Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 13 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 690 — Apu ökölbeszorított keze
és mi lenne ha kipróbálnánk?

több mint 13 éve
Petikievak01 Philadelphia Eagles 1 667 — Its OK to be gay.
Én egy kicsit kételkedek benne hogy egy ilyen fizetős oldal adását csak úgy meg lehet osztani weboldalakon, ha így lenne mindenki ezt csinálná és nem fizetnének elő...

Shawn: szerintem meg lehetne oldani hogy menjen, abban mondjuk egyetértek hogy megosztaná a csetelőket, így az itteni eredménykövetőben is kevesebben lennének meg ott se lenne túl nagy tülekedés 😊[/quote/]

Hát szerintem sokal jobb lenne az oldalon , de kinek hogy.Rataxes

több mint 13 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 215 — Eagles fan
Én egy kicsit kételkedek benne hogy egy ilyen fizetős oldal adását csak úgy meg lehet osztani weboldalakon, ha így lenne mindenki ezt csinálná és nem fizetnének elő...

Shawn: szerintem meg lehetne oldani hogy menjen, abban mondjuk egyetértek hogy megosztaná a csetelőket, így az itteni eredménykövetőben is kevesebben lennének meg ott se lenne túl nagy tülekedés 😊

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 13 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Gondolkodtam már rajta én is hogy meccsek előtt lehetne streamlistát kidobni a blogra, onnan már csak egy lépés a blogon nézhető meccs (mondjuk az a plussz egy kattintás sem annyira megterhelő).

Shawn84: ilyen esetben szerintem a blog.hu felkészültsége nem mérvadó, az gyakorlatilag csak "közvetíti" a jelet 😊

Felveszem majd a kapcsolatot a Vikings blogon az illetékesekkel.Rataxes
Én úgy gondoltam, hogy a 2 egymás mellett menne e. Illetve mekkora lenne rá az igény. Facebookon meccsek alatt van némi dumálgatás, de a többség itt a fórumon aktivizálja magát leginkább.
több mint 13 éve
már csak" 100 dezső a gamepass

több mint 13 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 215 — Eagles fan
Gondolkodtam már rajta én is hogy meccsek előtt lehetne streamlistát kidobni a blogra, onnan már csak egy lépés a blogon nézhető meccs (mondjuk az a plussz egy kattintás sem annyira megterhelő).

Shawn84: ilyen esetben szerintem a blog.hu felkészültsége nem mérvadó, az gyakorlatilag csak "közvetíti" a jelet 😊

Felveszem majd a kapcsolatot a Vikings blogon az illetékesekkel.

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 13 éve
talán vikes fórumon futhatnánk egy kört az ügyben...
most nézegetem a passt ha azon múlik Janek
Azon is, többek között. Meg, hogy a blog.hu elég gyengécske a komolyabb multimédiás dolgokhoz.
több mint 13 éve
talán vikes fórumon futhatnánk egy kört az ügyben...
most nézegetem a passt ha azon múlik

több mint 13 éve
azért a szar jelző picit erős 😊
Janek
Que?Eazzy
Olvasd a cikket és világos lesz 😛

Chates, közvetítéses dologban én nem tudok hozzátenni, nem értek az ilyesmihez.
több mint 13 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 159 — No one likes us, cause no one like us
Janek
Que?

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 13 éve

néztem tegnap a vikings fan oldalt teljesen jó volt rajta a meccs és közben ment a chat is ajánlom figyelmetekbe hátha lehet eagles oldalt is így megoldani ... szerintem gamepassról ment a meccs

több mint 13 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 159 — No one likes us, cause no one like us
Hát amilyen TO éve van Vicknek...én nem sokat dobálnék Asante felé...bár már Ő sem a régi teljesen.

Fusson Shady!

