Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 13 éve
marci88 Philadelphia Eagles 1 097 — Hell Killers
na jól van Dline snap-jei azért el voltak szórva akkor rendesen mindenki között.

amúgy én kajak úgy emlékeztem, mintha Kelly fenn lett volna egyszer a pályán, de akkor nem 😀
több mint 13 éve
tûzoltó Philadelphia Eagles 861
Iggles Blitz-ből szabadon fordítva:
Pozitív a mérközésről:
- A második félidőt mi nyertük 6-3 arányban!!!
- Vick nem dobot INT. ami azt jelenti, hogy halad jó írányba, vagy csak azt bizonyítja, hogy nem tudsz INT dobni, ha a hátadon fekszel és 3 Cardinals játékos van rajtad!!!
több mint 13 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 159 — No one likes us, cause no one like us
Áhj, de jó érzés volt újranézni a Miraclet 😀

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 13 éve
Petikievak01 Philadelphia Eagles 1 667 — Its OK to be gay.
Snap számok:
Offense:
 Demetrius Bell * 65
 Evan Mathis * 65
 Dallas Reynolds * 65
 Danny Watkins * 65
 Todd Herremans * 65
 Michael Vick * 65
 DeSean Jackson * 64
 Jason Avant * 57
 Damaris Johnson 57
 Brent Celek * 54
 LeSean McCoy * 52
 Stanley Havili 13
 Clay Harbor * 11
 Bryce Brown 10
 Mardy Gilyard 6

Defense:
 DeMeco Ryans * 64
 Kurt Coleman * 64
 Nate Allen * 64
 Nnamdi Asomugha * 64
 Dominique Rodgers-Cromartie * 63
 Mychal Kendricks * 57
 Derek Landri * 39
 Jason Babin * 35
 Trent Cole * 34
 Brandon Boykin 34
 Fletcher Cox 33
 Cullen Jenkins * 30
 Cedric Thornton 28
 Darryl Tapp 28
 Brandon Graham 17
 Brian Rolle 16
 Akeem Jordan * 14
 Phillip Hunt 12
 Brandon Hughes 8

Rataxes
Elnézve, Graham azt nyilatkozta az első héten , hogy lehet hogy csak 4 snappet kapott , de szerinte Reid , majd fokozatosan emeli a snappek számát , és ez most tökre beigazolódik. 1. meccs 4 snap --> 2. meccs 8 snap --> 3. meccs 17 snap.

több mint 13 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 215 — Eagles fan
Snap számok:
Offense:
 Demetrius Bell * 65
 Evan Mathis * 65
 Dallas Reynolds * 65
 Danny Watkins * 65
 Todd Herremans * 65
 Michael Vick * 65
 DeSean Jackson * 64
 Jason Avant * 57
 Damaris Johnson 57
 Brent Celek * 54
 LeSean McCoy * 52
 Stanley Havili 13
 Clay Harbor * 11
 Bryce Brown 10
 Mardy Gilyard 6

Defense:
 DeMeco Ryans * 64
 Kurt Coleman * 64
 Nate Allen * 64
 Nnamdi Asomugha * 64
 Dominique Rodgers-Cromartie * 63
 Mychal Kendricks * 57
 Derek Landri * 39
 Jason Babin * 35
 Trent Cole * 34
 Brandon Boykin 34
 Fletcher Cox 33
 Cullen Jenkins * 30
 Cedric Thornton 28
 Darryl Tapp 28
 Brandon Graham 17
 Brian Rolle 16
 Akeem Jordan * 14
 Phillip Hunt 12
 Brandon Hughes 8

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 13 éve
- DL penge volt tavaly, itt a mélységen még tovább javítottunk, ugyan még nem aprítanak annyira, mint vártuk, de még mindig elég erős fal. Ez OK.
Eazzy
Bébétől várom majd a snap számokat, de most se éreztem azt, hogy annyira rátolnánk az embereket. Jó nyilván kapjanak jóval több lehetőséget a sztárok, de lehet úgy még jobban beindulna a gépezet, ha pl. Curry se inaktív lenne, hanem jutna neki pár snap.

