Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 13 éve
Art Briles is egy jó húzás lenne, de kérdés, hogy odakinn gondolnak-e rá. Kelly-t nagyon nyomják a médiában is a Philyhez, amúgy a mostani inkonzisztens felállástól csak jobb lehet. Nekem az elmúlt évek eseményeit olvasgatva, nagyon úgy tűnik, hogy Reid mindig az ígéretek embere maradt, és innen nincs tovább.
több mint 13 éve
Az a baj, hogy erről még túl korai beszélni. Én már úgy vagyok vele, hogy csak akkor hiszem el , hogy Reid elment, ha már kinevezték az utódát. Addig nem merek hinni benne. Már többször is rezgett a léc, de végül mégis megúszta. Egyébként ha NCAA akkor Art Briles az én jelöltem. NFL-ben Rick Dennison, Texans OC, + Gruden a TV-ből 😊Igen Saban-nál én is úgy gondolom, hogy marad Alabamában, ahol amúgy is isten számba megy, de Kellyben szerintem van potenciál. Az Oregon nagyon jó megy és vannak jó elképzelései.BlitzHawkUtóbbi nem hiszem, hogy eljönne. Jó helyen van Bamában. Kelly esélyes. Én NFL OC-re számítok. De Mike Munchak is bejön a maga stílusában 😊Shawn84Meglepő lehet de én NCAA edzőre számítok nálatok, nekünk hellyel-közzel bejött és az én tippjeim Kelly vagy Saban megállnák a helyüket NFL szinten is szvsz. BlitzHawkLehet, hogy furcsa, de az Invincibel című film után felkeltette az érdeklődésemet a csapat és kicsit utána néztem a történetnek és (természetesen a Seahawks mellett) szimpatikus csapat lett nekem ez az Eagles 😊 Bár Reid elég unszimpatikus, de lehet, hogy csak nekem. Szóval ha csak nem a Hawks ellen játszanak, akkor Fly Eagles! 😊BlitzHawkJelenleg nem csak neked 😊 De reméljük már nem kell sokáig nézni őt.Shawn84
több mint 13 éve
Igen Saban-nál én is úgy gondolom, hogy marad Alabamában, ahol amúgy is isten számba megy, de Kellyben szerintem van potenciál. Az Oregon nagyon jó megy és vannak jó elképzelései.Utóbbi nem hiszem, hogy eljönne. Jó helyen van Bamában. Kelly esélyes. Én NFL OC-re számítok. De Mike Munchak is bejön a maga stílusában 😊Shawn84Meglepő lehet de én NCAA edzőre számítok nálatok, nekünk hellyel-közzel bejött és az én tippjeim Kelly vagy Saban megállnák a helyüket NFL szinten is szvsz. BlitzHawkLehet, hogy furcsa, de az Invincibel című film után felkeltette az érdeklődésemet a csapat és kicsit utána néztem a történetnek és (természetesen a Seahawks mellett) szimpatikus csapat lett nekem ez az Eagles 😊 Bár Reid elég unszimpatikus, de lehet, hogy csak nekem. Szóval ha csak nem a Hawks ellen játszanak, akkor Fly Eagles! 😊BlitzHawkJelenleg nem csak neked 😊 De reméljük már nem kell sokáig nézni őt.Shawn84
több mint 13 éve
Utóbbi nem hiszem, hogy eljönne. Jó helyen van Bamában. Kelly esélyes. Én NFL OC-re számítok. De Mike Munchak is bejön a maga stílusában 😊Meglepő lehet de én NCAA edzőre számítok nálatok, nekünk hellyel-közzel bejött és az én tippjeim Kelly vagy Saban megállnák a helyüket NFL szinten is szvsz. BlitzHawkLehet, hogy furcsa, de az Invincibel című film után felkeltette az érdeklődésemet a csapat és kicsit utána néztem a történetnek és (természetesen a Seahawks mellett) szimpatikus csapat lett nekem ez az Eagles 😊 Bár Reid elég unszimpatikus, de lehet, hogy csak nekem. Szóval ha csak nem a Hawks ellen játszanak, akkor Fly Eagles! 😊BlitzHawkJelenleg nem csak neked 😊 De reméljük már nem kell sokáig nézni őt.Shawn84
több mint 13 éve
Meglepő lehet de én NCAA edzőre számítok nálatok, nekünk hellyel-közzel bejött és az én tippjeim Kelly vagy Saban megállnák a helyüket NFL szinten is szvsz.Lehet, hogy furcsa, de az Invincibel című film után felkeltette az érdeklődésemet a csapat és kicsit utána néztem a történetnek és (természetesen a Seahawks mellett) szimpatikus csapat lett nekem ez az Eagles 😊 Bár Reid elég unszimpatikus, de lehet, hogy csak nekem. Szóval ha csak nem a Hawks ellen játszanak, akkor Fly Eagles! 😊BlitzHawkJelenleg nem csak neked 😊 De reméljük már nem kell sokáig nézni őt.Shawn84
több mint 13 éve
88 éves korában elhunyt Joe Sutton, aki 3 éven keresztül játszott az Eaglesben. Ezen rövid idő alatt 13 interceptiont sikerült elérnie. Nyugodjék békében!
