Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 13 éve
Gyerekek Foles e mögött a fal mögött carrier ending sérülést szenvedne pár hét alatt JanekEzzel kapcsolatban én már elmondtam ahogy látom bár nem gondolom szakértőnek magam, cáfoljanak meg akik értenek hozzá, vagy mondják el véleményüket, de szvsz teljesen másképp működik a fal egy Vick típusú ás másképp egy Foles típusú irányító esetében, sztem emiatt is ki lehetne próbálni, hogy ez hogy működik élesben mert az előszezonban bizony én azt láttam, hogy Foles-l sokkal jobban működik és nem véletlen volt olyan jó.
több mint 13 éve
Gyerekek Foles e mögött a fal mögött carrier ending sérülést szenvedne pár hét alatt
több mint 13 éve
A 2010-es offense-t hozzácsapnánk az idei defense-hez, hej de jó volna...mustaineValami ilyesmi lett volna az elképzelés offseasonban. :S

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
A 2010-es offense-t hozzácsapnánk az idei defense-hez, hej de jó volna...
több mint 13 éve
Ami nagyon szép a D-től, hogy nem sok pontot szopunk a konkrét labdavesztésekből. Persze sokat fárasztja őket, amikor 1 perc után vissza kell menni, de gyönyörűen állják a sarat!
több mint 13 éve
Volt szerencsém élőben követni a mérkőzést és nagyon szomorú voltam a fumbleitis miatt. Én úgy gondolom azon úszott el a hajó. Ritkán írok ide mert nem vagyok egy nagy szakértő csak fotelszurkoló de szeretném látni, hogy nekünk is lesz egy franchise irányítónk... 😀 (S aki fehér mert úgy látom csak velük lehet Sb-t nyerni.. 😀, előre is bocsánat ha vkinek sérteném az ízlését)Stem03a statisztika mindenesetre tényleg ezt mutatja. Én ha nem is mondom, hogy azonnal cseréljük le Vicket, de meg kéne nézni azért Folest. lehet hogy még rosszabb lesz, de legalább látnánk mi a helyzet. Az én nagy problémám az, hoyg évek óta semmit nem tudtunk előrelépni. Továbbra is nagy gond támadásban a red zoneban nyújtott szar teljesítmény. Hogy nem tudunk rendes játékokat kitalálni ilyen szitukra. A turnoverek szintén. Védekezésben meg a 3rd down szituációk nem kivédekezése. Ezek legalább 4 éve húzódó problémák, amiken a mai napig nem tudott az edzői stáb javítani. Na itt van a legnagyobb probléma szerintem.
több mint 13 éve
8. helyen állunk a beszopott yardokat tekintve.Hát ez számok alapján egy jobb közepes D#
Ez szerintem nagyon jó védelmi statisztika!! ÉS látható tudatos javulás a csapatnál, hiszen a tavalyi ritka gyenge futás elleni védekezésünk, idén sokat javult. 12. helyen állunk futás elleni védekezésben. 100 beszopott yardot átlagolunk futásból meccsenként.ano92
De lényegtelen, mert nem ez számít. Láthatóan top D-nk van, nálam simán top5. Egyszerűen annyit bénázik az O (leginkább Vick ugyi, mert én sem D-Jax-et, sem Celeket, sem Shadyt nem tudom még csak kicsit sem hibáztatni semmiért, Maclint meg nem illik a sérülései miatt), hogy nem csoda, ha előbb utóbb elfáradnak a másik oldalon.
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 13 éve
8. helyen állunk a beszopott yardokat tekintve.Ez szerintem nagyon jó védelmi statisztika!! ÉS látható tudatos javulás a csapatnál, hiszen a tavalyi ritka gyenge futás elleni védekezésünk, idén sokat javult. 12. helyen állunk futás elleni védekezésben. 100 beszopott yardot átlagolunk futásból meccsenként.
