Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 13 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 532 — rabszolga
Égetőbb az S és a LB deepht Janek
Jobban mondva az akkor lesz égetőbb, ha bekövetkezik a baj, ami reméljük, hogy nem fog.
De lehet, hogy Sims nem tűnik nagyon szarnak edzéseken és úgy vannak vele, hogy elég akkor lépni, ha majd beüt ménkű.
több mint 13 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 689 — Apu ökölbeszorított keze
ne feledjétek Mudd mestert ő az O line legjobb embere! Javulunk ebben is a cards meccs szerintem egy semmi sem sikerül meccs volt olyan több nem lehet idén.
Égetőbb az S és a LB deepht

több mint 13 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Marshra már én is kíváncsi lennék. Meg Nándira is nickelben. Ha már egyszer gyakorolta TC-ben is sokat. Nálam Boykin az egyik legjobb a secben. A végén mikor nagyon oda kell tennie magát a védelemnek, rendre jókor ér oda, és fontos szituációkban szerel. Már nem hiányolom Hansont.Shawn84
Hát akkor pont baromság kipróbálni Nnamdit nickelben, mivelhogy Boykin jól tolja.
Ami nem romlott el azt nem kell megjavítani.
Marsh-ot meg pont leszarom, hogy hogy játszik mivel B.Hughes előtte van. ST-ben és D#-ben is. És Hughes nem játszott rosszul a pár snap alatt, amit kapott.

Az Oline meg csak összeáll előbb-utóbb. Jobb lenne előbb.

Bébé
Azért nézném meg, mert azzal együtt Boykint is megnézném a szélen. Nem mondom, hogy egyfolytában, csak 1-2 playben.
több mint 13 éve
Marshra már én is kíváncsi lennék. Meg Nándira is nickelben. Ha már egyszer gyakorolta TC-ben is sokat. Nálam Boykin az egyik legjobb a secben. A végén mikor nagyon oda kell tennie magát a védelemnek, rendre jókor ér oda, és fontos szituációkban szerel. Már nem hiányolom Hansont.Shawn84
Hát akkor pont baromság kipróbálni Nnamdit nickelben, mivelhogy Boykin jól tolja.
Ami nem romlott el azt nem kell megjavítani.
Marsh-ot meg pont leszarom, hogy hogy játszik mivel B.Hughes előtte van. ST-ben és D#-ben is. És Hughes nem játszott rosszul a pár snap alatt, amit kapott.

Az Oline meg csak összeáll előbb-utóbb. Jobb lenne előbb.
több mint 13 éve
összességében jó sok hely lenne még az 53-as rosterben, ha akarunk valamit csinálni

zsojti
Hát még a sapek alatt...mondjuk azt nemtom, hogy jövőre élből mennyivel csökken majd, de valami értelmes O-falat csak összeraknék már belőle...kb ez lassan az egyetlen gyenge pontunk. Ha kicsit megvédenék Vicket, akkor nincs az az isten aki megállítja ezt a támadóegységet. Jacksont nincs CB aki végig le tudja fogni egy playen belül, Celeket egyébként se lehet levinni csak ha hatan ugranak a hátára, Shady tudjuk hogyan futkorászik...Maclin ha egyszer egészséges, akkor nincs vele sem probléma...szóval tényleg egy O-falért esedezünk már. D-ben én csak S posztnak a vékonyságáért aggódom, másért annyira nem.

Bájdövéj:
Marsh mint CB kapott már egyetlen snapet is? Oké nyilván ne a Giants ellen próbálgassuk, de azért lassan jó lenne őt is látni kicsit, ha Nándit kipakoljuk hamarosan, akkor mit fog tudni alkotni...Eazzy
Marshra már én is kíváncsi lennék. Meg Nándira is nickelben. Ha már egyszer gyakorolta TC-ben is sokat. Nálam Boykin az egyik legjobb a secben. A végén mikor nagyon oda kell tennie magát a védelemnek, rendre jókor ér oda, és fontos szituációkban szerel. Már nem hiányolom Hansont.
több mint 13 éve
zsojti Philadelphia Eagles 4 063
összességében jó sok hely lenne még az 53-as rosterben, ha akarunk valamit csinálni

zsojti
Hát még a sapek alatt...mondjuk azt nemtom, hogy jövőre élből mennyivel csökken majd, de valami értelmes O-falat csak összeraknék már belőle...kb ez lassan az egyetlen gyenge pontunk. Ha kicsit megvédenék Vicket, akkor nincs az az isten aki megállítja ezt a támadóegységet. Jacksont nincs CB aki végig le tudja fogni egy playen belül, Celeket egyébként se lehet levinni csak ha hatan ugranak a hátára, Shady tudjuk hogyan futkorászik...Maclin ha egyszer egészséges, akkor nincs vele sem probléma...szóval tényleg egy O-falért esedezünk már. D-ben én csak S posztnak a vékonyságáért aggódom, másért annyira nem.

