NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Atlanta Falcons - Los Angeles Rams
10
3
2:15, ARENA4
Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 13 éve
Azt hiszem, ha Henery sikeres FG-vel kezd akkor beállítja Akers rekordját a zsinórban legtöbb értékesített FG kategóriában.mint már említettem korábban nem lesz lehetősége idén FG-t rúgni 😀
Ha jól emlékszem, de azért vki megerősíthetne ebben.
Henery most 16-nál jár.
Bébé
áááh, nem bírok már magammal teljen már az idő...
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Azt hiszem, ha Henery sikeres FG-vel kezd akkor beállítja Akers rekordját a zsinórban legtöbb értékesített FG kategóriában.reméljük hogy az előszezonban lévő szerencsétlensége csak a holderének tudható be.
Ha jól emlékszem, de azért vki megerősíthetne ebben.
Henery most 16-nál jár.
Bébé
több mint 13 éve
Azt hiszem, ha Henery sikeres FG-vel kezd akkor beállítja Akers rekordját a zsinórban legtöbb értékesített FG kategóriában. Ha jól emlékszem, de azért vki megerősíthetne ebben.
Henery most 16-nál jár.
több mint 13 éve
Pár matchup, ami érdekel. Nem hiszem, hogy ezeken fog eldőlni a meccs, de mégis jó lesz tudni, hogy "ki a jobb".Engem a secondary fog érdekelni , meg még babin. Kiváncsi vagyok ,hogy idén is menni fog vajon neki? Pár Int-t érzek ma a levegőben.
T.Cole (RDE) vs. Joe Thomas (LT)
DeSean (WR) vs. Joe Haden (CB)
DeSean-nál Vick-en is múlik, hogy amikor megveri Haden-t kapja-e a labdát, de azért ha hoz 4-5 elkapást DeSean, akkor azért Ő lesz a győztes. 😀
T.Cole pedig bebizonyíthatja a tudatlan fanoknak, hogy igenis Top3as 4-3-as DE.
Valamint Cox-ra leszek még nagyon kíváncsi. Nem akartam, hogy Őt húzzuk a drafton és eddig a preseason meccsek során se villogott, de azért bízom benne, hogy fel fogja venni az alapszakasz tempóját és jól fog játszani.
Bébé
több mint 13 éve
Pár matchup, ami érdekel. Nem hiszem, hogy ezeken fog eldőlni a meccs, de mégis jó lesz tudni, hogy "ki a jobb". T.Cole (RDE) vs. Joe Thomas (LT)
DeSean (WR) vs. Joe Haden (CB)
DeSean-nál Vick-en is múlik, hogy amikor megveri Haden-t kapja-e a labdát, de azért ha hoz 4-5 elkapást DeSean, akkor azért Ő lesz a győztes. 😀
T.Cole pedig bebizonyíthatja a tudatlan fanoknak, hogy igenis Top3as 4-3-as DE.
Valamint Cox-ra leszek még nagyon kíváncsi. Nem akartam, hogy Őt húzzuk a drafton és eddig a preseason meccsek során se villogott, de azért bízom benne, hogy fel fogja venni az alapszakasz tempóját és jól fog játszani.
több mint 13 éve
Aki még nem tippelt, de szeretne, az a meccsig mindenképpen tegye meg! philly.blog.hu/2012/09/06/szezonnyito-tippverseny_week#c17754753
több mint 13 éve
GAMEDAY!!!Baszki mint Nicki Minaj kopaszon. Amúgy úgy tudom utálja ha DRC-nek hívják, mégis ott lóg egy 20-szor 20-as fityegő a nyakában.
DRC kicsi odabasz 😀
twitpic.com/asioih
Nekünk van a ligában a legtöbb cap-space-ünk, több mint 20 milla:
www.phillymag.com/eagles/2012/09/08/eagles-lead-the-nfl-in-salary-cap-space/
Futás elleni védelemről egy írás:
philly.sbnation.com/philadelphia-eagles/2012/9/8/3303595/the-philadelphia-eagles-expect-improved-run-defense-in-2012
Reméljük, hogy lesz fejlődés.Bébé
Idén szépen sáfárkodtunk tényleg a pénzzel, főleg ha megnézzük hogy hányan kaptak hosszú szerződést. Azért jövőre szerintem már az elején kevesebb lesz ennél.
több mint 13 éve
GAMEDAY!!!DRC kicsi odabasz 😀
twitpic.com/asioih
Nekünk van a ligában a legtöbb cap-space-ünk, több mint 20 milla:
www.phillymag.com/eagles/2012/09/08/eagles-lead-the-nfl-in-salary-cap-space/
Futás elleni védelemről egy írás:
philly.sbnation.com/philadelphia-eagles/2012/9/8/3303595/the-philadelphia-eagles-expect-improved-run-defense-in-2012
Reméljük, hogy lesz fejlődés.
több mint 13 éve
OFF: Nem ismeri valaki közületek pesten a Mókus Sörkertet? A meccsnézéshez keresgélünk lehetséges helyszínt, ami árban meg mindenben megfelelő. www.mokussorkert.hu/main.php?l=1
több mint 13 éve
Szóval oda járok . Általában már fél 2- felé megyek is haza kivéve kedden mert akkor informatika faktom van .A...Nem tudom hallottál e már az ÁRpád gimnáziumról...Petikievak01Természetesen 😊
Rataxes
több mint 13 éve
A...Nem tudom hallottál e már az ÁRpád gimnáziumról...Petikievak01Természetesen 😊
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
Az én jelenlétem messze nem garantált, így azért ne ettől tedd függővé a dolgot azt javaslom... 😊 De szerintem lesz más olyan user (Deny, Shawn, stb.) aki Tatabányát is érintő vonattal megy majd. Egyébként nem voltam még én sem fórumos talin 😊Amit tudni kell velem és tatabányával kapcsolatban az az hogy oda járok iskolába. Nem tudom hallottál e már az ÁRpád gimnáziumról. Na oda járok. Egyébként Többnyire a Vértes Centerbe szoktam járkálni.
