BOWLDOG ÚJ ÉVET! Miami-Ohio State playoff negyeddöntő 01:35-től az Arena4-en!

Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 13 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 159 — No one likes us, cause no one like us
Vasárnap lesz közös meccsnézés végül, vagy az lefújva? Bár kétlem, hogy időben oda tudnék érni, de hátha....Eazzy
Sajnos úgy néz ki, hogy nem tudnak internetet csinálni vasárnapig. Most nyitottak újra és még nem tudták megoldani. De felajánlották, hogy a későbbiekben akár törzshelyünk is lehet, és akár kedvezményt is kapunk, az amúgy pesti viszonylatban sem drága árakból. Decemberben a Tampa meccsre talán. Shawn84
Na várjál, én már a helynél lemaradtam. Kikről volt szó? Vagy ezt inkább facsén beszéljük meg 😀

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 13 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Vasárnap lesz közös meccsnézés végül, vagy az lefújva? Bár kétlem, hogy időben oda tudnék érni, de hátha....Eazzy
Sajnos úgy néz ki, hogy nem tudnak internetet csinálni vasárnapig. Most nyitottak újra és még nem tudták megoldani. De felajánlották, hogy a későbbiekben akár törzshelyünk is lehet, és akár kedvezményt is kapunk, az amúgy pesti viszonylatban sem drága árakból. Decemberben a Tampa meccsre talán.
több mint 13 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 690 — Apu ökölbeszorított keze
Foles lesz a kezdő Janek
Ezt akartam hallani, mert fantasyban nálam van és BB sérült! Úgyhogy hajrá!ironroy
sok örömöd nem lesz benne sajna...bár jobb lesz mint Lefty

több mint 13 éve
Vasárnap lesz közös meccsnézés végül, vagy az lefújva? Bár kétlem, hogy időben oda tudnék érni, de hátha....

több mint 13 éve
ironroy New York Giants 1 860 — New York G̶i̶a̶n̶t̶s̶ Browns fan
Foles lesz a kezdő Janek
Ezt akartam hallani, mert fantasyban nálam van és BB sérült! Úgyhogy hajrá!
több mint 13 éve
Foles lesz a kezdő

több mint 13 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 215 — Eagles fan
JJ linkelt erről két cikket is az ezzel foglalkozó topicba:
 bowl.hu/forum/nfl_-_altalanos_temak/kibol_lehet_2013-ban_nfl_vezetoedzo/666633

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 13 éve
Dennis Dixon 😊Rataxes
Időközben megtaláltam én is. Bár csak 1 évig volt edzője. Mondjuk a New Hampshire egyetemen sok lehetősége nem volt sztárokat gyártani. Érdekes lenne látni, hogy a most használt stratégiáját, hogyan tudná átalakítani az NFL-re. A mi offensünk szerintem eléggé univerzális, olyan tekintetben, hogy mindenféle típusú játékost lehet találni, mindegyik poszton. Alapanyagnak tökéletes. Szarabb playhívásokat nem nagyon tudok elképzelni. De trükköset nagyon is.Shawn84
sehogy. Köze nincs a profi focihoz, biztos vagyok benne, hogy ő egy remek egyetemi edző, aki nem kompatibilis az NFL-lel.Amadeus91
Ezt mondjuk addig nem lehet kijelenteni, amíg nem láttuk. A lényeg, hogy a mostani rendszerével egyenlőre nem igazán tudna áttörést elérni. De én tartom annyira jó edzőnek, hogy képes legyen NFL-re is kitalálni valami jót. Ennek ellenére továbbra sem favorizálnám. Rick Dennison még mindig az, akinek az eredményei meggyőzőbbek nekem.
több mint 13 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 230
Dennis Dixon 😊Rataxes
Időközben megtaláltam én is. Bár csak 1 évig volt edzője. Mondjuk a New Hampshire egyetemen sok lehetősége nem volt sztárokat gyártani. Érdekes lenne látni, hogy a most használt stratégiáját, hogyan tudná átalakítani az NFL-re. A mi offensünk szerintem eléggé univerzális, olyan tekintetben, hogy mindenféle típusú játékost lehet találni, mindegyik poszton. Alapanyagnak tökéletes. Szarabb playhívásokat nem nagyon tudok elképzelni. De trükköset nagyon is.Shawn84
sehogy. Köze nincs a profi focihoz, biztos vagyok benne, hogy ő egy remek egyetemi edző, aki nem kompatibilis az NFL-lel.
több mint 13 éve
Komolyan megy a kampány már most. Chip Kelly nyilatkozott Nick Folesról:  tucsoncitizen.com/wildcatreport/2011/09/25/oregon-coach-chip-kelly-on-nick-foles-i-watch-in-awe-sometimes/Shawn84
Chip Kelly rendre remek QB-kat nevel az nfl-nek.Amadeus91
Van ilyen egyáltalán?Shawn84
iróniaAmadeus91
értem én, csak kíváncsiságból, hogy van e egyáltalán.
Nekem Darron Thomas meg Masoli ugrott be elsőnek, de egyikük sem került be.
több mint 13 éve
Dennis Dixon 😊Rataxes
Időközben megtaláltam én is. Bár csak 1 évig volt edzője. Mondjuk a New Hampshire egyetemen sok lehetősége nem volt sztárokat gyártani. Érdekes lenne látni, hogy a most használt stratégiáját, hogyan tudná átalakítani az NFL-re. A mi offensünk szerintem eléggé univerzális, olyan tekintetben, hogy mindenféle típusú játékost lehet találni, mindegyik poszton. Alapanyagnak tökéletes. Szarabb playhívásokat nem nagyon tudok elképzelni. De trükköset nagyon is.
több mint 13 éve
Komolyan megy a kampány már most. Chip Kelly nyilatkozott Nick Folesról:  tucsoncitizen.com/wildcatreport/2011/09/25/oregon-coach-chip-kelly-on-nick-foles-i-watch-in-awe-sometimes/Shawn84
Van ilyen egyáltalán?Shawn84
irónia
több mint 13 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 215 — Eagles fan
Dennis Dixon 😊

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 13 éve
Van ilyen egyáltalán?
több mint 13 éve
Chip Kelly rendre remek QB-kat nevel az nfl-nek.
több mint 13 éve
Komolyan megy a kampány már most. Egy 2011-es cikket szedtek elő éppen, amiben Chip Kelly nyilatkozott Nick Folesról:  tucsoncitizen.com/wildcatreport/2011/09/25/oregon-coach-chip-kelly-on-nick-foles-i-watch-in-awe-sometimes/
több mint 13 éve
Ne felejtsetek el a héten is tippelni:  philly.blog.hu/2012/11/16/tippverseny-week_815
több mint 13 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 311 — Így remélem megfelelek nektek.....
nagy szaktekintély MM Janek
Azért írtam kívánom! (azaz csak remélni tudom) 😀
több mint 13 éve
nagy szaktekintély MM

több mint 13 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 311 — Így remélem megfelelek nektek.....
Saját érdekében is kívánom legyen igaza 😛 (meg a magaméban is különben kapok majd eleget 😀)

www.philadelphiaeagles.com/news/article-1/Mornhinweg-Foles-Is-An-Excellent-Leader/fa948ec2-b96f-4d46-8672-31c08beb5254
több mint 13 éve
Ahogy az várható volt Watkins visszatérésével Kelly megy RT-nek és Big King LT-nek, Bell eltakarítva a kezdőből.Greengo
Pedig nem lett volna az rossz , csak többet kelett volna dolgoznia.Petikievak01
Nem többet, hanem jobban. Ha már Andyt figurázod, legalább jól csináld 😀

több mint 13 éve
Petikievak01 Philadelphia Eagles 1 667 — Its OK to be gay.
Ahogy az várható volt Watkins visszatérésével Kelly megy RT-nek és Big King LT-nek, Bell eltakarítva a kezdőből.Greengo
Pedig nem lett volna az rossz , csak többet kelett volna dolgoznia.

több mint 13 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 300 — Eagles fan
Ahogy az várható volt Watkins visszatérésével Kelly megy RT-nek és Big King LT-nek, Bell eltakarítva a kezdőből.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
Medvepapa Seattle Seahawks Washington Huskies 3 426 — Anthony Richardson fan
Ha valaki nem olvasna FK blogot:

Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 13 éve
Dungy kellett volna ide bazdmeg ! 😊

Sapka!
Szerintem itt az elvárás az,hogy szinte minden évben POba rakta valahogy Reid a csapatot tavaly óta erősödött a keret az ő igényei szerint(Ryan,Cox,Kendricks)igazán meghatározó játékost nem engedtünk el.Peters kiesése mondjuk sokat jelent de a többi az már az ő sara...