Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 13 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 532 — rabszolga
ST-re eléggé oda kell figyelni a Cards ellen. 2008 óta 13 FG-t és 2 puntot blokkoltak. Idén pedig már mind2ből van nekik 1-1. Jah meg visszahordásoknál van egy bizonyos Patrick Peterson-uk.

A csapatban eddig Akeem Jordannak van a legtöbb ST-szerelése (4). Marsh-nak és Casey-nek 3-3 van.
Legtöbbször B.Hughes volt az első ember aki odaért a returnerhez. (6 alkalom) Rolle, Jordan és C.Anderson háromszor értek oda elsőként. (és Anderson csak 1 meccset játszott)
több mint 13 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 159 — No one likes us, cause no one like us
Egy kis DeMeco SoundFX
 www.nfl.com/videos/nfl-videos/0ap1000000064114/Sound-FX-DeMeco-Ryanskzol
Nagyon jól jött ez ide, ez kell bizony. Kegyetlen ahogy már nyomja a magyarázást érted Trent Cole-nak, meg Babinnak is, Jenkinsnek is 😀 Még egy dolog lenne, hogy tanítja a fiatalokat, de még ez is. Nagyon rendben van ez így, valakinek fel kellett lépnie a D-ben, és vezérnek lennie. De fordítottam is tőle anno interjút, amiben mondta is, hogy ő egyszerűen ilyen. Ez a natural leader.

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 13 éve
Nem edzett: Dunlap
Limitáltan edzett: Maclin, R.Cooper

A két második félidőnkben 20 futásból csak 33 yardot engedtünk.
több mint 13 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 295 — Így remélem megfelelek nektek.....
Egy kis DeMeco SoundFX
 www.nfl.com/videos/nfl-videos/0ap1000000064114/Sound-FX-DeMeco-Ryanskzol
Na ez kellett nekünk nagyon ide ami már Dawkins óta hiányzott, a pre seasonban csak tartalékolt biztos, reméljük még 4-5 szép idényt hasonlóan jól eltölt nálunk, nagy húzás volt őt elhozni. Pedig a Texans-l lehet idén gyűrűt nyerne de majd most velünk fog 😛
| a Giants ahogy féltem tőle sajna simán nyert muszáj lesz hozni a Cards meccset, hogy egy esetleges vereség is beleférjen ellenük. |
több mint 13 éve
kzol Philadelphia Eagles 746 — Eagles fan
Egy kis DeMeco SoundFX
 www.nfl.com/videos/nfl-videos/0ap1000000064114/Sound-FX-DeMeco-Ryans
több mint 13 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 688 — Apu ökölbeszorított keze
sör nem árt a testnek

több mint 13 éve
Petikievak01 Philadelphia Eagles 1 667 — Its OK to be gay.
Köszönjük a híreket! Na én nem tudom mit írnak ebben a meccs elemzésben de ha nem haragszotok kicsit megírom én is az enyémet:

Megnéztem újra (vmiért így gyorsabban ment nem is értem 😛) és még jobb lett a kedvem mint volt. Számomra! nagyon biztató volt amit láttam megpróbálom pontokba szedni

