack-eli Vicket,felbaszom magam, aztán átkapcsolok a Classicora.
több mint 13 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 689 — Apu ökölbeszorított keze
danke

el classico vs nfl és persze az ikrek... csak kéne az a gamepass

több mint 13 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 770
Mikor kezdünk most?Janek
19:00
több mint 13 éve
Mikor kezdünk most?

több mint 13 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 532 — rabszolga
Pár stat:
- Peters egy kicsit hiányzik nekünk. Tavaly 36 2yard-vagy-kevesebb futószitunk volt és abból 29et megfutott Shady. Idén eddig 9/14-el áll.
- Shady eddig 81x futott a labdával, 42x jobbra és ezekből 230 yardot hozott (Összesen 383 futott yardja van). 20x futott balra, ezekből kemény 54 yardot szedett össze. És 19x középen 99 yardért.
- A TE-k ellenünk 8,1 yardot hoznak elkapásonként és csak 1 TD-t értek el. Tavaly az első 4 meccsen ez a szám 10,7 és 3 TD volt.

Coleman-nek/a D# célkitűzése, hogy a liga legjobb védelme legyen a mienk, sőt az Eagles történelmében is a legjobb. Nagy eséllyel előbbi sem lesz meg, nemhogy az utóbbi. 😀 De jah ettől még így kell edzeni, meg kimenni a pályára.
Jenkins: “It’s definitely an attitude that we should have, to be the number one defense in the league. If you don’t have that attitude you’re already in trouble because you’re not thinking like a winner. “It would be something we strive for. Every team comes into the season with the goal to win the Super Bowl. There should be no difference in your individual goals.”
több mint 13 éve
Annak ellenére, hogy Colt Anderson, Landri és Dunlap játéka is kérdéses nagy eséllyel mind3 játszani fognak.
Landri szerdán nem edzett, csütörtökön limitáltan, pénteken pedig fullon tolta.
C.Anderson és Dunlap az egész hetet fullon tolta végig.

Nnamdi staja: 17x dobtak felé, ebből 8 elkapás lett 193 yard, 2 TD, 3 penalty.
Nnamdi-DRC-Boykin trio ellen csak 44%-os pontossággal passzolnak a QB-k.

Díjazás az alapszakasz negyedénél:
 www.youtube.com/watch?v=X6oTCj8EC3Q&feature=player_embedded#!
Offensive MVP: Celek 18 elkapás, 315 yard, 17,5 YPC
Nálam jelenleg DeSean a támadóMVP.
Defensive MVP: Ryans 22 szerelés, 1 sack, 2 elütött passz, 1 inti,
Ez nem igazán kérdés.
Impact Rookie: Kendricks 18 szerelés, 2 elütött passz
Cox is kurvajól játszik, Boykin-ra se lehet semmi panaszunk (sőt) de nálam is inkább Kendricks kapná meg ezt a címet. Úgy néz ki, hogy végre van LB-sorunk.
Unsung Hero: Mathis
A PFF-nek hála már nagyon nem unsung hero. 😀 Az nem kérdés, hogy jelenleg Ő a legjobb támadófalemberünk, de ezt a címet azért nem olyan nehéz elérni.
Más nekem se jut az eszembe. Max talán N.Allen. Neki sincs rossz szezonja eddig.
Must Step Up: Nnamdi
Nálam Maclin lenne. Igaz megint közbejött neki egy sérülés, de az utsó 2 meccsen csak 2 elkapás 30 yardért és 1 TD. Jó lenne, ha a következő meccseken az első héten hozott formáját venné elő (7 elkapás, 96 yard, 1 TD)
több mint 13 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 406 — Beware the Slim Reaper!
West Virginia - Texas beharangozó
 philly.blog.hu/9999/12/31/ncaa_beharangozo_west_virginia_mountaineers_texas_longhorns#more4822638

több mint 13 éve
Azért örüljünk csak colemannak , fizikális játékos , ő viszi a legtöbb tacklet a csapatban , és 2 intje is van...Petikievak01
Ez igaz, csak olyan átlagos a játéka. Szokott hülye hibákat csinálni, missed-tackle-ök se állnak tőle távol. Igaz, ha lesérülne nagy valószínűséggel kurva nagy gondban lennénk.
több mint 13 éve
Steelers meccsel kapcsolatban pár dolog:

Bye weekről jönnek és visszatér Harrison, Polamalu és Mendenhall is.
Eddig 1-2-vel állnak, megverték a Jets-et, kikaptak a Denver-től és az Oakland-től.

- A futójátékuk jelenleg nem létezik. 3 meccs alatt 195 yard (mi csak a Giants ellen 191 yardot futottunk), 1 TD és 2,3 yard futásonként.
- BigBen jól tolja: 109,2es QBrating 8 TD 1 INT
Igaz már 9x sack-elték, szal a DL végre tarthatna már egy zsákolóversenyt.
- A Steelers-nek összesen 11 olyan támadó playe van ami 20+ yardos volt. Nálunk csak Celeknek 8 db 20+os elkapása van.
- Egyre több pontot szereznek (19, 27, 31) és annak ellenére, hogy eggyel kevesebb meccset játszottak több pontot értek el, mint mi.
- Védelmük az 5. legjobb engedett yardokban, viszont engedett pontokban csak a 21.ek.
- Passz ellen a 3. legjobb a védelmük, de a QBratingük 99,8 (tavaly 71,7 volt).
- Eddig csak 5 sack-ük van, 1 intijük és az ellenfél irányítói 61% pontossággal passzolnak.

