Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 13 éve
Foles-t a kezdőbe, és SB gyűrűt fog kapni! kezdőbe:az utolsó két alapszakasz meccsen mikor már eldőlt hogy megvan a PO. és SB gyűrűt fog kapni: mivel mindenkinek jár a csapatban ha megnyeri! 😊 😊
több mint 13 éve
Eazzy: elírtad a rangod 😊RataxesKöszi, javítva! 😉
Vick jó lesz a Giants ellen, vagy sem? Majd meglátjuk, de hogy Dawk sokat dob az egész csapaton majd, abban biztos vagyok. Kíváncsi vagyok mennyit fog, egy snapet játszani?
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 13 éve
A hét képe:
😀Plusz egy bónuszkép a vasárnapi találkozóhoz 😀 :

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
Érdekes adat, pont most nézegettem a QB rating statokat... Vick eddig a 3 meccsből az első és a harmadik héten tényleg ultraszar volt, a második héten a Ravens ellen viszont ~95-ös QB ratinget hozott össze, amivel jobb ratingje volt mint pl. Tom Bradynek (79) a fordulóban. Brady egyéb a 3. héten szintén a Ravens ellen 101.2-es ratinget ért el, nem mondanám egetrengető különbségnek.Tudom sokan lószarnak tartják a profootballfocus értékelését, de azért jelzésértékű hogy Vick a 2. héten a legjobb értékelést kapta tőlük az összes QB közül.
Szóval "enyhén" korainak érzem a szarozását, meg az ilyen "Foles-t a kezdőbe" rigmusokat KETTŐ meccs alapján... Ha Vick formába lendül szerintem megint rettegni fogják a nevét, és van egy olyan érzésem hogy a Giants ellen aprítani fog 😊
Eazzy: elírtad a rangod 😊
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
Csatlakozok a "mentsük meg Vicket" mozgalomhoz 😀 Rangommal jeleztem is 😀Eazzy1 vagy közülünk 😀
több mint 13 éve
Csatlakozok a "mentsük meg Vicket" mozgalomhoz 😀 Rangommal jeleztem is 😀
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 13 éve
Láttátok már az e heti rajzfilmet? Ez mindent ver!ez a tavalyi folytatása.Nem?a legnagyobb ahogy Peyton maszírozza a nyakát😊
www.facebook.com/photo.php?v=10100393302662102Shawn84
több mint 13 éve
Én se, de finoman akartam fogalmazni. Nem akartam írni, hogy sajnos rohadtul szarok leszünk, mert ki tudja. Voltak már csodák. Bell amúgy Buffaloban sem volt nagy király, de elég megbízhatóan játszott, máig le nem sérült tavaly. Peters sérülésekor nem volt jobb opció a szabad ügynök piacon. Viszont lehet nézegetni az egyetemi OL embereket.Beharangozó a rangedóhoz: philly.blog.hu/2012/09/28/negyedik_het_eagles_giantsShawn84Bell vs JPP minimum 3 sack és akkor még optimista voltam. Amit Arizona ellen csinált, ez az ember jó volt Buffaloban? Ebből a párharcból nem jöhetünk ki jól, duplázni kell egy tight-end-el kevesebb célpont de több idő, nem tudom elképzelni hogy egy-egyben megfogja azt a JPP-t akit jelenleg talán senki se tudna.korodiati
több mint 13 éve
Beharangozó a rangedóhoz: philly.blog.hu/2012/09/28/negyedik_het_eagles_giantsShawn84Bell vs JPP minimum 3 sack és akkor még optimista voltam. Amit Arizona ellen csinált, ez az ember jó volt Buffaloban? Ebből a párharcból nem jöhetünk ki jól, duplázni kell egy tight-end-el kevesebb célpont de több idő, nem tudom elképzelni hogy egy-egyben megfogja azt a JPP-t akit jelenleg talán senki se tudna.
több mint 13 éve
Beharangozó a rangedóhoz: philly.blog.hu/2012/09/28/negyedik_het_eagles_giants
több mint 13 éve
Láttátok már az e heti rajzfilmet? Ez mindent ver!www.facebook.com/photo.php?v=10100393302662102
több mint 13 éve
Kelce, miután életében először kellett tv-ben néznie a csapata meccsét: "It's no fun at all. I don't even know why fans watch the games."
több mint 13 éve
Rengeteg elrontott játék elemzése:www.igglesblog.com/iggles_blog/2012/09/very-first-play-of-the-game-the-eagles-come-out-firing-qb-boot-left-off-play-action-three-receivers-open-except-vick.html
Vick passzai Qb clock-kal