-végig domináltuk a meccset ahogy vki írta a Ravens topicban is iletve utalt rá ezt bizony sokkal simábban megnyertük mint ahogy az az eredményen látszik.
-minimalizálni kell már amennyire lehet a hülyeségéket és akkor az ellnefélnek nem nagyon lesz esélye. McCoy nem tehetett a fumbleról azt a védő bárki kezáéből kiütötte volna, olyan meg előfordul, hogy átcsúszik a labda vki kezei között peche volt Celeknek, hogy Reed kezében landolt.
-A mi edzői stábunk hihetetlenül felül múlta a Ravens edzői stábját hiába no öreg rókák a szakmában JH-nak még tanulni kell ennek köszönhetjük, hogy a végén sem tudtak fordítani, ha csak kicsit többet használják Pittáékat amitől féltem is meg Rice-t (akit egyébként alig bírtunk tartani) akkor bajban vagyunk.
- S itt jön úgy tűnik a modern NFL O amit a Pats ügyesen elkezdett és mi is úgy tűnik kezdünk átvenni ez pedig a TE-dek játéka. Látszik, hogy ha van egy két ügyesen mozgó elkapó TE-d akkor azt nehéz a DL és a Sec között levédekezni mert az LB-knen sok felé kel figyelni és vhogy könnyen ügyesen maradnak. Lehet hosszútávon majd ők is elérhetik a WR-szintjét, fontosságban. (lehet ez csak nekem új és feltűnőbb most de ezt érzékelem)
-VAN LB SORUNK ezt nagyon jó leírni most már csak a mélységet kellene megteremteni hozzá illetve azt a rendszert amibe a gyengébbek is ügyesen szálnak be.
- a DL (nemcsak nálunk szvsz)azért sem tud úgy dominálni mert a bírók bizony rengeteg O holdingot néznek el. Ezt érzékelhették Reidék is így még nagyobb szerep hárul a LB-re.
-ha a két CB-nk főleg Aso rendesen összekapná magát abszolút nem lenne mitől tartanunk hátul sem.
-az O-falra sztem szavunk nem lehet főleg egy-két másik csapatét elnézve és így is marad sőt még jobb lesz Mudd zseniális munkája nyomán kivéve ha 5.számú LT meg 4. számú C játszik de sztem ők is hamar beletanulnának.
-tudom lehet most túl optimista vagyok de sokkal jobbat kaptam mint amit vártam, a Cardsot verni kell igazából úgy érzem csak azon múlik Kolbot mennyire tudjuk megzavarni és Fitzet kikapcsolni de vigyázni kell, becsülni kell őket mert Whiz nagy mágus sokkal gyengébb állományból tud jót kihozni (az más kérdés, hogy miért ilyen a játékosállomány 😛) más franchise-nál még többre jutott volna.
-Szóval flay Eagles én már a reményért is hálás vagyok (ami lehet hamar tovaszáll) és igen Vick is nagyot játszott. Bocs a hosszúságért.

S most délután a McCoy mezt is sikerült átvennem köszönöm Shawnnak akivel össze is futottunk (őszinte részvétem számára 😛 😉)dande
Nagyon szívesen! Meg mindenki másnak is természetesen bármikor! De mi van? Milyen részvét?Shawn84
Hát a találkozás élményére gondoltam számotokra, ez a Cirano féle önirónia akar lenni részemről de nem mindig jön be 😀dande
Jaa. Én arra gondoltam, hogy esetleg a barátnőmre gondoltál, aki nagyon csúnyán is tud nézni. főleg ha 2,5 órája vagyunk ott és csak sportról dumálunk 😀 Egyébként örültem. Jó találkozni hasonló érdeklődésűekkel. persze pár sör mellett még jobb lenne 😛 Bárkivel.Shawn84
Ha annyi sört innál mint ahányszor rá gondolsz , valószínü elsorvadna a májad 😀

több mint 13 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Köszönjük a híreket! Na én nem tudom mit írnak ebben a meccs elemzésben de ha nem haragszotok kicsit megírom én is az enyémet:

Megnéztem újra (vmiért így gyorsabban ment nem is értem 😛) és még jobb lett a kedvem mint volt. Számomra! nagyon biztató volt amit láttam megpróbálom pontokba szedni