Majd kiderül, hogy a 3 nagy visszatérő mekkorát tud lendíteni a csapaton.
több mint 13 éve
Petikievak01 Philadelphia Eagles 1 667 — Its OK to be gay.
Reid:
- Jordan nem fog játszani.
- Anderson, Landri és Dunlap játéka kérdéses.
- R.Cooper-ről még nem döntött.
- A héten LT-ben a legtöbb snap-et Bell kapta, de hivatalosan nem nevezte meg kezdőnek.

Coleman is be volt drótozva:
 www.philadelphiaeagles.com/multimedia/videos/Sound-FX-Coleman-Soars-High/f7108409-7b6c-4cdf-941c-6e482ef6b0c2
Bírom Coleman-t, jófejnek is tűnik csak hát játszhatna egy kicsit jobban. 😀

"Ricky Watters will be honorary captain at the Lions game on Oct. 14. Forget "For Who / For What," Ricky was a GREAT player"
Asszem Curry kedvence is Watters volt.

Bébé
Azért örüljünk csak colemannak , fizikális játékos , ő viszi a legtöbb tacklet a csapatban , és 2 intje is van...

több mint 13 éve
Reid:
- Jordan nem fog játszani.
- Anderson, Landri és Dunlap játéka kérdéses.
- R.Cooper-ről még nem döntött.
- A héten LT-ben a legtöbb snap-et Bell kapta, de hivatalosan nem nevezte meg kezdőnek.

Coleman is be volt drótozva:
 www.philadelphiaeagles.com/multimedia/videos/Sound-FX-Coleman-Soars-High/f7108409-7b6c-4cdf-941c-6e482ef6b0c2
Bírom Coleman-t, jófejnek is tűnik csak hát játszhatna egy kicsit jobban. 😀

"Ricky Watters will be honorary captain at the Lions game on Oct. 14. Forget "For Who / For What," Ricky was a GREAT player"
Asszem Curry kedvence is Watters volt.
több mint 13 éve
Bébé mazo

több mint 13 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 300 — Eagles fan
Ha ilyen jó használjuk is többet. Sokat segít blokkolásoknál..igaz nem egy Weaver, de most hasznát vennénk többször.
(Cards elleni meccset még mindig nem pótoltam be :S )
Bébé
Szerintem ezzel ne is borzold az idegeidet. 😊

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
engem is meglepett mennyit használtuk Havilit

több mint 13 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 300 — Eagles fan
Ide meg majdnem elfelejtettem kirakni.
Tippelde a blogon:  philly.blog.hu/2012/10/05/tippjatek-week 😊

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
Nah végre sikerült megnézni a Giants elleni meccset. (Cards elleni meccset még mindig nem pótoltam be :S )
Hát a vége nem kicsit izgi volt. 😀
Jók voltak: Vick, Shady, Havili, DeSean, Jenkins, Cox, Hughes is jól helyettesítette Nnamdi-t.
Ryans benézett pár play-t, (TD, meg a slant-es Cruz elkapás, de hát ez van.) Maclin pedig mintha pályán se lett volna.
Snapszámok:
 www.phillymag.com/eagles/2012/10/01/eagles-snap-counts-graham-back-at-the-bottom/

JPP-t aránylag jól kivettük a játékból, ami a pass-rush-t illeti:
 bloggingthebeast.com/2012/10/03/film-review-the-eagles-ol-with-an-assist-from-the-game-plan-turned-jason-pierre-paul-into-a-near-non-factor/

Babin és T.Cole a chippblokokkról:
 bloggingthebeast.com/2012/10/01/the-eagles-defensive-line-is-dominating-by-doing-nothing-more-than-showing-up/
T.Cole-nak a jobb, Babin-nak pedig a bal oldala kapja folyamatosan az áldást.
Ez meg is látszik a sack-számokon: T.Cole-nak 1,5 sack-je van csak, Babin-nak pedig 2,5. De a D#-ünk összességében jó, szal leszarom a sackszámokat. 😀

Jah és a legfontosabb, az első punt-nál Dorenbos csinálta meg a tackle-t. 😀

+1 megmosolyogtató képsorozat 😀
 bloggingthebeast.com/2012/10/01/the-kick-is-away/
több mint 13 éve
skizofita Philadelphia Eagles Clemson Tigers 647 — Times are hard for dreamers!
Nekem esélytelen a közös meccsnézés, örülök, ha a haverokkal szezononként egy meccset + főcsoportdöntőt és SB-t meg tudom nézni. 😊

