Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 13 éve
Nem megakasztva a beszélgetést esetleg az alábbi Curry-s kérdésemre tudtok felelni vagy a hallgatás a semmi érdemlegest jelenti a választ tekintve😀? Ha így van akkor ennek jelzését is köszi.
több mint 13 éve
Na én utóbbira számítok. De ha be is jutunk a rájátszásba, valahogy nem érzem, hogy lehet esélyünk SB közelébe érni. Igaz a Giants is hasonló cipőben járt 2008-ban. Még válság megbeszélést is összehívott akkor Strahan. A vége győzelem lett.Azt meg hogy az eredmények most kellenek azt inkább úgy kéne írni, hogy kellenének. Itt olyan mentális gondok vannak a csapaton belül, amit nem biztos, hogy 1 db edzőcserével orvosolni lehet. Persze ne legyen igazam. mindenesetre az utóbbi időben igencsak elvették a kedvem a srácok a focitól. Egy 2-3 győzelemmel orvosolhatnák a problémát. Shawn84A Reid era egészét nézve azért hajlamosak vagyunk a szar szezonkezdésre(ahhoz képest 3-3). Amiben Andy nagyon jó az elvileg pont az, hogy bye week után és a szezon második felére tudja nagyon összerántani a csapatot. Bízzunk benne, hogy ez idén is összejön. (itt aggodalomra adhat okot, hogy volt két év ahol pont a szezon vége felé kezdtünk leereszteni. Tavaly megint feljövőben voltunk év végén csak már késő volt.)Greengo
több mint 13 éve
Az Eagles aláírta C Matt Tennant a 53-as beosztásban,elengedve Steve Vallos .tûzoltóMagyarul Vallos helyett Tennant a keretben.
több mint 13 éve
Azt meg hogy az eredmények most kellenek azt inkább úgy kéne írni, hogy kellenének. Itt olyan mentális gondok vannak a csapaton belül, amit nem biztos, hogy 1 db edzőcserével orvosolni lehet. Persze ne legyen igazam. mindenesetre az utóbbi időben igencsak elvették a kedvem a srácok a focitól. Egy 2-3 győzelemmel orvosolhatnák a problémát. Shawn84A Reid era egészét nézve azért hajlamosak vagyunk a szar szezonkezdésre(ahhoz képest 3-3). Amiben Andy nagyon jó az elvileg pont az, hogy bye week után és a szezon második felére tudja nagyon összerántani a csapatot. Bízzunk benne, hogy ez idén is összejön. (itt aggodalomra adhat okot, hogy volt két egymást követő év ahol pont a szezon vége felé kezdtünk leereszteni. Tavaly megint feljövőben voltunk év végre csak már késő volt.)

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
Az Eagles aláírta C Matt Tennant a 53-as beosztásban,elengedve Steve Vallos .
több mint 13 éve
Vickről nem akartam írni. Róla már kifejtettem korábban a véleményem. Lényeg, hogy nem tartom nagyra. Majd ha változik, szólok. JJ-t szerintem meg ne keverjük ebbe bele. Forog ő amúgy is a sírjában biztosan szegény. Meglátjuk Bowles mit tud javítani. Ő legalább tapasztalt D# edző. Most biztosan jönnek majd a sackek, és agresszívabb lesz a védelem, de ez nem Castillo kirúgásán múlik. Ami tényleg előrelépés lehet, az a secondaryban lesz majd látható. konkrétan, hogy Aso hirtelen fel fog javulni, több interception lesz, hamarabb odaérünk szerelni, és hasonló dolgok. Minthogy Bowles nagy szakértője a ennek a csapategységnek, én itt várok igazán fejlődést. A DL feljavulás az szimplán csak játékhíváson múlik, és nem a játékosok gyengeségén.
Azt meg hogy az eredmények most kellenek azt inkább úgy kéne írni, hogy kellenének. Itt olyan mentális gondok vannak a csapaton belül, amit nem biztos, hogy 1 db edzőcserével orvosolni lehet. Persze ne legyen igazam. mindenesetre az utóbbi időben igencsak elvették a kedvem a srácok a focitól. Egy 2-3 győzelemmel orvosolhatnák a problémát.
Azt mond el nekem, hogy a támadóknál miért nem lehet változtatni, csak a védelemben? Mi akadályozná ezt meg? Ott is más játékhívás kéne, legtöbbször. A Lions meccset is ezen buktuk el. OL persze összetettebb, és Muddnál nem kell nagyobb szakértő, benne most is bízok. De továbbra is tartom, hogy komoly erősítésre lesz szükség ebben az egységben.
több mint 13 éve
Egyetlen egyszer sem írtam le a Vick szót. Vagy olvastad valahol?Vicket a megelőzés érdekében írtam, hogy nehogy megint Ő legyen a bajok forrása. 😀
A két védelmet sem hasonlítottam össze. A lényeg az, hogy nagyon magyarba nyomjuk. Rákenjük az OL-re meg Castillora meg mindenkire a rossz szereplést, pedig egyszerűen ki kell mondani. Reid a felelős mindenért ami ebben a csapatban történik. Szar az OL? Oké. És 6 meccs alatt sem tudtak rajta változtatni? Egyértelműen szakmai probléma. Kevés a DL-től a sack? Új playcalling kell. Számomra baromira unszimpatikus dolog az, hogy Reid csak hogy mentse a saját hájas valagát, kirúg olyan embert (Castillo) aki idén velük ellentétben letett valamit az asztalra. Mert igaz, hogy jóval kevesebb a sacket csinálunk, mégis az elmúlt időszakot nézve, a jelenlegi védelem a legjobb. Mindenben előrébb léptünk, nemcsak tavalyhoz képest, hanem a McDermott féle bandához képest is. Az egész hiányosságot ki lehetett volna küszöbölni egy másfajta játékhívással, ami agresszívabb. De attól a támadások, a csapategység nem lesz jobb. A hibák nem fognak megszűnni. Reid egyszerűen elveszítette a hitelét a játékosoknál.
A szünet után javulni fogunk, de a valódi céljainknak a közelébe nem fogunk kerülni. És azt hiszem, ha minden így marad, akkor a következő években is hasonlóan fogunk járni. Shawn84
Magyarba nyomjuk? Ezt nem értem. Nem hinném, hogy ez ilyen
"seggmentős" megoldás lenne. Változtatás kellett és a védelemtől többre van szükség.
Castillo kirúgása szerintem teljesen ésszerű döntés maximum azért kérdőjelezhető meg mert vannak nagyobb bajok is, de azt látni kell, hogy ok kevesebb pontot kapunk, de kritikus helyzetekben összeomlik az egész. Ahogy a héten kiemelték nem tudunk mérkőzést lezárni és ahogy te is említed több agresszívabb playcall kell. Kell a több sack és a több labdaszerzés, hogy ne érezze már egyetlen QB sem magát nyeregben ellenünk. Megmerem kockáztatni, hogy amit a secondaryvel művelt az elmúlt két szezonban az sem normális.(talán kevesebb lenne a misstackle is a DB-k össze-vissza variálása nélkül) Castillo rendszere fejlődőképes és van is benne fantázia, de évek kellenek ahhoz , hogy jól működhessen. Ennek a csapatnak meg most kellenek a sikerek( ahogy Reidnek is).
Te most az elmúlt pár évet nézed, de hasonlítsuk össze a védelmeket a J.J. féle védelemmel és egyből más a kép. Most nagyon jó az állomány + talán soha sem volt ilyen jó LB sor a Reid era alatt és ezt most ki kell használni! (de ehhez Castilo még kevés)
Szerintem jó döntés és hatékonyabb lesz ez a csapategység.
Más kérdés, hogy a ST és az O# is döcög, de gondolom úgy voltak vele, hogy azon lehet változtatni/javítani, de Castillo rendszerén csak úgy ha leváltják és egy tapasztaltabb edzőnek adják át a stafétát.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
Egyetlen egyszer sem írtam le a Vick szót. Vagy olvastad valahol?Chicago Bears. 5-1-es mérleg.Előbb talán nézd meg azt a meccset. 😉 Cutlert most is összetörték , de amikor passzolt akkor is csak pár lépésből vagy azonnal. Szval playcall mielőtt Vickezni kezdenél.