több mint 13 éve
Volt szerencsém élőben követni a mérkőzést és nagyon szomorú voltam a fumbleitis miatt. Én úgy gondolom azon úszott el a hajó. Ritkán írok ide mert nem vagyok egy nagy szakértő csak fotelszurkoló de szeretném látni, hogy nekünk is lesz egy franchise irányítónk... 😀 (S aki fehér mert úgy látom csak velük lehet Sb-t nyerni.. 😀, előre is bocsánat ha vkinek sérteném az ízlését)
Több nap, mint kolbász... - Sipi bácsi
több mint 13 éve
Steelers ellen én végig azt éreztem, hogy itt ma nyerhetünk, jobbak vagyunk. Csak jöttek az O-ban a balfaszkodások, a védelem még tartott is ameddig volt erő, de alső hangon 10 pont a részünkről benn maradt az első félidőben.nyerhető meccs volt :/marci88Ennyi erővel mi is simán nyerhettünk volna ellenetek. Még így is jól jártatok, hogy Steelers ellen szoptok, mint ellenünk...Asbee
Mégis azt éreztem, hogy ha összekapjuk magunkat még a félidőben akkor miénk lehet ez a meccs ilyen hátrányból is. Aztán persze egy ponton elment a hajó, Big Ben belejött, az idő meg szép lassan elfogyott.
Vannak amúgy bajok (TO-k, fal, kevés futás, Aso, ST, Dline nem ér oda, stb.), de ebben mindben lehet még javulás. Bár van ami rég óta szar már, de nem szörnyű a helyzet, így is szinte mindig meccsben vagyunk. Csak kijön a lépés a szezon második felére.
több mint 13 éve
valaki kitenné a tegnapi meccsről a blogra az összefoglalót ha megkérem, mert nekem most nincs időm, és a meccset sem tudtam még érdemben végig nézni :SMeg is van.
itt van hozzá videó hogy ne keljen keresgélni :
www.youtube.com/watch?v=M9jgfZNg4K0
köszönöm szépenSamS-Kicker
Kibeszélő a blogon: philly.blog.hu/2012/10/08/kibeszelo-eagles_steelers_14 Olvassátok és írjátok meg mi a véleményetek a találkozóról és a csapatról. 😊

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
valaki kitenné a tegnapi meccsről a blogra az összefoglalót ha megkérem, mert nekem most nincs időm, és a meccset sem tudtam még érdemben végig nézni :S itt van hozzá videó hogy ne keljen keresgélni :
www.youtube.com/watch?v=M9jgfZNg4K0
köszönöm szépen
több mint 13 éve
Ez való igaz, bár ott azért mi jelentősebben domináltunk, mint a Steelers ellen.nyerhető meccs volt :/marci88Ennyi erővel mi is simán nyerhettünk volna ellenetek. Még így is jól jártatok, hogy Steelers ellen szoptok, mint ellenünk...Asbee
több mint 13 éve
nekem legnagyobb favorit játékosom .De ha így megy neki tovább kell egy I Believe in Asomugha kép is nekem.Vissza kéne küldeni Oakland-be! 😊 Hátha a nyugati parton érzi jól magát csak! 😊Brucea futásban is néha az a bizonyos kreativitás hiányzik, talán?greenboyIgen, erre próbáltam már utalni én is sokszor. Ötlettelen futások sorát látom folyamatosan.
Nándinál engem leginkább az zavar, hogy én eddig azt hittem ő egy rendkívül intelligens játékos. Kezd egyre inkább fura lenni, hogy mégsem képes javítani a játékán. Oaklandben is WR-eket fogott nem? Az a baj, hogy se a zónázás, se az emberfogás nem megy neki. Szóval ezt már a rendszerre sem tudom ráfogni, hogy neki nem fekszik. Engem igenis érdekelne már, hogy Marsh mit tud. Jókat lehetett róla offseasonben hallani, jó kezű, magas, erős gyerek. Nem látom mivel cseszne el jobban dolgokat...Eazzy
több mint 13 éve
Vissza kéne küldeni Oakland-be! 😊 Hátha a nyugati parton érzi jól magát csak! 😊a futásban is néha az a bizonyos kreativitás hiányzik, talán?greenboyIgen, erre próbáltam már utalni én is sokszor. Ötlettelen futások sorát látom folyamatosan.
Nándinál engem leginkább az zavar, hogy én eddig azt hittem ő egy rendkívül intelligens játékos. Kezd egyre inkább fura lenni, hogy mégsem képes javítani a játékán. Oaklandben is WR-eket fogott nem? Az a baj, hogy se a zónázás, se az emberfogás nem megy neki. Szóval ezt már a rendszerre sem tudom ráfogni, hogy neki nem fekszik. Engem igenis érdekelne már, hogy Marsh mit tud. Jókat lehetett róla offseasonben hallani, jó kezű, magas, erős gyerek. Nem látom mivel cseszne el jobban dolgokat...Eazzy
több mint 13 éve
2 szökőévente egyszer..nyerhető meccs volt :/marci88Ennyi erővel mi is simán nyerhettünk volna ellenetek. Még így is jól jártatok, hogy Steelers ellen szoptok, mint ellenünk...Asbee
több mint 13 éve
Igazad van... 😀nyerhető meccs volt :/marci88Ennyi erővel mi is simán nyerhettünk volna ellenetek. Még így is jól jártatok, hogy Steelers ellen szoptok, mint ellenünk...Asbee
több mint 13 éve
nyerhető meccs volt :/marci88Ennyi erővel mi is simán nyerhettünk volna ellenetek. Még így is jól jártatok, hogy Steelers ellen szoptok, mint ellenünk...
