Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 13 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 294 — Így remélem megfelelek nektek.....
| |

A Giants negyedik fordulóra talán nem áll még össze egészen lassan indulnak bízom benne. A Dallasnál meg lehet visszacserélik a két T-t és akkor máris jobban működnek bár szvsz így is Romo elég jól érzékelte merre kell mozogni és szorult helyzetben is jól dobott döntött, nyilván a Giants D segítsége mellett. Meglátjuk ahogy mondtam is számunkra az értékmérő a Ravens meccs lesz (remélem😛)
több mint 13 éve
Petikievak01 Philadelphia Eagles 1 667 — Its OK to be gay.
This also marks the debut of Browns quarterback Brandon Weeden. Good luck against the Eagles' pass-rush, rook. You'll need it. (Nfl.com) 😊😊😊sümegphillyfan
Nem lesz ez olyan egyszerű és mint ahogy az éjjel látottakból kiderült a csoport sem még kevésbé mint ahogy sejtettük. Azért Romonak is szép fegyver arzenálja van Murray Bryant Austin Ogle, Witten, sec meg aztán ha Vick nem vigyáz úgy halásszák le a passzait hogy csuda lesz nézni, azért Ryan munkája is idén be fog érni és nem fogunk mégegyszer úgy átgyalogolni rajtuk. Ha Romo egészsége tud maradni sima PO kinéz nekik de még SB is mégha egy nem egészen összeálló Giants ellen nyertek is de hát ők sem kutyák. Úgyhogy gatyát felkötni oszt uzsgyi nekik előre. Ha csak apró szárnycsapásokkal is de az a lényeg, hogy egyre magasabbra repüljünk, nem lesz könnyű.dande
Az én véleményem a következő....
|
Megnéztem a Giants- Cowboys-t és őszintén egyik csapat sem nyűgözött le. A Giants még nagyon idény eleji formában van, de több óriási problémájuk is van, kezdve az o-linenal, ami katasztrófa, ezáltal a futójátékuk is halálra van ítélve. A d-linetól többet vártam, de ez menet közben ki fog alakulni úgy gondolom, a LB sor rossz (Riverst leszámítva, ő viszont sérülékeny), a CB párosuk viszont gyenge, Webster kifejezetten meglepő teljesítménnyel rukkolt elő. Eli-on megint rengeteg fog múlni, mert nélküle a támadósor szvsz teljesen reménytelen.

A 'boysnál is a legnagyobb problémát a támadófalban érzem és nem csak az interior, de a két T is nagyon pocsékul játszott új posztjukon, Smith 3-4 false start, 5-6 holding-gal zárt JPP ellen, Free valamivel jobb volt, de nem sokkal.
Továbbá Claiborne még messze van az elvárt szinttől, mondjuk rookie-hoz képest nem játszott rosszul szvsz, de könnyen megzavarható.

Mindenesetre egyik csapat sem győzött meg és elég egyértelművé vált számomra az is, hogy ellenük a D-linenak úgy kell dominálni, ahogy tudnak is, mert mindkét csapat támadófala a liga 2.felében helyezkedik el jelenleg.
Persze azt is hozzá kell tenni, hogy ez még csak 1 meccs volt, így messzemenő következtetést nem szabad levonni ebből.
| Newman
| Tényleg nem tudom hogy ezen mi volt olyan durva . A cowboys játéka mondjuk nagyon tetszett különösen a secondary , az remek volt . Claiborneon kaptak 3-4 paszt de Carr dominált. Esélye se volt senkinek ellene. Giants Dline semmi . JPP azért odatette magát. A Cowboys Offense gyönyörűen futott/paszolt/elkapott. Azonban az OLine nagyon szar volt , az a sok szabálytalanság megőritő volt. Ennél én keményebbre számítottam , az eagels még ehez képest leányálom. A giantshez képest biztos.. Na csak előne rukkoljunk valami mégrosszabbal. A Giantsben 3 biztos pont volt egész végig. Rivers , Eli , Nicks. Meg még talán JPP |