Bájdövéj:
Marsh mint CB kapott már egyetlen snapet is? Oké nyilván ne a Giants ellen próbálgassuk, de azért lassan jó lenne őt is látni kicsit, ha Nándit kipakoljuk hamarosan, akkor mit fog tudni alkotni...Eazzy
és ha egy jobb falhoz hozzávesszük a javuló formát mutató havilit is... meg ha még peters is visszatér... na erról ne is beszéljünk 😊

a D tényleg ok most, de csak egy sérülés kell és necces:
LB: jordan out, maradt casy
CB: nandi (?)és drc, meg talán hughes
S: a kezdők után erősen kérdőjeles (szerintem se anderson se sims nem megoldás sérülés esetén...)
több mint 13 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 159 — No one likes us, cause no one like us

zsojti

Bájdövéj:
Marsh mint CB kapott már egyetlen snapet is? Oké nyilván ne a Giants ellen próbálgassuk, de azért lassan jó lenne őt is látni kicsit, ha Nándit kipakoljuk hamarosan, akkor mit fog tudni alkotni...

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 13 éve
zsojti Philadelphia Eagles 4 063
remélem a speciális egységünk összekapja magát, mert eddig elég gyatra amit csinálnak...
ha meg ennél jobbat nem tudunk, akkor legalább rugjuk ki TB-re és jöjjenek 20ról
amúgy mi újság a lewis és polk kettőssel ?! egyikőjüket se nagyon látom a csapatban... egy jó cserébe be kéne vonni őket, pl egy C-ért 😊

kíváncsi leszek Gillyard-ra is. Most, hogy Cooper is visszatér, ha ST-ben nem alkot (mivel nem nagyon emlékszem WR snapre tőle) akkor cut...

több mint 13 éve
A tippeket ne feledjétek:  philly.blog.hu/2012/10/05/tippjatek-week
több mint 13 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 701 — je suis poloska
Sajnálom Vinnyt, és nem akarom elhinni hogy egész szezonban jegelni fogjuk, annál ő sokkal jobb. Azt sem hiszem hogy ő lenne a leggyengébb DE a kalapban, de ez van.
Egyelőre örüljünk hogy nincs sok sérülés, és még nem kellett bevetnünk, biztos vagyok benne hogy fog még játszani, és abban is hogy nem fog csalódást okozni.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
korodiati Philadelphia Eagles 704 — drkorodiattila@gmail.com
3 kulcs stat:
 www.bleedinggreennation.com/2012/10/6/3464448/eagles-vs-steelers-3-key-stats-for-sunday
Steelers O# enyhén jó 3rd down szituknál. (56,3%)
Ellenben a védelmük ritka szar. (48,5%)

Rookie elemzés statokkal:
 philly.sbnation.com/2012/10/6/3464798/2012-philadelphia-eagles-rookie-grades-at-the-quarter-point

Rookie snapek:
Kendricks (247), Cox (156), Boykin (146), Johnson (96), Brown (41), Kelly (3)

Bébé
Curry 0!

Most már aztán magyarázza el valaki, hogy nem férhet be egy 2. körös Curry, Hunt vagy Tapp helyett egy meccsre.Shawn84
Szerintem elég egyszerű, Tapp mindenképpen jobb nála jelenleg, Hunt meg a preseason meccseken nyújtott kiváló teljesítménye miatt van előrébb a rangsorban, bár tőle nem sok mindenre emlékszem a tétmeccsekről.Hunt ha így folytatja helyette bekerülhet a rotációba, de 4 DE szerintem elég.
több mint 13 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 159 — No one likes us, cause no one like us
Na most, hogy már mindenki látja, hogy bízunk Vick-ben illetve, hogy meg is hálálta, így váltok Curryt a csapatba! szlogenre 😀

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 13 éve
A heti mese:  vimeo.com/50858475
több mint 13 éve
3 kulcs stat:
 www.bleedinggreennation.com/2012/10/6/3464448/eagles-vs-steelers-3-key-stats-for-sunday

philly.sbnation.com/2012/10/6/3464798/2012-philadelphia-eagles-rookie-grades-at-the-quarter-point

Rookie snapek:

Bébé
Curry 0!

