Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 13 éve
Köszi meglátjuk működik e 😀www.footballidiot.com/forum/viewtopic.php?f=12&t=251 ez a legújabb. nem tiltja semmi amúgy 😀eaglesmcnabbKösz s esetleg egy elérhető használhatót PM-be kérhetek a Madden topicba sem bukkantam még rá legalábbis az első két oldalon nem előtte meg már távol van a jelen állapottól. Vagy ezt itten most fórumilag tilos s akkor nem szóltam? 😛 😉dandeKét kérdés az egyik kicsit off de hátha mást is érdekel aki Madden topicot nem biztos hogy ismeri:gyakorlatilag szinte minden héten jön ki 😊 eaglesmcnabb
kijött-e már esetleg roster frissítés a 08-hoz?
A másik kérdés mi a helyzet a kis Matthews-l?dande
S igen úgy tűnik működik szipiszpui 😀
több mint 13 éve
www.footballidiot.com/forum/viewtopic.php?f=12&t=251 ez a legújabb. nem tiltja semmi amúgy 😀Kösz s esetleg egy elérhető használhatót PM-be kérhetek a Madden topicba sem bukkantam még rá legalábbis az első két oldalon nem előtte meg már távol van a jelen állapottól. Vagy ezt itten most fórumilag tilos s akkor nem szóltam? 😛 😉dandeKét kérdés az egyik kicsit off de hátha mást is érdekel aki Madden topicot nem biztos hogy ismeri:gyakorlatilag szinte minden héten jön ki 😊 eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Kösz s esetleg egy elérhető használhatót PM-be kérhetek a Madden topicba sem bukkantam még rá legalábbis az első két oldalon nem előtte meg már távol van a jelen állapottól. Vagy ezt itten most fórumilag tilos s akkor nem szóltam? 😛 😉Két kérdés az egyik kicsit off de hátha mást is érdekel aki Madden topicot nem biztos hogy ismeri:gyakorlatilag szinte minden héten jön ki 😊 eaglesmcnabb
több mint 13 éve
Két kérdés az egyik kicsit off de hátha mást is érdekel aki Madden topicot nem biztos hogy ismeri:gyakorlatilag szinte minden héten jön ki 😊
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Két kérdés az egyik kicsit off de hátha mást is érdekel aki Madden topicot nem biztos hogy ismeri:kijött-e már esetleg roster frissítés a 08-hoz?
A másik kérdés mi a helyzet a kis Matthews-l?
több mint 13 éve
Jól hangzik. Az ajánlaton még gondolkozunk januárig, de nem felejtjük el 😀hát akkor gyertek le kartalra hozzánk 😀 1 óra a stadionoktól, majd szétcsapjuk a házat, ha nyerünk azért, ha nem akkor azért 😀eaglesmcnabbOda nem igazán. csak ilyen hardcore fórumosat. Majd beugrunk Denyhez 😀Shawn84Ha SB-ba jutunk akkor ezer százalék hogy összedobunk valami nagyot.Shawn84akkor mindig van bowl.hu-s meccsnézés a sugárban. Ott aztán lehetne tombolni. 😀 de hol van az még... ember tervez, Isten végez 😊eaglesmcnabb
több mint 13 éve
hát akkor gyertek le kartalra hozzánk 😀 1 óra a stadionoktól, majd szétcsapjuk a házat, ha nyerünk azért, ha nem akkor azért 😀Oda nem igazán. csak ilyen hardcore fórumosat. Majd beugrunk Denyhez 😀Shawn84Ha SB-ba jutunk akkor ezer százalék hogy összedobunk valami nagyot.Shawn84akkor mindig van bowl.hu-s meccsnézés a sugárban. Ott aztán lehetne tombolni. 😀 de hol van az még... ember tervez, Isten végez 😊eaglesmcnabb
több mint 13 éve
Egyébként a facebook oldalon már nagyon megy az eszmecsere erről a meccsnézős dologról. Nézzetek be és írjatok oda is nyugodtan. Már csajok is jelentkeztek 😛
több mint 13 éve
Oda nem igazán. csak ilyen hardcore fórumosat. Majd beugrunk Denyhez 😀Ha SB-ba jutunk akkor ezer százalék hogy összedobunk valami nagyot.Shawn84akkor mindig van bowl.hu-s meccsnézés a sugárban. Ott aztán lehetne tombolni. 😀 de hol van az még... ember tervez, Isten végez 😊eaglesmcnabb
több mint 13 éve
Ha SB-ba jutunk akkor ezer százalék hogy összedobunk valami nagyot.Shawn84akkor mindig van bowl.hu-s meccsnézés a sugárban. Ott aztán lehetne tombolni. 😀 de hol van az még... ember tervez, Isten végez 😊
több mint 13 éve
Ha SB-ba jutunk akkor ezer százalék hogy összedobunk valami nagyot.
