Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 13 éve
Az első meccseken jól ment a futás. A trágya faltól függetlenül.Ezzel a fallal még passzolni se lehet , nem hogy futni. Shady meg tökre nem tud mit csinálni a helyzet ellen , folyton azét küzd ha megkapja a labdát hogy ne legyen negatív a futás.Petikievak01Egyébként ez a kettő nem feltétlen kell, hogy összefüggjön. Attól még lehet jól futást blokkolni, hogy pass protection nem nagyon megy. Teljesen más a kettőnél a feladat. Persze ha átszántják őket folyamatosan, akkor nincs mit tenni.
Válaszodból nem vagyok benne biztos, hogy érthető volt, de én Shadyt egy csöppet sem hibáztatom. Olyan szitukból hoz ki folyamatosan + yardokat, amik másnál sima -3-5 yard.
Az O-line és a playcall a két legnagyobb hibánk. Most mégis hogy tudna az ember egy hibátlanul játszó D-Jaxre, a legjobbunkra Shadyre, Celekre, akit nem lehet levinni, meg repül itt össze-vissza, haragudni kicsit is?
Mudd bácsi most már tehetne valamit az asztalra...értem én, hogy szarból várat nem lehet építeni, de akkor szóljon fent, hogy hello, ide kell egy ilyen playa, aztán majd megoldják. De ne kínlódjunk már itt. Most már nálam az nem kifogás, hogy hát de ez nem ilyen egyszerű...kit érdekel? Oldják meg, ez a feladatuk, volt rá egy teljes offseason. Szarok nagy ívből a dolog nehézségeibe. Ha nem megy, akkor lehet menni villanyt szerelni. Eazzy
több mint 13 éve
Ezzel a fallal még passzolni se lehet , nem hogy futni. Shady meg tökre nem tud mit csinálni a helyzet ellen , folyton azét küzd ha megkapja a labdát hogy ne legyen negatív a futás.Petikievak01Egyébként ez a kettő nem feltétlen kell, hogy összefüggjön. Attól még lehet jól futást blokkolni, hogy pass protection nem nagyon megy. Teljesen más a kettőnél a feladat. Persze ha átszántják őket folyamatosan, akkor nincs mit tenni.
Válaszodból nem vagyok benne biztos, hogy érthető volt, de én Shadyt egy csöppet sem hibáztatom. Olyan szitukból hoz ki folyamatosan + yardokat, amik másnál sima -3-5 yard.
Az O-line és a playcall a két legnagyobb hibánk. Most mégis hogy tudna az ember egy hibátlanul játszó D-Jaxre, a legjobbunkra Shadyre, Celekre, akit nem lehet levinni, meg repül itt össze-vissza, haragudni kicsit is?
Mudd bácsi most már tehetne valamit az asztalra...értem én, hogy szarból várat nem lehet építeni, de akkor szóljon fent, hogy hello, ide kell egy ilyen playa, aztán majd megoldják. De ne kínlódjunk már itt. Most már nálam az nem kifogás, hogy hát de ez nem ilyen egyszerű...kit érdekel? Oldják meg, ez a feladatuk, volt rá egy teljes offseason. Szarok nagy ívből a dolog nehézségeibe. Ha nem megy, akkor lehet menni villanyt szerelni.
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 13 éve
Ezzel a fallal még passzolni se lehet , nem hogy futni. Shady meg tökre nem tud mit csinálni a helyzet ellen , folyton azét küzd ha megkapja a labdát hogy ne legyen negatív a futás.Lehet rossz meccset néztem . Bár nem sokat láttam belőle mert rossz volt a netem. Nem tudom ,lehet hogy én látom rosszul a dolgokat. De amikor az irányítóra kb 2,5sec alatt 3 játékos tör rá középről akkor az valószinü vicknek a hibája. Könnyü mindent vickre kenni , hogy ő miatta mennek el a meccsek... Azt is kenjétek már rá hogy a globális felmelegedés is vick miatt van. De kiváncsi lennék hogy a kis foles imádók mit szólnának ha foles bácsit 2 meccs alatt összetörnék a zsebben. Akkor már biztos hogy az offense fal lenne a hibás midnenért. De min1. Legyen csak vick a hibás. Most már én is várom hogy Foles bejöjjön , kiváncsi lennék ő miylen lenne.Petikievak01Vick nem játszott rosszul tekintve a nyomást, ez továbbra is jogos. De megint volt egy-két olyan döntése, amit épeszű irányító nem csinál. Estében felíveli a pálya közepére a lasztit??? Hát normális? Kétszer is meglépte ezt a meccsen, nagy mákja, hogy csak egyből lett INT.
