Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 13 éve
Hétvégén megint a D-k csatája lesz srácok? Melyik fárad el hamarabb? Jó kis zúzós meccs lesz... már várom 😊
több mint 13 éve
Na ezt sem hittük volna kb két héttel ezelőtt:a középső jelölt különösen érdekes😛
több mint 13 éve
Második félidőben:Rice: 9 futásból 21 yard
Flacco: 8/25, 140 yard, 0 TD, 1 INT
Úgy tűnik, hogy kezd összeállni a D#.
Az aláírás készítők lessék meg facebookon a hivatalos képeket.
Van pár nagyon-nagyon durva (Celek, Ryans, T.Cole)
több mint 13 éve
Pedig még írtam is eredménykövetőben, hogy amind Kelce és Dunlap kidőlt, totál jó lett a protection...persze azért Kelszi és Dunlap is legyen csak egészséges amilyen hamar tud!Bébin egyébként jól van? Ő is fetrengett egy sort. Maclin elvileg megint gondolom limitáltan lesz. Lehet jobb lenne ha kihagyna egy meccset, hogy biztosan felépüljön.
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 13 éve
Ráadásul pont idén kezdte el átvenni a falhívásokat Kelce. (Bár lehet, hogy pont ezért volt szar a fal 😀 ) Fasza.Kelce: partial ACL tear és total tear of MCL. Holnap dől el, hogy kell-e műteni, ha nem, akkor még idén visszatérhet.na akkor új falat kell építeni...
Nem valószínű, hogy Dunlap játszik vasárnap.manbearpig
bell a holdingon kívül azért nem volt olyan borzalmas, mint arról a tc hírek szóltak, na de csak nyugtával...
akkor most kéne egy C rosterre legalábbzsojti
több mint 13 éve
Kelce: partial ACL tear és total tear of MCL. Holnap dől el, hogy kell-e műteni, ha nem, akkor még idén visszatérhet.na akkor új falat kell építeni...
Nem valószínű, hogy Dunlap játszik vasárnap.manbearpig
bell a holdingon kívül azért nem volt olyan borzalmas, mint arról a tc hírek szóltak, na de csak nyugtával...
akkor most kéne egy C rosterre legalább
több mint 13 éve
kurva anyád nándi című hozzászólásodról van szó. Én már nem tudom mit mondtam de ez idegesítő volt. na vége.Szerintem is nagyon jó meccs volt. Ami engem kiborított az hogy valaki elkezdett qrva anyázni . Na ez azért nekem picit sok. Jó valaki szar , de ez nálam tényleg kiverte egy picit. Amúgy ahoz képest hogy senki sincs megelégedve a secondaryval kb 5 elkapás született Wr-től a baltimore-i oldalon. Szerintem nem sok. Mccoynak most nem tetszett a játéka , remélem nem lessz ezekből az FF-kből rendszer. Vick szerintem nagyon jó volt. O fal még mindig semmi. DL pedig nem tudom mi van vele. Cole-t is nagyjábol lefogják. mondjuk az FF szép volt tőle nagyon.Ryans is király volt. Petikievak01hát ha Reid bácsi van olyan gyökér hogy RZban kivédekezett 3rd down után kéri a büntit és utána beszopjuk, akkor igen is a kurva anyját.
2. ezt ő nagy valószínűséggel nem hallotta/látta, azt viszont hogy lecsicskázol én igen, és nem tudom minek venni...
eaglesmcnabb
több mint 13 éve
Kelce: partial ACL tear és total tear of MCL. Holnap dől el, hogy kell-e műteni, ha nem, akkor még idén visszatérhet.Nem valószínű, hogy Dunlap játszik vasárnap.
több mint 13 éve
Na ahogy az eredménykövetőben is kértem a továbbiakat PM-ben plííz rendezzétek eddig olyan szép békés vót itt minden ne rontsuk má el. Köszi 😉
több mint 13 éve
Szerintem is nagyon jó meccs volt. Ami engem kiborított az hogy valaki elkezdett qrva anyázni . Na ez azért nekem picit sok. Jó valaki szar , de ez nálam tényleg kiverte egy picit. Amúgy ahoz képest hogy senki sincs megelégedve a secondaryval kb 5 elkapás született Wr-től a baltimore-i oldalon. Szerintem nem sok. Mccoynak most nem tetszett a játéka , remélem nem lessz ezekből az FF-kből rendszer. Vick szerintem nagyon jó volt. O fal még mindig semmi. DL pedig nem tudom mi van vele. Cole-t is nagyjábol lefogják. mondjuk az FF szép volt tőle nagyon.Ryans is király volt. Petikievak01hát ha Reid bácsi van olyan gyökér hogy RZban kivédekezett 3rd down után kéri a büntit és utána beszopjuk, akkor igen is a kurva anyját.
2. ezt ő nagy valószínűséggel nem hallotta/látta, azt viszont hogy lecsicskázol én igen, és nem tudom minek venni...
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Fun facts:A csapat hat meccs óta veretlen (4 győzelem tavaly év végén, 2 idén), ha pedig viccesek vagyunk és a preseasont is beleszámoljuk, akkor már összesen 10 mérkőzésen nem találtunk olyan ellenfélre, aki hagyná, hogy megverjük magunkat.
Bár jövőhéten a vártnál sokkal nehezebb feladat vár ránk az Arizona ellen, ha sikerülne nyerni, akkor elmondhatnánk, hogy három veretlen csapatnak is mi vettük el a szüzességét (micsoda bravúr a harmadik fordulóban😊.
több mint 13 éve
Második félidő elején elmegyek inni és nyerünk 1 ponttal. 2ből 2. Megvan a recept. 😀éjjeli meccseknél bajban leszel.. 😉
3rd/4th down% a D#-nél: 4/16...not bad, not bad
2-0...Fuck Yeeeeaaaaah!
Bébé
több mint 13 éve
Szerintem is nagyon jó meccs volt. Ami engem kiborított az hogy valaki elkezdett qrva anyázni . Na ez azért nekem picit sok. Jó valaki szar , de ez nálam tényleg kiverte egy picit....Petikievak01Háát, pedig ez van. Megszoksz vagy megszöksz 😊 Nálam meg a "sok csicska eagles fan" hsz. verte ki a biztosítékot, nem is kicsit. Ha gondolod írj egy petíciót Lurie-nak vagy nemtomkinek hogy a magyarországi Eagles fanok milyen köcsögök és tiszteletlenek, és nyilvánítsanak Téged az egyedüli igaz magyarországi Philly drukkernek 😊
Én bevallom ugyanúgy szoktam anyázni a meccseinken ha valami szarság van. Más csapat drukkere ne anyázza a sasokat, de azért nekünk engedtessék már meg 😊
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
mindenki király volt hisz nyertünk 😊Amúgy továbbra is azt mondom ezt a meccset a Ravens vesztette el de ez már nem érdekes tavaly mi vesztettük el ezeket folyamatosan magunkat megverve
több mint 13 éve
Szerintem is nagyon jó meccs volt. Ami engem kiborított az hogy valaki elkezdett qrva anyázni . Na ez azért nekem picit sok. Jó valaki szar , de ez nálam tényleg kiverte egy picit. Amúgy ahoz képest hogy senki sincs megelégedve a secondaryval kb 5 elkapás született Wr-től a baltimore-i oldalon. Szerintem nem sok. Mccoynak most nem tetszett a játéka , remélem nem lessz ezekből az FF-kből rendszer. Vick szerintem nagyon jó volt. O fal még mindig semmi. DL pedig nem tudom mi van vele. Cole-t is nagyjábol lefogják. mondjuk az FF szép volt tőle nagyon.Ryans is király volt.