több mint 13 éve
Sajna én a család miatt nem nagyon tudok közös meccsnézésre menni (pesti vagyok amúgy) a 19.00 órások pláne nem jók, ha SB-ba jutnánk azt esetleg na azt azért vhogy kibuliznám 😛 ha úgy adódik.
több mint 13 éve
A terv egy 7 vagy 10 órás meccs lenne. Eddig kettővel szemezünk erősen.Elég sokan vagyunk már akik a csapatnak szurkolnak így felvetődött a kérdés, hogy nem e lenne itt az ideje egy közös meccsnézésnek a regular seasonban Budapesten (mivel többségünk talán itt lakik és a lehetőségek is nagyobbak). Ha lenne kedvetek akkor itt jelezzétek. Ha vidékről is jönnétek akkor lehet jó lenne egy 19:00-ás meccs, hogy mindenkinek meg legyen oldva a hazajutás. Helyszín és meccs ötletek is jöhetnek, hogy hol vagy mikor.én benne lennék, még a giantsos meccsnézésre is elmentem egyedüli eaglesösként. mindegy a meccs és az időpont ha pesten van mindenképp megyek 😀eaglesmcnabb
Szerintetek?Greengo
1: November 11: 22:15 Cowboys
2: November 18: 19:00 Redskins
több mint 13 éve
Elég sokan vagyunk már akik a csapatnak szurkolnak így felvetődött a kérdés, hogy nem e lenne itt az ideje egy közös meccsnézésnek a regular seasonban Budapesten (mivel többségünk talán itt lakik és a lehetőségek is nagyobbak). Ha lenne kedvetek akkor itt jelezzétek. Ha vidékről is jönnétek akkor lehet jó lenne egy 19:00-ás meccs, hogy mindenkinek meg legyen oldva a hazajutás. Helyszín és meccs ötletek is jöhetnek, hogy hol vagy mikor.én benne lennék, még a giantsos meccsnézésre is elmentem egyedüli eaglesösként. mindegy a meccs és az időpont ha pesten van mindenképp megyek 😀
Szerintetek?Greengo
a szezon elejére meg annyit, hogy leszarom hogy hogyan játszunk (persze örülnék ha simán nyernénk szép játékkal), de a szezon ezen tájékán kurvára nem tud érdekelni hogy ki miylen formában játszik, csak ynerjünk 😀
több mint 13 éve
Elég sokan vagyunk már akik a csapatnak szurkolnak így felvetődött a kérdés, hogy nem e lenne itt az ideje egy közös meccsnézésnek a regular seasonban Budapesten (mivel többségünk talán itt lakik és a lehetőségek is nagyobbak). Ha lenne kedvetek akkor itt jelezzétek. Ha vidékről is jönnétek akkor lehet jó lenne egy 19:00-ás meccs, hogy mindenkinek meg legyen oldva a hazajutás. Helyszín és meccs ötletek is jöhetnek, hogy hol vagy mikor.Szerintetek?

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
Dion Lewis játéka kérdéses. (hamstring)Én meg remélem hogy Shady fog inkább alkotni. Utána Bryce is mutathat valamit.
Remélem Bryce alkotni fog vmit. Bébé
több mint 13 éve
Dion Lewis játéka kérdéses. (hamstring)Remélem Bryce alkotni fog vmit.
több mint 13 éve
Reid:- Cox térde rendben van, meg igazán nagy gond nem is volt vele.
- Az összes LBnk játszani fog vasárnap, szal ott is elég rendesen fog menni a rotáció.
- Nem mondta meg, hogy ki a backupRB. Ez Bryce-nak jó hír, meg mondta is, hogy edzéseken egyre több carry-t kap.
Jah meg múltkor a nickel LBink Chaney-Kendricks duó volt, szal elképzelhető, hogy Ryans-nek is majd jut pár snap pihi.
Casey elmondása szerint még nem 100%os, de jól halad és játszani fog vasárnap.
több mint 13 éve
Előszezonban rendre rövid yardos szitukban ott volt, és szerintem nagyon jó is volt. Draft előtt látszott hogy futás ellen elég impotens, de szerintem rohadt sokat fejlődött ezen a téren.99%, hogy fog játszani, de majd ma kiderül, hogy mit mond róla Reid.mi a baja ? Fog játszani?Petikievak01Szerintem csak húzódás. Lehet hogy nem nagyon fog játszani, mert amúgy se hiszem, hogy olyan rengeteget pályán lenne. 10-15 snap lesz az ő idei átlaga kb.Shawn84
Cox snapszámaival kapcsolatban én azért ennél optimistább vagyok.