Cutlert most is 5-ször sackelték, mégis nyertek. ergo. Nem csak az OL-en múlik. Hagyjuk már ezt, hogy mindent arra kenünk. Szar, de attól még lehet nyerni. Másoknak megy.A védelmen meg eddig sem múlott semmi.Shawn84
A két védelmet meg most összehasonlítani teljesen felesleges..mert ég és föld a kettő. (halkan jegyzem meg, hogy végig le volt véve Megatron..és az is kellett a Bears W-hez, hogy Stafford irtó szar napot fogjon ki.)
Szóval igen is hiányoznak a védelmünktől a sackek! Minőségi változást várok a védelemtől Castillo elküldése után és bízom Reid zsenialitásában, hogy összerántja a támadógépezetet is.
Az a vicc, hogy elnézve ezeket a videókat amiket linkeltünk mindig rá kell jöjjek arra, hogy a sok bosszúság/csalódás ellenére imádom ezt a csapatot és csak egy kis javulás is elég lehet ahhoz, hogy újra ilyen jeleneteket láthassunk tőlük.Greengo
A két védelmet sem hasonlítottam össze. A lényeg az, hogy nagyon magyarba nyomjuk. Rákenjük az OL-re meg Castillora meg mindenkire a rossz szereplést, pedig egyszerűen ki kell mondani. Reid a felelős mindenért ami ebben a csapatban történik. Szar az OL? Oké. És 6 meccs alatt sem tudtak rajta változtatni? Egyértelműen szakmai probléma. Kevés a DL-től a sack? Új playcalling kell. Számomra baromira unszimpatikus dolog az, hogy Reid csak hogy mentse a saját hájas valagát, kirúg olyan embert (Castillo) aki idén velük ellentétben letett valamit az asztalra. Mert igaz, hogy jóval kevesebb a sacket csinálunk, mégis az elmúlt időszakot nézve, a jelenlegi védelem a legjobb. Mindenben előrébb léptünk, nemcsak tavalyhoz képest, hanem a McDermott féle bandához képest is. Az egész hiányosságot ki lehetett volna küszöbölni egy másfajta játékhívással, ami agresszívabb. De attól a támadások, a csapategység nem lesz jobb. A hibák nem fognak megszűnni. Reid egyszerűen elveszítette a hitelét a játékosoknál.
A szünet után javulni fogunk, de a valódi céljainknak a közelébe nem fogunk kerülni. És azt hiszem, ha minden így marad, akkor a következő években is hasonlóan fogunk járni.
több mint 13 éve
Hát a Bears is csak 13 pontot szerzett amivel nagyon nehéz meccset nyerni. A győzelem csakis chicago D-n múlott akik zseniálisan fogták meg Johnson-t és Staffordot. Mi 13-nál mindig több pontot szereztünk kivéve a Cardinals ellen, de arra a meccsre nem is szeretnék emlékezni.
A Bears védelme sajnos klaszisokkal jobb mint a mienk, de én bízok benne hogy Castillo elküldésével megjavul a D teljesítménye. Főleg a pass rush. Bízok benne, hogy a Falconst megverjük hétvégen. Ha jobban vigyázunk a labdára és a vörös zónába hatékonyabbak vagyuk akkor simán győzhetünk.
GO EAGLES!
több mint 13 éve
Chicago Bears. 5-1-es mérleg.Előbb talán nézd meg azt a meccset. 😉 Cutlert most is összetörték , de amikor passzolt akkor is csak pár lépésből vagy azonnal. Szval playcall mielőtt Vickezni kezdenél.
Cutlert most is 5-ször sackelték, mégis nyertek. ergo. Nem csak az OL-en múlik. Hagyjuk már ezt, hogy mindent arra kenünk. Szar, de attól még lehet nyerni. Másoknak megy.A védelmen meg eddig sem múlott semmi.Shawn84
A két védelmet meg most összehasonlítani teljesen felesleges..mert ég és föld a kettő. (halkan jegyzem meg, hogy végig le volt véve Megatron..és az is kellett a Bears W-hez, hogy Stafford irtó szar napot fogjon ki.)
Szóval igen is hiányoznak a védelmünktől a sackek/intek! Minőségi változást várok a védelemtől Castillo elküldése után és bízom Reid zsenialitásában, hogy összerántja a támadógépezetet is.