www.csnphilly.com/football-philadelphia-eagles/eagles-talk/Former-Eagle-Joe-Sutton-dies-at-88?blockID=801293&feedID=692
több mint 13 éve
Lehet, hogy furcsa, de az Invincibel című film után felkeltette az érdeklődésemet a csapat és kicsit utána néztem a történetnek és (természetesen a Seahawks mellett) szimpatikus csapat lett nekem ez az Eagles 😊 Bár Reid elég unszimpatikus, de lehet, hogy csak nekem. Szóval ha csak nem a Hawks ellen játszanak, akkor Fly Eagles! 😊BlitzHawkJelenleg nem csak neked 😊 De reméljük már nem kell sokáig nézni őt. És örülünk, ogy veled is gyarapodunk! Olvasd te is a blogot. 😊
több mint 13 éve
Lehet, hogy furcsa, de az Invincibel című film után felkeltette az érdeklődésemet a csapat és kicsit utána néztem a történetnek és (természetesen a Seahawks mellett) szimpatikus csapat lett nekem ez az Eagles 😊 Bár Reid elég unszimpatikus, de lehet, hogy csak nekem. Szóval ha csak nem a Hawks ellen játszanak, akkor Fly Eagles! 😊
több mint 13 éve
érintve asot kc topicban ulpival írtuk,hogy cut lesz
több mint 13 éve
Megy már kinn a keverés: www.nfl.com/news/story/0ap1000000094857/article/nnamdi-asomugha-of-philadelphia-eagles-could-be-cut?campaign=Facebook_atl_rosenthal
több mint 13 éve
movie to watch (januárban a magyar mozikba is eljut Napos oldal címen, már előre félek a fordítástól)jjncaaVick a hátvéd? 😀
Trailerben DeSean mez van a gyereken, lehet, hogy inkább ő lesz majd "széles fogadó" 😀
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 13 éve
movie to watch (januárban a magyar mozikba is eljut Napos oldal címen, már előre félek a fordítástól)Pat Solatano has lost everything -- his house, his job, and his wife. He now finds himself living back with his mother and father after spending eight months is a state institution on a plea bargain. Pat is determined to rebuild his life, remain positive and reunite with his wife, despite the challenging circumstances of their separation. All Pat's parents want is for him to get back on his feet - and to share their family's obsession with the Philadelphia Eagles football team. When Pat meets Tiffany, a mysterious girl with problems of her own, things get complicated. Tiffany offers to help Pat reconnect with his wife, but only if he'll do something very important for her in return. As their deal plays out, an unexpected bond begins to form between them, and silver linings appear in both of their lives.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Egy érdekes cikk megint ami azt hiszem minket érint:sok mindent nem értek belőle de talán a lényeget igen és nem arról győz meg, hogy szezon közbeni edzőváltásnak lenne eredménye:
több mint 13 éve
Igen ezen én is gondolkodtam, hogyan van ez...Egyértelmű hogy az egészség kedvéért (meg sztem másért is 😛) a Skins ellen Foles játsszon aztán meglátjuk. Ha Vick is kiesik egész idényre akkor lehet a sérülések biz megmentik Reidet. Szerintem egyébként valóban meghatározza az évét a fia halála nem lehet egyszerű mert nyilván úgy éli meg mint apa kudarcot vallott, legalábbis ha a fiam idáig jutna majd biztos így élném meg. dandeViszont ahelyett hogy a csapat mögé állna, és küzdene, Garrett emlékére is, inkább olyan mintha ellene fordultak volna.Shawn84
több mint 13 éve
Egyértelmű hogy az egészség kedvéért (meg sztem másért is 😛) a Skins ellen Foles játsszon aztán meglátjuk. Ha Vick is kiesik egész idényre akkor lehet a sérülések biz megmentik Reidet. Szerintem egyébként valóban meghatározza az évét a fia halála nem lehet egyszerű mert nyilván úgy éli meg mint apa kudarcot vallott, legalábbis ha a fiam idáig jutna majd biztos így élném meg. dandeViszont ahelyett hogy a csapat mögé állna, és küzdene, Garrett emlékére is, inkább olyan mintha ellene fordultak volna.