- OL volt egy jó OL, lesérült Peters, sikertelen pótlás, ha lehet még rosszabb lett a fal, hol van a Mudd varázslat? Ja hogy sehol...de persze az öregnek se könnyű a dolga, amikor kap a keretbe jó 10 ember helyett 8-at...zseniális lehetőségek tárháza...de egyébként jogos is, hogy szarunk a falra, hogy képtelenek a QB-t bevédeni, mivel úgyis többet futunk, ott meg Shady megoldja...ja nem.
Eazzy
Az a baj ezt eléggé elrontotta az FO. Mintha pont ők nem tudták volna, hogy mekkora érték Peters. Ami bejött az LB-nél Ryans megszerzésével, az Bellnél nem. És nem csak az, hogy még a kezdő sem lett megoldva rendesen, hanem az újabb sérülésekkel látszik milyen a mélység, semmilyen. Pedig idén még úgy álltunk, hogy lett is volna miből igazolni (jó nem tudok kit, de biztos lett volna megoldás).
több mint 13 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
Kicsit off kérdés, bocs érte, de mi van Denyvel? Végleg lelépett?
több mint 13 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 331 — Chalk Dawk fan
Vicknek laza 66.2-es passer ratingje van eddig a három meccsen.

több mint 13 éve
somebody08 Philadelphia Eagles 903 — Majd jövőre...
DeSean játékán nem éreztem azt a tüzet, amit Maclin esetében igen.
tûzoltó
Én nem így gondolom, de Neked elhiszem ilyen nickkel 😀 😀 😀
több mint 13 éve
tûzoltó Philadelphia Eagles 861
Próbálom pozitívan nézni a történéseket...
Jobb volt most kapni egy pofont a Giants mérközés előtt!
Idáig legtöbbször egy ilyen nagy vereség után, nagy győzelmet ért el a csapatunk!!!(statisztika, utána lehet nézni.)
Ha nyertünk volna, és mi álltunk volna 3 győzelemmel, a sajtó(meg talán mi is)már SB csapatról beszélt volna...
(Így most egy darabig, ettől nem kell tartani! )
Egyszer csak lesz olyan mérközés, amin nem adjuk el a lasztit...
Negatív gondolatom
DeSean játékán nem éreztem azt a tüzet, amit Maclin esetében igen.
több mint 13 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Na de akkor jöjjön a legnagyobb homály: mi volt a legnagyobb probléma tavaly???? Na lehet tippelni! Igen a labdaeladások. Mit sikerült egy egész offszezon altt ebből kijavítani? LÓFASZT. Ez aztán az előrelépés, és koncentráltság mondhatom.

WALK IT, DONT TALK IT!Eazzy
Én már csak annyit tennék hozzá, hogy a Lófasznak is van ám vége. A TO-k is eltűnnek egy idő után.Kár, hogy addigra már mindenki a nyaralását fogja tervezni a csapatból.
több mint 13 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 159 — No one likes us, cause no one like us
Na bocsi, hogy most, mire lezártátok a Vick témát, pont akkor írok én, de nah, hátha mondok ugyanolyat 😀

Szóval egyértelmű, hogy amíg kicsi esély is van a PO-ra, addig Vicket kell játszatni. Láthatóan gyenge az OL, emiatt pedig higgyétek el Foles sem lenne jobb Vicknél sokkal, viszont így ha szoros lesz, mérpedig elnézve a csoportot ez igencsak szoros lesz, akkor 100-ból 100-szor Vicknek szavaznék Foles-al szemben bizalmat.

Amit én nem értek, az az edzői stáb munkája. Nem volt eszetlen sok feladatuk nyáron, és mire jutottak? Nézzük csak sorjában:

DEFENSE:
- DL penge volt tavaly, itt a mélységen még tovább javítottunk, ugyan még nem aprítanak annyira, mint vártuk, de még mindig elég erős fal. Ez OK.
- LB sorban konzisztenciára, jó TE védekezésre, és szerelésekre volt első sorban szükség, a megtett lépések kiválóak voltak, az eredmény is látható. Ez OK.
- DB esetben nem igazán tudom, hogy mit tehettek volna többet, mint hogy tehetséges embereket raknak össze, és a liga papíron egyik legerősebb CB párosát állíthatjuk ki. Azt a töketlenkedést amit Nándi mutat, azt már a rendszerre se foghatjuk, mivel lassan képtelen bármilyen WR-t 1-1-ben tartani folyamatosan. Ez is OK, itt játékosok teljesítményével van gond.