-végig domináltuk a meccset ahogy vki írta a Ravens topicban is iletve utalt rá ezt bizony sokkal simábban megnyertük mint ahogy az az eredményen látszik.
-minimalizálni kell már amennyire lehet a hülyeségéket és akkor az ellnefélnek nem nagyon lesz esélye. McCoy nem tehetett a fumbleról azt a védő bárki kezáéből kiütötte volna, olyan meg előfordul, hogy átcsúszik a labda vki kezei között peche volt Celeknek, hogy Reed kezében landolt.
-A mi edzői stábunk hihetetlenül felül múlta a Ravens edzői stábját hiába no öreg rókák a szakmában JH-nak még tanulni kell ennek köszönhetjük, hogy a végén sem tudtak fordítani, ha csak kicsit többet használják Pittáékat amitől féltem is meg Rice-t (akit egyébként alig bírtunk tartani) akkor bajban vagyunk.
- S itt jön úgy tűnik a modern NFL O amit a Pats ügyesen elkezdett és mi is úgy tűnik kezdünk átvenni ez pedig a TE-dek játéka. Látszik, hogy ha van egy két ügyesen mozgó elkapó TE-d akkor azt nehéz a DL és a Sec között levédekezni mert az LB-knen sok felé kel figyelni és vhogy könnyen ügyesen maradnak. Lehet hosszútávon majd ők is elérhetik a WR-szintjét, fontosságban. (lehet ez csak nekem új és feltűnőbb most de ezt érzékelem)
-VAN LB SORUNK ezt nagyon jó leírni most már csak a mélységet kellene megteremteni hozzá illetve azt a rendszert amibe a gyengébbek is ügyesen szálnak be.
- a DL (nemcsak nálunk szvsz)azért sem tud úgy dominálni mert a bírók bizony rengeteg O holdingot néznek el. Ezt érzékelhették Reidék is így még nagyobb szerep hárul a LB-re.
-ha a két CB-nk főleg Aso rendesen összekapná magát abszolút nem lenne mitől tartanunk hátul sem.
-az O-falra sztem szavunk nem lehet főleg egy-két másik csapatét elnézve és így is marad sőt még jobb lesz Mudd zseniális munkája nyomán kivéve ha 5.számú LT meg 4. számú C játszik de sztem ők is hamar beletanulnának.
-tudom lehet most túl optimista vagyok de sokkal jobbat kaptam mint amit vártam, a Cardsot verni kell igazából úgy érzem csak azon múlik Kolbot mennyire tudjuk megzavarni és Fitzet kikapcsolni de vigyázni kell, becsülni kell őket mert Whiz nagy mágus sokkal gyengébb állományból tud jót kihozni (az más kérdés, hogy miért ilyen a játékosállomány 😛) más franchise-nál még többre jutott volna.
-Szóval flay Eagles én már a reményért is hálás vagyok (ami lehet hamar tovaszáll) és igen Vick is nagyot játszott. Bocs a hosszúságért.

S most délután a McCoy mezt is sikerült átvennem köszönöm Shawnnak akivel össze is futottunk (őszinte részvétem számára 😛 😉)dande
Nagyon szívesen! Meg mindenki másnak is természetesen bármikor! De mi van? Milyen részvét?Shawn84
Hát a találkozás élményére gondoltam számotokra, ez a Cirano féle önirónia akar lenni részemről de nem mindig jön be 😀dande
Jaa. Én arra gondoltam, hogy esetleg a barátnőmre gondoltál, aki nagyon csúnyán is tud nézni. főleg ha 2,5 órája vagyunk ott és csak sportról dumálunk 😀 Egyébként örültem. Jó találkozni hasonló érdeklődésűekkel. persze pár sör mellett még jobb lenne 😛 Bárkivel.
több mint 13 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 295 — Így remélem megfelelek nektek.....

Hát a találkozás élményére gondoltam számotokra, ez a Cirano féle önirónia akar lenni részemről de nem mindig jön be 😀
több mint 13 éve

Nagyon szívesen! Meg mindenki másnak is természetesen bármikor! De mi van? Milyen részvét?
több mint 13 éve

S most délután a McCoy mezt is sikerült átvennem köszönöm Shawnnak akivel össze is futottunk (őszinte részvétem számára 😛 😉)
több mint 13 éve
korodiati Philadelphia Eagles 704 — drkorodiattila@gmail.com
Kelce 😀
 instagram.com/p/PqPhzZnxGh/

úgy néz ki mint a Másnaposokba a csávó,Zach Galifianakis. Neki akkor erre a szezonra annyi?
Mert a nagy győzelmi mámorban valahogy elsikkad az a tény hogy a kezdő centerünknek vége. Vagy csak én parázom túl a dolgot? Szerintem a center eléggé kulcspozíció, anno amikor Saturday kidőlt Peyton mellől elég nagy pánik volt.
Ráadásul a Arizona elég erős DT poszton..
több mint 13 éve
Nem edzettek tegnap: Colt Anderson, Dunlap és Maclin
DeSean és R.Cooper pedig limitáltan tolták.
Bell most a kezdő LT-nk.
Jelenleg úgy néz ki, hogy Dunlap nem fog játszani a 7végén.

2010 óta 8/10-el értékesítik ellenünk az 50+os FG-ket. Az NFL átlag 6/10.

Kelce 😀
 instagram.com/p/PqPhzZnxGh/

Részletes meccselemzés:
 igglesblitz.com/philadelphia-eagles-2/detailed-game-review-phi-24-bal-23/

Reid a gimis edzőjének a tiszteletére növeszti a bajuszát, aki idén halt meg rákban.
több mint 13 éve
A meccsnézés topic sosem nyugodt hely 😊 főleg egy eagles meccsen ami totál érzelmihullámvasút...kzol
Én ezért szeretem. kit érdekelne egy olyan hely ahol csak dicsérnek és érzelmileg semmilyen kilengés sincs. Ez a meccshangulat. Már várom, hogy November 11.-én a Cowboys elleni közös meccsnézésen(merthogy úgy néz ki ez lesz) mi lesz 😀 Kúrva nagy hangulat az biztos. Eagles drukkerek nem unatkoznak meccs közben soha.Shawn84
Én leszek az az emberek aki full lefagyott arccal kezébe borult fejjel harcrakész állapotban ül 😀 és felugrik vagy asztalraüt 😀
több mint 13 éve
A meccsnézés topic sosem nyugodt hely 😊 főleg egy eagles meccsen ami totál érzelmihullámvasút...kzol
Én ezért szeretem. kit érdekelne egy olyan hely ahol csak dicsérnek és érzelmileg semmilyen kilengés sincs. Ez a meccshangulat. Már várom, hogy November 11.-én a Cowboys elleni közös meccsnézésen(merthogy úgy néz ki ez lesz) mi lesz 😀 Kúrva nagy hangulat az biztos. Eagles drukkerek nem unatkoznak meccs közben soha.
több mint 13 éve
A meccsnézés topic sosem nyugodt hely 😊 főleg egy eagles meccsen ami totál érzelmihullámvasút...
több mint 13 éve
Deny személyesen ide is tehetne ki dolgokat de tudom már nem nagyon fog 😕. Ahogy (ezt viszont remélem)Ochonak tetszett a város korábban ezért jött csak vissza oszt adios 😛

OFF:

Más: azért azt nem gondoltam volna, még ha nem is ezért raktam ki de mégis érdekes, hogy pl egyetlen Petinek szóló nem rosszindulatú beszólásom nagyobb tetszési indext arat (5 like), minthogy jelzek egy oldalt ahonnan egész kényelmesen (nem muszáj regisztrálni nem torrent, hogy több napon keresztül jön le stb..) egész idény alatt lehet meccseket letölteni. Bár biztos kinek kinek megvan a maga jobb forrása akit ez érint, csak gondoltam érdekes lehet nemcsak Philly fanoknak. Lehet tévedtem. Nem likot vártam csak valami visszajelzést, hogy működik e másnak is és használható-e. Hiába no a titokzatos emberi lélek 😀

ON

Azért az Atlanta ellen lehet meg lesz a Bye utáni első veresége Reidnek hosszú idő óta, de ha meg utána megnyernénk a gyűrűt nem izgatna.dande
Látod , csak szidni kell engem és az emberek bírni fognak 😀 Amúgy melyik beszólás is volt az ? Már tökre nem emlékszem 😀 Na mind1. én a sport-video.org-ről szedek Petikievak01
Amikor jelezted, hogy inkább húzol a Skinks topicba mert itt úgy beborultunk, hogy nem bírod, én meg beírtam rá, hogy divatrdrukker (ami, mint utána láttam magadra értelmezve pont beírtál a Skins topicba 😛)dande
PEdig tökre nem vagyok divatdrukker. mustnai srác is irta már hogy divatdrukkerségből szurkolok az eaglesnek.. Mi az isten az hogy divatdrukker? az hogy kb 2 csapat van a ligában amelyiknek minden meccsét megnézem?Petikievak01
Picit folytatom az offot, ha nem probléma:
először is, Mustaine vagyok, szerintem én le tudom írni a Te nevedet helyesen, akkor én is ugyanúgy megérdemelném.
másodszor, nem szép dolog a "szurkolótársaidat" lecsicskázni, mert éppen objektívan látják a dolgokat, mert bizony az adott esetben Nándi igen szarul védekezett. Inkább átmászol a másik topicba, ahelyett, hogy te is elfogadnád, hogy bizony egy játékosunk hibázott (mert olyat is tudnak). Ha éppen jól teljesít valaki (lásd Vick a meccs végén), akkor ő az isten. Viszont ha nem tartasz ki a csapat mellett, amikor szarban van, várhatod, hogy ne divatdrukkerezzenek le.