több mint 13 éve
Nnamdi esete tényleg érdekes. Az elvárásokhoz és a fizetéséhez képest valóban nagyon alul teljesít, az irányítók is sokkal inkább dobnak felé, mint DRC oldalára.Az mondjuk hihetetlen, hogy Big Ben 3 percig zuhan, ha oda is érnek akkora. Simán belefér egy dobás mire leviszik...
Viszont - amit talán a tegnapi közvetítés során említettek a kommentátorok - bennem is felvetődött, hogy milyen kevészer kap safety segítséget.
Úgy gondolom az ő rossz teljesítménye csak részben CB gond, másik részben a safetyk teljesítményét is minősíti. Lehet Allen viszonylag sok tackle-t csinál, de már nem is az a ballhawk safety, aki volt, és ez hiányzik.
Tegnapi meccsről csak annyit, hogy idegesítően sokszor késtünk le csak egy hangyafingnyival Benről, aki tetézve ezt, az ilyen esetekben legtöbbször meg is találta az elkapót.
A blitzet meg ugyancsak hamar el is felejtettük, miután láttuk, hogy egy jobb irányító, aki lát a pályán mennyire ki tudja használni ezt (khmm Michael).Mardel
A blitzek nekem hiányoztak, de nem fogom és akarnám a D-re kenni, mivel az sokkal nagyobb hiba, hogy az első félidőben nincs offensünk/nem pörög az óra és pihenni sincs nagyon idejük.
több mint 13 éve
Már mindent elmondtak előttem. Nekem csak egy szó jut eszembe:Szánalmas!
több mint 13 éve
A remény hal meg utoljára.... Bár ha az eaglesről van szó...... A remény nálunk még a 3rd & longnál halott.
több mint 13 éve
a futásban is néha az a bizonyos kreativitás hiányzik, talán?greenboyIgen, erre próbáltam már utalni én is sokszor. Ötlettelen futások sorát látom folyamatosan.
Nándinál engem leginkább az zavar, hogy én eddig azt hittem ő egy rendkívül intelligens játékos. Kezd egyre inkább fura lenni, hogy mégsem képes javítani a játékán. Oaklandben is WR-eket fogott nem? Az a baj, hogy se a zónázás, se az emberfogás nem megy neki. Szóval ezt már a rendszerre sem tudom ráfogni, hogy neki nem fekszik. Engem igenis érdekelne már, hogy Marsh mit tud. Jókat lehetett róla offseasonben hallani, jó kezű, magas, erős gyerek. Nem látom mivel cseszne el jobban dolgokat...
több mint 13 éve
Nnamdi esete tényleg érdekes. Az elvárásokhoz és a fizetéséhez képest valóban nagyon alul teljesít, az irányítók is sokkal inkább dobnak felé, mint DRC oldalára. Viszont - amit talán a tegnapi közvetítés során említettek a kommentátorok - bennem is felvetődött, hogy milyen kevészer kap safety segítséget.
Úgy gondolom az ő rossz teljesítménye csak részben CB gond, másik részben a safetyk teljesítményét is minősíti. Lehet Allen viszonylag sok tackle-t csinál, de már nem is az a ballhawk safety, aki volt, és ez hiányzik.
Tegnapi meccsről csak annyit, hogy idegesítően sokszor késtünk le csak egy hangyafingnyival Benről, aki tetézve ezt, az ilyen esetekben legtöbbször meg is találta az elkapót.