Egyébként merre szoktál lógni itt a városban? Vendéglátóipari egységek, stb.?Rataxes
több mint 13 éve
Az én jelenlétem messze nem garantált, így azért ne ettől tedd függővé a dolgot azt javaslom... 😊 De szerintem lesz más olyan user (Deny, Shawn, stb.) aki Tatabányát is érintő vonattal megy majd. Egyébként nem voltam még én sem fórumos talin 😊Én már pénteken megyek, és busszal.Arról meg annyit tudok, hogy Pápáról indul.
Egyébként merre szoktál lógni itt a városban? Vendéglátóipari egységek, stb.?Rataxes
több mint 13 éve
Az én jelenlétem messze nem garantált, így azért ne ettől tedd függővé a dolgot azt javaslom... 😊 De szerintem lesz más olyan user (Deny, Shawn, stb.) aki Tatabányát is érintő vonattal megy majd. Egyébként nem voltam még én sem fórumos talin 😊Egyébként merre szoktál lógni itt a városban? Vendéglátóipari egységek, stb.?
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
Hát ha közös meccsnézésre felmennék budapestre akkor tuti hogy eltévednék egyedül . nem ismerem a budapestet. De gondolom rata már volt ilyen eseményen és mivel ő tbányai , én meg ott töltöm az életem felét , így az ő közreműködésével talán elmennék rá. Superbowlra biztos.
több mint 13 éve
Bilick Bilick a barátunk!Jó arc reméljük egyszer végre eltalál vmit. A közös meccsnézéshez pedig annyit, nem vagyok alapító,hardcore fórumozó meg Bp-i sem de szívesen mennék, ha lehet, pesti haveroknál tudnék aludni. Szóval én támogatom az ötletet.Ja a Browns-t meg lezúzzuk nincs miről beszélni, mindig nagyarányú győzelemmel szoktunk kezdeni aztán esélyesként kikapunk, megsérül Vick, stb..Végre találtam egy power rankings-t, ahol a méltó helyünkön vagyunk 😀 msn.foxsports.com/nfl/powerRankingsEgy icipicit erősnek érzem ezt a helyet. 😀
Kb az összesben benne van az a mondat, ami úgy kezdődik, hogy 'If Vick stays healthy...'
manbearpig
A Browns pedig pont utolsó.
Elképzelni nemtom, hogy kikapunk a 7végén. (Tavaly se tudtam elképzelni, hogy 10-6-nál rosszabb mérleggel végezzünk. 😀 )Bébé
több mint 13 éve
Végre találtam egy power rankings-t, ahol a méltó helyünkön vagyunk 😀 msn.foxsports.com/nfl/powerRankingsEgy icipicit erősnek érzem ezt a helyet. 😀
Kb az összesben benne van az a mondat, ami úgy kezdődik, hogy 'If Vick stays healthy...'
manbearpig
A Browns pedig pont utolsó.
Elképzelni nemtom, hogy kikapunk a 7végén. (Tavaly se tudtam elképzelni, hogy 10-6-nál rosszabb mérleggel végezzünk. 😀 )
több mint 13 éve
Hvagy B. Jackson. Nem tiszta a backup RB poszt, vas. kiderül. Joey TribbianiBrowns:Richardson játszik majd, de csak limitáltan. Hardesty fog többet futni.Shawn84
- T.Richardson egész héten limitáltan edzett, játéka kérdéses.
- James-Michael Johnson (LB) nem fog játszani.
- Haden és Fujita úgy néz ki, hogy játszani fog.
Bébé
Hardesty szerintem jobb. igaz sérülékenyebb is.vagy B. Jackson. Nem tiszta a backup RB poszt, vas. kiderül. Joey TribbianiBrowns:Richardson játszik majd, de csak limitáltan. Hardesty fog többet futni.Shawn84
Bébé
több mint 13 éve
vagy B. Jackson. Nem tiszta a backup RB poszt, vas. kiderül.Browns:Richardson játszik majd, de csak limitáltan. Hardesty fog többet futni.Shawn84
Bébé
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 13 éve
De ha mégse, akkor Foles lesz az MVP 😀 😀
több mint 13 éve
Végre találtam egy power rankings-t, ahol a méltó helyünkön vagyunk 😀 msn.foxsports.com/nfl/powerRankingsKb az összesben benne van az a mondat, ami úgy kezdődik, hogy 'If Vick stays healthy...'
több mint 13 éve
Browns:Richardson játszik majd, de csak limitáltan. Hardesty fog többet futni.
Bébé
több mint 13 éve
Browns:- T.Richardson egész héten limitáltan edzett, játéka kérdéses.
több mint 13 éve
A másik kérdés mi a helyzet a kis Matthews-l?dandeJátszani fog. Legalábbis Reid azt mondta, hogy minden LB játszani fog. Hogy most ebbe az ST-t beleszámította-e vagy sem az majd kiderül.