ON.mustaine
Elnézést kérek hogy rosszsul irtam le a neved. Nem szándékoztam ezzel megsérteni téged. A kurva anyázás már nálam sok. De ezt inkább hagynám is . Elnézést kérek azért amit akkor irtam , csak elborult az agyam. Annál az esetnél konkrétan bezártam a bowl.hu-t nem mentem át másik topikba. A divatdrukkerezés dolog arra nyúlik vissza hogy mindenki elégedetlen volt a browns meccsel , én meg azt irtam hogy akkor most átköltözök egy kis időre a redskins topicba. Tegyük hozzá rendszeresen hozzászólok az ottani dolgokhoz is. És utána ide is írtam még , csak viccnek szántam azt a kijelentést. A csapat meg nem volt szarban , nyert a meccsen. És én akkor is mondtam hogy pozitívan állok hozzá a baltimori meccshez. Én egyszerüen csak szeretem mind2 csapatot , és nem divatdrukkerségből irogálok oda. Nnamdi meg király 😀 CSak van amikor nem..Petikievak01
Szerintem igazából még nem szoktad meg hogy mi az amit ezen a fórumon még lehet és mit nem, illetve, hogy egymás között mi hogyan is társalgunk meccs közben. Anyázást meg minden meccsen hallhatsz, és nem csak a bírót szokták szidni. A sport ilyen. Meccs közben pár sörrel és az izgalmak hatására egy csomó olyat mond/ír az ember amit nem gondol komolyan. Viszont szurkolótársat semmiképpen ne sértsünk meg. erre vigyázzunk a jövőben. Persze ez mindenkinek szólna. Ennyi idő után zárjuk le ezt a dolgot úgy, hogy ilyen eset nem fordul elő többet. Vasárnap úgyis lesz ok megint az anyázásra. Akkor szidjátok inkább a bírót.
több mint 13 éve
Sikerült is letöltenem a Ravens meccset, működik is, remélem most nem ezt kell hónapokig nézegetnem hogy egy kis sikerélményem legyen 😛dande
nekem ilyen esetekre itt pihen a gépemen a miracle 2 😀mustaine
Az dandenek is megvan DVD-n, majdnemhogy díszcsomagolásban... Én postáztam neki 2010 karácsonyán 😀
Rataxes
Igen és azóta is köszönöm, de hála Istennek lett egy sokkal jobb gépem amivel már normálisan le tudom tölteni a dolgokat és hát ez az oldal nekem tényleg egyszerűen használható. 😀
több mint 13 éve
Petikievak01 Philadelphia Eagles 1 667 — Its OK to be gay.
Deny személyesen ide is tehetne ki dolgokat de tudom már nem nagyon fog 😕. Ahogy (ezt viszont remélem)Ochonak tetszett a város korábban ezért jött csak vissza oszt adios 😛

OFF:

Más: azért azt nem gondoltam volna, még ha nem is ezért raktam ki de mégis érdekes, hogy pl egyetlen Petinek szóló nem rosszindulatú beszólásom nagyobb tetszési indext arat (5 like), minthogy jelzek egy oldalt ahonnan egész kényelmesen (nem muszáj regisztrálni nem torrent, hogy több napon keresztül jön le stb..) egész idény alatt lehet meccseket letölteni. Bár biztos kinek kinek megvan a maga jobb forrása akit ez érint, csak gondoltam érdekes lehet nemcsak Philly fanoknak. Lehet tévedtem. Nem likot vártam csak valami visszajelzést, hogy működik e másnak is és használható-e. Hiába no a titokzatos emberi lélek 😀