A blitzet meg ugyancsak hamar el is felejtettük, miután láttuk, hogy egy jobb irányító, aki lát a pályán mennyire ki tudja használni ezt (khmm Michael).
több mint 13 éve
Egyetértek mindennel, nem kell pánikolni hogy milyen szarok vagyunk, 5.héten megijednék ha jól játszanánk.Nyerni kell nem jól játszani, és erre minden esélyünk megvolt.Detroitot megütjük, passzolni tudnak csak, az ellen meg jók vagyunk.Sack kevés de pressure van,Lb-sor van és a sec. is jó csak Nnamditól mindenki azt várja hogy mellette senki nem kapjon el. Sajnos be kell látni nem Shut-down corner, átlagos, fáj ezt leírni mert bírom és tavaly ennél jobb volt Oaklandben meg.. de ott más volt a szerepköre, nem is dobtak rá ennyiszer.Mindegy a fizetése viszont ligaelit corneré,és ha így játszik tovább szezon végén le kell vele ülni és átstrukturálni a szerződését mert nem indokolt a ligaelit fizetés.nyerhető meccs volt :/marci88Pontosan ez a baj, hogy a Steelers sem volt jó, ha nincs Mendy, ki is szopnak, pedig a meccs nagy részében borzalmasan játszottunk.
De amit most már észre kell venni:
Egyetlen offense sem játszott még jól ellenünk idén. A Cards egy jó átlagos szintet szállított, de ennyi. És úgy érzem nem csak szerencsénk van, hanem nem hagyunk más csapatokat jól játszani, és ez bíztató. Az már kevésbé, hogy a mi offense-ünk még szarabbul teljesít.
Hiányoljátok a sackeket. Én amióta az Eaglesnek szurkolok, azóta a csapat védjegye, hogy ott van a legjobbak között a ligában a sackek tekintetében. DE! Ha választani kell a tavalyi sack vagy szopott TD üzemmód, és az idei szolid, kevés ponton tartós védelem között, ezerszer inkább ezt választom. Nagyon látványos volt tavaly, hogy mindenkinek lecsavartuk a fejét 77-szer egy meccsen, csak éppen 30 pont alatt alig tartottunk csapatot.
Szívás a menetrendünk is, hiszen egymás után két bye-weekes csapattal találkozunk, vagyis ki leszünk ismerve rendesen a Lions által is. Na de jó hír, hogy mi meg bye week után nyomjuk a Falcons ellen. Ha valami csoda folytán egy hét múlva nyerni tudnánk, a 4-2-es pihenővel több lennék mint elégedett. Az pedig maga lenne a csoda, ha mi becstelenítenénk meg az Atlantát a szokásosan jó bye week utáni formánkkal. De persze ne rohanjunk ennyire előre. Mindenesetre ez nekem kalkulált vereség volt, csak éppen nem tudtam, hogy ilyen lesz a meccs. A playcall az első félidei botrány után szerintem egész jó volt a második félidőben, a védelem pedig a végén kevés volt. Boykinnak volt már idén pár nagy játéka, most épp megszopatták. Van ilyen. Az a Vick TD kellett volna az első félidőből, és nem lett volna gond. Kicsin múlott és azt a kicsit nagyon sajnálom, mert ha már rondán játszunk, legalább nyerjünk. Azt meg hogy nem játszunk szépen, pont letojom. Játszottunk eleget szépen, látszik is a gyűrűkollekciónkon az eredmény...somebody08
Ami dühítő, 1.negyed,2yardon vagyunk, First and goal és MM behív egy Qb-drawt, azzal a Vick-el aki addig is 2 fumble-t csinált, és rendszeresen eltörik a bordája,ujja meg mindene.Very smart.Valaki meg tanítsa már meg Vicknek hogy kell fogni azt a kúrva labdát.Egyébként rendbe volt Mike csak 4 fumble, csoda hogy ilyen szoros volt. Vicknek fútnia kell ettől Vick de ezt így nem lehet.Minden meccs után ezt szajkózza mindenki turnovereket le kell csökkenteni mégis minden meccsen 3-4.Giants ellen kivéve, nyertünk is a field-goalokkal.
Nem tudom képesek vagyunk-e turnoverek nélkül játszani rendszeresen. 1 éve ez megy: jó az Eagles csak a turnoverek, de ezen lehet javítani...
Eddig nem sikerült megoldani, csak ez aggaszt hosszú távon, mert most is nyertünk volna ha nincs ennyi fumble.
több mint 13 éve
annyira nem volt gáz szerintem igaz én csak a 3.negyed végétől láttam és sajna pont a végén 3.és soknál kellett felálljak ha azt megfogjuk akkor megint nyerünk 1ponttal...szezon előtt elfogadtam volna,hogy 3-2vel állunk az 5.fordulóban.