NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 13 éve
zsojti Philadelphia Eagles 4 063
azért vick győztes drivot hozott 4 inti után...+90 yarddal
nálam (remélem) ez lenne vick!! szerencse volt benne bőven, de azért mélyről jött ő is és a csapat is vissza...
de ma ritka szar volt mielőtt valaki lehurrogna 😊
több mint 13 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
| |

Csak, hogy vki ne reklamáljon bár ezt visszanézni... sokat nem akarok dumálni azt hiszem mindent elmondtam az elmúlt hetekben nem ragozom tovább Vicnek részemről van még egy meccse a Ravens ellen megmutathatja (amit sanszosan nem fogok látni) de ha ott is hasonlót produkál.... s messze nem annyira rossz a fal BigBennek sokkal szarabb fala van évek óta... na befejeztem.

dande
De ez most látszik. 😀 Közé szerkeszd. Greengo
A múltkor ugyan így csináltam nem volt gond bocs 😛,

| ugye Akerst láttátok | dande
Akkor is látszódott 😛
több mint 13 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 294 — Így remélem megfelelek nektek.....
| |

Csak, hogy vki ne reklamáljon bár ezt visszanézni... sokat nem akarok dumálni azt hiszem mindent elmondtam az elmúlt hetekben nem ragozom tovább Vicnek részemről van még egy meccse a Ravens ellen megmutathatja (amit sanszosan nem fogok látni) de ha ott is hasonlót produkál.... s messze nem annyira rossz a fal BigBennek sokkal szarabb fala van évek óta... na befejeztem.

dande
De ez most látszik. 😀 Közé szerkeszd. Greengo
A múltkor ugyan így csináltam nem volt gond bocs 😛,

| ugye Akerst láttátok |
több mint 13 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 300 — Eagles fan
| |

dande
De ez most látszik. 😀 Közé szerkeszd.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 294 — Így remélem megfelelek nektek.....
| |

több mint 13 éve
Ezt a meccset a D#hozta. A Dl ugyan nem gyakorolt akkora nyomást mint vártam, de az LB sorban mindenképp előreléptünk, a secondary pedig 1-2 hibától eltekintve jó volt.

Támadásban D-Jax, Shady, Maclin, Celek és Harbor jó volt. A többieket meg inkább nem említem mert sok lenne benne a káromkodás.
több mint 13 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Ez hihetetlen, orbitálisan és feledhetetlenül gyenge teljesítmény volt a támadóktól. A falat szétcincálták, Vick hihetetlen szar volt, Shady és az elkapóknak azért minden elismerésem, nem beszélve a védelemről. Ők hozták a meccset.

Jövő héten a Ravens ellen sokkal több kell, mert különben sima cumi lesz.

több mint 13 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 300 — Eagles fan
Na ennyire nyögvenyelősen szar kezdésről még álmodni sem mertem! (de megvan)😀
A Vick hatereknek üzenném, hogy mindenkinek lehet szar napja még Drew Breesnek is!
Ettől függetlenül Vick ma szar volt az tény, de úgy az egész offense összekaphatja magát mert van baj rendesen. Sajnos csak a felét láttam...lehet nem is baj. 😊

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 406 — Beware the Slim Reaper!
A védelem minden dicséretet megérdemel, egy gyenge O-t TD nélkül tartottak, ennél többet nem tehettek volna a győzelemért.

A passzjáték a tavalyit idézi, de valaki mondja meg, hogy miért kell 56x passzolni egy olyan meccsen, amelynek a nagyobb részében vezettünk. Az ember azt gondolná, hogy 30 pontos hátrányból kellett visszajönni.

több mint 13 éve
DeSean Philadelphia Eagles 423 — Drunk Goose
Nick Foles! Nick Foles!
több mint 13 éve
sümegphillyfan Philadelphia Eagles 96
let's get the party started!végre!
több mint 13 éve
skizofita Philadelphia Eagles Clemson Tigers 647 — Times are hard for dreamers!
Gameday?
 www.snotr.com/video/9795

"Garaba gurít!!!... fölé." (Vitár R.)
több mint 13 éve
Shadowt5 Philadelphia Eagles 310 — Eagles fan
Én leginkább Kendricksre vagyok kiváncsi. A róla látott videók és az előszeszon teljesítménye alapján bizakodó vagyok. Fly Eagles!