OFFENSE:
- OL volt egy jó OL, lesérült Peters, sikertelen pótlás, ha lehet még rosszabb lett a fal, hol van a Mudd varázslat? Ja hogy sehol...de persze az öregnek se könnyű a dolga, amikor kap a keretbe jó 10 ember helyett 8-at...zseniális lehetőségek tárháza...de egyébként jogos is, hogy szarunk a falra, hogy képtelenek a QB-t bevédeni, mivel úgyis többet futunk, ott meg Shady megoldja...ja nem.
- Elakpó szekció rendben van, eddig is jó volt, most is az. Ez is OK
- Annyi RB-nk van, hogy lassan abból kiállíthatnánk egy támadófalat, de azért megvárjuk, míg Vick eladja 16-szor a labdát, majd aztán rájövünk, hogy egyébként tudunk futni, de akkor meg már passzolni kell...zseniális.
- Na és Vick. Én nagyon bírtam régen a játékstílusát, mert brutál látványos. Erre kiölték Reidék belőle a meneküléseket, hogy megvédjék, így meg a zsebben törik szanaszét. Azt meg nem tudom eldönteni, hogy ennyire sötét ez az ember, vagy csak a képességei hiányoznak ahhoz, hogy igazán jó pocket passer legyen. Mert hogy képtelen felfogni azt, hogy futtában amolyan Jordanas fade-away passzokkal NEM lehet csökkenteni a TO-k számát, valamint hogy ne lóbálja futás közben a kikúrt tojást, az egyértelműnek tűnik. (miért nem mentünk inkább mi fel RGIII-ért? 😕 na mind1.)

Na de akkor jöjjön a legnagyobb homály: mi volt a legnagyobb probléma tavaly???? Na lehet tippelni! Igen a labdaeladások. Mit sikerült egy egész offszezon altt ebből kijavítani? LÓFASZT. Ez aztán az előrelépés, és koncentráltság mondhatom.

WALK IT, DONT TALK IT!

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 13 éve
Asszem most a köv meccsig nem nézek semmi foci témába vágót... kicsit besokaltam.
Minden évben meg kell tennem 😕(kzol
Nálam ez a holtszezonra szokott esni 😊 Akkor meg NBA rájátszás van.
több mint 13 éve
kzol Philadelphia Eagles 746 — Eagles fan
Asszem most a köv meccsig nem nézek semmi foci témába vágót... kicsit besokaltam.
Minden évben meg kell tennem 😕 😕
több mint 13 éve
Jó hát látszik, hogy itt vannak akik élből utálják Vicket, nincs értelem ezt tovább folytatni.
Még egy kérdés amire nem tudom a választ hátha itt vki, a folyamatosan blitz-elő LB-et,Safety-et kinek kellene észrevenni,felvenni tehát kivédeni vhogy?Ezt miért nem tudjuk megoldani?Valahogy mindig az az érzésem ellenünk annyi a nyerő taktika: mindenki akit csak lehet ráküldeni Vick-re vki ugyis odaér.korodiati
Ebben szerintem itt most nincs igazad (pláne velem szemben nem aki kivívta az jó néhány Giants meg Vick antifan haragját, hogy védeni mertem 😀) csak egyszerűen unjuk már, hogy második éve úgy tűnik nem jutunk előre és nem látszik, hogy bármi jobb is lesz valamikor, és bizony nem lehet mindent az O-falra fogni. dande
Én utáltam mindig is, de a jó teljesítményt elismerem. Majd ha megérdemli dicsérem. most jelenleg csak szidni lehet.Shawn84
Csak a közös meccsnézésen legyen jó, mert jézusom, hogy ott mit fog kapni, ha véletlen így játszik mint eddig 😀marci88
Én nem fogok üvöltözni szerintem. csak így egyszer-egyszer felugrok anyázni. Egyébként a helykeresés továbbar is tart. még várunk ötleteket, hogy szerintetek pesten mi lenn alkalmas.
több mint 13 éve
Jó hát látszik, hogy itt vannak akik élből utálják Vicket, nincs értelem ezt tovább folytatni.
Még egy kérdés amire nem tudom a választ hátha itt vki, a folyamatosan blitz-elő LB-et,Safety-et kinek kellene észrevenni,felvenni tehát kivédeni vhogy?Ezt miért nem tudjuk megoldani?Valahogy mindig az az érzésem ellenünk annyi a nyerő taktika: mindenki akit csak lehet ráküldeni Vick-re vki ugyis odaér.korodiati
Ebben szerintem itt most nincs igazad (pláne velem szemben nem aki kivívta az jó néhány Giants meg Vick antifan haragját, hogy védeni mertem 😀) csak egyszerűen unjuk már, hogy második éve úgy tűnik nem jutunk előre és nem látszik, hogy bármi jobb is lesz valamikor, és bizony nem lehet mindent az O-falra fogni. dande
Én utáltam mindig is, de a jó teljesítményt elismerem. Majd ha megérdemli dicsérem. most jelenleg csak szidni lehet.Shawn84
Csak a közös meccsnézésen legyen jó, mert jézusom, hogy ott mit fog kapni, ha véletlen így játszik mint eddig 😀
több mint 13 éve
Én utáltam mindig is, de a jó teljesítményt elismerem. Majd ha megérdemli dicsérem. most jelenleg csak szidni lehet.
több mint 13 éve
Nem is , csak 60%ban tartom az O falat a hibásnak. Kap tőlem még az edzői stáb is egy 30-at ja meg a secondary 10-et. Legalább is a tegnapi meccsről nyilatkozva.