Az a vicc, hogy elnézve ezeket a videókat amiket linkeltünk mindig rá kell jöjjek arra, hogy a sok bosszúság/csalódás ellenére imádom ezt a csapatot és csak egy kis javulás is elég lehet ahhoz, hogy újra ilyen jeleneteket láthassunk tőlük.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
Chicago Bears. 5-1-es mérleg.Ugye ne mondjam, hogy ezzel én pl eléggé egyet értek 😛 de azért a tegnapi Bears győzelemhez kellett az is, hogy a Lions kb a mi formánkat hozza vesztett labdák tekintetében. S meg kel vallani a Bears védelem azért még jó néhány lépéssel előttünk jár. Ha jól sejtem vasárnap figyelni kell, óraátállítás miatt magyar idő szerint 6-kor kezdődik a meccsünk ezért erősen valószínű, hogy csak második félidőre érek ide de annak is inkább végére. Bízom benne nem kapcsolom ki mindjárt.
Még valami. tudom túl tengésben vagyunk azon a poszton, de azért érdekel V. Curryről nincs valami infó nyilatkozat, nem kérdeztek rá odakint is Reidnél vagy valakinél a staffból, hogy miért nem játszik? Pedig ha valaki a hátsóját verdeste a földhöz, hogy ide jöhet akkor az ő, úgyhogy nem hiszem, hogy elkötelezettségével van gond. Félek ha nem játszatjuk hagyunk elúszni elkedvetleníteni egy tehetséget, aki majd máshol villant.
több mint 13 éve
Chicago Bears. 5-1-es mérleg. Cutlert most is 5-ször sackelték, mégis nyertek. ergo. Nem csak az OL-en múlik. Hagyjuk már ezt, hogy mindent arra kenünk. Szar, de attól még lehet nyerni. Másoknak megy.A védelmen meg eddig sem múlott semmi.
több mint 13 éve
Oline nélkül még az elit futó is szenved... Vick is...és ugye elit dline megnehezít minden meccset az ellenfélnek... na nálunk ez a két fal szenved főleg az Oline...
több mint 13 éve
akartam is mondani hogy, a blockok nélkül amit kapott régen , sokkal nehezebb dolga van.Mért nem adjuk oda ennek az embernek többször a laszit?Azért érdemes figyelni a falemberek munkáját is.
Nagyon hiányoznak tőle ezek a playek idén.Eazzy
Muszáj lesz feljavulniuk és akkor jöhetnek az ilyenek is:
😊Greengo
több mint 13 éve
Mért nem adjuk oda ennek az embernek többször a laszit?Azért érdemes figyelni a falemberek munkáját is.
Nagyon hiányoznak tőle ezek a playek idén.Eazzy
Muszáj lesz feljavulniuk és akkor jöhetnek az ilyenek is:
😊

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
Mért nem adjuk oda ennek az embernek többször a laszit?Nagyon hiányoznak tőle ezek a playek idén.
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 13 éve
nem jól alakultak az eredmények ...bár most jó szoros a tabella
több mint 13 éve
Nagyon pangunk...mindenki bye weeken van nálunk is ? 😀
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 13 éve
Confirming @TheRealDGunnCSN report that #Eagles DT Mike Patterson will begin practicing Monday. He'll remain on NFI, tho. So no roster move.
több mint 13 éve
Mé lövöd le a poénom, mit is várhatnék egy jenkitől 😀 😉, nyugi ellnetek idén biztos veretlenek leszünk még a PO-ba is (ahová lehet mi be sem jutunk 😛)Srácok van egy jó hírem:Noooo, a bye week eddig veretlen, szóval óvatosan az optimizmussal! 😉lotus86
| Holnap nem fogunk kikapni 😉 | dande
több mint 13 éve
Srácok van egy jó hírem:Noooo, a bye week eddig veretlen, szóval óvatosan az optimizmussal! 😉
| Holnap nem fogunk kikapni 😉 | dande
több mint 13 éve
Srácok van egy jó hírem:| Holnap nem fogunk kikapni 😉 |
több mint 13 éve
Egy kis draft előretekintő a blogon, 3 SS, 3 linebacker prospect. philly.blog.hu/2012/10/20/eloretekinto_2013_nfl_draft_vedelem#more4859727