Washburn imád rotálni valamint csak 4 DT van rosteren, szal sztem 20 körüli snapszámai lesznek.
De persze az lenne a jó, ha sok 3&out lenne és akkor összességében tényleg alig lenne pályán. 😀 Szal sztem a snap-ek harmadában fent lesz. Reméljük a Browns ellen ez nem 20 snap lesz hanem tényleg csak 10-15. 😀
Bébé
több mint 13 éve
99%, hogy fog játszani, de majd ma kiderül, hogy mit mond róla Reid.mi a baja ? Fog játszani?Petikievak01Szerintem csak húzódás. Lehet hogy nem nagyon fog játszani, mert amúgy se hiszem, hogy olyan rengeteget pályán lenne. 10-15 snap lesz az ő idei átlaga kb.Shawn84
Cox snapszámaival kapcsolatban én azért ennél optimistább vagyok.
Washburn imád rotálni valamint csak 4 DT van rosteren, szal sztem 20 körüli snapszámai lesznek.
De persze az lenne a jó, ha sok 3&out lenne és akkor összességében tényleg alig lenne pályán. 😀 Szal sztem a snap-ek harmadában fent lesz. Reméljük a Browns ellen ez nem 20 snap lesz hanem tényleg csak 10-15. 😀
több mint 13 éve
Szerintem csak húzódás. Lehet hogy nem nagyon fog játszani, mert amúgy se hiszem, hogy olyan rengeteget pályán lenne. 10-15 snap lesz az ő idei átlaga kb.Csütörtökön Cox limitáltan edzett(térd), a többiek teljes edzésmunkát végeztek.mi a baja ? Fog játszani?Petikievak01
Tapp kb 2 millás fizucsökkentésbe ment bele és így itt maradt a csapatnál:
www.csnphilly.com/football-philadelphia-eagles/eagles-talk/Tapp-explains-reasons-he-accepted-pay-cu?blockID=769007&feedID=692
Workoutoljuk az UDFA WR/TE/HB-t, Derek Carrier-t (6-3, 239).
Divízió 3-ban sztár volt a srác. A Raiders az utsó keretszűkítésnél vált meg tőle.
Bébé
több mint 13 éve
Csütörtökön Cox limitáltan edzett(térd), a többiek teljes edzésmunkát végeztek.mi a baja ? Fog játszani?
Tapp kb 2 millás fizucsökkentésbe ment bele és így itt maradt a csapatnál:
www.csnphilly.com/football-philadelphia-eagles/eagles-talk/Tapp-explains-reasons-he-accepted-pay-cu?blockID=769007&feedID=692
Divízió 3-ban sztár volt a srác. A Raiders az utsó keretszűkítésnél vált meg tőle.
Bébé
több mint 13 éve
Csütörtökön Cox limitáltan edzett(térd), a többiek teljes edzésmunkát végeztek. Tapp kb 2 millás fizucsökkentésbe ment bele és így itt maradt a csapatnál:
több mint 13 éve
MEgnéztem a sorsolást , úgy 5 meccs van leglaább ami simán behúzható lenne. Bár ez az NFl és itt minden megtörténhet. De ettől függetlenül nem hiszem hogy egy 10-6-t ne lehetne legalább összehozni.Igen, az első forduló alapján én senkit sem várok azonnal SB-ba (pláne, hogy több csapat is megcsinálta, hogy szar kezdés után indultak meg az idény végén). Vonatkozik ez ránk is, ha vasárnap jól játszanánk.BleedingGreenAz én véleményem a következő....This also marks the debut of Browns quarterback Brandon Weeden. Good luck against the Eagles' pass-rush, rook. You'll need it. (Nfl.com) 😊😊😊sümegphillyfanNem lesz ez olyan egyszerű és mint ahogy az éjjel látottakból kiderült a csoport sem még kevésbé mint ahogy sejtettük. Azért Romonak is szép fegyver arzenálja van Murray Bryant Austin Ogle, Witten, sec meg aztán ha Vick nem vigyáz úgy halásszák le a passzait hogy csuda lesz nézni, azért Ryan munkája is idén be fog érni és nem fogunk mégegyszer úgy átgyalogolni rajtuk. Ha Romo egészsége tud maradni sima PO kinéz nekik de még SB is mégha egy nem egészen összeálló Giants ellen nyertek is de hát ők sem kutyák. Úgyhogy gatyát felkötni oszt uzsgyi nekik előre. Ha csak apró szárnycsapásokkal is de az a lényeg, hogy egyre magasabbra repüljünk, nem lesz könnyű.dande
|
Megnéztem a Giants- Cowboys-t és őszintén egyik csapat sem nyűgözött le. A Giants még nagyon idény eleji formában van, de több óriási problémájuk is van, kezdve az o-linenal, ami katasztrófa, ezáltal a futójátékuk is halálra van ítélve. A d-linetól többet vártam, de ez menet közben ki fog alakulni úgy gondolom, a LB sor rossz (Riverst leszámítva, ő viszont sérülékeny), a CB párosuk viszont gyenge, Webster kifejezetten meglepő teljesítménnyel rukkolt elő. Eli-on megint rengeteg fog múlni, mert nélküle a támadósor szvsz teljesen reménytelen.