ON

Azért az Atlanta ellen lehet meg lesz a Bye utáni első veresége Reidnek hosszú idő óta, de ha meg utána megnyernénk a gyűrűt nem izgatna.dande
Látod , csak szidni kell engem és az emberek bírni fognak 😀 Amúgy melyik beszólás is volt az ? Már tökre nem emlékszem 😀 Na mind1. én a sport-video.org-ről szedek Petikievak01
Amikor jelezted, hogy inkább húzol a Skinks topicba mert itt úgy beborultunk, hogy nem bírod, én meg beírtam rá, hogy divatrdrukker (ami, mint utána láttam magadra értelmezve pont beírtál a Skins topicba 😛)dande
PEdig tökre nem vagyok divatdrukker. mustnai srác is irta már hogy divatdrukkerségből szurkolok az eaglesnek.. Mi az isten az hogy divatdrukker? az hogy kb 2 csapat van a ligában amelyiknek minden meccsét megnézem?Petikievak01
Picit folytatom az offot, ha nem probléma:
először is, Mustaine vagyok, szerintem én le tudom írni a Te nevedet helyesen, akkor én is ugyanúgy megérdemelném.
másodszor, nem szép dolog a "szurkolótársaidat" lecsicskázni, mert éppen objektívan látják a dolgokat, mert bizony az adott esetben Nándi igen szarul védekezett. Inkább átmászol a másik topicba, ahelyett, hogy te is elfogadnád, hogy bizony egy játékosunk hibázott (mert olyat is tudnak). Ha éppen jól teljesít valaki (lásd Vick a meccs végén), akkor ő az isten. Viszont ha nem tartasz ki a csapat mellett, amikor szarban van, várhatod, hogy ne divatdrukkerezzenek le.

ON.mustaine
Elnézést kérek hogy rosszsul irtam le a neved. Nem szándékoztam ezzel megsérteni téged. A kurva anyázás már nálam sok. De ezt inkább hagynám is . Elnézést kérek azért amit akkor irtam , csak elborult az agyam. Annál az esetnél konkrétan bezártam a bowl.hu-t nem mentem át másik topikba. A divatdrukkerezés dolog arra nyúlik vissza hogy mindenki elégedetlen volt a browns meccsel , én meg azt irtam hogy akkor most átköltözök egy kis időre a redskins topicba. Tegyük hozzá rendszeresen hozzászólok az ottani dolgokhoz is. És utána ide is írtam még , csak viccnek szántam azt a kijelentést. A csapat meg nem volt szarban , nyert a meccsen. És én akkor is mondtam hogy pozitívan állok hozzá a baltimori meccshez. Én egyszerüen csak szeretem mind2 csapatot , és nem divatdrukkerségből irogálok oda. Nnamdi meg király 😀 CSak van amikor nem..

több mint 13 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 215 — Eagles fan
Sikerült is letöltenem a Ravens meccset, működik is, remélem most nem ezt kell hónapokig nézegetnem hogy egy kis sikerélményem legyen 😛dande
nekem ilyen esetekre itt pihen a gépemen a miracle 2 😀mustaine
Az dandenek is megvan DVD-n, majdnemhogy díszcsomagolásban... Én postáztam neki 2010 karácsonyán 😀

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 13 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 331 — Chalk Dawk fan
nekem ilyen esetekre itt pihen a gépemen a miracle 2 😀

több mint 13 éve
Sikerült is letöltenem a Ravens meccset, működik is, remélem most nem ezt kell hónapokig nézegetnem hogy egy kis sikerélményem legyen 😛
több mint 13 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
😀 😀 jóvanna. Csak egy kis pozitív hozzáállást szerettem volna mutatni. 😀
több mint 13 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 215 — Eagles fan
Ahha 😊 9 nappal ezelőtt. Vége az első hétnek, az Eagles nagy nehezen, nyögvenyelősen veri csak a gyengének kikiáltott Clevelandet, míg a Redskins RG3 zseniális bemutatkozásával felülmúlja az akár bajnokesélyesnek is mondható Saints-et:

Ez a terjengő negatív hozzáállás ... Asszem most átköltözök a Redskins fórumra egy ideig.Petikievak01
😀

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 13 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
Hát, ha Skins' topicba jön át szurkolni kicsit, azt biztos nem divatból teszi.. 😀 Nem igazán a sikereinktől hangos amerika.. 😀 😀