Mondjuk én totál nem értem, hogy mi a francért nem bírunk futni??? Most is Shady 14 futás...hát egy darab nulla volt az egész futójáték...Csoda ha meccsenként 45-ször dobál Vick, és annyiszor ütik, meg adja el a lasztit? Fogjuk le 25-30 passzra és minden jobb lenne. Vick is, és a csapat is.
A fallal pedig nagyon gyorsan kezdeni kell valamit.
Eazzy
több mint 13 éve
Lehet rossz meccset néztem . Bár nem sokat láttam belőle mert rossz volt a netem. Nem tudom ,lehet hogy én látom rosszul a dolgokat. De amikor az irányítóra kb 2,5sec alatt 3 játékos tör rá középről akkor az valószinü vicknek a hibája. Könnyü mindent vickre kenni , hogy ő miatta mennek el a meccsek... Azt is kenjétek már rá hogy a globális felmelegedés is vick miatt van. De kiváncsi lennék hogy a kis foles imádók mit szólnának ha foles bácsit 2 meccs alatt összetörnék a zsebben. Akkor már biztos hogy az offense fal lenne a hibás midnenért. De min1. Legyen csak vick a hibás. Most már én is várom hogy Foles bejöjjön , kiváncsi lennék ő miylen lenne.Petikievak01Vick nem játszott rosszul tekintve a nyomást, ez továbbra is jogos. De megint volt egy-két olyan döntése, amit épeszű irányító nem csinál. Estében felíveli a pálya közepére a lasztit??? Hát normális? Kétszer is meglépte ezt a meccsen, nagy mákja, hogy csak egyből lett INT.
Mondjuk én totál nem értem, hogy mi a francért nem bírunk futni??? Most is Shady 14 futás...hát egy darab nulla volt az egész futójáték...Csoda ha meccsenként 45-ször dobál Vick, és annyiszor ütik, meg adja el a lasztit? Fogjuk le 25-30 passzra és minden jobb lenne. Vick is, és a csapat is.
A fallal pedig nagyon gyorsan kezdeni kell valamit.
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 13 éve
Aludtam rá egyet, de ha eszembe jut a foci még mindig ideges leszek és az a baj még ez lesz minimum két hétig. Így kikapni... Maclin TD-jénél kb vertem a seggem a földhöz, haveroknak már írtam is, hogy nyertünk erre...Pocsék a fal, Vick gyengén játszik meg még lehetne sorolni számos hibát ismét, de egy negyed alatt 10 pontos előnyről így kikapni. Reid meg az egész edzői stáb beveheti, ilyen helyzetből elbukni ez igenis az ő hibájuk.
Egyszerűen a főbb hibák már rohadt régóta ugyanazok. Hihetetlen hogy nem tudunk már javítani ezeken.
több mint 13 éve
Nekem is ez a véleményem mint már annyiszor leírtam, ha Vicknek van ideje TÖBBNYIRE megcsinálja a játékot. És ennyi ütést Big-Ben-en kívül egyik Qb se bírna ki,még a sikeres passzok után is a földön végzi.4.negyedre összetörik,nem marad ereje.Nem soká eljön amit Dande kíván, ezt nem fogja már sokáig húzni.Én sem értem ezt a Folesozást. Félidő előtt mutatták, hogy hányszor érnek oda Vickhez és legalább 10 alkalommal bele is gyalulták a Lincoln gyepébe. Akkor ne csodálkozzunk ha nem minden passza pontos. Az o line szánalmas teljesítménye ki is csinálja a támadásainkat. Érdekes amikor megvédik vagy mindenki azt csinálja ami a feladata akkor megy a játék.Nick Foles!mustaineelőtte is bottom 5 fal lesz!eaglesmcnabb
Azért, hogy valami pozitívat is említsünk... a secondary egész szép munkát végzett. A safetyk is sokszor odaértek és Nándi is elég szépen védekezett Megatronon. ( N. Allen kiesése nagyon érezhető volt ) Playcallról csak annyit, hogy nem is értem mi volt az elképzelés a negyedik negyedbeli utolsó drive-al...az, hogy visszaadtuk meg is pecsételte a sorsunkat.