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 13 éve
Nem volt túl sok időm, de azért csak elkészült:
Beharangozó: Falcons - Eagles
több mint 13 éve
Én babonából beraktam a két atl de a fantasy csapatomba...szerintem nagy napjuk lehet sajna.aztán cáfoljanak meg és nyerjünk 41-21re

több mint 13 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 308 — Így remélem megfelelek nektek.....
Arra is kiv leszek, hogy Vick mennyire fog kilátni.
Dunlap 6-9, Mathis 6-5, Reynolds 6-4, Kelly 6-8, Herremans 6-6
Vick meg kemény 6-0. Bár már lassan kezdem megszokni, hogy minden egyes meccsen legalább 2x a falemberek leütik Vick passzát.

Asante fogadtatására is kiv leszek, azok után, hogy be nem áll a szája.
Bírom Asante-t, de tiszta szívből remélem, hogy remélem DeSean lealázza. 😀 Bébé
A kilátással nem lesz baj, hiszen folyton ki kell lépnie a zsebből. Ott meg látótér van bőven, csak idő nincs nézelődni.Shawn84
Vagy csak azért is a legszorosabban őrzött embernek dobja oda, főleg ha Samu van ott hadd örüljön 😛
több mint 13 éve
Vick meg kemény 6-0. Bár már lassan kezdem megszokni, hogy minden egyes meccsen legalább 2x a falemberek leütik Vick passzát.

Bírom Asante-t, de tiszta szívből remélem, hogy remélem DeSean lealázza. 😀 Bébé
A kilátással nem lesz baj, hiszen folyton ki kell lépnie a zsebből. Ott meg látótér van bőven, csak idő nincs nézelődni.
több mint 13 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 532 — rabszolga

Bírom Asante-t, de tiszta szívből remélem, hogy remélem DeSean lealázza. 😀
több mint 13 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 300 — Eagles fan
Watkins-nak valószínűleg annyi a hétvégére,Kelly kezd élete első nfl-meccsén+a Király visszafoglalja méltó helyét a fal bal oldalán.(nem tudom hogy ennek örülni kell-e) Biztató, az így is elég szar O-line most egy eddig soha nem látott összetételben fog felállni..korodiati
Lehet most lesz a legjobb. 😉 Watkins elég nagy homály első kör ide vagy oda és Bellnek is max. 1 jó meccse volt és pár momentuma.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 532 — rabszolga
mi történt watkinsal!? Valaki irja le mert mindjárt megölöm magam.Petikievak01
Évek óta krónikus bokafájdalma van. Ezzel Reid-ék a draftolásakor is tisztában voltak.
Dunlap-ot nem féltem a szélen. Bár lehet, hogy kellene. 😀
több mint 13 éve
Petikievak01 Philadelphia Eagles 1 667 — Its OK to be gay.
Watkins-nak valószínűleg annyi a hétvégére,Kelly kezd élete első nfl-meccsén+a Király visszafoglalja méltó helyét a fal bal oldalán.(nem tudom hogy ennek örülni kell-e) Biztató, az így is elég szar O-line most egy eddig soha nem látott összetételben fog felállni..korodiati
mi történt watkinsal!? Valaki irja le mert mindjárt megölöm magam.

több mint 13 éve
korodiati Philadelphia Eagles 704 — drkorodiattila@gmail.com
Watkins-nak valószínűleg annyi a hétvégére,Kelly kezd élete első nfl-meccsén+a Király visszafoglalja méltó helyét a fal bal oldalán.(nem tudom hogy ennek örülni kell-e) Biztató, az így is elég szar O-line most egy eddig soha nem látott összetételben fog felállni..
több mint 13 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 308 — Így remélem megfelelek nektek.....
| A hét első meglepetése már meg van okozhatnánk mi a másodikat, bár épp most a Hooligans Illúzió című számát hallgattam de hátha... szívesen könnyítünk a Falcons veretlenségi terhén 😛 |
több mint 13 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 300 — Eagles fan
Nyolcadik heti tippjáték:  philly.blog.hu/2012/10/25/tippverseny-week

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 331 — Chalk Dawk fan
és örömömet fogom lelni benne.Petikievak01

😀 😀manbearpig
you made my day 😀😀😀DDDDDDD

több mint 13 éve
manbearpig Philadelphia Eagles 497 — Eagles fan
és örömömet fogom lelni benne.Petikievak01

😀 😀