Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 13 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 215 — Eagles fan
Ma született Herremans, aszongyák, hogy holnap nagyon elemében lesz 😀eaglesmcnabb
Újszülött csecsemőként vajon mennyit tud hozzátenni a játékhoz? 😛

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 13 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Jó angolosoktól kérdem. Ugye ez a cikk ( phillysportsreport.com/2012/10/12/philadelphia-eagles-michael-vick-carries-ball-around-to-fix-fumbling-problem/1999/) arról szól, hogy vick szerzett egy labdát, és egyfolytában magánál tartja, hogy hátha ezzel is fejlődik, és nem ejti majd el annyiszor?Shawn84
Igen. De akkor néha vágódjon is hasra a labdával, mert többnyire akkor potyogtak ki a labdák és nem futás közben. 😊BleedingGreen
Ez nekem ismerős valamelyik filmből. Tudja valaki melyikben volt ilyen?
több mint 13 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 406 — Beware the Slim Reaper!
Jó angolosoktól kérdem. Ugye ez a cikk ( phillysportsreport.com/2012/10/12/philadelphia-eagles-michael-vick-carries-ball-around-to-fix-fumbling-problem/1999/) arról szól, hogy vick szerzett egy labdát, és egyfolytában magánál tartja, hogy hátha ezzel is fejlődik, és nem ejti majd el annyiszor?Shawn84
Igen. De akkor néha vágódjon is hasra a labdával, mert többnyire akkor potyogtak ki a labdák és nem futás közben. 😊

több mint 13 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 701 — je suis poloska
Ma született Herremans, aszongyák, hogy holnap nagyon elemében lesz 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Jó angolosoktól kérdem. Ugye ez a cikk ( phillysportsreport.com/2012/10/12/philadelphia-eagles-michael-vick-carries-ball-around-to-fix-fumbling-problem/1999/) arról szól, hogy vick szerzett egy labdát, és egyfolytában magánál tartja, hogy hátha ezzel is fejlődik, és nem ejti majd el annyiszor?
több mint 13 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 297 — Így remélem megfelelek nektek.....
Egy hetes kimaradás után újra Beharangozó:  philly.blog.hu/2012/10/12/beharangozo_eagles_lionsShawn84
Upsz bizony elszámoltam magam mert már ezután a meccs után bye-t gondoltam, de tényleg nyernünk kell és akkor biztos pozitív mérleggel várjuk az Atlantát ami nagy csoda az eddigieket elnézve.dande
Upsz nem számoltad el magad. 😊 Shawn viszont igen, de már javította is. 😊Greengo
Ennyit a magabiztosságról, meg a lustaságról, hogy rendesen utánanézzek én is 😛 Amúgy amit írtál pm-ben is nekem, azzal kapcsolatban, hogy hány szurkoló van meg mennyien játszanak a tippjátékban, valóban nagy dolog, hogy naponta 100+-n látogatják a blogot, ezért is lenne jó minél több friss anyag, kár, hogy az angol meg a szaktudás hiány miatt nem tudok besegíteni nektek. De azért kitartás!
több mint 13 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 300 — Eagles fan
Egy hetes kimaradás után újra Beharangozó:  philly.blog.hu/2012/10/12/beharangozo_eagles_lionsShawn84
Upsz bizony elszámoltam magam mert már ezután a meccs után bye-t gondoltam, de tényleg nyernünk kell és akkor biztos pozitív mérleggel várjuk az Atlantát ami nagy csoda az eddigieket elnézve.dande
Upsz nem számoltad el magad. 😊 Shawn viszont igen, de már javította is. 😊

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 297 — Így remélem megfelelek nektek.....
Upsz bizony elszámoltam magam mert már ezután a meccs után bye-t gondoltam, de tényleg nyernünk kell és akkor biztos pozitív mérleggel várjuk az Atlantát ami nagy csoda az eddigieket elnézve.
több mint 13 éve
Egy hetes kimaradás után újra Beharangozó:  philly.blog.hu/2012/10/12/beharangozo_eagles_lions
több mint 13 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 159 — No one likes us, cause no one like us
remélem nem most támad fel a lionsJanek
Igazából ennek pont lényegtelennek kell lennie. Nem olyan kőkemény ez a Lions még csúcsformában sem, hogy ne rajtunk múlna a dolog. Anélkül mondom ezt, hogy ledegradálnám őket, mert egyébként jó kis csapat, szó se essék róla.
Ha az O hagy elég időt pihenni a D-nek, akkor rendben leszünk. CJ-t úgysem fogjuk tudni lefogni végig, inkább nem kellene hagyni neki időt a pályán.