több mint 13 éve
Egyértelmű hogy az egészség kedvéért (meg sztem másért is 😛) a Skins ellen Foles játsszon aztán meglátjuk. Ha Vick is kiesik egész idényre akkor lehet a sérülések biz megmentik Reidet. Szerintem egyébként valóban meghatározza az évét a fia halála nem lehet egyszerű mert nyilván úgy éli meg mint apa kudarcot vallott, legalábbis ha a fiam idáig jutna majd biztos így élném meg.
több mint 13 éve
www.nfl.com/news/story/0ap1000000094118/article/will-eagles-rest-michael-vick-for-the-rest-of-the-yearÉn Folest játszatnám a következőn. de igazából mindegy lenne, csak egészségi szempontból Vicknek is jobb, Folesnak meg azért mert kell neki a meccsrutin, és több van benne mint amit láttunk eddig.
dande
több mint 13 éve
"érdekesek" ezek a mozgások ,arra jók?,hogy a bajszos azt mondhatja én mindent megteszek?benne van a keze vastagon Rosemann mellett.
Vagy nem is ő intézi?Janek
több mint 13 éve
"érdekesek" ezek a mozgások ,arra jók?,hogy a bajszos azt mondhatja én mindent megteszek?Vagy nem is ő intézi?
több mint 13 éve
Eagles announce the signing of veteran OL Jake Scott. That beat up line needs help in any way possibleempty taxiScott tavaly még titán volt. Vandervelde lett waiverre rakva az érkezésével.
Pár nap csúszással, de elkészült az értékelő a szezon feléről számokkal is kifejezve: philly.blog.hu/2012/11/13/3-5_ertekelo_feltavnal

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
Eagles announce the signing of veteran OL Jake Scott. That beat up line needs help in any way possible

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
A futball részén túl az lenne az érdekes, hogy miként boldogulna az itteni médiával. Ő nem tesz a szájára lakatot, úgy mint Reid. Ez ha megy a játék akkor nem is nagy gond. De ha összetűzésbe keveredne a philadelphiai médiával (az egyik legszemetebb az USA-ban), valószínűleg ő jönne ki rosszul a dologból. Amúgy meg jó móka lenne, mert nagy szövege van 😊 www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=_Nl4SKXCdps#t=23sAbból olyan sokat nem tudna áthozni Kelly szerintem. Bár az mindenképp hatásos lehetne, ha folyamatosan nyomás alatt tudnánk tartani az ellenfél Defensét. Kissé hazabeszélek, de ha támadójáték, akkor Art Briles se lenne rossz. A védelemről meg inkább ne is beszéljünk 😊Shawn84Na akkor kilistáztam a cikkből a neveket.én a helyetekben elkezdenék Oregon meccseket nézni 😊
(...)Shawn84
jjncaa

több mint 13 éve
Abból olyan sokat nem tudna áthozni Kelly szerintem. Bár az mindenképp hatásos lehetne, ha folyamatosan nyomás alatt tudnánk tartani az ellenfél Defensét. Kissé hazabeszélek, de ha támadójáték, akkor Art Briles se lenne rossz. A védelemről meg inkább ne is beszéljünk 😊Na akkor kilistáztam a cikkből a neveket.én a helyetekben elkezdenék Oregon meccseket nézni 😊
(...)Shawn84
jjncaa
több mint 13 éve
Na akkor kilistáztam a cikkből a neveket.én a helyetekben elkezdenék Oregon meccseket nézni 😊
(...)Shawn84

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal