Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 13 éve
"Browns today:Pont akartam mondani, hogy így még jobban néz ki a def. múlt heti teljesítménye.
| Weeden 26-37 322, 2TD 0INT
Richardson 19 carries, 109, 1TD |
-
Maybe the Eagles made them look bad after all"
espn.go.com-ról 😊 tudom, hogy cincy ellen játszottak, de akkor is jelentős különbségkzol
Bell is korrekt volt, miután beszállt, 1 holdig, de inkább azt, mint sacket. Reynolds miatt egyenlőre nem aggódok, ha játsznia kell, 3 éve van már a csapatnál, így a playeket jól ismeri, az előszezonban nem volt rossz. Viszont Mathis szerintem elég látványosan gyengébb Peters nélkül.

több mint 13 éve
Shady fumble-jt pont láttam sztem azt bárki kiejtette volna szóval azt igazán nem rovom fel neki a védő ügyesen csinálta.
több mint 13 éve
"Browns today: | Weeden 26-37 322, 2TD 0INT
Richardson 19 carries, 109, 1TD |
-
Maybe the Eagles made them look bad after all"
espn.go.com-ról 😊 tudom, hogy cincy ellen játszottak, de akkor is jelentős különbség
több mint 13 éve
Offense line kuka, bár Reynolds viszonylag jól állt be Kelce helyére, volt egy nagy blokkja az egyik futásnál.Vick összekapta magát, az egyik INT volt az övé csak, de amúgy a 371 yard nem semmi (élete során 2. legtöbb)
"Same Ol' Shady" hozta amit kell, nagyszerűen játszott a fumblet leszámítva
A WR-ek közül DeSean hatalmasat játszott, Avant hozta amit kellett (a legmegbízhatóbb WR-ünk még mindig), Damarisnak volt egy elkapása, ami bravúr volt. Maclin nem sok passzt kapott, a TD-nél nem volt nehéz dolga. Mielőbbi felépülést neki.
A Tight Endjeink marslakók, Celek a 2. INT-nél hibázott, de csak az hibázik, aki dolgozik. 157 yard egy TE-től (aki nem New Englandben vagy New Orleansben játszik 😊) hatalmas teljesítmény. Harbor nem sokat töltött a pályán, de volt egy szép elkapása.
Defense line hozta a kötelezőt, semmi extra. Graham jól játszott. Cox 5 tackle sem rossz.
A LB-k közül Ryans és Kendricks őrületesek voltak. Csak maradjon mindenki egészséges.
A Secondaryben Allen nagyot játszott, Colemannek hibázott, de hozta a tőle várhatót. CB-k közül Nándi no comment, DRC szintén, viszont Boykinnak elképesztő milyen pass deflectje volt a meccs végén. Rengeteg jó megmozdulása volt.
Punt és Kickoff returnök nem sokat értek, Henry sz*r volt ma, nem úgy, mint egy hete. Henery hozta a kötelezőt.
Jövőhéten jöhet az Arizona.
több mint 13 éve
Azért Riceot kétszer is szépen hasonlóan ott hagytuk üresen és hozott is yardokat belőle szépen, na ott azt hittem megint jön a tavalyi év de aztán megúsztuk
több mint 13 éve
ha nincs ideje nézelödni, pass rush miatt az ellenfél QB-nak, akkor végül is ilyen coverage is elég 😊
több mint 13 éve
Nagyon szoros volt, és voltak hibák bőven. De azért úgy érzem, ma itt jobbak voltunk, mint az igen erős Ravens. Ezért örülök nagyon. Talán még ilyen szorosnak sem kellett volna lennie, ha a 2 red zone turnover-re és a marha hosszú FG-okra gondolok. Vick előtt le a kalappal, hogy 2 INT után így összekapta magát. A secondary nekem is gyengének tűnt, de a számok még sem azt mutatják, hogy Flacco szétpasszolt volna minket.
több mint 13 éve
Az O fallal kapcsolatban még az jutott eszembe biztatásként, hogy az O-fal azért tavaly sem kezdte vmi jól és mégiscsak egész jól összeállt, ebben bízom, hogy ez is alakulni fog a meccsek előre haladtával Mudd azért jó szakember. S továbbra is tartom BigBen még ennél is gyengébb fallal nyert SB-t ha Vick tud stabil lenni és D is konzisztensen jó lesz mellette, illetve a meccs végéig győzelmi reményben tartja a csapatot ha arra van szükség, akkor nem lesz baj.
több mint 13 éve
végre football!szélső corner+safety poszton sokkal több kell!sack nem sok volt de figyeltétek hány dobásba tudott beleállni Flacco?!!idén miért nem megy az O-ban a futás blokkolás?multkori zone block-os cikket nem olvasták a blogon a játékosok? 😊 FLY!
több mint 13 éve
Kúrva nagy volt, végig úgy éreztem nem nyerhetünk ennyi hibával de hihetetlen, mégis. Előző szezonban összes ilyen meccset buktuk most nyerjük őket. Szép volt fiúk csak majdnem szétvertem a gépet megint jó lenne már egy nyugis győzelem. Kelce miatt aggódok.korodiatiHasonló érzések.
