Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 13 éve
Ma született Herremans, aszongyák, hogy holnap nagyon elemében lesz 😀eaglesmcnabbÚjszülött csecsemőként vajon mennyit tud hozzátenni a játékhoz? 😛
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
Ez nekem ismerős valamelyik filmből. Tudja valaki melyikben volt ilyen?Jó angolosoktól kérdem. Ugye ez a cikk ( phillysportsreport.com/2012/10/12/philadelphia-eagles-michael-vick-carries-ball-around-to-fix-fumbling-problem/1999/) arról szól, hogy vick szerzett egy labdát, és egyfolytában magánál tartja, hogy hátha ezzel is fejlődik, és nem ejti majd el annyiszor?Shawn84Igen. De akkor néha vágódjon is hasra a labdával, mert többnyire akkor potyogtak ki a labdák és nem futás közben. 😊BleedingGreen
több mint 13 éve
Jó angolosoktól kérdem. Ugye ez a cikk ( phillysportsreport.com/2012/10/12/philadelphia-eagles-michael-vick-carries-ball-around-to-fix-fumbling-problem/1999/) arról szól, hogy vick szerzett egy labdát, és egyfolytában magánál tartja, hogy hátha ezzel is fejlődik, és nem ejti majd el annyiszor?Shawn84Igen. De akkor néha vágódjon is hasra a labdával, mert többnyire akkor potyogtak ki a labdák és nem futás közben. 😊

több mint 13 éve
Ma született Herremans, aszongyák, hogy holnap nagyon elemében lesz 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Jó angolosoktól kérdem. Ugye ez a cikk ( phillysportsreport.com/2012/10/12/philadelphia-eagles-michael-vick-carries-ball-around-to-fix-fumbling-problem/1999/) arról szól, hogy vick szerzett egy labdát, és egyfolytában magánál tartja, hogy hátha ezzel is fejlődik, és nem ejti majd el annyiszor?
több mint 13 éve
Ennyit a magabiztosságról, meg a lustaságról, hogy rendesen utánanézzek én is 😛 Amúgy amit írtál pm-ben is nekem, azzal kapcsolatban, hogy hány szurkoló van meg mennyien játszanak a tippjátékban, valóban nagy dolog, hogy naponta 100+-n látogatják a blogot, ezért is lenne jó minél több friss anyag, kár, hogy az angol meg a szaktudás hiány miatt nem tudok besegíteni nektek. De azért kitartás!Upsz nem számoltad el magad. 😊 Shawn viszont igen, de már javította is. 😊GreengoEgy hetes kimaradás után újra Beharangozó: philly.blog.hu/2012/10/12/beharangozo_eagles_lionsShawn84Upsz bizony elszámoltam magam mert már ezután a meccs után bye-t gondoltam, de tényleg nyernünk kell és akkor biztos pozitív mérleggel várjuk az Atlantát ami nagy csoda az eddigieket elnézve.dande
több mint 13 éve
Upsz nem számoltad el magad. 😊 Shawn viszont igen, de már javította is. 😊Egy hetes kimaradás után újra Beharangozó: philly.blog.hu/2012/10/12/beharangozo_eagles_lionsShawn84Upsz bizony elszámoltam magam mert már ezután a meccs után bye-t gondoltam, de tényleg nyernünk kell és akkor biztos pozitív mérleggel várjuk az Atlantát ami nagy csoda az eddigieket elnézve.dande

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
Egy hetes kimaradás után újra Beharangozó: philly.blog.hu/2012/10/12/beharangozo_eagles_lionsShawn84Upsz bizony elszámoltam magam mert már ezután a meccs után bye-t gondoltam, de tényleg nyernünk kell és akkor biztos pozitív mérleggel várjuk az Atlantát ami nagy csoda az eddigieket elnézve.
több mint 13 éve
Egy hetes kimaradás után újra Beharangozó: philly.blog.hu/2012/10/12/beharangozo_eagles_lions
több mint 13 éve
remélem nem most támad fel a lionsJanekIgazából ennek pont lényegtelennek kell lennie. Nem olyan kőkemény ez a Lions még csúcsformában sem, hogy ne rajtunk múlna a dolog. Anélkül mondom ezt, hogy ledegradálnám őket, mert egyébként jó kis csapat, szó se essék róla.
