NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Atlanta Falcons - Los Angeles Rams
33
11
2:15, ARENA4
Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 13 éve
azt viszont kevesen említették eddig, de Demeco kurvajót játszott!eaglesmcnabbUgyan az avatarom nem igazán olvasható ilyen kicsiben, de az van oda írva, hogy Number of the Beast. Asszem ez mindent elmond róla.
több mint 13 éve
azt viszont kevesen említették eddig, de Demeco kurvajót játszott!
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Két éve Romonak volt hasonlóan jó meccse a Bills ellen. Akkor is 4 inti lett a vége, meg egy kiadós zakó. Mi ennél azért jobban jártunk, hiszen nyertünk.Pedig jó lenne ha nekiállnánk futni! Liga egyik legjobb futója van nálunk, na meg még 3 igazán ígéretes srác, ha már meg lettek tartva használjuk őket!Semmi se biztos , lehet hogy elverjük a ravenst 30-10-re , lehet hogy pontot se szerzünk.. Az biztos hogy én a vick-es mezemben fogok szurkolni a csapatnak. Amúgy mindenkinek lehet rossz napja. Tom Brady-re emlékeztek milyen szaurl játszott a Baltimore ellen a rájátszásban ?Aron Rodgers miylen szaurl játszott a Kansas City ellen tavaly? Van ilyen ...Petikievak01
A Ravens éjjeli játékát látva hát tlg igazi erőfelmérő lesz következő derbi. Ha megint közel ennyit hibázunk akkor nagy pofonba futhatunk bele.marci88
több mint 13 éve
Pedig jó lenne ha nekiállnánk futni! Liga egyik legjobb futója van nálunk, na meg még 3 igazán ígéretes srác, ha már meg lettek tartva használjuk őket!Semmi se biztos , lehet hogy elverjük a ravenst 30-10-re , lehet hogy pontot se szerzünk.. Az biztos hogy én a vick-es mezemben fogok szurkolni a csapatnak. Amúgy mindenkinek lehet rossz napja. Tom Brady-re emlékeztek milyen szaurl játszott a Baltimore ellen a rájátszásban ?Aron Rodgers miylen szaurl játszott a Kansas City ellen tavaly? Van ilyen ...
A Ravens éjjeli játékát látva hát tlg igazi erőfelmérő lesz következő derbi. Ha megint közel ennyit hibázunk akkor nagy pofonba futhatunk bele.marci88
több mint 13 éve
Pedig jó lenne ha nekiállnánk futni! Liga egyik legjobb futója van nálunk, na meg még 3 igazán ígéretes srác, ha már meg lettek tartva használjuk őket!A Ravens éjjeli játékát látva hát tlg igazi erőfelmérő lesz következő derbi. Ha megint közel ennyit hibázunk akkor nagy pofonba futhatunk bele.
több mint 13 éve
Gilyard twittere:Shady tényleg kevesebbet volt pályán mint tavaly. 1,1%-al. Reid tartotta a szavát 😀
"I’m back in Philly aye!!!! Time to do work!!!!! #Turnup!!!!"
- Harbor a snapek 36%-ban volt a pályán. (Tavaly átlagosan 33,6%)
- DeSean csak 4 snapet nem töltött a pályán, Celek-nél ez a szám 6.
- Havili 18 játéknál volt fent, ez 19%. (Tavalyi FB-átlag 15,8%.)
- Damaris 14 snap. Bryce 8 snap.
- Shady 85%-ban volt fent. (Tavaly 86,1%.)
- Jenkins 43 snap, T.Cole 42, Babin 41, Landri 34, Cox 29, Thornton 20, Tapp 20, B.Graham 4.
- Ryans 60/62, Kendricks 55/62, Jordan 20 snap, Rolle 2, Chaney pedig 1 snapet kapott.
- Boykin 39 snap (63%). DRC 4 snapet hagyott ki. B.Hughes 12 snapet kapott.
- Nnamdi, N.Allen, Coleman az összes snapnél a pályán volt. Bébé
több mint 13 éve
Köszi, ezek szerint Gilrayd jön vissza, jól értem? Lehet ha Maclin nem egészen lesz hadrafogható meg Cooper is nyavalyáskodik akkor szükség lesz rá.
több mint 13 éve
Gilyard twittere:"I’m back in Philly aye!!!! Time to do work!!!!! #Turnup!!!!"
- Harbor a snapek 36%-ban volt a pályán. (Tavaly átlagosan 33,6%)
- DeSean csak 4 snapet nem töltött a pályán, Celek-nél ez a szám 6.
- Havili 18 játéknál volt fent, ez 19%. (Tavalyi FB-átlag 15,8%.)
- Damaris 14 snap. Bryce 8 snap.
- Shady 85%-ban volt fent. (Tavaly 86,1%.)
- Jenkins 43 snap, T.Cole 42, Babin 41, Landri 34, Cox 29, Thornton 20, Tapp 20, B.Graham 4.