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 13 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 689 — Apu ökölbeszorított keze
remélem nem most támad fel a lions

több mint 13 éve
| Na bezzeg Suisham most ki bírta hagyni igaz ez távolról volt és utána volt is még ideje a Titansnak. Mindegy az Oroszlánokat verni kell. |
több mint 13 éve
Hatodik heti tippjáték a blogon:  philly.blog.hu/2012/10/12/tippjatek-week_519

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
Na ezt se túl gyakran lehet kijelenteni egy csapatról idény közben, reméljük a játékban sem lesz hiba 😛

www.philadelphiaeagles.com/news/article-1/Eagles-Fully-Healthy-For-Sunday/3cc01986-e5c6-44c0-8335-6cb2c80e5d52
több mint 13 éve
Az alapszakaszban az utolsó 11 játék:

2011 - 7-4
2010 - 7-4
2009 - 8-3

A statisztika alapján 10-6, vagy 11-5 eredményt érünk el... 😀
tûzoltó
Ez is mutatja, hogy mi többnyire a szezon második felében pörgünk fel (2009 előtt még jobban/eredményesebben), de értem mire célzol. 😉
Amúgy a tavalyival összehasonlítva szerintem ugyanolyan pocsék játékot mutatunk idén is csak most éppen pozitív a mérleg. (makker csapat...lehetne 1-4 is)

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
tûzoltó Philadelphia Eagles 862
Az alapszakaszban az utolsó 11 játék:

2011 - 7-4
2010 - 7-4
2009 - 8-3

A statisztika alapján 10-6, vagy 11-5 eredményt érünk el... 😀
több mint 13 éve
Nem szoktam nézni sas meccseket, nem fogok elemzeni sem.
Ellenben az OLt mindig adott QBre írják. Már amennyire lehet. Mert egyrészt azt tudom blokkolni, aki támad.Ha egy LB hátramegy coverbe, vagy egy DT keresztezik tőlem el, akkor azt nyilván nem követem a sírig. És minden front 7 más.
Másrészt ha mi power blockingot játszunk, nem kezdünk ZB systembe, vagy más szempontból más rendszerbe, csak mert XY Jóskának az jobban fekszik. Ezt gyakoroltuk, ez lesz. Ezen belül lehet mozogni.
Harmadrészt mint OL ember egyénenként is vannak korlátaim és képességeim. Vagyis a sokféle blokktechnika közül (többféle van, és nem mindhez ugyanazon képességek a jók, vagy csak nem gyakoroltam eleget) én bizony azokban vagyok jó pölö, ahol nem technika kell, hanem nyers erő, főleg alsó törzsizomzat.
Ezt a center is tudja fejből, a QB is, az OL edző és az OC is (elvben).