Az , hogy a Lions halovány D lineja így szétszedte az o lineunkat az elég beszédes a szezon folytatására nézve. Jöhet a bye week kicsit félek, hogy egy újabb nagyszerű sorozatnak lesz vége a nyolcadik héten. :/
Greengo
Megint nem volt Sack-ünk de nagyon nyomás se,ezt egyszerűen nem is értem amikor nekünk van talán a legmélyebb D-lineunk.
több mint 13 éve
Hát nagyon mérges voltam...! Talán mert már elhittem 10 pontos vezetésnél, hogy meg van a W...de előre tekintve, jól is kijöhetünk ebből!
Olvastam, hogy 1970 óta 8 alkalommal volt 3-3 az első hat játék után, és ebből 7 alkalommal rájátszásba jutottunk!
hatalmas lelki erőt meríthetnek a srácok, ha az egyetlen veretlen csapatot, mi verjük meg!!!
és még van is esély rá!
több mint 13 éve
philly.blog.hu/2012/10/15/kibeszelo_lions_vs_eagles_26#more4849463felkerült a tegnapi meccsről az összefoglaló / kibeszélő
több mint 13 éve
Nem ragozom tovább a Vick Foles dolgot úgyis csak akkor derülne ki az igazság ha Foles játszana, hiába próbálunk érvelgetni, addig meg fölöslegesen rágjuk a gittet. Remélem a két hétben tényleg összekapják magukat bár félek ha az O valahogy összekapná magát a védelem kezd el megint szórakozni. Azt éreztem!!! amellett, hogy el is fáradtak, a nagyobb előny tudatában megnyugodtak, a koncentráció hiányzott, és ez is kellett a gyors felzárkózásukhoz. Na meg igen CJ nem ember.Azt mondják ami nem öl meg az megerősít, bízom benne így jövünk ki ebből a vereségből Reid bizonyította már képes rá örülnék, ha most is így lenne.
több mint 13 éve
philly.com: Time to Andy Reid to step up or shut upAsszem ez tökéletesen összefoglalja, mi a teendő. Ha Reid most nem kapja össze a társaságot, tényleg itt az ideje, hogy menjen. Pedig én nagyon szeretem, ahogy Vicket is, de be kell látni: nem tudjuk kihasználni Vick előnyeit, viszont szívjuk a hátrányait, és ezért csak is az edzői stáb tehető felelőssé.
Ha nem tud javítani a jelenlegi csapaton, akkor azért, ha szar az alapanyag, akkor azért gáz az ami most van. És ez most kurvára nem az a szokásos Philly-fan féle (Hofitól eredeztethető) nyuszika és a sapka helyzet, hanem ez az igazság.
több mint 13 éve
Lehet rossz meccset néztem . Bár nem sokat láttam belőle mert rossz volt a netem. Nem tudom ,lehet hogy én látom rosszul a dolgokat. De amikor az irányítóra kb 2,5sec alatt 3 játékos tör rá középről akkor az valószinü vicknek a hibája. Könnyü mindent vickre kenni , hogy ő miatta mennek el a meccsek... Azt is kenjétek már rá hogy a globális felmelegedés is vick miatt van. De kiváncsi lennék hogy a kis foles imádók mit szólnának ha foles bácsit 2 meccs alatt összetörnék a zsebben. Akkor már biztos hogy az offense fal lenne a hibás midnenért. De min1. Legyen csak vick a hibás. Most már én is várom hogy Foles bejöjjön , kiváncsi lennék ő miylen lenne.Én sem értem ezt a Folesozást. Félidő előtt mutatták, hogy hányszor érnek oda Vickhez és legalább 10 alkalommal bele is gyalulták a Lincoln gyepébe. Akkor ne csodálkozzunk ha nem minden passza pontos. Az o line szánalmas teljesítménye ki is csinálja a támadásainkat. Érdekes amikor megvédik vagy mindenki azt csinálja ami a feladata akkor megy a játék.Nick Foles!mustaineelőtte is bottom 5 fal lesz!eaglesmcnabb
Azért, hogy valami pozitívat is említsünk... a secondary egész szép munkát végzett. A safetyk is sokszor odaértek és Nándi is elég szépen védekezett Megatronon. Playcallról csak annyit, hogy nem is értem mi volt az elképzelés a negyedik negyedbeli utolsó drive-al...az, hogy visszaadtuk meg is pecsételte a sorsunkat.
