Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 13 éve
Kösz fiúk az együttérzést (ha vki nem tudja miről van szó olvassa el a Giants topicot) ígér igyekszem többet nem foglalkozni vele
több mint 13 éve
Most éppen a Giants topicban történtekről van szó ha nem tévedek 😊
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
Háát primitívségben verhetetlen néhány user az biztos...RataxesNagy piac = sok hülye --> Philly 😛
több mint 13 éve
Háát primitívségben verhetetlen néhány user az biztos...
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
dande, hagyd a francba, nem érdemes. Vannak ilyen seggarcok.
több mint 13 éve
bemutattuk, hogy lehet szarból várat építeni... egy kis szarból, egy kurvanagyot.én mondom művészzet
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Az a baj, hogy mindig lesz egy-egy fellángolása, meg a fizetése ami bent tartja a csapatban. Ez fog nekünk sokba kerülni mindenféle értelemben.....
több mint 13 éve
Nem sok olyan meccs van, amit ne néznék végig, na de ezt már félidőben kinyomtam. Igazság szerint azért nehéz a helyzetünk, mert Vick kurva szar (durva 66-os QB ratinggel rendelkezik), a támadófal egyenesen hulladék (eddig 9 sack+kismillió hit/hurry) és az a nagy baj, hogy ugyan ott van Foles, de mégiscsak egy 3.körös rookieról beszélünk, aki bár az előszezonban nagyon bíztató volt, de azért az alapszakasz teljesen más kávéház. Annyi biztos, ha Vick lehoz még 1-2 ilyen meccset, akkor megkapja a lehetőséget Nick.
több mint 13 éve
Hát azért főleg a CARDS D volt az aki megnyerte a meccset igaz ennyi ökör TO-t tavaly láttam utoljára.Vicket agyonverték az Oline az katasztrófa igaz nincs Peters és Kelce ... de ez így akkor is céltalan és nem fejlődőképes mit akarunk mi SB-t mikor még a PO is messze van...
Azt nem értem,hogy a vérbe raktunk közel 500yardot a ravens kosarába ...
Folytatódik az ami évek óta jellemző,hogy ha nekünk kell futni az eredmény után akkor sok a buta hiba(TO,flag,stb)
túl kell ezen lépni és komolyan elemezni miben és hol nőtt fölénk a cards(mellesleg szerintem a liga top5 Dline listáján most rajta vannak ők)
Fitzet meg szeretjük mert ellenünk van a legjobb statja magasan évek óta-lehet nálunk fog levezetni?-nem hiszem.
több mint 13 éve
Sziasztok!Vicket meg kellene már tanítani hogy tartsa a labdát... hihetetlen ez a pali és főleg az hogy ennyi TO után még kezdhet.
Hatalmas hiba volt Fitzet 1-1be hagyni.... ezt nem sok cb képes megoldani a ligában. Tavaly is szinte minden meccsen duplázva volt és még így is bőven 1000 yard felett termelt.
A D-nk nagyon keményen blitzel mióta Horton kezelésbe vette őket... ezt az előző szezon második felében már simán olvasni lehetett de mintha Reidék nem látták volna az eddigi meccseinket.
Szerintem nagyon alábecsülték a D-nket és ennek köszönhető ez az eredmény.
Fura volt úgy nézni egy meccsünket hogy nem kerülgetett a szívroham.
Bocs hogy idepofáztam hozzátok, de ehhez a győzelemhez nagy részben kellett a Phily is.
több mint 13 éve
Sztem Reid gyorsan zsírozza le Lurie-vel, hogy figyelj Jeff: egy 100 milliós irányítót mégsem padoztathatok, két lehetőség van összetöretem (lehetőleg nem látványosan 😛) vagy vahogy túl éljük vele ezt az évet lesz ami lesz aztán jövőre ígérem jön Foles és egy normális idény. Na benne vagy?Jeff: rendben maradhatsz, de megígéred, meg, hogy nem azért van négy futónk hogy csak passzoljunk s legalább imitáljuk a futást?
Reid: Persze persze nagybajusz becsületszavamra mondom meg lásd jó L(FOL)ESZ 😀
Én pedig megígérem megfogadom, hogy azért ugyan fel nem kelek, hogy lássam az első három passzból miként adjunk el négy labdát (vmelyik visszahordást biztos elejtjük)
Ezt a meccset le nem töltöm nem is értem miért 😛
több mint 13 éve
hol voltak itt rossz play hívások?ha nekem van egy liga elit futóm a backfielden és 1yard kell a TD-hez én is egyértelműen 3 passz playt hívnék! az O-line is jó volt hiszen 4 blitzelőből alig jutott át néha 2-3.coverige is tuti:honnan kellett volna tudni hogy az a Fridzsider vagy ki ilyen jó elkapó?
több mint 13 éve
Kint már megy a miért kellet elengedni Kolbot sírás😀
több mint 13 éve
Komoly fejmosásra lesz szükség. A fal borzalmas, Vick szintén, a játékhívásról nem is beszélve. Ahogy Greengo is írta. A secondary is borzalmas volt ma, és idén még nem találkoztunk elit irányítóval... Mi lesz még itt?
több mint 13 éve
Várható volt, ha nem javulunk (az OL meg ráadásul tovább romlott), akkor előbb utóbb jönni fog egy ilyen meccs. 3 turnover volt "csak", de most a védelem nem tudta ellensúlyozni ezeket. Az Arizonát is felírhatjuk a mumusok közé, ez már a 3. vereség sorozatban tőlük, ha nem tévedek. Shady: 3 carry az 1. félidőben, király playcall.

több mint 13 éve
Úgy is látta mindenki, de kiemelem: O line, Vick, O# placall. Na ez az ami fos, de már a harmadik meccs óta. MM is kitalálhatna ennél fantáziadúsabb playhívást, de lehet az sem segítene. El kéne gondolkozni az edzőknek, hogy ez mire lehet elég....de arra tuti nem, hogy a seggüket megmentsék. :/

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
| Itt és most leírom: NEM ÉRDEKELNEK TOVÁBB VICK NAGY FORDÍTÁSAI MERT SAJÁT MAGÁT HOZZA ILYEN HELYZETBE HOGY ERRE SZÜKSÉGE VAN (IGAZ EZEN A MECCSEN A CSAPAT IS) ÉS NEM CSAK A FAL A HIBÁS. IGENIS FOLEST AKAROM NÁLA MÉG VAN ESÉLY KONZISZTENS KISZÁMÍTHATÓ JÁTÉKRA AMIRE SZÜKSÉGÜNK VAN HOGY ELŐRE JUSSUNK AHOVÁ SZERETNÉNK. ETTŐL ELTÉRÍTENI CSAK AKKOR TUD VICK HA BEJUTUNK VELE A SB-BA. SAJNÁLOM MERT REID ÍGY RÚGATJA KI MAGÁT, EGY OLYAN CSERÉRE LENNE SZÜKSÉG MINT AMIT KEMÉNY ANNO KAPUS POSZTON MEGHÚZOTT A SZERBEK ELLEN SYDNEYBEN. REID FÉLEK NEM FOG. FÉLEK JÖVŐ HÉT UTÁN 2-2 LESZ A MÉRLEG: A CAPS LOCK NEM RAGADT BE DIREKT ÍRTAM ÍGY 😛 SZÉP HETET GRATULA A CARDSNAK! |
több mint 13 éve
Bryce és Polk miért is jobb Lewisnál? Mivel csinált eddig valamit is jobban Bryce idén?EazzyHát mert gondolom edzésen jobban teljesít.
Nyilván Reid se hülye. Azt fogja játszatni, aki jobb.
több mint 13 éve
Pont kérdezni akartam én is, hogy miért is nem aktiváljuk már Curryt? Oké, értem, hogy vagyunk bőven a posztra, de Grahamen kívül nekem senki más nem bizonyította eddig, hogy jó ez így, hogy Curry nélkülözve van. Ezt persze elfogultságból is mondom, de legalább kapna egy 10 snapet, és látnánk meg, hogy valóban szar. Na mind1, bízzunk az edzőkben.Bryce és Polk miért is jobb Lewisnál? Mivel csinált eddig valamit is jobban Bryce idén?
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 13 éve
LEwis miért?Petikievak01Mert Bryce és Polk is jobb nála.
Én sokkal többet vártam tőle idén, de nem sajnálom, hogy Bryce a csereRB.
több mint 13 éve
#Eagles inactives: Maclin, Dunlap, Cooper, Lewis, Curry, Menkin and Edwards.LEwis miért?
Nincs meglepetés. Bébé
több mint 13 éve
#Eagles inactives: Maclin, Dunlap, Cooper, Lewis, Curry, Menkin and Edwards. Nincs meglepetés.
több mint 13 éve
Inaktívokról van már valami hír? Én még nem láttam sehol. Curry végre kerettag lesz? Nem bánnám. Most már illene bevetni végre. A teljesítménye nem hiszem, hogy indokolja a mellőzést. Tapp és Hunt se hozza egyenlőre az előszezon formát.Gondolom ilyen fél9-9 körül lesz vmi róluk.
Shawn84
De jah Curry-nek lehetne adni egy esélyt.
több mint 13 éve
Én T.Cole-tól várok már vmi kiugró teljesítményt, mert saját magához képest eddig elég halovány.Inaktívokról van már valami hír? Én még nem láttam sehol. Curry végre kerettag lesz? Nem bánnám. Most már illene bevetni végre. A teljesítménye nem hiszem, hogy indokolja a mellőzést. Tapp és Hunt se hozza egyenlőre az előszezon formát.
Jah meg ha már DE, akkor B.Graham. Nagyon durván tolja a csávó és alapvetően indokolatlanul keveset használjuk.
Ravens ellen 9 snap, 4 pass-rush lehetőség és ebből 4x fejtett ki nyomást (asszem kettő hit-je is volt, de ebben nem vok 100%ig biztos) és 1 tackle-je is van. Browns ellen csak 4 snap-et kapott, de ott is összehozott egy tackle-t meg nyomást is kifejtett.
Szal remélem, hogy este több lehetőséget fog kapni. Bébé
több mint 13 éve
Én T.Cole-tól várok már vmi kiugró teljesítményt, mert saját magához képest eddig elég halovány. Jah meg ha már DE, akkor B.Graham. Nagyon durván tolja a csávó és alapvetően indokolatlanul keveset használjuk.
Ravens ellen 9 snap, 4 pass-rush lehetőség és ebből 4x fejtett ki nyomást (asszem kettő hit-je is volt, de ebben nem vok 100%ig biztos) és 1 tackle-je is van. Browns ellen csak 4 snap-et kapott, de ott is összehozott egy tackle-t meg nyomást is kifejtett.
Szal remélem, hogy este több lehetőséget fog kapni.