NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Atlanta Falcons - Los Angeles Rams
33
11
2:15, ARENA4
Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 13 éve
Nem. Az egyetemi focit NFL szemszögből mindig a majd jövőre jegyében kell figyelni. Viszont nagyon jó dolog, ha valakit megkedvelsz az egyetemen majd utána a kedvenc NFL csapatodban látod játszani. Nálam ez Shady és Curry esetében is így van.Erre a hétre is jutott egy egyetemi beharangozó. tele jó kis safetykkel: philly.blog.hu/2012/09/12/ncaa_beharagozo_alabama_arkansasShawn84Köszi, és tudjuk: a "majd jövőre"-jegyében 😛dande
több mint 13 éve
Erre a hétre is jutott egy egyetemi beharangozó. tele jó kis safetykkel: philly.blog.hu/2012/09/12/ncaa_beharagozo_alabama_arkansasShawn84Köszi, és tudjuk: a "majd jövőre"-jegyében 😛
több mint 13 éve
Erre a hétre is jutott egy egyetemi beharangozó. tele jó kis safetykkel: philly.blog.hu/2012/09/12/ncaa_beharagozo_alabama_arkansas
több mint 13 éve
Sajnálom Jarrettet, de nem kapta el a fonalat valóban. Hát kövi draftra egy jó kis S, meg O-line erősítés el fog kelleni.NYugi 😀 3-nál leviszi reid 😀 És én remélem hogy sokáig itt lesz reid... Nagyon jó edző...
Most pedig biztosan fogunk hozni valakit még S-re. 3-al embertelen nagy hülyeség lenne nyomulni.
marci88!
Amíg Reid itt van, addig hidd el, hogy 60-40-nél jobb elosztás nem lesz 😀
Az meg, hogy Vick nem fog 4 intet dobni...hát azért sírva fakadnék, ha megint megcsinálná, de én számítok kettőre azért, hátha pozitívan csalódok.Eazzy
több mint 13 éve
Sajnálom Jarrettet, de nem kapta el a fonalat valóban. Hát kövi draftra egy jó kis S, meg O-line erősítés el fog kelleni. Most pedig biztosan fogunk hozni valakit még S-re. 3-al embertelen nagy hülyeség lenne nyomulni.
marci88!
Amíg Reid itt van, addig hidd el, hogy 60-40-nél jobb elosztás nem lesz 😀
Az meg, hogy Vick nem fog 4 intet dobni...hát azért sírva fakadnék, ha megint megcsinálná, de én számítok kettőre azért, hátha pozitívan csalódok.
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 13 éve
Jó ezzel nekem sincs bajom, én sem hiszem, hogy Vick megint ennyi INT-t fog dobni, csak simán ha tudunk ilyen jól futni akkor jobban eldőlhetne abba az irányba a dolog.Pedig jó lenne ha nekiállnánk futni! Liga egyik legjobb futója van nálunk, na meg még 3 igazán ígéretes srác, ha már meg lettek tartva használjuk őket!Semmi se biztos , lehet hogy elverjük a ravenst 30-10-re , lehet hogy pontot se szerzünk.. Az biztos hogy én a vick-es mezemben fogok szurkolni a csapatnak. Amúgy mindenkinek lehet rossz napja. Tom Brady-re emlékeztek milyen szaurl játszott a Baltimore ellen a rájátszásban ?Aron Rodgers miylen szaurl játszott a Kansas City ellen tavaly? Van ilyen ...Petikievak01
A Ravens éjjeli játékát látva hát tlg igazi erőfelmérő lesz következő derbi. Ha megint közel ennyit hibázunk akkor nagy pofonba futhatunk bele.marci88
több mint 13 éve
Maclinnél ez a hip pointer injury ez ágyék sérülést jelent?a groin az ágyék, a hip pointer a csípőlapát, mondanom se kell talán hogy mennyire kellemetlen sérülés, iszonyatos fájdalmakkal jár, de viszonylag gyorsan gyógyul
Shawn84

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Atogwe vissza.Jobb most nem jut eszembe. Vagy csere valakivel, de ötletem sincs hogy kire. De drága lenne az hót ziher.Kösz de nekünk most kell 😉dandeOk csak van e értelmes safety aki elérhető és aki mondjuk hasznos is tudna lenni a rendszerben. Épp az a baja a ligának, hogy ez a poszt elég lyukas...dandeLehet nézni az egyetemen a safetyket. Pont ma írtam bele cikkbe pár jó nevet 😊Shawn84
több mint 13 éve
Kösz de nekünk most kell 😉Ok csak van e értelmes safety aki elérhető és aki mondjuk hasznos is tudna lenni a rendszerben. Épp az a baja a ligának, hogy ez a poszt elég lyukas...dandeLehet nézni az egyetemen a safetyket. Pont ma írtam bele cikkbe pár jó nevet 😊Shawn84
több mint 13 éve
Maclinnél ez a hip pointer injury ez ágyék sérülést jelent?A medencecsont külső részénél (kb ahol csípőre teszi a kezét az ember) található lágy részek sérülése. Elég fájdalmasnak mondják.
Shawn84