Nem volt annyi bűntink, ez is egyfajta előrelépés...
több mint 13 éve
DL tényleg gyengébb volt a szokottnál, remélem csak a Ravens O fal fogott ki valami jobb napot, illetve a mieink rosszat. Graham mondjuk jó volt. Kendricks, Ryans, Boykin a védelem legjobbjai, mind újak...azért ez nem semmi 😀
Viszont most komolyabb geciskedés nélkül mondom, hogy szertném Marshot látni CB poszton, Nándi egyszerűen egy szürke árnyéka régi önmagának...(mármint nem feltétlen kezdőben, hanem úgy hogy kapjon több snapet)
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 13 éve
Azt hiszem az idei draftunk és igazolásaink nem mondhatók rossznak gratulálok. Csak, hogy fanyalogjak mintha! (mivel ennek a meccsnek a háromnegyedét nem láttam lehet tévedek de ez a benyomás) a DL-n szürkébb lenne de ez most nem izgat. | Jövő héten Pats verő Kolb tessék komolyan venni! |
több mint 13 éve
Kúrva nagy volt, végig úgy éreztem nem nyerhetünk ennyi hibával de hihetetlen, mégis. Előző szezonban összes ilyen meccset buktuk most nyerjük őket. Szép volt fiúk csak majdnem szétvertem a gépet megint jó lenne már egy nyugis győzelem. Kelce miatt aggódok.
több mint 13 éve
Fantasztikus meccs volt. | Jó egy kicsit a f@sz másik oldalán állni | OL miatt aggódom kicsit. Kelcet szerintem idén már nem nagyon látjuk.
DL ma kicsit halvány volt. Graham mondjuk kiemelkedett a csapatból
LB-k zseniálisak voltak.
Injuries: Kelce - kneesprain, Dunlap - Hamstring, Maclin - Hip (előző heti kiújult)
több mint 13 éve
Annyira utálom, de annyira imádom ezt a csapatot 😀 Majd azért ha nem adunk el 9 labdát két meccs alatt, akkor szerintem lesznek nyugodt meccseink is.
több mint 13 éve
Úgy vertünk meg egy SB contender csapatot, hogy1, megint k*rva sokat hibáztunk
2, az utolsó negyedben
3, ja és megint 1 ponttal
Most leszarom a hibákat, mindenkit szeretek. 😀
több mint 13 éve
2 meccset nyerni 1 ponttal... ki a kláccs gyerekek? 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Remélem Colt Anderson pusztítani fog. BébéHát max a special team-ben.
több mint 13 éve
Remélem Colt Anderson pusztítani fog.
több mint 13 éve
5 WRs active, including Mardy Gilyard. Demetress Bell active instead of Kelly as 3rd tackle. Colt Anderson + David Sims active at S.
több mint 13 éve
#Eagles inactives: Edwards, Cooper, Lewis, Marsh, Kelly, Menkin and Curry.
több mint 13 éve
Ugyan már milyen lenne ha csak mindig az esélyesek nyernének...greenboy+1 PO nálatok 😀

több mint 13 éve
Ugyan már milyen lenne ha csak mindig az esélyesek nyernének...
több mint 13 éve
Várjál, vereséget tippelek, de azért természetesen győzelmet remélek 😀Én is vereséget tippelek. Igazából arra leszek kíváncsi, hogy Shadynek milyen meccse lesz. Vicknél most én egy TD-t meg egy Intet biztosan várok. Érdekes meccs lesz, az sokat segítene, ha tudnánk fárasztai jó sokáig a védelmüket már az elején.Eazzyazért ne legyünk már ilyen pesszimisták gyerekek 😀
Vick bármennyire gyenge is lesz, mindig bízhatunk benne hogy Flakon még nála is szarabb lesz 😀
+ azért vick nem fog minden meccsen balfaszkodni, a Def meg szvsz klasszisokkal jobb mint tavaly
eaglesmcnabb
több mint 13 éve
akkor is még ott van rice +a két te ami már önmagában is elég...de a ravens d is fog pontot szerezni ellenünk szvsz