BOWLDOG ÚJ ÉVET! Miami-Ohio State playoff negyeddöntő 01:35-től az Arena4-en!

Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 13 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 690 — Apu ökölbeszorított keze
Na előre a top5 cetliért...

reálisan talán még a Pantherst ütjük(megtisztelne a csapat vele ha már ennyit utazom) de a többi meccs cigi ha nem történik csoda.
Ha még Cam-ék is nyernek ellenünk akkor top3 ami kb reális mert most csak a KC és tán a JAX ellen mehetnénk ki a fűre győzelmi esélyekkel sajna.

Remélem megnézzük mire képes Curry végre és tán nem ártana Asot jegelni

több mint 13 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 311 — Így remélem megfelelek nektek.....
Megígértem, hogy csendbe leszek de nem bírom ki 😛, ezért beteszem bár én nem egészen értem mit jelent de többségnek talán segít mi a helyzet:

www.philadelphiaeagles.com/news/article-1/Reid-Updates-Vick-McCoy-Injuries/7b531778-b688-4a1d-95ef-0d08deb022d8
több mint 13 éve
mascherano 727 — na húzzál innen kisköcsög
Talibot néztem éppen, amikor megfejtettem Asomugha titkát: próbál minél szarabbul játszani, hátha kirúgjuk, és akkor lecsap rá a Pats, úgy meg talán lesz esélye nyerni valamit.somebody08
de szép is lenne 😊

:: HIBÁS KÉP ::
több mint 13 éve
Arra van statisztika mikor szereztünk ilyen kevés pontot sorozatban?

Mi van Vickkel?

több mint 13 éve
skizofita Philadelphia Eagles Clemson Tigers 647 — Times are hard for dreamers!
Nekem egy kérésem van: A Cowboyst még rakjuk meg, aztán a többi lehet vereség.somebody08
Egyébként mélypont: emlékszem egy MNF-ra 6 vagy 7 éve fennmaradtam hajnali fél 3 ig, Seattle-el játszottunk, Macnabb sérült volt és valami névtelen irányítóval 42-0-ra kikaptunk otthon.Azt se felejtem el soha, szóval még van lejjebb megnyugtatásul iiközlöm.korodiati
Igen, de akkor mi Sb-ból jöttünk, mindenféle nehézségek után, a Seahawks pedig pont azzal a csapattal játszott ugyanabban az évben SB-t! Innentől fogva nehézkes a mai Skins-szel történő összehasonlítás.

"Garaba gurít!!!... fölé." (Vitár R.)
több mint 13 éve
lehet meg is látjuk még azt...

több mint 13 éve
korodiati Philadelphia Eagles 704 — drkorodiattila@gmail.com
Nekem egy kérésem van: A Cowboyst még rakjuk meg, aztán a többi lehet vereség.somebody08
Inkább a Giantst verjük meg őket ezerszer jobban utálom.Egyébként mélypont: emlékszem egy MNF-ra 6 vagy 7 éve fennmaradtam hajnali fél 3 ig, Seattle-el játszottunk, Macnabb sérült volt és valami névtelen irányítóval 42-0-ra kikaptunk otthon.Azt se felejtem el soha, szóval még van lejjebb megnyugtatásul közlöm.
több mint 13 éve
somebody08 Philadelphia Eagles 903 — Majd jövőre...
Talibot néztem éppen, amikor megfejtettem Asomugha titkát: próbál minél szarabbul játszani, hátha kirúgjuk, és akkor lecsap rá a Pats, úgy meg talán lesz esélye nyerni valamit.
több mint 13 éve
skizofita Philadelphia Eagles Clemson Tigers 647 — Times are hard for dreamers!
Plusz egy. (mármint ez nekem is kérésem)
Brown futott rendesen, meg volt Babin sack, de azt hiszem, mióta követem a sportot (nem oly' rég óta), még nem volt ennyire mélyen (sem statisztikailag, sem mentálisan).
Ja és dande: semmi okod hallgatni a partvonalról tavaszig, okosakat mi sem tudunk mondani, csak szépeket! 😊

"Garaba gurít!!!... fölé." (Vitár R.)
több mint 13 éve
Nekem egy kérésem van: A Cowboyst még rakjuk meg, aztán a többi lehet vereség.
több mint 13 éve
Curry 4.kör voltJanek
hol? 😀eaglesmcnabb
ja igen 3. pick

több mint 13 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 532 — rabszolga
Nem értem. Miért kéne lemondania? Így legalább mindig kikapunk jó ez.
A végén jönne egy beugró HC és elkezdenénk meccseket nyerni (ahogy ez volt Bowles-nél és a Dallasos Garrett-nél is ha jól emlékszem).
Jó ez. Kapjon majd egy búcsúmeccset Andy mert megérdemli és tényleg kapjon standing ovation-t és kezdődjön egy új éra majd januárban.
több mint 13 éve
Tudom, hogy most éppen utáljuk Andy-t, de szerintem tett annyit a csapatért, hogy méltó búcsút kapjon. És ez vica versa igaz, vagyis nem fogja elhagyni a süllyedő hajót.
több mint 13 éve
manbearpig Philadelphia Eagles 497 — Eagles fan
AR: I take full responsibility for where we are right now.
Az lenne a tisztességes, ha nem csak mondaná, hanem tényleg felelősséget vállalna és lemondana. Lassan lerombol mindent, amit eddig felépített.

McCoy: agyrázkódás
több mint 13 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 300 — Eagles fan
Hat meccsel a vége előtt már tök mind1 ki a HC.
Fájó kimondani, de innen már érdemes lenne rámenni a jó drafthelyre és ezért kell eltávolítani mielőbb Darth Andyt. (képes ezt is elbaszni)

Shadyről van vmi hír? Nem nézett ki valami jól. :/

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 406 — Beware the Slim Reaper!
Nem láttam a meccset, de az eredményt látva nem lepődnék meg ha Reidet a héten kikúrnák. Megdolgozott érte. Igaz nem csak rajta múlik, de az edzőt könnyebb lecserélni mint az egész csapatot.Shawn84
Nem téged cseszegetlek, de kit bíznál meg helyette? A zseniális támadókoordinátorunkat, vagy a harapós védelmünk vezérét?somebody08
Egyiket se. Reidel menne a slepp is. Ennyit egy olyan ember is tud, akit az utcáról kukáznak össze. De ha választani kéne a stábból, akkor legyen az RB edző. Fejből nem megy hogy kicsoda, de ő még jó munkát végez ahogy nézem.Shawn84
Juan jöjjön vissza HC-nek. 😊

több mint 13 éve
Nem láttam a meccset, de az eredményt látva nem lepődnék meg ha Reidet a héten kikúrnák. Megdolgozott érte. Igaz nem csak rajta múlik, de az edzőt könnyebb lecserélni mint az egész csapatot.Shawn84
Nem téged cseszegetlek, de kit bíznál meg helyette? A zseniális támadókoordinátorunkat, vagy a harapós védelmünk vezérét?somebody08
Egyiket se. Reidel menne a slepp is. Ennyit egy olyan ember is tud, akit az utcáról kukáznak össze. De ha választani kéne a stábból, akkor legyen az RB edző. Fejből nem megy hogy kicsoda, de ő még jó munkát végez ahogy nézem.Shawn84
Csak az a baj, hogy egész stábot nem szoktak elzavarni év közben.
több mint 13 éve
Ha elbukjuk a csoportunkat, jövőre egész jó kis sorsolásunk lesz. Ja nem, mert nincs még egy olyan szar csapat az NFC-ben, mint mi...
több mint 13 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Egyiket se. Reidel menne a slepp is. Ennyit egy olyan ember is tud, akit az utcáról kukáznak össze. De ha választani kéne a stábból, akkor legyen az RB edző. Fejből nem megy hogy kicsoda, de ő még jó munkát végez ahogy nézem.
több mint 13 éve
Egész nap az új Eagles pólómban voltam, rajta az új Baylor pulcsimmal. Na melyik jött be? Hát persze hogy a pulcsi. Az Eagles cuccok meg el vannak átkozva évek óta. Utána kéne nézni lassan a Vodooonak, mert már csak az segíthet rajtunk.
több mint 13 éve
Nem téged cseszegetlek, de kit bíznál meg helyette? A zseniális támadókoordinátorunkat, vagy a harapós védelmünk vezérét?
több mint 13 éve
Nem láttam a meccset, de az eredményt látva nem lepődnék meg ha Reidet a héten kikúrnák. Megdolgozott érte. Igaz nem csak rajta múlik, de az edzőt könnyebb lecserélni mint az egész csapatot.
több mint 13 éve
Jobban kell dolgoznunk.
több mint 13 éve
kzol Philadelphia Eagles 746 — Eagles fan
Hát ez szánalmas volt ... minden további elemezgetés pocsékolásnak tunik
több mint 13 éve
korodiati Philadelphia Eagles 704 — drkorodiattila@gmail.com
Még nincs vége de azért leírom, csendben követtem a mecset az első félidőt fél szemmel. Ez nem Foles napja volt és lehet, hogy sok nem is lesz. Bocsánat mindenkinek akit zaklattam vele nyilván egy meccs nem meccs, meglátjuk, hogy alakul tovább. Jövő szeptemberig azt gondolom el is teszem magam legfeljebb csendben nézek és követem az eseményeket.

De egy valamit még le kell írnom:

Felmegyek a pályára eltervezem, hogyan lesz a játék a társam elkapja labdát: nem nem kapja el kipattan naná, hogy az ellenfél kezébe...

Eltervezem a társam elkapja a labdát felé is dobom, a társam elcsúszik a labda belepottyan az ellenfél kezébe

Eltervezem levédekezem a támadót ott is vagyok de vhogy csak ő húzza le

Megkergetem az irányítót megfogtam....nem kicsúszik a kezem közül utána TD-t dob...

S az ilyenek nem egy meccsen hanem az ezt megelőző kb 13-n mintha az elmúlt 13 év "szerencséjét" akarná visszavenni az élet....

Ez ellen mit lehet tenni? Semmit

Nem akarok senkit menteni ezzel a gondolat foszlánnyal a felelősség alól de ez is hozzá tartozik a dolgokhoz. Azért drukkolok (lehet nem kéne akkor a csapat szerencséje is megfordulna 😛) és még ha úgy adódik reagálok más nem nfl topichoz esetleg hozzászólok de itt jobb ha hallgatok.dande
Ha egy csapatnál túl sok az ilyen amit leírsz azt nem balszerencsének hívják, hanem hogy a csapat szar!!!!
Ezek a labdák mindig ahhoz pattannak aki jobban akarja.
Új vezetés kell aki ráncba szedi a csapatot, ennyi.
Nem Vick-et kell anyázni,itt bárki lehetne, ilyen szétesett csapatnál nem számít ki a Qb,halálra van ítélve.