Tegnap megkérdezték Romeo Crennelt (KC HC), Cassel sérülése kapcsán, hogy más QB (Brady Quinn) esetén emelkedni fog-e a passz százalékos aránya? Vagy változik-e valami?
Azt mondta, egyrészt tudni kell a különbséget két irányító közt. Másrészt ki kell tudni használni. Különben mint edzők, nem értenék a dolgukat.ulpianus
Köszi Ulpi ez bőven elég, azt nem kívánom neked, hogy szenvedd végig még a mi meccseinket is Chiefsén kívül 😛, remélem végre ti is magatokra találtok, meg mi is összekapjuk magunkat. Amit írtál az legalább megerősít néhány "tévhitemben" 😀
több mint 13 éve
greenboy Philadelphia Eagles 280
Gyerekek Foles e mögött a fal mögött carrier ending sérülést szenvedne pár hét alatt Janek
Mikor draftolták azt mondták azért rá esett a választás, mert nem egy erős fal mögött játszott, így hozzá edződhetett, hogy szorult helyzetekből is jól jöjjön ki.
Vick játékába bele van úgymond kódolva a sérülés, ha csak valami baromi nagy szerencséje nem lesz, hogy kitartson szezon végéig, ennél fogva előbb-utóbb látni fogjuk a csere irányítónkat is, csak ki kell várni...
több mint 13 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Nem szoktam nézni sas meccseket, nem fogok elemzeni sem.
Ellenben az OLt mindig adott QBre írják. Már amennyire lehet. Mert egyrészt azt tudom blokkolni, aki támad.Ha egy LB hátramegy coverbe, vagy egy DT keresztezik tőlem el, akkor azt nyilván nem követem a sírig. És minden front 7 más.
Másrészt ha mi power blockingot játszunk, nem kezdünk ZB systembe, vagy más szempontból más rendszerbe, csak mert XY Jóskának az jobban fekszik. Ezt gyakoroltuk, ez lesz. Ezen belül lehet mozogni.
Harmadrészt mint OL ember egyénenként is vannak korlátaim és képességeim. Vagyis a sokféle blokktechnika közül (többféle van, és nem mindhez ugyanazon képességek a jók, vagy csak nem gyakoroltam eleget) én bizony azokban vagyok jó pölö, ahol nem technika kell, hanem nyers erő, főleg alsó törzsizomzat.
Ezt a center is tudja fejből, a QB is, az OL edző és az OC is (elvben).

Tegnap megkérdezték Romeo Crennelt (KC HC), Cassel sérülése kapcsán, hogy más QB (Brady Quinn) esetén emelkedni fog-e a passz százalékos aránya? Vagy változik-e valami?
Azt mondta, egyrészt tudni kell a különbséget két irányító közt. Másrészt ki kell tudni használni. Különben mint edzők, nem értenék a dolgukat.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 13 éve
zsojti Philadelphia Eagles 4 063
Jason Williams LB érkezett
moten out
2009es 3rd r Pick volt a Dallas húzta be akkor
több mint 13 éve
A 2010-es offense-t hozzácsapnánk az idei defense-hez, hej de jó volna...mustaine
Egyébként 2010-ben sem volt ám sokkal jobb falunk...a mondat úgy lenne helyes, hogy:
"A 2010-es Vicket hozzácsapnánk az idei D-hez, hej de jó vón..."
Várjál, akkor a 2010-es Vicket, a 2011-es O-Line-nal és passrush-sal és a 2012-es többivel 😀mustaine
Persze, meg a 2004-es Dawkinssal nem? 😀

több mint 13 éve
A 2010-es offense-t hozzácsapnánk az idei defense-hez, hej de jó volna...mustaine
Egyébként 2010-ben sem volt ám sokkal jobb falunk...a mondat úgy lenne helyes, hogy:
Várjál, akkor a 2010-es Vicket, a 2011-es O-Line-nal és passrush-sal és a 2012-es többivel 😀mustaine
Ne legyél telhetetlen 😀
több mint 13 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 331 — Chalk Dawk fan
Várjál, akkor a 2010-es Vicket, a 2011-es O-Line-nal és passrush-sal és a 2012-es többivel 😀

több mint 13 éve
Én nem értek hozzá kicsit sem, de nem látom a logikai alapját annak, hogy másképp működne. Igen, értem miről beszélsz, mert teljesen máshogyan kell egy falnak ellátnia a feladatát mobilis, és zsebes irányító esetén, csak pont ezaz, hogy mi Vick-el nem mobilisat játszatunk...
De egyébként nagyon szívesen venném, ha egy valóban hozzáértő elmagyarázná ezeket a dolgokat részletesen, bemutatva, mert engem is nagyon érdekelne!

"A 2010-es Vicket hozzácsapnánk az idei D-hez, hej de jó vón..."Eazzy
Ulpi vagy vki halljátok az éhes kíváncsi Eagles fanok segélykiáltását?! 😛 😉
több mint 13 éve
Én nem értek hozzá kicsit sem, de nem látom a logikai alapját annak, hogy másképp működne. Igen, értem miről beszélsz, mert teljesen máshogyan kell egy falnak ellátnia a feladatát mobilis, és zsebes irányító esetén, csak pont ezaz, hogy mi Vick-el nem mobilisat játszatunk...
De egyébként nagyon szívesen venném, ha egy valóban hozzáértő elmagyarázná ezeket a dolgokat részletesen, bemutatva, mert engem is nagyon érdekelne!