- Ryans 60/62, Kendricks 55/62, Jordan 20 snap, Rolle 2, Chaney pedig 1 snapet kapott.
- Boykin 39 snap (63%). DRC 4 snapet hagyott ki. B.Hughes 12 snapet kapott.
- Nnamdi, N.Allen, Coleman az összes snapnél a pályán volt.
több mint 13 éve
Eagles HC Andy Reid said WR Jeremy Maclin has a hip pointer injury that makes him uncertain to play Sunday vs. Baltimore. Hihetetlen ez az ember, valami mindig megakadályozza a kitörését

több mint 13 éve
OFFFacebookon elég nagy csapat jött össze, akik ide nem írnak. Meccsnézésre is sokan jelentkeztek már, még csajok is. Úgy néz ki lassan sikerül őket rávenni, hogy írjanak is blogra meg Facséra. Azért örülnénk ha közületek is minél többen tiszteleteteket tennétek ott is. Kell a közösségi élet minden szinte, Eagles színben.Shawn84Blogon is van kibeszélő. Oda is lehet írni: philly.blog.hu/2012/09/10/eagles_vs_browns_17Shawn84Ez a kibeszélő is jelzi vagyunk még néhányan jó ezt látni 😀 bocs hogy oda már nem regisztrálok elég egy helyre figyelnem.
Na meg a másik, hogy Peti kárára kaptam 3 lájkot komoly "elemző munkáimra 😛" meg nem igazán na ez is a fórumozás lélektana, mi hogyan hat. 😀dande
Nem vagyok Facsés elveim vannak (még😛) de tényleg arról van szó, hogy nem nagyon van kedvem erőm sok felé figyelnem épp elég az ami a való világban adatik és még ott sem jutok oda mindenhová ahová igazán kéne.
Meg elég itt is ennyi belőlem.
ON
Az LB sor javulásának nagyon örülök lehet ezzel a DL kicsit szürkülni fog de ha jól kiegészítik egymást akkor többre megyünk mintha csak a DLine villogna.
több mint 13 éve
Ez a terjengő negatív hozzáállás ... Asszem most átköltözök a Redskins fórumra egy ideig.Petikievak01Nem negativizmus van, csak ténylátás 😀
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 13 éve
Facebookon elég nagy csapat jött össze, akik ide nem írnak. Meccsnézésre is sokan jelentkeztek már, még csajok is. Úgy néz ki lassan sikerül őket rávenni, hogy írjanak is blogra meg Facséra. Azért örülnénk ha közületek is minél többen tiszteleteteket tennétek ott is. Kell a közösségi élet minden szinte, Eagles színben.Blogon is van kibeszélő. Oda is lehet írni: philly.blog.hu/2012/09/10/eagles_vs_browns_17Shawn84Ez a kibeszélő is jelzi vagyunk még néhányan jó ezt látni 😀 bocs hogy oda már nem regisztrálok elég egy helyre figyelnem.
Na meg a másik, hogy Peti kárára kaptam 3 lájkot komoly "elemző munkáimra 😛" meg nem igazán na ez is a fórumozás lélektana, mi hogyan hat. 😀dande
több mint 13 éve
Blogon is van kibeszélő. Oda is lehet írni: philly.blog.hu/2012/09/10/eagles_vs_browns_17Shawn84Ez a kibeszélő is jelzi vagyunk még néhányan jó ezt látni 😀 bocs hogy oda már nem regisztrálok elég egy helyre figyelnem.
Na meg a másik, hogy Peti kárára kaptam 3 lájkot komoly "elemző munkáimra 😛" meg nem igazán na ez is a fórumozás lélektana, mi hogyan hat. 😀
több mint 13 éve
Blogon is van kibeszélő. Oda is lehet írni: philly.blog.hu/2012/09/10/eagles_vs_browns_17
több mint 13 éve
Hogy ne csak zsojti dicsérje vicket: Azért amikor kellett ott volt. MEgfutotta a 3rd&16-t megcsinálta a 90 yardos driveot .és a fumblenél amit ejtett ott is szerintem szépen csinálta.azért az konklúzióm is az volt, hogy sz@r 😊
attól függetlenül, hogy kell e temetni, vagy éltetni vicket, én spec. nem vártam volna tőle azt a 91 yardos drivot...
de végre nem vesztettünk el egy ilyen meccset, tavaly ellenben tömegével !!
több mint 13 éve
Ez a terjengő negatív hozzáállás ... Asszem most átköltözök a Redskins fórumra egy ideig.Petikievak01Divatdrukker 😉
több mint 13 éve
Én most így aludva rá egyet azt mondom nézzük a jó dolgokat is most már. GYŐZTÜNK!!! A többi nem lényeg.Az a baj, hogy ez nem mindig a mi játékosainkon múlik.... 😛 Mindegy most több szót nem akarok vesztegetni erre a mecsre jövő héten szvsz sok minden világossá lesz a Ravens jó erőfelmérő számunkra.