több mint 13 éve
Ilyen a jószomszédi viszony 😀 Egyébként ritka jó meccs volt, a 4. negyedben majd összecsináltam magam az izgalomtól... Mondjuk nem bánnám ha a többi meccset simábban hoznánk 😊
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
Köszi én meccsre gondoltam. Olyan volt mintha évszázados rivalizálás lenne közöttünk holott szökőévente egyszer találkozunk.
több mint 13 éve
Persze, szigorúak vagyunk, de egyébként is egy kibeszélőben mindig ez megy, főleg ha nagyok az izgalmak, vagy nagyon rosszak vagyunk. De azt is látni kell, hogy aki jól játszik azt viszont bármelyik tábornál jobban megdicsérjük, és jobban elárasztjuk száretettel 😀
több mint 13 éve
Ezen kívül a kibeszélő topikban Petikeblabla szólt be, hogy gyökerek vagyunk, vagy csicskát írt? Nemtom, igazából mind1, utána hálistennek lelépett.EazzyŐ még annyira új itt (talán?), hogy nem tudja, hogy ez Phily szokás (nációtól függetlenül) már hogy a saját csapatunkkal, is néha túl szigorúak vagyunk, vagytok. Idény elején általában leváltják az egész csapatot, néhány kedvenc kivételével, aztán később, ha van PO már megbékélnek majd mindenkivel...
több mint 13 éve
Köszi!Most mire gondolsz? Mert elég sokan kakaskodtak. DeSean meg Maclin abajkodott az egyik CB-vel, na megnéztem Carry Williamsel, valami falember seggre is ültette Jaxet, az meg Arthur Jones volt. Meg volt még pár ilyen. Nem volt semmi dúrvulásosabb azért, csak amolyan PO feelingű erődemonstráció.
Amúgy min ment a nagy hirig főleg az első félidőben amikor sikerült belepillantanom láttam, hogy volt feszkó rendesen, honnan indult?dande
Ezen kívül a kibeszélő topikban Petikeblabla szólt be, hogy gyökerek vagyunk, vagy csicskát írt? Nemtom, igazából mind1, utána hálistennek lelépett.
Más:
Másnak nem jutott eszébe Vick pankrátoros hátradobós szerelésénél Dawkins? Szerintem Ő tanította Mike-nak egy edzésen 😀
több mint 13 éve
Köszi!Amúgy min ment a nagy hirig főleg az első félidőben amikor sikerült belepillantanom láttam, hogy volt feszkó rendesen, honnan indult?
több mint 13 éve
Grat srácok, a W az W...

You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 13 éve
Második félidő elején elmegyek inni és nyerünk 1 ponttal. 2ből 2. Megvan a recept. 😀 3rd/4th down% a D#-nél: 4/16...not bad, not bad
2-0...Fuck Yeeeeaaaaah!
több mint 13 éve
"Browns today:Na igen, mennyien nevettek, hogy persze jó a D egy Browns ellen örüljünk csak neki...
| Weeden 26-37 322, 2TD 0INT
Richardson 19 carries, 109, 1TD |
-
Maybe the Eagles made them look bad after all"
espn.go.com-ról 😊 tudom, hogy cincy ellen játszottak, de akkor is jelentős különbségkzol
Srácok, őrületeset lépett előre a D azzal, hogy olyan LB-k vannak, akik tudnak játszani. Én bírom, és mindig is bírtam Chaneyt, de hát kb ennyi idő alatt totálra elhomályosították.
S posztunkra nem lehet olyan nagy panasz, persze azért egy hard hitter jó lenne (ez lett volna Jarrett ugye, csak nem úgy sikerült). CB meg...hát most itt aztán nem hibáztathatjuk Reidéket, ennél többet nehéz csinálni, hogy idehozzák a liga legjobb shutdown cornerét, ipari hulladékért elcserélik DRC-t, és draftolnak egy még Hansonnál is jobb slotot, akik nagyobbat ugrik, mint LeBron James. Arról már nem tehetnek, hogy Nándi valahol útközben elfelejtette a dolgát, és hogy DRC hol kumma jó, hol meg nagyon halovány.