több mint 13 éve
3 meccs alapján DeMeco-nak van a legjobb PFF ratingje az összes MLB/ILB közül:imagerz.com/QE9FWEtvAwMAXglMEQVR
- Ugyanitt DRC a 8. CB
- Kendricks a 10. 4-3 OLB
- Babin a 3., Trent a 10. 4-3 DE
- Vick a 30. QB
- Mathis a 9. G
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
4. heti tippjáték és a jelenlegi állás: philly.blog.hu/2012/09/27/tippjatek_negyedik_het
több mint 13 éve
Vidd csak, akár hosszú távra is, én a hétvégi Dawkins-ünnepség után úgyis leváltom őket 😊
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
Így is van srácok... Azért jó látni hogy nem utálja mindenki a saját csapatának franchise qb-ját 😛RataxesEzt az I Belive- cuccost elcsenhetem?
több mint 13 éve
Így is van srácok... Azért jó látni hogy nem utálja mindenki a saját csapatának franchise qb-ját 😛
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
Belive in Mike mozgalmat kell inditanom , én voltam a top 5 Qb-s ember 😀 Ratta láwollak 😀Petikievak01Én is hiszek benne, legalábbis ezen szezon végéig. Giants a favorit és én ennek örülök, Giants-Philly-t mindig az underdog nyeri.
Go Mike Vick!
több mint 13 éve
Belive in Mike mozgalmat kell inditanom , én voltam a top 5 Qb-s ember 😀 Ratta láwollak 😀
több mint 13 éve
Most jut eszembe hogy szezon előtt valaki Vicket top 5 qb-nak emlegette, nos így 3 meccs után inkább bottom 5 lett belőle 😛Tán segítene, ha nem 40-50-szer passzoltatnánk 1 meccsen. Tavaly is akkor tudtunk nyerni, amikor 30 körül vagy ez alatt volt a passzkísérletek száma. Arról nem is beszélve, hogy a védelmek dolgát is megkönnyíti a folyamatos passzjáték, megöli a playaction-t is eléggé. De persze ezt minden évben eljátsszuk, és amíg MM hívja a játékokat nem lesz változás.
Remélem mihamarabb kilábal ebből a szarságból... I believe in Mike! 😊Rataxes

több mint 13 éve
frissítettem a menetrendet a blogon. (beírtam az arizonai végeredményt) remélem nem baj 😊
több mint 13 éve
Most jut eszembe hogy szezon előtt valaki Vicket top 5 qb-nak emlegette, nos így 3 meccs után inkább bottom 5 lett belőle 😛Remélem mihamarabb kilábal ebből a szarságból... I believe in Mike! 😊
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
Trent Coleal mi van eddig? Nem úgy néz ki hogy meglesz a 18 sackje..Petikievak01Ő a legnagyobb úgyhogy meglesz!E. Manning-en mindjárt hárommal indít!😊
több mint 13 éve
van 4 futónk akikből jó esetben 2-t használunk, sims nevű S nem tom kapott lehetőséget érdemben...már ez csak 2 hely + pénzügyi keret is lenne: ergo nagyon remélem összekapjuk ezt a falat valami csere keretében!Még szerencse, hogy idén bárki verhető.
bár néha nem bánnék egy új HC OC DC triót, de ha ez így megy akkor jövőre megkapom 😕
nálam a Giants meccs bukta, szal 2-2 aztán a Steelers...hát nem tudom 2-3 nem nézne ki jólzsojti