Ha az O hagy elég időt pihenni a D-nek, akkor rendben leszünk. CJ-t úgysem fogjuk tudni lefogni végig, inkább nem kellene hagyni neki időt a pályán.
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 13 éve
| Na bezzeg Suisham most ki bírta hagyni igaz ez távolról volt és utána volt is még ideje a Titansnak. Mindegy az Oroszlánokat verni kell. |
több mint 13 éve
Hatodik heti tippjáték a blogon: philly.blog.hu/2012/10/12/tippjatek-week_519

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
Na ezt se túl gyakran lehet kijelenteni egy csapatról idény közben, reméljük a játékban sem lesz hiba 😛www.philadelphiaeagles.com/news/article-1/Eagles-Fully-Healthy-For-Sunday/3cc01986-e5c6-44c0-8335-6cb2c80e5d52
több mint 13 éve
Az alapszakaszban az utolsó 11 játék:Ez is mutatja, hogy mi többnyire a szezon második felében pörgünk fel (2009 előtt még jobban/eredményesebben), de értem mire célzol. 😉
2011 - 7-4
2010 - 7-4
2009 - 8-3
A statisztika alapján 10-6, vagy 11-5 eredményt érünk el... 😀
tûzoltó
Amúgy a tavalyival összehasonlítva szerintem ugyanolyan pocsék játékot mutatunk idén is csak most éppen pozitív a mérleg. (makker csapat...lehetne 1-4 is)

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
Az alapszakaszban az utolsó 11 játék:2011 - 7-4
2010 - 7-4
2009 - 8-3
A statisztika alapján 10-6, vagy 11-5 eredményt érünk el... 😀
több mint 13 éve
Nem szoktam nézni sas meccseket, nem fogok elemzeni sem.Köszi Ulpi ez bőven elég, azt nem kívánom neked, hogy szenvedd végig még a mi meccseinket is Chiefsén kívül 😛, remélem végre ti is magatokra találtok, meg mi is összekapjuk magunkat. Amit írtál az legalább megerősít néhány "tévhitemben" 😀
Ellenben az OLt mindig adott QBre írják. Már amennyire lehet. Mert egyrészt azt tudom blokkolni, aki támad.Ha egy LB hátramegy coverbe, vagy egy DT keresztezik tőlem el, akkor azt nyilván nem követem a sírig. És minden front 7 más.
Másrészt ha mi power blockingot játszunk, nem kezdünk ZB systembe, vagy más szempontból más rendszerbe, csak mert XY Jóskának az jobban fekszik. Ezt gyakoroltuk, ez lesz. Ezen belül lehet mozogni.
Harmadrészt mint OL ember egyénenként is vannak korlátaim és képességeim. Vagyis a sokféle blokktechnika közül (többféle van, és nem mindhez ugyanazon képességek a jók, vagy csak nem gyakoroltam eleget) én bizony azokban vagyok jó pölö, ahol nem technika kell, hanem nyers erő, főleg alsó törzsizomzat.
Ezt a center is tudja fejből, a QB is, az OL edző és az OC is (elvben).
Tegnap megkérdezték Romeo Crennelt (KC HC), Cassel sérülése kapcsán, hogy más QB (Brady Quinn) esetén emelkedni fog-e a passz százalékos aránya? Vagy változik-e valami?
Azt mondta, egyrészt tudni kell a különbséget két irányító közt. Másrészt ki kell tudni használni. Különben mint edzők, nem értenék a dolgukat.ulpianus
több mint 13 éve
Gyerekek Foles e mögött a fal mögött carrier ending sérülést szenvedne pár hét alatt JanekMikor draftolták azt mondták azért rá esett a választás, mert nem egy erős fal mögött játszott, így hozzá edződhetett, hogy szorult helyzetekből is jól jöjjön ki.
Vick játékába bele van úgymond kódolva a sérülés, ha csak valami baromi nagy szerencséje nem lesz, hogy kitartson szezon végéig, ennél fogva előbb-utóbb látni fogjuk a csere irányítónkat is, csak ki kell várni...
több mint 13 éve
Nem szoktam nézni sas meccseket, nem fogok elemzeni sem.Ellenben az OLt mindig adott QBre írják. Már amennyire lehet. Mert egyrészt azt tudom blokkolni, aki támad.Ha egy LB hátramegy coverbe, vagy egy DT keresztezik tőlem el, akkor azt nyilván nem követem a sírig. És minden front 7 más.