"Garaba gurít!!!... fölé." (Vitár R.)
több mint 13 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Én szerintem mennék a talira, de inkább 7-es meccsre.
A nemes cél érdekében fel tudom ajánlani a gamepass accom.kzol
Ezzel lehetséges hogy élnénk is. Egyenlőre egyébként a Facebook szavazás is a hetes meccs felé billen. Vasárnap lezárom, de szerintem biztos, hogy az lesz a nyerő.
Hát én nem tudom, tegnap megpróbáltam elolvasni de nem voltam rá képes, igen hamar felidegesített... Lehet velem van a baj, de ennyi üresmondó baromságot ilyen terjedelembe beszorítva rég olvastam. Persze nagyon jól cifrázza a dolgot az író a különböző "zseniális" analógiáival, meg a szókincse is dícséretes, de tartalmilag szerintem enyhén szólva nem túl értékes cikk. Néhol nem is értem hogy mit próbál előadni. Az meg hogy minden mondatban van legalább 2 vicceskedő édi-bédi kifejezés szintén zavar 😊
Az ilyen "Jó pár ezer nap lenyugodott már a testvéri szeretet városának horizontján, amióta "zöld vér" folyik az ereimben... Remélhetőleg, ezzel Ti is, mint a Dream Team Philadelphia Eagles rajongók hasonlóképpen vagytok." jellegű megnyilvánulások sem túl szimpatikusak. Bocs basszus, nekem még 1500 napja sincs, én kérek elnézést, remélem azért befogadtok a sas-fanok közé 😀Rataxes
Azt mondták, hogy az ő céljuk a népsportos blog meghódítása. Ott lehetséges, hogy szeretik az ilyesmit olvasni. Én maradok inkább a somebody és Deny féle humoros ironizálásnál.
több mint 13 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
A nemes cél érdekében fel tudom ajánlani a gamepass accom.kzol
Ezzel lehetséges hogy élnénk is. Egyenlőre egyébként a Facebook szavazás is a hetes meccs felé billen. Vasárnap lezárom, de szerintem biztos, hogy az lesz a nyerő.
több mint 13 éve
korodiati Philadelphia Eagles 704 — drkorodiattila@gmail.com
Hát én nem tudom, tegnap megpróbáltam elolvasni de nem voltam rá képes, igen hamar felidegesített... Lehet velem van a baj, de ennyi üresmondó baromságot ilyen terjedelembe beszorítva rég olvastam. Persze nagyon jól cifrázza a dolgot az író a különböző "zseniális" analógiáival, meg a szókincse is dícséretes, de tartalmilag szerintem enyhén szólva nem túl értékes cikk. Néhol nem is értem hogy mit próbál előadni. Az meg hogy minden mondatban van legalább 2 vicceskedő édi-bédi kifejezés szintén zavar 😊
Az ilyen "Jó pár ezer nap lenyugodott már a testvéri szeretet városának horizontján, amióta "zöld vér" folyik az ereimben... Remélhetőleg, ezzel Ti is, mint a Dream Team Philadelphia Eagles rajongók hasonlóképpen vagytok." jellegű megnyilvánulások sem túl szimpatikusak. Bocs basszus, nekem még 1500 napja sincs, én kérek elnézést, remélem azért befogadtok a sas-fanok közé 😀Rataxes
+1
Nekem se tetszett, ugyan azért amit írtál, ez nem vicces, nem stílusos, sok helyen értelmetlen, üres szó-fosás.
De azért megbocsájtok neki mégis csak Eaglesfan.
több mint 13 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 701 — je suis poloska
nyilván jó mind2 időpont!

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 215 — Eagles fan
Az ilyen "Jó pár ezer nap lenyugodott már a testvéri szeretet városának horizontján, amióta "zöld vér" folyik az ereimben... Remélhetőleg, ezzel Ti is, mint a Dream Team Philadelphia Eagles rajongók hasonlóképpen vagytok." jellegű megnyilvánulások sem túl szimpatikusak. Bocs basszus, nekem még 1500 napja sincs, én kérek elnézést, remélem azért befogadtok a sas-fanok közé 😀

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 13 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 297 — Így remélem megfelelek nektek.....
Mondanom sem kell ez is zseniális de ki ez két jó figura akik az NSO-ba irogatnak?

philadelphiaeagles.blog.nepsport.hu/archives/2012/10/04/A_zold_ver_titkai_-_avagy_mit_rejt_az_Eagles_sziv/
több mint 13 éve
kzol Philadelphia Eagles 746 — Eagles fan
A nemes cél érdekében fel tudom ajánlani a gamepass accom.
több mint 13 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 297 — Így remélem megfelelek nektek.....
Kicsit én is saras vagyok a fordításokkal, de egyszerűen nem jut időm, amikor van pár szabad órám, akkor meg szeretnék kicsit kikapcsolódni. Persze ez egyéni szoc problem, csak gondoltam jelzem, hogy részemről ezért nincsen jelenleg fordításosdi. Persze lesz még azért 😀Eazzy
Ok nem "követelődzni" akartam (még látszát is elkerülni) meg senki nehogy félreértse, csak inkább jelezni mennyire értékes amit tesztek és látszik mennyire hiányzik mikor nincs rá mód. 😉