NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Atlanta Falcons - Los Angeles Rams
12
4
2:15, ARENA4
Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 13 éve
két dolog eléggé aggaszt az alapvetéseken (O fal, ahogy védte a QB-t, és vick) túl:a D line produkciója: a Browns fal elég simán fogta őket sokáig, nem sokszor értek oda a QB-ra passz esetén ( a futás ellen rendeben voltak)
a másik a Kicker: valaki szólhatna neki hogy ez így ... elég kevés lesz, beleértve a pre bénázásokat is, ja és ha az ellenfél visszahordóját nem tudjuk 30 előtt megfogni, akkor rúgja ki TB-re
több mint 13 éve
Nah csak nyertünk. 😀 Ha élőben nézem lehet, hogy sokkot kaptam volna.
Majd este megnézem, hogy mit alkottunk a 2. félidőben, azonban annyi kijelenthető, hogy jó érzés amikor ritka szarul megy a csapatnak és mégis nyerünk. (Nem sok ilyenbe volt részem az utóbbi időben.)
több mint 13 éve
let's get the party started!végre!Gondolom most már annyira nem örülsz ennek 😀
sümegphillyfan
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 13 éve
Akers | 63 yardról bevágta! || beszarás az az ember |
Greengo
több mint 13 éve
legnagyobb film ever! Egyszerűen imádom 😀 "Bazi" JoeA megérzésem bejött Vickel kapcsolatban. Jövő héten veszek lottót is. 😀Shawn84Greengo
több mint 13 éve
| Megelőztél 😛 sztem ő nem Eaglesként vonul majd vissza.... |
több mint 13 éve
Jó lenne, ha csak ennyi lenne, hogy egy kicsit rozsdás, de sajnos tavaly év közben is hasonló int-eket láthattunk, mint most(felelőtlen dobások, WR által elütött labdák stb), pedig akkor játékban volt.Úgy néz ki. 😊Bár féltettünk mindenkit...ezért sem erőltették a játékát. Nincs mese elő kell szedni a jobbik énjét mert már most sokan a tollait tépkednék. GreengoSzaggat ez a fránya net, de vmi olyasmit kaptam el Reid szavaiból, hogy Vick még nem pörgött fel és más a tempó mint a preseasonban? Erősítse meg vki mert lehet félrehallottam vmit. 😀Igazság szerint akkor mégiscsak jó lett volna ha hagyjuk előszezonban kicsit többet játszani.Shawn84
azért vick győztes drivot hozott 4 inti után...+90 yarddalÉrdekes volt meccs közben látni, hogy mindenki vigasztalja ...aztán visszajött. Remélem elkapjuk a fonalat mert ahogy elnézem a csoportot ez nagyon kevés lehet.Greengo
nálam (remélem) ez lenne vick!! szerencse volt benne bőven, de azért mélyről jött ő is és a csapat is vissza...
de ma ritka szar volt mielőtt valaki lehurrogna 😊zsojti
Tavaly az év végére jobb lett a játéka, idén reméljük nem kell ennyit várni erre.

több mint 13 éve
Akkor jövő héten jöhetsz velem sztárokat valagba rúgdosni 😀GreengoLegjobb karakter volt a filmben Vaskalappal együtt. Na szóval akkor 1 hét múlva is ott lesz az a kúrva HÍD? Én egész héten szépen fogok gondolni Vickre, de ha megint 4 intit dob, akkor kimegyek szét rúgom a valagát.GreengoAkkor már én is. 😀 Azért is írtam, hogy 1x mindenkinek belefér..még egy top 5 QB-nek is.
kzol: | A skinsről annyit, hogy ők szinte minden szezon elején nagyon ijesztőek. 😊 | Shawn84
több mint 13 éve
Szerintem a playcall is elég gyatra volt, pl. 3.&20-nál 5 yardos pass, összesen 56 pass, amikor McCoy-nak ment. Marha sokszor mentek Vick-re blockolatlan blitz-ek. Tyű de idegbeteg voltam már a 4. negyedre, lesznek még itt vicces meccsek...
több mint 13 éve
Legjobb karakter volt a filmben Vaskalappal együtt. Na szóval akkor 1 hét múlva is ott lesz az a kúrva HÍD? Én egész héten szépen fogok gondolni Vickre, de ha megint 4 intit dob, akkor kimegyek szét rúgom a valagát.Shawn84Akkor már én is. 😀 Azért is írtam, hogy 1x mindenkinek belefér..még egy top 5 QB-nek is.
kzol: | A skinsről annyit, hogy ők szinte minden szezon elején nagyon ijesztőek. 😊 |