több mint 13 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 296 — Így remélem megfelelek nektek.....
Ebben szerintem itt most nincs igazad (pláne velem szemben nem aki kivívta az jó néhány Giants meg Vick antifan haragját, hogy védeni mertem 😀) csak egyszerűen unjuk már, hogy második éve úgy tűnik nem jutunk előre és nem látszik, hogy bármi jobb is lesz valamikor, és bizony nem lehet mindent az O-falra fogni.
több mint 13 éve
Hát ja meg Kelce, mint a fal eszének ezeket többnyire észre kéne venni, na ő meg nincs.
több mint 13 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 688 — Apu ökölbeszorított keze
Bigben kell ide és akkor minden oké lesz 😊

több mint 13 éve
Az rendben van hogy az irányító akkor tud jól teljesíteni ha megkapja a védelmet. Viszont nekem meggyőződésem, hogy ha überfasza védelmet kap akkor is szar. egyszerűen nem képes jobbra. Azért meg 2 éve volt élete szezonja, nem fog még egyszer hasonlót produkáni. Atlantában sem volt igazán jó irányító, passzolni nem tudott viszont futott. Most jobban passzol, viszont nem fut. Máskor nem oldalra menekült, hanem a lyukat keresve előre. A fal 2 éve sem volt jó, meg előtte se évekre visszamenőleg. Már a D-Mac éra végen sem. Egyedül tavaly volt egészen jól összerakva. Itt ez van és ez is lesz. Nem számíthat jobbra. egyszerűen gyenge a keret. Mert elküldtük a használható cseréket is. Az egész szar Reid felelőssége. neki ilyen szempontból nagyobb %-ban benne van a keze egy-egy ilyen szereplésben.Shawn84
Hát ja, ha olyan lenne a fal, mint legalább tavaly akkor is ugyan úgy meglennének a hibái. De én azt mondom pont az a bántó, 1-1 TO így, hogy végre a D helyén van még tudnánk nyerni Vickel. Csökkenteni kell vhogy az eladott labdákat, azon kívül nem érzem, hogy mondjuk Foles-al előrébb lennénk, nyilván a következő évekre ki kéne majd vmit találni, mert hosszú távon Vick nem megoldás.

Mindegy most ez van, vhogy meg kell oldani. Ahogy írtad is a %-kokat úgy kéne mindenkinek a maga részében javulnia még. Ütéseket meg fogja kapni jövőhéten is és ha szerencsével vagy nem tudom mivel, de kevesebb TO kell és akkor nyerhetünk.
több mint 13 éve
Amúgy meg az egy yardos szituációnál azért nem futottunk mert nem volt több timeoutunk. Ami ugyancsak az edzők hibája. Kb az első félidős timeoutokkal való lövöldözésre is simán rá lehet mondani hogy azért kaptunk ki. Mivel nem volt timeoutunk és 16 másodperc volt hátra , így a futást csak 1x lehetett volna megpróbálni. míg a labdát többször is kidobhatja vick ami ugye megállitja az időt.Petikievak01
Azt azért mégsem. 😛apeszos
Excuse me , az órát 😀

több mint 13 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
Amúgy meg az egy yardos szituációnál azért nem futottunk mert nem volt több timeoutunk. Ami ugyancsak az edzők hibája. Kb az első félidős timeoutokkal való lövöldözésre is simán rá lehet mondani hogy azért kaptunk ki. Mivel nem volt timeoutunk és 16 másodperc volt hátra , így a futást csak 1x lehetett volna megpróbálni. míg a labdát többször is kidobhatja vick ami ugye megállitja az időt.Petikievak01
Azt azért mégsem. 😛
több mint 13 éve
Amúgy meg az egy yardos szituációnál azért nem futottunk mert nem volt több timeoutunk. Ami ugyancsak az edzők hibája. Kb az első félidős timeoutokkal való lövöldözésre is simán rá lehet mondani hogy azért kaptunk ki. Mivel nem volt timeoutunk és 16 másodperc volt hátra , így a futást csak 1x lehetett volna megpróbálni. míg a labdát többször is kidobhatja vick ami ugye megállitja az időt.