Az , hogy a Lions halovány D lineja így szétszedte az o lineunkat az elég beszédes a szezon folytatására nézve. Jöhet a bye week kicsit félek, hogy egy újabb nagyszerű sorozatnak lesz vége a nyolcadik héten. :/
Greengo
több mint 13 éve
Én sem értem ezt a Folesozást. Félidő előtt mutatták, hogy hányszor érnek oda Vickhez és legalább 10 alkalommal bele is gyalulták a Lincoln gyepébe. Akkor ne csodálkozzunk ha nem minden passza pontos. Az o line szánalmas teljesítménye ki is csinálja a támadásainkat. Érdekes amikor megvédik vagy mindenki azt csinálja ami a feladata akkor megy a játék.Nick Foles!mustaineelőtte is bottom 5 fal lesz!eaglesmcnabb
Azért, hogy valami pozitívat is említsünk... a secondary egész szép munkát végzett. A safetyk is sokszor odaértek és Nándi is elég szépen védekezett Megatronon. ( N. Allen kiesése nagyon érezhető volt ) Playcallról csak annyit, hogy nem is értem mi volt az elképzelés a negyedik negyedbeli utolsó drive-al...az, hogy visszaadtuk meg is pecsételte a sorsunkat.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
Kíváncsi vok mit tudott ezek után Reid meg Vick nyilatkozni, láttam h nyilatkoznak legalábbis Vick de ugye nem értem.....
több mint 13 éve
Asszem most 2 hét fociszünet, csak a fantasy csapatom állítom be. Szokásos NFL hányinger jön.kzolUgyanez. Remélem nyer a Giants, hogy még meg is legyen forgatva a péló a szánkban.
több mint 13 éve
Asszem most 2 hét fociszünet, csak a fantasy csapatom állítom be. Szokásos NFL hányinger jön.FB-n is unlike-oltam az eagles-t ne tolja az arcomba a hülyeségét és fals optimizmusát. A 26 éves detroit veretlenség után, ideje bebukni a bye utani veretlenséget is.
több mint 13 éve
Ja és azért megint 0 sack,védelmet nem érheti kritika de akkor is...
több mint 13 éve
Ezzel az O fallal nem lesz belőlünk semmi...kzolDehogynem. Az NFC Raiders-sze. Megbaszunk mindenkit a fontos meccseken (meg merem kockáztatni, még a Falconst is), aztán tévéből nézzük a playoffot egy jó kis 8-8-as szezonnal.
több mint 13 éve
Ezzel az O fallal nem lesz belőlünk semmi...kzolEnnek az ékes példája az OT 3 playe volt...Ezt így nem lehet, tök mind1 ki az irányító.
több mint 13 éve
Ezzel az O fallal nem lesz belőlünk semmi...
több mint 13 éve
A bírók is faszok voltak, még ennyit tennék hozzá
több mint 13 éve
Ja és most két hétig kell ennek a meccsnek a tudatával együtt élni.3-3-mal megyünk a bye weekre, tavaly 2-4 volt, kb ugyanolyan szarok is vagyunk. BleedingGreenCsak ne felejtsük el, hogy az Atlanta jön...somebody08
több mint 13 éve
1. Kikaptunk semmi meglepő2. Ahogy kikaptunk semmi meglepő
3 Mindenkitől elnézést kérek akit idegesítek az állandó károgásommal és esetleg unszimpatikus/ellen- nek tűnő szurkolásommal DE
4. Nyilván nem örülök ha kikapunk nem örülök ha Vick megsérül ám nem tudok nem őszinte lenni (ilyen vagyok magammal szemben is) ahhoz amit látok hétről-hétre és SAJNOS ez a meccs fényesen igazat adott.
5. Ha valaki akkor én védtem itt mindenkivel szemben aki támadta Vicket a legjobban, hogy anno miért adtunk esélyt vissza lehet keresni és bőven megkapta az esélyt MEGGYŐZŐDÉSEM másképp viselkedne az egész fal de az egész O-ha nem mondom ki irányítaná ezt a csapatot, de legyen ne ő hanem mondjuk Kafka ha megkapta volna az esélyt....
6. 3-3-l állunk? ahogy írta vki nyugodtan lehetne 0-6
7. Mindenkit sajnálok ebből a csapatból egy vkit nem tudok sajnos.....
több mint 13 éve
3-3-mal megyünk a bye weekre, tavaly 2-4 volt, kb ugyanolyan szarok is vagyunk. BleedingGreenCsak ne felejtsük el, hogy az Atlanta jön...
több mint 13 éve
3-3-mal megyünk a bye weekre, tavaly 2-4 volt, kb ugyanolyan szarok is vagyunk.

több mint 13 éve
Hogy lehet egy negyed alatt 17 pontot szopni ezzel a védelemmel? Szánalmas, komolyan mondom. Csak a jó játékosainkat sajnálom, meg magamat, hogy vasárnap esténként képes vagyok felkúrni az agyamat Eagles meccsnézéssel.