Most már aztán magyarázza el valaki, hogy nem férhet be egy 2. körös Curry, Hunt vagy Tapp helyett egy meccsre.
több mint 13 éve
3 kulcs stat:

Rookie snapek:
több mint 13 éve
Még két meccsünk van bye weekig (Steelers, Lions), ha választani kéne akkor alap, hogy inkább a Detroitot verjük meg, de persze jó lenne behúzni mind2t. 😀

Amúgy érdekesség, hogy a szabadulása után Tomlin is akarta Vick-et, csak hát Rooney ellenezte, amit sztem egyik csapat se bánt meg:
 www.bleedinggreennation.com/2012/10/3/3448814/steelers-mike-tomlin-wanted-michael-vick
több mint 13 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 297 — Így remélem megfelelek nektek.....
Bocs de a dicsőség az Istené 😛 😉 de Janeknek valóban gratula. Amúgy a Barca meccs azt hittem ma van. Ami azt illwti a múlt héten különösen tökéletes hétvégém volt nyert a Barca Juve Spurs Fradi Eageles ötös elégedett lennék hasonlóval 😀 de mosr persze a Barca Eagles győzelem lenne a legjobb. Mondjuk erről Eaglesmcnabb biztos maást gondol. Bocs ha sok hiba van telóról pötyögök.
több mint 13 éve
tökéletes hétvége lenne két vendég győzelem Janek
Akkor kinek vannak ikrei, Shawn v. Janek?De mindenesetre gratulálok, még ha nem is egy 19 éves koreai ikerpárról van szó akiket én elképzeltem vasárnap estére miközben egyik TV-n a Classico, a másikon meg a pennsylvaniai rangadó megy.Ez lenne a tökéletes este. ja és közben gyros-tálat ennék...
félek a steelerstől, tipikusan az a meccs amikor nagyon felszívják magukat, kulcsemberek visszatérnek,(ha egy norm. safety-blitzet se tudunk felvenni akkor a műfaj királya ellen..)
Bigben jó, 2 hete ránk készülnek, mi meg valljuk be, ha kikapunk, se lesz világvége, belefér. Teher nem lesz rajtunk de ez amerikai fociban nem biztos hogy előny.
Classico-n a Realon a teher nem mehet el a Barca 11 ponttal, Nou Campban nyerniük kellene, 10 évente szoktak.korodiati
Janeké a dicsőség 😀
több mint 13 éve
tökéletes hétvége lenne két vendég győzelem Janek
Akkor kinek vannak ikrei, Shawn v. Janek?De mindenesetre gratulálok, még ha nem is egy 19 éves koreai ikerpárról van szó akiket én elképzeltem vasárnap estére miközben egyik TV-n a Classico, a másikon meg a pennsylvaniai rangadó megy.Ez lenne a tökéletes este. ja és közben gyros-tálat ennék...
félek a steelerstől, tipikusan az a meccs amikor nagyon felszívják magukat, kulcsemberek visszatérnek,(ha egy norm. safety-blitzet se tudunk felvenni akkor a műfaj királya ellen..)
Bigben jó, 2 hete ránk készülnek, mi meg valljuk be, ha kikapunk, se lesz világvége, belefér. Teher nem lesz rajtunk de ez amerikai fociban nem biztos hogy előny.
Classico-n a Realon a teher nem mehet el a Barca 11 ponttal, Nou Campban nyerniük kellene, 10 évente szoktak.
több mint 13 éve
tökéletes hétvége lenne két vendég győzelem

több mint 13 éve
remélem nem kapcsolsz át mert simán nyerünk+nem látod ahogy kikap a barca otthon 😊

Janek
Akkor N
nem kapcsolgatok. 😊Egymás mellett nézem. A Barca vereségét meg mindig nagyon jó látni 😛Shawn84
Akkor csalódni fogsz mert max. egy x-re van esélye a Margitnak. Sajnos a sasverés reálisabb, de hátha nem.korodiati
Sasokkal kapcsolatban most bizakodó vagyok. lehet pont ezért kapunk majd ki.
több mint 13 éve
remélem nem kapcsolsz át mert simán nyerünk+nem látod ahogy kikap a barca otthon 😊

Janek
Akkor N
nem kapcsolgatok. 😊Egymás mellett nézem. A Barca vereségét meg mindig nagyon jó látni 😛Shawn84
Akkor csalódni fogsz mert max. egy x-re van esélye a Margitnak. Sajnos a sasverés reálisabb, de hátha nem.
több mint 13 éve

Janek
Akkor nem kapcsolgatok. 😊Egymás mellett nézem. A Barca vereségét meg mindig nagyon jó látni 😛
több mint 13 éve

több mint 13 éve
danke

el classico vs nfl és persze az ikrek... csak kéne az a gamepassJanek
milyen ikrek?Randid lesz vasárnap egy ikerpárral?
Nekem is nagy dilemma mivel hardcore barcafan is vagyok, 7-től 8-ig Philly, Polamalu,Harrison,Woodley szétsack-el mindket, aztán átkapcsolok a Classicora.korodiati
Iker gyerekek. Vannak közöttünk családos emberek is. Mert bárki lehet Eagles szurkoló, csak a szíve legyen zöld. Meg a gyerekek haja. Ha van. 😊

Én egyébként majd szerintem kapcsolgatok, meg egyiket monitoron másikat TV-n nézem. De azért az Eagles lesz a fő meccs.