Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 13 éve
Én is vereséget tippelek. Igazából arra leszek kíváncsi, hogy Shadynek milyen meccse lesz. Vicknél most én egy TD-t meg egy Intet biztosan várok. Érdekes meccs lesz, az sokat segítene, ha tudnánk fárasztai jó sokáig a védelmüket már az elején.Eazzyazért ne legyünk már ilyen pesszimisták gyerekek 😀
Vick bármennyire gyenge is lesz, mindig bízhatunk benne hogy Flakon még nála is szarabb lesz 😀
+ azért vick nem fog minden meccsen balfaszkodni, a Def meg szvsz klasszisokkal jobb mint tavaly
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Jó szurkolást nektek én esetleg a végére ideérek legalább nem kell a reklálásaimat olvasnotok 😛
több mint 13 éve
Én is vereséget tippelek. Igazából arra leszek kíváncsi, hogy Shadynek milyen meccse lesz. Vicknél most én egy TD-t meg egy Intet biztosan várok. Érdekes meccs lesz, az sokat segítene, ha tudnánk fárasztai jó sokáig a védelmüket már az elején.
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 13 éve
Papíron nem mi vagyunk a meccs esélyesei:szerintem a D-n nem fog múlni semmi, Vicknek és az OL-nek kell összekapnia magát, van egy olyan tippem hogy Ngataék ellen ez most kevés lesz még...
www.phillymag.com/eagles/2012/09/15/what-theyre-saying-about-the-eagles-6/
espn.go.com/nfl/picks
Kíváncsi vagyok, hogy a támadók és a védők mire mennek egy SB-contender csapat ellen.
Igaz, hogy eltelt négy év és ki-bekerült pár play a playbookunkban, de azért sztem még mindig nagyon hasonló az alap Andy Reid féle playbookhoz, amit Harbaugh oda-vissza tud. (2008-ban a támadósorunkat lenullázta a Ravens. Valamint 30+ pontot a védelmünknek is bepakoltak.)
Szal remélem, hogy M&M kitalál vmit playhívások terén.
A védelemre pedig azért, hogy a Browns ellen csak azért voltak jók, mert a Browns O# elég gyenge volt vagy tényleg tudnak dominálni jobb támadósorok ellen is. Bébé
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Papíron nem mi vagyunk a meccs esélyesei:www.phillymag.com/eagles/2012/09/15/what-theyre-saying-about-the-eagles-6/
espn.go.com/nfl/picks
Kíváncsi vagyok, hogy a támadók és a védők mire mennek egy SB-contender csapat ellen.
Igaz, hogy eltelt négy év és ki-bekerült pár play a playbookunkban, de azért sztem még mindig nagyon hasonló az alap Andy Reid féle playbookhoz, amit Harbaugh oda-vissza tud. (2008-ban a támadósorunkat lenullázta a Ravens. Valamint 30+ pontot a védelmünknek is bepakoltak.)
Szal remélem, hogy M&M kitalál vmit playhívások terén.
A védelemre pedig azért, hogy a Browns ellen csak azért voltak jók, mert a Browns O# elég gyenge volt vagy tényleg tudnak dominálni jobb támadósorok ellen is.
több mint 13 éve
Sziasztok!90%, hogy mind2 játszani fog.
Maclinról illetve Jacksonról van valami friss infótok, játszanak/nem játszanak?Blaise
több mint 13 éve
Sziasztok!Gameday diszizsön, ott meg még alszanak.
Maclinról illetve Jacksonról van valami friss infótok, játszanak/nem játszanak?Blaise
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 13 éve
Sziasztok!Maclinról illetve Jacksonról van valami friss infótok, játszanak/nem játszanak?
több mint 13 éve
M.Patterson szerződése módosult:2,1 milla helyett csak 1 millát fog idén keresni.
Amúgy már régebben csinálták, de csak most derült ki.
több mint 13 éve
B.Graham:www.csnphilly.com/football-philadelphia-eagles/eagles-talk/Graham-confident-Eagles-have-plan-for-hi?blockID=773371&feedID=692
www.phillymag.com/eagles/2012/09/15/eagles-wake-up-call-12/
Nem aggódik, hogy csak 4 snap-et kapott. (Így is egy tackle és egy majdnem-sack a mérlege 😀 )
több mint 13 éve
Akkor úgy nézem, bajban leszek a tippversenyben... 😉Hivatalosan DeSean és Maclin játéka is kérdéses.Nagyon kellenek majd Vick önbizalom növelő meccséhez. 😊 (4 pick után 4 TD)Greengo
Ennek ellenére nagy eséllyel mind2jük játszani fog.
Bébé
több mint 13 éve
Szerkesztők válaszolnak: 2 philly.blog.hu/2012/09/15/szerkesztok_valaszolnak_masodik_het#more4778446
több mint 13 éve
Babint 15750-ra megbüntették az egyik Weeden hit-je miatt. Ravens:
Ed Reed játszani fog, Jah Reid (OT) nagy eséllyel nem.
Paul Kruger (LB) és Pernell McPhee (DE) hivatalosan kérdésesek, de minden bizonnyal játszani fognak.
több mint 13 éve
Hivatalosan DeSean és Maclin játéka is kérdéses.Nagyon kellenek majd Vick önbizalom növelő meccséhez. 😊 (4 pick után 4 TD)
Bébé

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
Hivatalosan DeSean és Maclin játéka is kérdéses.erről a nagy eséllyel való dologról a tavalyi vick törött bordás rész jut eszembe. nagy eséllyel játszani fog a jővő héten --> 3 hét múlva Vick játszik már vasárnap.
Bébé
több mint 13 éve
Hivatalosan DeSean és Maclin játéka is kérdéses. Ennek ellenére nagy eséllyel mind2jük játszani fog.
több mint 13 éve
Reid: everyone practiced. DeSean and Jeremy were limited today. They both have "a chance" to play.
több mint 13 éve
Most a Jets-nél van workout-on.Pár napig nem vagyok erre Jarrett cut. Hoztunk vkit a helyére? (nem ártana mert vele is vékonyan voltunk) Illetve ahogy látom Maclin sérült...mennyit hagyhat ki?(azt nem találom)Greengoamúgy ezt a jarrett picket már akkor sem értettem, második körre projectet húzni luxus volt, olyan needek mellet. Ráadásul még annak se volt jó. fasza 😀eaglesmcnabb
Azért az durva, hogy milyen big-hitter volt college-ban, NFL-ben pedig a legnagyobb ütközése Curry ellen volt. 😀
( assets.sbnation.com/assets/1286512/eaglesderp.gif )
több mint 13 éve
SoundFX Vick vs. Browns:www.philadelphiaeagles.com/multimedia/videos/Sound-FX-Vick-Bounces-Back/1dc98317-29cc-4c03-b38a-cffd3601ad97
Nem vmi nagy szám, de azért elmegy. 😀
Készülünk a no-huddle O#-re:
www.philadelphiaeagles.com/news/article-1/Defense-Ready-For-No-Huddle-Frenzy/715b057b-6997-43db-a1cd-1f5345b4be66
Kiv leszek, hogy DL-t mennyire tudja majd rotálni Wash ha szopni fogjuk a yardokat.
több mint 13 éve
Pár napig nem vagyok erre Jarrett cut. Hoztunk vkit a helyére? (nem ártana mert vele is vékonyan voltunk) Illetve ahogy látom Maclin sérült...mennyit hagyhat ki?(azt nem találom)Greengoamúgy ezt a jarrett picket már akkor sem értettem, második körre projectet húzni luxus volt, olyan needek mellet. Ráadásul még annak se volt jó. fasza 😀