több mint 13 éve
GAMEDAY már csak fél óra 😀

Henery reméljük nem idézi tegnapi PSU-s kollégáját (ha jól emlékszem 4 FG-t kihagyott közte a döntő FG-t a végén) és valóban reméljük nem is lesz szükség rá. Bellel úgy tűnik nagyon befürödtünk sajnálom azért bízom benne vhogy idővel majd összekapja magát!
több mint 13 éve
na anderson mellett sims is inactiv... 3 S és ebből az egyik JJ :S

na mindegy kiváncsi leszek a két R Rb-re!!
na már csak nem sokat kell várni zsojti
Sims amúgy se nagyon játszott volna szerintem. Jarrettre nagyon kíváncsi vagyok. Meg úgy általában a secondaryre.
több mint 13 éve
zsojti Philadelphia Eagles 4 063
na anderson mellett sims is inactiv... 3 S és ebből az egyik JJ :S

na mindegy kiváncsi leszek a két R Rb-re!!
na már csak nem sokat kell várni

itt a teljes lista:

Offensive tackle Demetress Bell and running back Dion Lewis headline the Eagles' inactives for the season opener against the Cleveland Browns.

Three rookies are now in key backup positions. Dennis Kelly will be the backup offensive tackle. Bryce Brown and Chris Polk will provide the depth at running back behind LeSean McCoy.

The rest of the inactives for the Eagles are: safety Colt Anderson, wide receiver Riley Cooper, defensive end Vinny Curry, offensive lineman Nate Menkin and safety David Sims.
több mint 13 éve
Petikievak01 Philadelphia Eagles 1 667 — Its OK to be gay.
hát igen talán így, hogy az LB sor javult a legnagyobb kérdés az lesz, hogy Peterst mennyire tudjuk helyettesíteni. Amúgy ma én is sok picket érzek, mint kb. tavaly a skins ellen. 1 óra és kezdünk 😊marci88
basszus meghalok a várakozásban.

több mint 13 éve
marci88 Philadelphia Eagles 1 097 — Hell Killers
hát igen talán így, hogy az LB sor javult a legnagyobb kérdés az lesz, hogy Peterst mennyire tudjuk helyettesíteni. Amúgy ma én is sok picket érzek, mint kb. tavaly a skins ellen. 1 óra és kezdünk 😊
több mint 13 éve
Bell inactive, hajrá Kelly!manbearpig
Bell nem igazán számit , Dunlap a kezdő , vagy javítsaotk ki ha tévedek.Petikievak01
Azon az oldalon igen. Kelly pedig a másik oldalon játszik, bár most szerintem akárhol bevethetik. Csak sérülés ne legyen.
több mint 13 éve
Bell inactive, hajrá Kelly!manbearpig
Bell nem igazán számit , Dunlap a kezdő , vagy javítsaotk ki ha tévedek.

több mint 13 éve
manbearpig Philadelphia Eagles 497 — Eagles fan
Bell inactive, hajrá Kelly!
több mint 13 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Azt hiszem, ha Henery sikeres FG-vel kezd akkor beállítja Akers rekordját a zsinórban legtöbb értékesített FG kategóriában.
Ha jól emlékszem, de azért vki megerősíthetne ebben.
Henery most 16-nál jár.
Bébé
mint már említettem korábban nem lesz lehetősége idén FG-t rúgni 😀

áááh, nem bírok már magammal teljen már az idő...eaglesmcnabb
Okosan, mert a végén megjinxelem nektek Asót 😀

több mint 13 éve
manbearpig Philadelphia Eagles 497 — Eagles fan
Azt hiszem, ha Henery sikeres FG-vel kezd akkor beállítja Akers rekordját a zsinórban legtöbb értékesített FG kategóriában.
Henery most 16-nál jár.
Bébé
Akers 2001-ben és 2009-ben is rúgott sorozatban 17 fieldgoal-t, vagyis a megállapításod helytálló. 😊
Végre gameday, el sem hiszem, FLY EAGLES!
több mint 13 éve
Henery most 16-nál jár.
Bébé

3 óra és 10 perc!Petikievak01
Vagyis sok sör meg pár feles múlva kezdünk is.
több mint 13 éve
Henery most 16-nál jár.
Bébé

3 óra és 10 perc!