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
Megvan 😊 (rányomtam neked is) Vick: interjú lényege: "Get out of Cleveland"| A Defense zseniális volt de ezellen a csapat ellen annak is kellett lennie.Én tudom, amit tudok, de SPOILERT nyomj rá lécci.somebody08
Harbor végre 😊
Washington ijesztő, hogy nyert. Hatalmas kérdőjel lesz az nfc east
A lényeg, hogy 1-0 😊 |
kzol
több mint 13 éve
A Defense zseniális volt de ezellen a csapat ellen annak is kellett lennie.Én tudom, amit tudok, de SPOILERT nyomj rá lécci.
Harbor végre 😊
A lényeg, hogy 1-0 😊
kzol
több mint 13 éve
Legjobb karakter volt a filmben Vaskalappal együtt. Na szóval akkor 1 hét múlva is ott lesz az a kúrva HÍD? Én egész héten szépen fogok gondolni Vickre, de ha megint 4 intit dob, akkor kimegyek szét rúgom a valagát.A megérzésem bejött Vickel kapcsolatban. Jövő héten veszek lottót is. 😀Shawn84Greengo
több mint 13 éve
Külön szeretném kiemelni DM Ryanst, akivel úgy látszik leigazoltuk azt a játékost, aki kellett ebbe a csapatba. Hatalmasat játszott.
több mint 13 éve
A megérzésem bejött Vickel kapcsolatban. Jövő héten veszek lottót is. 😀Shawn84

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
| A Defense zseniális volt de ezellen a csapat ellen annak is kellett lennie.Harbor végre 😊
A lényeg, hogy 1-0 😊 |
több mint 13 éve
A megérzésem bejött Vickel kapcsolatban. Jövő héten veszek lottót is. 😀Úgy néz ki. 😊Bár féltettünk mindenkit...ezért sem erőltették a játékát. Nincs mese elő kell szedni a jobbik énjét mert már most sokan a tollait tépkednék. GreengoSzaggat ez a fránya net, de vmi olyasmit kaptam el Reid szavaiból, hogy Vick még nem pörgött fel és más a tempó mint a preseasonban? Erősítse meg vki mert lehet félrehallottam vmit. 😀Igazság szerint akkor mégiscsak jó lett volna ha hagyjuk előszezonban kicsit többet játszani.Shawn84
azért vick győztes drivot hozott 4 inti után...+90 yarddalÉrdekes volt meccs közben látni, hogy mindenki vigasztalja ...aztán visszajött. Remélem elkapjuk a fonalat mert ahogy elnézem a csoportot ez nagyon kevés lehet.Greengo
nálam (remélem) ez lenne vick!! szerencse volt benne bőven, de azért mélyről jött ő is és a csapat is vissza...
több mint 13 éve
Úgy néz ki. 😊Bár féltettünk mindenkit...ezért sem erőltették a játékát. Nincs mese elő kell szedni a jobbik énjét mert már most sokan a tollait tépkednék.Szaggat ez a fránya net, de vmi olyasmit kaptam el Reid szavaiból, hogy Vick még nem pörgött fel és más a tempó mint a preseasonban? Erősítse meg vki mert lehet félrehallottam vmit. 😀Igazság szerint akkor mégiscsak jó lett volna ha hagyjuk előszezonban kicsit többet játszani.Shawn84

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
Szaggat ez a fránya net, de vmi olyasmit kaptam el Reid szavaiból, hogy Vick még nem pörgött fel és más a tempó mint a preseasonban? Erősítse meg vki mert lehet félrehallottam vmit. 😀Igazság szerint akkor mégiscsak jó lett volna ha hagyjuk előszezonban kicsit többet játszani.
több mint 13 éve
Szaggat ez a fránya net, de vmi olyasmit kaptam el Reid szavaiból, hogy Vick még nem pörgött fel és más a tempó mint a preseasonban? Erősítse meg vki mert lehet félrehallottam vmit. 😀nem lehet... az!!
de nyilván lesz ez jobb nagyon remélem
több mint 13 éve
Szaggat ez a fránya net, de vmi olyasmit kaptam el Reid szavaiból, hogy Vick még nem pörgött fel és más a tempó mint a preseasonban? Erősítse meg vki mert lehet félrehallottam vmit. 😀 azért vick győztes drivot hozott 4 inti után...+90 yarddalÉrdekes volt meccs közben látni, hogy mindenki vigasztalja ...aztán visszajött. Remélem elkapjuk a fonalat mert ahogy elnézem a csoportot ez nagyon kevés lehet.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
Vick borzalmas volt, ez nálam vitán felül áll...