több mint 13 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
This also marks the debut of Browns quarterback Brandon Weeden. Good luck against the Eagles' pass-rush, rook. You'll need it. (Nfl.com) 😊😊😊sümegphillyfan
Nem lesz ez olyan egyszerű és mint ahogy az éjjel látottakból kiderült a csoport sem még kevésbé mint ahogy sejtettük. Azért Romonak is szép fegyver arzenálja van Murray Bryant Austin Ogle, Witten, sec meg aztán ha Vick nem vigyáz úgy halásszák le a passzait hogy csuda lesz nézni, azért Ryan munkája is idén be fog érni és nem fogunk mégegyszer úgy átgyalogolni rajtuk. Ha Romo egészsége tud maradni sima PO kinéz nekik de még SB is mégha egy nem egészen összeálló Giants ellen nyertek is de hát ők sem kutyák. Úgyhogy gatyát felkötni oszt uzsgyi nekik előre. Ha csak apró szárnycsapásokkal is de az a lényeg, hogy egyre magasabbra repüljünk, nem lesz könnyű.dande
Az én véleményem a következő....
|
Megnéztem a Giants- Cowboys-t és őszintén egyik csapat sem nyűgözött le. A Giants még nagyon idény eleji formában van, de több óriási problémájuk is van, kezdve az o-linenal, ami katasztrófa, ezáltal a futójátékuk is halálra van ítélve. A d-linetól többet vártam, de ez menet közben ki fog alakulni úgy gondolom, a LB sor rossz (Riverst leszámítva, ő viszont sérülékeny), a CB párosuk viszont gyenge, Webster kifejezetten meglepő teljesítménnyel rukkolt elő. Eli-on megint rengeteg fog múlni, mert nélküle a támadósor szvsz teljesen reménytelen.

A 'boysnál is a legnagyobb problémát a támadófalban érzem és nem csak az interior, de a két T is nagyon pocsékul játszott új posztjukon, Smith 3-4 false start, 5-6 holding-gal zárt JPP ellen, Free valamivel jobb volt, de nem sokkal.
Továbbá Claiborne még messze van az elvárt szinttől, mondjuk rookie-hoz képest nem játszott rosszul szvsz, de könnyen megzavarható.

Mindenesetre egyik csapat sem győzött meg és elég egyértelművé vált számomra az is, hogy ellenük a D-linenak úgy kell dominálni, ahogy tudnak is, mert mindkét csapat támadófala a liga 2.felében helyezkedik el jelenleg.
Persze azt is hozzá kell tenni, hogy ez még csak 1 meccs volt, így messzemenő következtetést nem szabad levonni ebből.
|

több mint 13 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
A szezonban majd mindenkitől annyit kérnék, hogy ha másik meccsről beszél akkor azt a spoiler gomb kitétele után tegye, ha van a mondandójában a meccsre vonatkozó. Én több csapatot is szoktam követni és nem igazán szeretem előre tudni az eredményt. Szerintem mások is vannak így.
Köszi mindenkitől!
több mint 13 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 294 — Így remélem megfelelek nektek.....
Nem lesz ez olyan egyszerű és mint ahogy az éjjel látottakból kiderült a csoport sem még kevésbé mint ahogy sejtettük. Azért Romonak is szép fegyver arzenálja van Murray Bryant Austin Ogle, Witten, sec meg aztán ha Vick nem vigyáz úgy halásszák le a passzait hogy csuda lesz nézni, azért Ryan munkája is idén be fog érni és nem fogunk mégegyszer úgy átgyalogolni rajtuk. Ha Romo egészsége tud maradni sima PO kinéz nekik de még SB is mégha egy nem egészen összeálló Giants ellen nyertek is de hát ők sem kutyák. Úgyhogy gatyát felkötni oszt uzsgyi nekik előre. Ha csak apró szárnycsapásokkal is de az a lényeg, hogy egyre magasabbra repüljünk, nem lesz könnyű.
több mint 13 éve
sümegphillyfan Philadelphia Eagles 96
This also marks the debut of Browns quarterback Brandon Weeden. Good luck against the Eagles' pass-rush, rook. You'll need it. (Nfl.com) 😊😊😊
több mint 13 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 532 — rabszolga
- Trent Edwards-al hosszabbítottunk egy évet. Így majd csak 2013-as szezon végén lesz FA.
- A Jets meccs előtt Kelly és Bell már felezték a második csapat LT snap-jeit.
- N.Allen elmondása szerint teljesen egészséges.
több mint 13 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 300 — Eagles fan
Itt pedig a szezonnyitó tippjáték:  philly.blog.hu/2012/09/06/szezonnyito-tippverseny_week