A 'boysnál is a legnagyobb problémát a támadófalban érzem és nem csak az interior, de a két T is nagyon pocsékul játszott új posztjukon, Smith 3-4 false start, 5-6 holding-gal zárt JPP ellen, Free valamivel jobb volt, de nem sokkal.
Továbbá Claiborne még messze van az elvárt szinttől, mondjuk rookie-hoz képest nem játszott rosszul szvsz, de könnyen megzavarható.
Mindenesetre egyik csapat sem győzött meg és elég egyértelművé vált számomra az is, hogy ellenük a D-linenak úgy kell dominálni, ahogy tudnak is, mert mindkét csapat támadófala a liga 2.felében helyezkedik el jelenleg.
Persze azt is hozzá kell tenni, hogy ez még csak 1 meccs volt, így messzemenő következtetést nem szabad levonni ebből. | Newman
több mint 13 éve
Igen, az első forduló alapján én senkit sem várok azonnal SB-ba (pláne, hogy több csapat is megcsinálta, hogy szar kezdés után indultak meg az idény végén). Vonatkozik ez ránk is, ha vasárnap jól játszanánk.Az én véleményem a következő....This also marks the debut of Browns quarterback Brandon Weeden. Good luck against the Eagles' pass-rush, rook. You'll need it. (Nfl.com) 😊😊😊sümegphillyfanNem lesz ez olyan egyszerű és mint ahogy az éjjel látottakból kiderült a csoport sem még kevésbé mint ahogy sejtettük. Azért Romonak is szép fegyver arzenálja van Murray Bryant Austin Ogle, Witten, sec meg aztán ha Vick nem vigyáz úgy halásszák le a passzait hogy csuda lesz nézni, azért Ryan munkája is idén be fog érni és nem fogunk mégegyszer úgy átgyalogolni rajtuk. Ha Romo egészsége tud maradni sima PO kinéz nekik de még SB is mégha egy nem egészen összeálló Giants ellen nyertek is de hát ők sem kutyák. Úgyhogy gatyát felkötni oszt uzsgyi nekik előre. Ha csak apró szárnycsapásokkal is de az a lényeg, hogy egyre magasabbra repüljünk, nem lesz könnyű.dande
|
Megnéztem a Giants- Cowboys-t és őszintén egyik csapat sem nyűgözött le. A Giants még nagyon idény eleji formában van, de több óriási problémájuk is van, kezdve az o-linenal, ami katasztrófa, ezáltal a futójátékuk is halálra van ítélve. A d-linetól többet vártam, de ez menet közben ki fog alakulni úgy gondolom, a LB sor rossz (Riverst leszámítva, ő viszont sérülékeny), a CB párosuk viszont gyenge, Webster kifejezetten meglepő teljesítménnyel rukkolt elő. Eli-on megint rengeteg fog múlni, mert nélküle a támadósor szvsz teljesen reménytelen.
A 'boysnál is a legnagyobb problémát a támadófalban érzem és nem csak az interior, de a két T is nagyon pocsékul játszott új posztjukon, Smith 3-4 false start, 5-6 holding-gal zárt JPP ellen, Free valamivel jobb volt, de nem sokkal.
Továbbá Claiborne még messze van az elvárt szinttől, mondjuk rookie-hoz képest nem játszott rosszul szvsz, de könnyen megzavarható.
Mindenesetre egyik csapat sem győzött meg és elég egyértelművé vált számomra az is, hogy ellenük a D-linenak úgy kell dominálni, ahogy tudnak is, mert mindkét csapat támadófala a liga 2.felében helyezkedik el jelenleg.
Persze azt is hozzá kell tenni, hogy ez még csak 1 meccs volt, így messzemenő következtetést nem szabad levonni ebből. | Newman