De persze nem akarom hallgatni, hogy tudjuk mit kell tennünk, aztán 1 hét múlva is ezt látni.
A büntetésekre meg Reidnek be kéne vezetni a Gregg Williams féle rendszer alapján, hogy ahány yardot büntetnek valaki miatt, annyi ezrest kell fizetnie büntetésként. Amiből persze később jótékonykodni fognak. Lehet, hogy bejönne nem?Shawn84
több mint 13 éve
Ez a terjengő negatív hozzáállás ... Asszem most átköltözök a Redskins fórumra egy ideig.
több mint 13 éve
Azért 4, mondom NÉGY intet ne intézzünk már el ennyivel, hogy jah, a végén jó volt, meg stb...örülhetünk, hogy a végén nem lett 5 int, az se rajta múlt.Volt még egy amit Jackson ütött el DB-ként védekezve, az is egyenesen Haden kezébe ment volna (már nyújtotta a karját).
Én szeretem Vicket, de olyan halál fos volt, hogy az nem igaz.
Nem kell még temetni, de ne legyen már az, hogy hát végülis volt egy jó passza a végén...Eazzy
Ha nagyon pozitív akarok lenni, akkor azt mondom, hogy a tegnapi offense nem sok támpontot adott az ellenfeleknek a későbbiekre nézve 😊 Talán lebecsülnek minket kissé, és így rosszul nem járhatunk, mert vagy bebizonyosodik, hogy tényleg ilyen az offense, vagy jó esetben meglepjük az ellenfelet egy összeszedettebb játékkal.
Reid magyarázata vicces volt a tegnapi csaknem 60 passzkísérletre: a korai fumble elriasztotta őket a futásoktól. A sok int bezzeg nem riasztotta el a passzoktól. 😀

több mint 13 éve
Én most így aludva rá egyet azt mondom nézzük a jó dolgokat is most már. GYŐZTÜNK!!! A többi nem lényeg. De persze nem akarom hallgatni, hogy tudjuk mit kell tennünk, aztán 1 hét múlva is ezt látni.
A büntetésekre meg Reidnek be kéne vezetni a Gregg Williams féle rendszer alapján, hogy ahány yardot büntetnek valaki miatt, annyi ezrest kell fizetnie büntetésként. Amiből persze később jótékonykodni fognak. Lehet, hogy bejönne nem?
több mint 13 éve
Azért 4, mondom NÉGY intet ne intézzünk már el ennyivel, hogy jah, a végén jó volt, meg stb...örülhetünk, hogy a végén nem lett 5 int, az se rajta múlt. Én szeretem Vicket, de olyan halál fos volt, hogy az nem igaz.
Nem kell még temetni, de ne legyen már az, hogy hát végülis volt egy jó passza a végén...
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 13 éve
Jah , borzasztó volt nézni is ahogy futnak vick felé . Ennyi Blokkolatlan embert irányitóra futni még nem is láttam egy meccsen. ! int ide vagy oda abból 1 Nem is az ő hiábja volt. Na mind 1 még a 3 int is szar , de ekkora nyomás alatt irányítani zsebből lehetetlen. Így talán a szememben nem annyira nagy tragédia a 4 INt , meg még szezon eleje is van.. Én élveztem a meccset , a Defense tökéletesen játszott. az a 16 pont nem a defensünk hülyeségein ment el. A sok holdingról már nem is beszélek. kb ha 50 yardot vontak vissza Mccoytól ezek miatt. Ennél már csak jobb lehet . Az Offense falnak meg fel kell szívnia magát. Vick meg dob 4 Td-t a következő héten és akkor el is felejtjük mi volt.Hogy ne csak zsojti dicsérje vicket: Azért amikor kellett ott volt. MEgfutotta a 3rd&16-t megcsinálta a 90 yardos driveot .és a fumblenél amit ejtett ott is szerintem szépen csinálta. Úgyhogy áljunk hozzá pozítivan. Következő héten 38-ra verjük a ravenst , és csá.
több mint 13 éve
sokkal de sokkal... kemény futások lesznek és még keményebb védelem remélem nem törik össze Vicket de ha ilyen lesz az O line akkor sok köszönet nem lesz ...jön Pollard 😊
több mint 13 éve
Tömény kínszenvedés volt ez a meccs, de legalább megvan a W. Az OLine tragédia volt, Vick is de ő legalább összekapta magát a végére. Shady szokásosan kiváló, az elkapók és a TE-k jók voltak, a DL lehetett volna jobb is, a LB sor hatalmasat javult az előző idényhez képest, a sec meg hozott intiket (Boykinnak is majdnem lett egy). AHogy mindenki leírta előttem, a Ravens ellen ennél sokkal több kell.