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
Elkészült a Browns elleni beharangozó Fogadjátok szeretettel!
több mint 13 éve
Gege55 Philadelphia Eagles 1 110 — Trent Cole Fan
Vick, Shady, Bééébin, és Sims szavai:

philly.blog.hu/2012/09/05/oltozoi_interjuk

Értékeljétek duplán, mert majdnem kétszer basztam szét a gépemet felrakás közben.Eazzy
Nekem Ő az idei legnagyobb + meglepetés a rookie-k közül... Mindenki rajta röhögött, hogy a TC-t se éli túl... ahhoz képest nem mozog szarul! Kíváncsi leszek rá 2 év múlva...

szerk.: nem ide akartam írni...
több mint 13 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 159 — No one likes us, cause no one like us
Vick, Shady, Bééébin, és Sims szavai:

philly.blog.hu/2012/09/05/oltozoi_interjuk

Értékeljétek duplán, mert majdnem kétszer basztam szét a gépemet felrakás közben.

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 13 éve
Reid:
- R.Cooper és C. Anderson nem fog játszani a Browns ellen.
- Nagy valószínűséggel 5 DE-vel fogunk meccsre menni.
- Foles lesz a backupQB.
- Kelly tackle és guard-ként is szóba jön, szal nagy valószínűséggel be fog öltözni.
 www.youtube.com/watch?v=1unSoaYz94g&feature=player_embedded

Bébé
Még a végén megkedvelem ezt a Dennis Kelly-Green gyereket.
több mint 13 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 532 — rabszolga
Reid:
- R.Cooper és C. Anderson nem fog játszani a Browns ellen.
- Nagy valószínűséggel 5 DE-vel fogunk meccsre menni.
- Foles lesz a backupQB.
- Kelly tackle és guard-ként is szóba jön, szal nagy valószínűséggel be fog öltözni.
 www.youtube.com/watch?v=1unSoaYz94g&feature=player_embedded
több mint 13 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Kafka a Patriotsnál edz...mustaine
Még a végén csatlakoznom kell Peti mellé. Kafka boooooooShawn84
A végén kiderül hogy nem is vagyok bolond. 😀😀Petikievak01
Azért ez így nem teljesen igaz 😀 Nekem csak a Patriotsal van bajom. Kafkával semmi. Bár jobban tetszene ha Kafka-Mallett cserét csináltunk volna.Shawn84
Mehehe

több mint 13 éve
A végén kiderül hogy nem is vagyok bolond. 😀😀Petikievak01
Azért ez így nem teljesen igaz 😀 Nekem csak a Patriotsal van bajom. Kafkával semmi. Bár jobban tetszene ha Kafka-Mallett cserét csináltunk volna.
több mint 13 éve
A végén kiderül hogy nem is vagyok bolond. 😀😀

több mint 13 éve
Még a végén csatlakoznom kell Peti mellé. Kafka booooooo
több mint 13 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 331 — Chalk Dawk fan
Kafka a Patriotsnál edz...

több mint 13 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 159 — No one likes us, cause no one like us
Hát pedig a Giants/Boys páros bármelyike szintúgy esélyes. RG3 is lehet produkál 1 jó évet.Amadeus91
Mondjuk azért ilyet kijelenteni nem nehéz 😀 Persze, esélyes lehet a címre akár 15 csapat is. Várjunk még két-három fordulót, és visszatérhetünk rá, hogy ki az esélyes igazán. Ha azt veszem, hogy tavaly mi milyen hulladékok voltunk, és mennyivel maradtunk le, most meg erősödtünk is, leginkább fejben, közben Giants nem mondanám, és még nyomja őket a teher is. Na mind1, vicces lesz, de már nagyon várom 😀