több mint 13 éve
Ok csak van e értelmes safety aki elérhető és aki mondjuk hasznos is tudna lenni a rendszerben. Épp az a baja a ligának, hogy ez a poszt elég lyukas...dandeLehet nézni az egyetemen a safetyket. Pont ma írtam bele cikkbe pár jó nevet 😊
több mint 13 éve
Maclinnél ez a hip pointer injury ez ágyék sérülést jelent?
több mint 13 éve
Ok csak van e értelmes safety aki elérhető és aki mondjuk hasznos is tudna lenni a rendszerben. Épp az a baja a ligának, hogy ez a poszt elég lyukas...
több mint 13 éve
De legalább nem tartogattuk 3-4 évig csak azért, mert 2. körös volt. Lehet, hogy még látjuk, ahogy Lindley is visszatért.Jaiquawn Jarrett cut, Gilyard rosteren.BleedingGreenMeglep? Kicsit. Szar volt? Nagyon.Shawn84

több mint 13 éve
Püff neki azért ez egy újabb komolyan bukott draftcetli de így aztán meg safety-be vagyunk nagyon véknyak.... lehet tényleg Dawkot terveznénk reaktiválni még az is jobb lenne (tudom szép álom😛)dandeNem csodálkoznék, ha éppen marhára melóznának egy cserén, és az egyik DE benne lenne. Sőt. Szeretném ha Tappet cserélnék valami normális safetyre.
több mint 13 éve
Püff neki azért ez egy újabb komolyan bukott draftcetli de így aztán meg safety-be vagyunk nagyon véknyak.... lehet tényleg Dawkot terveznénk reaktiválni még az is jobb lenne (tudom szép álom😛)
több mint 13 éve
Jaiquawn Jarrett cut, Gilyard rosteren.BleedingGreenegyre jobbak a draftjaink
több mint 13 éve
Jaiquawn Jarrett cut, Gilyard rosteren.BleedingGreenMeglep? Kicsit. Szar volt? Nagyon.
több mint 13 éve
Jaiquawn Jarrett cut, Gilyard rosteren.

több mint 13 éve
Szerintem a DL fogja megnyerni nekünk a meccset (2 safety-vel 4-0-ra). Komolyra fordítva azt várom, hogy Flacco-nak egy nyugodt snap-je se legyen, és még egy hétig rémálmaiban is Cole elől meneküljön.És nyugtatok mindenkit vick helyében , hogy a következő meccsen nem fog 4 interceptiont dobni.Petikievak01Hát be is bas*na.
több mint 13 éve
Nekem Djax tetszett a legjobban talán a meccsen , meg persze DRC örülök hogy 2 intet is lopott így talán végre mindenki elkezdi becsülni a fórumon 😀 Coleman meg állat. Nagyon jókat szerel , intet is lop. Meglehet vele elégedve mindenki. Boykin is jó volt. Asomughán is csak 1 passz ment el ha jól emlékszem. Szal a Secondary király volt nagyon. És nyugtatok mindenkit vick helyében , hogy a következő meccsen nem fog 4 interceptiont dobni.
több mint 13 éve
De amúgy Henry-nek volt nagyon durva meccse.Átlagban 55 yardot puntolt. Net-yard pedig 42 és még ez is lehetett volna simán jobb, ha nem száll el 1x-2x az első emberünk.
Henery-nek pedig nem jött össze a franchise rekord felállítása.
Amíg nem megy el rajta meccs addig felőlem balfaszkodhat.
több mint 13 éve
Az újoncok egyáltalán nem lógtak ki lefelé a védelemből, sőt. Mindegyikük mutatott jó játékokat. Ha így folytatják az idei draft még a 2002-esnél (Lito, Sheldon, Lewis) is jobb lehet a védelem szempontjából.BleedingGreenBoykin feledtette Hansont ezen a meccsen.
több mint 13 éve
Az újoncok egyáltalán nem lógtak ki lefelé a védelemből, sőt. Mindegyikük mutatott jó játékokat. Ha így folytatják az idei draft még a 2002-esnél (Lito, Sheldon, Lewis) is jobb lehet a védelem szempontjából.BleedingGreenÉs a secondary kurva jó volt 😀
több mint 13 éve
Az újoncok egyáltalán nem lógtak ki lefelé a védelemből, sőt. Mindegyikük mutatott jó játékokat. Ha így folytatják az idei draft még a 2002-esnél (Lito, Sheldon, Lewis) is jobb lehet a védelem szempontjából.