Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 13 éve
Beharangozó a rangedóhoz: philly.blog.hu/2012/09/28/negyedik_het_eagles_giantsShawn84Bell vs JPP minimum 3 sack és akkor még optimista voltam. Amit Arizona ellen csinált, ez az ember jó volt Buffaloban? Ebből a párharcból nem jöhetünk ki jól, duplázni kell egy tight-end-el kevesebb célpont de több idő, nem tudom elképzelni hogy egy-egyben megfogja azt a JPP-t akit jelenleg talán senki se tudna.
több mint 13 éve
Beharangozó a rangedóhoz: philly.blog.hu/2012/09/28/negyedik_het_eagles_giants
több mint 13 éve
Láttátok már az e heti rajzfilmet? Ez mindent ver!www.facebook.com/photo.php?v=10100393302662102
több mint 13 éve
Kelce, miután életében először kellett tv-ben néznie a csapata meccsét: "It's no fun at all. I don't even know why fans watch the games."
több mint 13 éve
Rengeteg elrontott játék elemzése:www.igglesblog.com/iggles_blog/2012/09/very-first-play-of-the-game-the-eagles-come-out-firing-qb-boot-left-off-play-action-three-receivers-open-except-vick.html
Vick passzai Qb clock-kal

több mint 13 éve
3 meccs alapján DeMeco-nak van a legjobb PFF ratingje az összes MLB/ILB közül:imagerz.com/QE9FWEtvAwMAXglMEQVR
- Ugyanitt DRC a 8. CB
- Kendricks a 10. 4-3 OLB
- Babin a 3., Trent a 10. 4-3 DE
- Vick a 30. QB
- Mathis a 9. G
.png)
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 13 éve
4. heti tippjáték és a jelenlegi állás: philly.blog.hu/2012/09/27/tippjatek_negyedik_het
több mint 13 éve
Vidd csak, akár hosszú távra is, én a hétvégi Dawkins-ünnepség után úgyis leváltom őket 😊
.png)
több mint 13 éve
Így is van srácok... Azért jó látni hogy nem utálja mindenki a saját csapatának franchise qb-ját 😛RataxesEzt az I Belive- cuccost elcsenhetem?
több mint 13 éve
Így is van srácok... Azért jó látni hogy nem utálja mindenki a saját csapatának franchise qb-ját 😛
.png)
több mint 13 éve
Belive in Mike mozgalmat kell inditanom , én voltam a top 5 Qb-s ember 😀 Ratta láwollak 😀Petikievak01Én is hiszek benne, legalábbis ezen szezon végéig. Giants a favorit és én ennek örülök, Giants-Philly-t mindig az underdog nyeri.
Go Mike Vick!
több mint 13 éve
Belive in Mike mozgalmat kell inditanom , én voltam a top 5 Qb-s ember 😀 Ratta láwollak 😀
több mint 13 éve
Most jut eszembe hogy szezon előtt valaki Vicket top 5 qb-nak emlegette, nos így 3 meccs után inkább bottom 5 lett belőle 😛Tán segítene, ha nem 40-50-szer passzoltatnánk 1 meccsen. Tavaly is akkor tudtunk nyerni, amikor 30 körül vagy ez alatt volt a passzkísérletek száma. Arról nem is beszélve, hogy a védelmek dolgát is megkönnyíti a folyamatos passzjáték, megöli a playaction-t is eléggé. De persze ezt minden évben eljátsszuk, és amíg MM hívja a játékokat nem lesz változás.
Remélem mihamarabb kilábal ebből a szarságból... I believe in Mike! 😊Rataxes

több mint 13 éve
frissítettem a menetrendet a blogon. (beírtam az arizonai végeredményt) remélem nem baj 😊
több mint 13 éve
Most jut eszembe hogy szezon előtt valaki Vicket top 5 qb-nak emlegette, nos így 3 meccs után inkább bottom 5 lett belőle 😛Remélem mihamarabb kilábal ebből a szarságból... I believe in Mike! 😊
.png)
több mint 13 éve
Trent Coleal mi van eddig? Nem úgy néz ki hogy meglesz a 18 sackje..Petikievak01Ő a legnagyobb úgyhogy meglesz!E. Manning-en mindjárt hárommal indít!😊
több mint 13 éve
van 4 futónk akikből jó esetben 2-t használunk, sims nevű S nem tom kapott lehetőséget érdemben...már ez csak 2 hely + pénzügyi keret is lenne: ergo nagyon remélem összekapjuk ezt a falat valami csere keretében!Még szerencse, hogy idén bárki verhető.
bár néha nem bánnék egy új HC OC DC triót, de ha ez így megy akkor jövőre megkapom 😕
nálam a Giants meccs bukta, szal 2-2 aztán a Steelers...hát nem tudom 2-3 nem nézne ki jólzsojti
több mint 13 éve
van 4 futónk akikből jó esetben 2-t használunk, sims nevű S nem tom kapott lehetőséget érdemben...már ez csak 2 hely + pénzügyi keret is lenne: ergo nagyon remélem összekapjuk ezt a falat valami csere keretében!bár néha nem bánnék egy új HC OC DC triót, de ha ez így megy akkor jövőre megkapom 😕
nálam a Giants meccs bukta, szal 2-2 aztán a Steelers...hát nem tudom 2-3 nem nézne ki jól
több mint 13 éve
Trent Coleal mi van eddig? Nem úgy néz ki hogy meglesz a 18 sackje..
több mint 13 éve
ez az offense fal nem akar összejönni. PEdig Evan mathis , Watkins , Herremans nem játszik borzasztóan. Kiesett peters , és látjátok.. Nincs O Line. Kelce csak hab a tortán.Hát akkor nincs mese tolószékben is pályára kell rakni vhogy legalább egy játékra 😛dandeSzerencsére ma már edz, Dunlap-el ellentétben.manbearpig
több mint 13 éve
Hát akkor nincs mese tolószékben is pályára kell rakni vhogy legalább egy játékra 😛dandeSzerencsére ma már edz, Dunlap-el ellentétben.
több mint 13 éve
Hát akkor nincs mese tolószékben is pályára kell rakni vhogy legalább egy játékra 😛
több mint 13 éve
Egyszerű a siker receptje 😀@ChrisWesseling
Since Week 11 last year, #Eagles are 7-0 when Maclin plays and 0-3 when he doesn’t

több mint 13 éve
www.nfl.com/news/story/0ap1000000066237/article/lesean-mccoy-calls-osi-umenyiora-a-ballerinaEzek hülyék. 😀
😀Rataxes
Sztem megbeszélik, hogy hát már régen írtak rólunk, szal most beszólok neked aztán majd jövő7en te szóljál vissza. 😀
Biztos vok benne, h Ők ezeken jót nevetnek. D:
több mint 13 éve
😀
.png)