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 13 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 229
Ja és még valami, hogy nyugtassam magam,magunk a szezon előtt: Szeretettel ajánlok benézni a Dolphins topickba ahol megtalálható a Dolphins elmúlt 13 éve.... na ennek fényében szavunk sem lehet 😛deee
Nekünk csak az a 2005-ös győzelem hiányzik nagyon. Ha az meg lett volna és megnyerjük a gyűrűt, akkor minden másképp alakult volna. Nekünk csak egyetlen nyavalyás bajnoki cím kéne. Azzal sokáig ellennénk. Persze utána is folyton hasonló szereplésben bíznánk, de ha nem sikerülne mondhatnánk, hogy:
"Francba. Kiestünk megint. Na de legalább azt az egyet, azt megnyertünk rohadtul!"Shawn84
Igen ebben igazad van, ezt mondogatom én is, de néha vmivel muszáj előre felkészülni ínségesebb időkre. Kár, hogy átlagokra nem adnak díjat (tudom a "majd jövőre"-t megkaptuk ne panaszkodjak😛) bár abban is azért a Pitt Pat Giant hármas verne a címeivel.deee
Ezért van Egyetemen is több csapat akit bírok. Valami sikerélmény minden szezon végére kell. Ha nem Super Bowl, akkor valamilyen más Bowl. Azért idén megint csak reménykedhetünk. Mint a kétezres években minden szezonkezdetkor.Shawn84
Na ja csak nehogy megint az első körben kiessünk a rájátszásban 😀 Most már tényleg nem tudom elképzelni hogy nem jutunk be...Petikievak01
Hát pedig a Giants/Boys páros bármelyike szintúgy esélyes. RG3 is lehet produkál 1 jó évet.
több mint 13 éve
...deee
no offense, de miért megint ezt a felhasználót használod? 😀kristof
Fogalmam sincs, ja mert az itthoni gépemen most tudtam csak váltani tegnap máshonnan reklamáltam 😛, most már oké észre se vettem kösz, hogy szóltál!
több mint 13 éve
Ja és még valami, hogy nyugtassam magam,magunk a szezon előtt: Szeretettel ajánlok benézni a Dolphins topickba ahol megtalálható a Dolphins elmúlt 13 éve.... na ennek fényében szavunk sem lehet 😛deee
Nekünk csak az a 2005-ös győzelem hiányzik nagyon. Ha az meg lett volna és megnyerjük a gyűrűt, akkor minden másképp alakult volna. Nekünk csak egyetlen nyavalyás bajnoki cím kéne. Azzal sokáig ellennénk. Persze utána is folyton hasonló szereplésben bíznánk, de ha nem sikerülne mondhatnánk, hogy:
"Francba. Kiestünk megint. Na de legalább azt az egyet, azt megnyertünk rohadtul!"Shawn84
Igen ebben igazad van, ezt mondogatom én is, de néha vmivel muszáj előre felkészülni ínségesebb időkre. Kár, hogy átlagokra nem adnak díjat (tudom a "majd jövőre"-t megkaptuk ne panaszkodjak😛) bár abban is azért a Pitt Pat Giant hármas verne a címeivel.deee
Ezért van Egyetemen is több csapat akit bírok. Valami sikerélmény minden szezon végére kell. Ha nem Super Bowl, akkor valamilyen más Bowl. Azért idén megint csak reménykedhetünk. Mint a kétezres években minden szezonkezdetkor.Shawn84
Na ja csak nehogy megint az első körben kiessünk a rájátszásban 😀 Most már tényleg nem tudom elképzelni hogy nem jutunk be...

több mint 13 éve
Ezért van Egyetemen is több csapat akit bírok. Valami sikerélmény minden szezon végére kell. Ha nem Super Bowl, akkor valamilyen más Bowl. Azért idén megint csak reménykedhetünk. Mint a kétezres években minden szezonkezdetkor.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
...deee
no offense, de miért megint ezt a felhasználót használod? 😀
több mint 13 éve
deee 290
Igen ebben igazad van, ezt mondogatom én is, de néha vmivel muszáj előre felkészülni ínségesebb időkre. Kár, hogy átlagokra nem adnak díjat (tudom a "majd jövőre"-t megkaptuk ne panaszkodjak😛) bár abban is azért a Pitt Pat Giant hármas verne a címeivel.