NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Atlanta Falcons - Los Angeles Rams
34
11
2:15, ARENA4
Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 13 éve
Pár napig nem vagyok erre Jarrett cut. Hoztunk vkit a helyére? (nem ártana mert vele is vékonyan voltunk) Illetve ahogy látom Maclin sérült...mennyit hagyhat ki?(azt nem találom)GreengoSafety-t nem hoztunk. Gilyard érkezett a WR-állományba.
DeSean sérülése nem súlyos, szal elméletileg játszania kéne, de majd ma Reid megmondja, hogy mi a szitu.
Maclin is gyógyulgat. Sztem az Ő játéka kérdéses. Majd vasárnap meccs előtt eldől.
több mint 13 éve
Pár napig nem vagyok erre Jarrett cut. Hoztunk vkit a helyére? (nem ártana mert vele is vékonyan voltunk) Illetve ahogy látom Maclin sérült...mennyit hagyhat ki?(azt nem találom)

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
D.Jax, és Maclin hogy hogy csak limitált edzést csináltak ? várhatóak a hétvégére hogy játszani fognak remélem mert a fantasymban benne vannak 😀
több mint 13 éve
| Vick ilyen fal mellett mint amit ma láttam az első negyed után de félidőre a max kidőlt volna egész idényre szvsz, úgyhogy nekünk szavunk nem lehet, mert hát biz a Brownsnak se rossz a pass rush mégha egy CM-l kevesebbek is || Remélem ma látják néhányan a Chicago O-falát ezek alapján Vicknek egy szava sem lehet.... | dande| Na mondjuk Cutler 4 intje is megvan, haladunk afelé, hogy még a végén tényleg kimagyarázható Vick bénázása 😀....janem. | Eazzy
több mint 13 éve
| Remélem ma látják néhányan a Chicago O-falát ezek alapján Vicknek egy szava sem lehet.... | dande| Na mondjuk Cutler 4 intje is megvan, haladunk afelé, hogy még a végén tényleg kimagyarázható Vick bénázása 😀....janem. |
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 13 éve
| Remélem ma látják néhányan a Chicago O-falát ezek alapján Vicknek egy szava sem lehet.... |
több mint 13 éve
Sérülések:Nem edzett: DeSean (hamstring), Maclin (hip) és R.Cooper
Többiek mind edzettek, igaz Marsh csak limitáltan tolta.
Úgy jött le, hogy Colt Anderson már játszani fog a hétvégén.
Reid ezentúl nem engedi be a riportereket a csütörtöki és pénteki edzésekre. Mivel amúgy túl sok infót tudott meg a többi csapat.
Amúgy rajtunk kívül még 27 csapat így tolja, szal eddig az engedékeny HC-k közé tartozott Reid. 😀
Elméletileg a múlthéten 17x dobtak a CB-ink felé, ebből mindösszesen csak 3 elkapás lett és emellett leszedtek 2 intit.
több mint 13 éve
Néhány hétvégi NCAA meccs beharangozója a blogon: philly.blog.hu/2012/09/14/ncaa_beharangozo_3_het#more4776094

több mint 13 éve
Nono a Foles hype kezdését magamra vállalom még ha rangomba nem is raktam be, de hogy panasz ne érje a ház elejét én biz azt mondom: Nick Foles the best QB in NFL....maybe tomorrow 😛
több mint 13 éve
A harmadikat át kell írnom mert így értelmezhetetlen és több elírás is van benne, de jó lesz.Egyébként ezek a kérdések amiket küldtem elfogadhatóak?Petikievak01Küldj csak amennyit akarsz. ha több van azt is megválaszoljuk.Shawn84Ment is pár kérdés. Egyébként mennyire fellendült ez a topic? Szóval sok kérdés van ? CSak mert akkor mondjuk máskor csak 1-et küldök.Petikievak01Kérdéseket add le most.D-Jax párja meg szerintem Avant lesz és Damaris lesz a 3.Shawn84A második heti Tippverseny. philly.blog.hu/2012/09/13/tippverseny_masodik_het Shawn84Kérdéseim : Meddig lehet szerkesztői kérdéseket leadni? A másik pedig hogy ha most maclin nem játszik. Akkor Deseab egyik oldal. Másik Damaris. És Avant marad Slotban? Vagy vant jön be szélre?Petikievak01
Off vége.