Másrészt ha mi power blockingot játszunk, nem kezdünk ZB systembe, vagy más szempontból más rendszerbe, csak mert XY Jóskának az jobban fekszik. Ezt gyakoroltuk, ez lesz. Ezen belül lehet mozogni.
Harmadrészt mint OL ember egyénenként is vannak korlátaim és képességeim. Vagyis a sokféle blokktechnika közül (többféle van, és nem mindhez ugyanazon képességek a jók, vagy csak nem gyakoroltam eleget) én bizony azokban vagyok jó pölö, ahol nem technika kell, hanem nyers erő, főleg alsó törzsizomzat.
Ezt a center is tudja fejből, a QB is, az OL edző és az OC is (elvben).
Tegnap megkérdezték Romeo Crennelt (KC HC), Cassel sérülése kapcsán, hogy más QB (Brady Quinn) esetén emelkedni fog-e a passz százalékos aránya? Vagy változik-e valami?
Azt mondta, egyrészt tudni kell a különbséget két irányító közt. Másrészt ki kell tudni használni. Különben mint edzők, nem értenék a dolgukat.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 13 éve
Jason Williams LB érkezettmoten out
2009es 3rd r Pick volt a Dallas húzta be akkor
több mint 13 éve
Persze, meg a 2004-es Dawkinssal nem? 😀Várjál, akkor a 2010-es Vicket, a 2011-es O-Line-nal és passrush-sal és a 2012-es többivel 😀mustaineA 2010-es offense-t hozzácsapnánk az idei defense-hez, hej de jó volna...mustaineEgyébként 2010-ben sem volt ám sokkal jobb falunk...a mondat úgy lenne helyes, hogy:
"A 2010-es Vicket hozzácsapnánk az idei D-hez, hej de jó vón..."
több mint 13 éve
Ne legyél telhetetlen 😀Várjál, akkor a 2010-es Vicket, a 2011-es O-Line-nal és passrush-sal és a 2012-es többivel 😀mustaineA 2010-es offense-t hozzácsapnánk az idei defense-hez, hej de jó volna...mustaineEgyébként 2010-ben sem volt ám sokkal jobb falunk...a mondat úgy lenne helyes, hogy:
több mint 13 éve
Várjál, akkor a 2010-es Vicket, a 2011-es O-Line-nal és passrush-sal és a 2012-es többivel 😀A 2010-es offense-t hozzácsapnánk az idei defense-hez, hej de jó volna...mustaineEgyébként 2010-ben sem volt ám sokkal jobb falunk...a mondat úgy lenne helyes, hogy:
több mint 13 éve
Én nem értek hozzá kicsit sem, de nem látom a logikai alapját annak, hogy másképp működne. Igen, értem miről beszélsz, mert teljesen máshogyan kell egy falnak ellátnia a feladatát mobilis, és zsebes irányító esetén, csak pont ezaz, hogy mi Vick-el nem mobilisat játszatunk...Ulpi vagy vki halljátok az éhes kíváncsi Eagles fanok segélykiáltását?! 😛 😉
De egyébként nagyon szívesen venném, ha egy valóban hozzáértő elmagyarázná ezeket a dolgokat részletesen, bemutatva, mert engem is nagyon érdekelne!
A 2010-es offense-t hozzácsapnánk az idei defense-hez, hej de jó volna...mustaineEgyébként 2010-ben sem volt ám sokkal jobb falunk...a mondat úgy lenne helyes, hogy:
"A 2010-es Vicket hozzácsapnánk az idei D-hez, hej de jó vón..."Eazzy
több mint 13 éve
Én nem értek hozzá kicsit sem, de nem látom a logikai alapját annak, hogy másképp működne. Igen, értem miről beszélsz, mert teljesen máshogyan kell egy falnak ellátnia a feladatát mobilis, és zsebes irányító esetén, csak pont ezaz, hogy mi Vick-el nem mobilisat játszatunk...De egyébként nagyon szívesen venném, ha egy valóban hozzáértő elmagyarázná ezeket a dolgokat részletesen, bemutatva, mert engem is nagyon érdekelne!
A 2010-es offense-t hozzácsapnánk az idei defense-hez, hej de jó volna...mustaineEgyébként 2010-ben sem volt ám sokkal jobb falunk...a mondat úgy lenne helyes, hogy: