Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 13 éve
Asotól valami hasonlót várok:ja nem, csak ne ő legyen a védelem leggyengébb láncszeme mint az első 2 meccsen.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
A mai meccsen a jövő heti Giants derbi fényében a következőkre leszek különösen kíváncsi.1: Bell játka LT-ben
2: Reynolds centerben
3: DL mekkora nyomást tud helyezni az irányítóra. kéne kicsit több sack
4: CB-k teljesítménye. Főleg Aso.
5:Vick
több mint 13 éve
B.Hughes-al hosszabbítottunk egy évet, így a 2013-as szezon végén lesz csak FA.
több mint 13 éve
tetszett,hogy mennyire tisztelik egymást Ray Lewis-al
több mint 13 éve
Azt nem tudom észrevettétek, hogy semmi sípolás nincs a videóban, mert nem káromkodik. Nekem ez is nagyon szimpatikus, mert én sajnos akkor is szoktam, amikor nem vagyok ennyire felajzott állapotban.Egy kis DeMeco SoundFXNagyon jól jött ez ide, ez kell bizony. Kegyetlen ahogy már nyomja a magyarázást érted Trent Cole-nak, meg Babinnak is, Jenkinsnek is 😀 Még egy dolog lenne, hogy tanítja a fiatalokat, de még ez is. Nagyon rendben van ez így, valakinek fel kellett lépnie a D-ben, és vezérnek lennie. De fordítottam is tőle anno interjút, amiben mondta is, hogy ő egyszerűen ilyen. Ez a natural leader.
www.nfl.com/videos/nfl-videos/0ap1000000064114/Sound-FX-DeMeco-Ryanskzol
Eazzy
több mint 13 éve
Nah azért. 😀Bár a PFF-nél érthetetlenül -3,7-es ratingja van.plusz az a mínusz 😊Rataxes
Bébé
Csak ezt néztem, de akkor itt elírták:
www.profootballfocus.com/blog/2012/09/21/3tfo-eagles-cardinals-week-3/
több mint 13 éve
Egy-két Vick-féle play elemzése a blogon.Ilyet többet 😀 LEgalábbis nekem nagyon tetszenek az ilyenek.
philly.blog.hu/2012/09/22/video-elemzes_michael_vick#more4796533BleedingGreen
több mint 13 éve
Egy-két Vick-féle play elemzése a blogon.philly.blog.hu/2012/09/22/video-elemzes_michael_vick#more4796533

több mint 13 éve
Donovan milyen képernyő képes lett 😛, gyorsan ment az átállás, az egy kicsit aggaszt, hogy mind a hárman minket tippeltek győztesnek, de legyen igazuk:www.nfl.com/videos/nfl-network-playbook/0ap2000000064700/Playbook-Eagles-vs-Cardinals?module=HP11_content_stream
több mint 13 éve
Ehez nem igazán tudok mit hozzáfűzni. Minél magasabb a rating annál jobb a játékos?Bár a PFF-nél érthetetlenül -3,7-es ratingja van.plusz az a mínusz 😊
Bébé
Rataxes
több mint 13 éve
Bár a PFF-nél érthetetlenül -3,7-es ratingja van.plusz az a mínusz 😊
Bébé
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
Cox elég jókat lehet olvasni több helyen. Itt is látszik, hogy már duplázzák. mcnabborkolb.com/2012/9/21/fletcher-cox-for-the-win
Bár a PFF-nél érthetetlenül -3,7-es ratingja van.
Jenkins +1,3 Landri pedig +6,0 T. Cole +2,1 Babin pedig +6,3
- Vick jó volt a blitz ellen a Ravens meccsen. Amikor blitzeltek: 5/7, 82 yard, 110,4-es QBrating. A Browns ellen: 8/17, 135 yard, 1 INT
Vick-et eddig 4x sack-elték és mind1ik blitznél jött.
- Vick-nek eddig a 8. legjobb 3rd down mutatója a ligában. Tavaly 26. volt.
- Peters hiánya eléggé meglátszik. Shady 2x annyit futott eddig jobbra (25) mint balra (13). Tavaly 118 volt balra, 100 jobbra.
- Eddig csak 2 droppolt passzunk van, Celek és DeSean.
több mint 13 éve
Mondjuk az első kérdés béna mert senki nem lesz ott az sb miatt
több mint 13 éve
új hét új kérdések. na meg válaszok: philly.blog.hu/2012/09/22/szerkesztok_valaszolnak_a_harmadik
több mint 13 éve
ÖÖÖ nem kötekedésből de meccs 22.05-kor kezdődik vagy az NFL-n írnak marhaságot? Nehogy aztán lemaradjunk róla. Remélem a tíz órás kezdés az igaz az nekem az emberi időpont nyugodtan végig tudom nézni s legalább az elejétől nyúzhatok mindenkit az eredménykövetőben (vagy inkább csendben nyugodtam nézem bár ezt már megfogadtam párszor 😛)dandeIgazad van. Csak gyorsan kellet megírnom és rosszul emlékeztem. javítva. Köszi!
több mint 13 éve
- PFF szerint Mathis a 2. legjobb futásblokkoló guard. Sajnos a büntetéseket azonban gyűjti, idén már 4 van neki. Passz blokkban 1 hit, 2 nyomás. Calais Campbell elleni matchup érdekes lesz. 2 meccs alatt Campbell-nek 2 sackje van, 2 hit, 3 siettetés és 1 elütött passz.
- DeSean az első hét után megint elit CB-vel fog szembe találkozni, Patrick Peterson személyében, de az eddigiek alapján nem kell félteni DeSean-t.
- Cards támadófala ritka szar idén. A mi DL-unk kevésbé. Jah és Babin zsinórban harmadszor fog rookie tackle-el szembenézni.
több mint 13 éve
Zúzniuk is kell.Maclin, Dunlap és R.Cooper nem fognak játszani a Cards ellen.Damaris meg Avant zúzhat.Shawn84
Bébé
Kiv leszek, hogy a szélső futások h fognak menni. DeSean kurvajól blokkol, de Damaris-t még nem láttam/nem tűnt fel, de remélem meg fogja oldani.
Nálam ez tipikus Browns meccs. Nem tudom elképzelni, hogy kikapjunk. 😀 (Tavaly se tudtam.)
Shady (+OL) meg már tolhatna vmi nagy játékot screen passzból.
több mint 13 éve
Hát nagyon nagy kár, hogy ez nem jött össze akkor lehet mi mentünk volna SB-ba s lenne már gyűrűnk 😕www.nfl.com/news/story/0ap1000000064817/article/larry-fitzgerald-i-was-almost-a-philadelphia-eagle?module=HP11_headline_stack
több mint 13 éve
Ez a Ryans picit őrült 😀 De amúgy jó arc. Babinról meg leír hogy tökre hülyének nézi 😀
több mint 13 éve
ÖÖÖ nem kötekedésből de meccs 22.05-kor kezdődik vagy az NFL-n írnak marhaságot? Nehogy aztán lemaradjunk róla. Remélem a tíz órás kezdés az igaz az nekem az emberi időpont nyugodtan végig tudom nézni s legalább az elejétől nyúzhatok mindenkit az eredménykövetőben (vagy inkább csendben nyugodtam nézem bár ezt már megfogadtam párszor 😛)
több mint 13 éve
Na ez kellett nekünk nagyon ide ami már Dawkins óta hiányzott, a pre seasonban csak tartalékolt biztos, reméljük még 4-5 szép idényt hasonlóan jól eltölt nálunk, nagy húzás volt őt elhozni. Pedig a Texans-l lehet idén gyűrűt nyerne de majd most velünk fog 😛Azért szerintem csapattüzelés szempontjából még nem egy Dawkins, nekem kicsit eszelősnek tűnik, ráadásul mintha a többi D játékos is kicsit hülyének nézné 😀 De lehet csak azért van mert az "öregek" még nem fogadták be, vagy csak simán baromságot beszélek 😊
| a Giants ahogy féltem tőle sajna simán nyert muszáj lesz hozni a Cards meccset, hogy egy esetleges vereség is beleférjen ellenük. | dande
Viszont geci nagyot játszott az biztos 😊
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
Maclin, Dunlap és R.Cooper nem fognak játszani a Cards ellen.Damaris meg Avant zúzhat.
Bébé
több mint 13 éve
Maclin, Dunlap és R.Cooper nem fognak játszani a Cards ellen.