több mint 13 éve
Egyébként ezek a kérdések amiket küldtem elfogadhatóak?Küldj csak amennyit akarsz. ha több van azt is megválaszoljuk.Shawn84Ment is pár kérdés. Egyébként mennyire fellendült ez a topic? Szóval sok kérdés van ? CSak mert akkor mondjuk máskor csak 1-et küldök.Petikievak01Kérdéseket add le most.D-Jax párja meg szerintem Avant lesz és Damaris lesz a 3.Shawn84A második heti Tippverseny. philly.blog.hu/2012/09/13/tippverseny_masodik_het Shawn84Kérdéseim : Meddig lehet szerkesztői kérdéseket leadni? A másik pedig hogy ha most maclin nem játszik. Akkor Deseab egyik oldal. Másik Damaris. És Avant marad Slotban? Vagy vant jön be szélre?Petikievak01
több mint 13 éve
Küldj csak amennyit akarsz. ha több van azt is megválaszoljuk.Ment is pár kérdés. Egyébként mennyire fellendült ez a topic? Szóval sok kérdés van ? CSak mert akkor mondjuk máskor csak 1-et küldök.Petikievak01Kérdéseket add le most.D-Jax párja meg szerintem Avant lesz és Damaris lesz a 3.Shawn84A második heti Tippverseny. philly.blog.hu/2012/09/13/tippverseny_masodik_het Shawn84Kérdéseim : Meddig lehet szerkesztői kérdéseket leadni? A másik pedig hogy ha most maclin nem játszik. Akkor Deseab egyik oldal. Másik Damaris. És Avant marad Slotban? Vagy vant jön be szélre?Petikievak01
több mint 13 éve
Ment is pár kérdés. Egyébként mennyire fellendült ez a topic? Szóval sok kérdés van ? CSak mert akkor mondjuk máskor csak 1-et küldök.Kérdéseket add le most.D-Jax párja meg szerintem Avant lesz és Damaris lesz a 3.Shawn84A második heti Tippverseny. philly.blog.hu/2012/09/13/tippverseny_masodik_het Shawn84Kérdéseim : Meddig lehet szerkesztői kérdéseket leadni? A másik pedig hogy ha most maclin nem játszik. Akkor Deseab egyik oldal. Másik Damaris. És Avant marad Slotban? Vagy vant jön be szélre?Petikievak01
több mint 13 éve
Köszi hogy szólsz. 4 nap alatt csak te vetted észre 😊 A részletezés meg jöhet PM-ben 😀A második heti Tippverseny. philly.blog.hu/2012/09/13/tippverseny_masodik_het Shawn84A rangod több sebből vérzik (egyrészt hiányzik egy h betű - "the best" - másrészt... ezt nem részleteznem, de nem szarral gurítassz 😊 )Rataxes
több mint 13 éve
A második heti Tippverseny. philly.blog.hu/2012/09/13/tippverseny_masodik_het Shawn84A rangod több sebből vérzik (egyrészt hiányzik egy h betű - "the best" - másrészt... ezt nem részleteznem, de nem szarral gurítassz 😊 )
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
Kérdéseket add le most.D-Jax párja meg szerintem Avant lesz és Damaris lesz a 3.A második heti Tippverseny. philly.blog.hu/2012/09/13/tippverseny_masodik_het Shawn84Kérdéseim : Meddig lehet szerkesztői kérdéseket leadni? A másik pedig hogy ha most maclin nem játszik. Akkor Deseab egyik oldal. Másik Damaris. És Avant marad Slotban? Vagy vant jön be szélre?Petikievak01
több mint 13 éve
A második heti Tippverseny. philly.blog.hu/2012/09/13/tippverseny_masodik_het Shawn84Kérdéseim : Meddig lehet szerkesztői kérdéseket leadni? A másik pedig hogy ha most maclin nem játszik. Akkor Deseab egyik oldal. Másik Damaris. És Avant marad Slotban? Vagy vant jön be szélre?
több mint 13 éve
A második heti Tippverseny. philly.blog.hu/2012/09/13/tippverseny_masodik_het
több mint 13 éve
#Eagles announced they have signed WR Jeremy Ebert to the practice squad and released C Chase Beeler from the practice squad. 3 WR van a 8 fős PS-ünkben.
több mint 13 éve
Na az is egyfajta élmény ha csoport riválishoz kerül 😀 De megfelelő mennyiségű alkohol után bele lehet törődni 😛majd utána a kedvenc NFL csapatodban látod játszani. Nálam ez Shady és Curry esetében is így van.Shawn84+GriffinIII-ra is igaz nem?😛😛sapka
több mint 13 éve
majd utána a kedvenc NFL csapatodban látod játszani. Nálam ez Shady és Curry esetében is így van.Shawn84+GriffinIII-ra is igaz nem?😛😛
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 13 éve
Igen ugyanakkor meg sokszor mert biztos megvoltak az okai Bill Belichek nagy barátjával-val karöltve nyomatja vagy nyomatta a mellébeszélést, és így ez némileg szokatlan kitárulkozás tőle, de hát van mikor nincs mást tenni, sajnos bár váltak volna be.Reid bácsinál meg komoly bajok vannak: egyenesen nyíltan kimondani elbsztm? Bele a képünkbe?, nem volt elég, hogy tavaly ő lett a challenge király most már tényleg Csampioncsíp kell hogy legyen. öregszik az "Öreg" (itt most abban az értelemben, hogy rég óta van már nálunk) de azért szeretjük minden hülyeségével együtt 😀dandeReid mindig minden rosszat magára vállal a média előtt. (Még azt is amiről alig vagy egyáltalán nem tehet...ez most nyilván nem ebbe a kategóriába tartozik.)
Bébé
több mint 13 éve
Reid bácsinál meg komoly bajok vannak: egyenesen nyíltan kimondani elbsztm? Bele a képünkbe?, nem volt elég, hogy tavaly ő lett a challenge király most már tényleg Csampioncsíp kell hogy legyen. öregszik az "Öreg" (itt most abban az értelemben, hogy rég óta van már nálunk) de azért szeretjük minden hülyeségével együtt 😀dandeReid mindig minden rosszat magára vállal a média előtt. (Még azt is amiről alig vagy egyáltalán nem tehet...ez most nyilván nem ebbe a kategóriába tartozik.)
több mint 13 éve
Rendben, tisztában vagyok, hogy te nem is ezért készítetted most ezt, és, nem is offensnek írtam meg nyilván így van csak nem tudtam kihagyni a magas labdát.Nem. Az egyetemi focit NFL szemszögből mindig a majd jövőre jegyében kell figyelni. Viszont nagyon jó dolog, ha valakit megkedvelsz az egyetemen majd utána a kedvenc NFL csapatodban látod játszani. Nálam ez Shady és Curry esetében is így van.Shawn84Erre a hétre is jutott egy egyetemi beharangozó. tele jó kis safetykkel: philly.blog.hu/2012/09/12/ncaa_beharagozo_alabama_arkansasShawn84Köszi, és tudjuk: a "majd jövőre"-jegyében 😛dande
Reid bácsinál meg komoly bajok vannak: egyenesen nyíltan kimondani elbsztm? Bele a képünkbe?, nem volt elég, hogy tavaly ő lett a challenge király most már tényleg Csampioncsíp kell hogy legyen. öregszik az "Öreg" (itt most abban az értelemben, hogy rég óta van már nálunk) de azért szeretjük minden hülyeségével együtt 😀
több mint 13 éve
Henry a hét puntere:espn.go.com/blog/nfceast/post/_/id/43038/chas-henry-is-nfls-punter-of-the-week
Részletes meccsértékelés:
igglesblitz.com/philadelphia-eagles-2/detailed-game-review-phi-17-cle-16/
Reid mondja h elbaszta a Teo és Jarrett picket:
www.philly.com/philly/sports/eagles/Reid_on_Jarrett_pick_I_goofed_Eagles.html