BOWLDOG ÚJ ÉVET! Miami-Ohio State playoff negyeddöntő 01:35-től az Arena4-en!

NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 13 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Dawkins beszél:
 espn.go.com/nfl/story/_/id/8683453/philadelphia-eagles-cut-jason-babin-year-18-sack-seasonGreengo
Ebben hol említik Dawkot? Reid nyilatkozata van benne.
szerk: Ja bocs csak a cikket olvastam 😊

Dawkot egyébként nagyon be kell tenni a következő edzői stábba. Bármilyen szerepkört is kapna. Fizessünk amennyit kér, mert egyébként amit ő tud hozni a csapatba az szinte megfizethetetlen.
több mint 13 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 312 — Így remélem megfelelek nektek.....
Dawkins beszél:
 espn.go.com/nfl/story/_/id/8683453/philadelphia-eagles-cut-jason-babin-year-18-sack-seasonGreengo
Ha segítetek majd megérteni mit mond azt köszönöm 😀
több mint 13 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 312 — Így remélem megfelelek nektek.....
Jacksonról volt már szó? Hogy nem játszik már idén több meccsen?ano92
Nézzél csak oldalra... meg kb 30 hozzászólással lejjebb bordasérülés minek kockáztattassuk, sztem lehet őt is cserealapnak tartogatjuk mondjuk Amendolára 😛
több mint 13 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 300 — Eagles fan
Dawkins beszél:
 espn.go.com/nfl/story/_/id/8683453/philadelphia-eagles-cut-jason-babin-year-18-sack-season

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
Jacksonról volt már szó? Hogy nem játszik már idén több meccsen?ano92
volt
több mint 13 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 331 — Chalk Dawk fan
Coopert, Curryt kezdőbe ezentúl please.

meg nándit ki onnan.

több mint 13 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
Jacksonról volt már szó? Hogy nem játszik már idén több meccsen?

több mint 13 éve
ÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖöööö ezzel megint megmutattuk hogyan kell korrektül kezelni a dolgokat és adtunk egy pofont annak a bizonyosnak ráadásul Wash embere félek a következő ő lesz pedig háát... ezek után bennem is tényleg egy kérdés maradt Reidet mikor...??? (a módszereket most már nagyon nem tudom elfogadni dobjuk ki Brownt is mindjárt a két fumbli miatt meg Boykint is azt pá)

Jah és fölszedi vmelyik jobb féle csapat azt fogadjunk hogy gyűrűt nyer na akkor fogok röhögni.. kínomban 😛
több mint 13 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 701 — je suis poloska
sajnálom mert Todd egyik legjobb barátja volt a csapatból.
Viszont tavaly sem volt akkora spíler, volt 8 millió sackje, futás ellen nulla, idén még a sackek sem jöttek, év végén amúgy is repült volna, curry jó lesz helyette, én nem fogom megsiratni. Más kérdés hogy kaphattunk volna érte picket is, ráadásul a sec egytől egyig szarabb, mégis mindenki él és virul a kezdőben.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
nézem ismétlést. Kicsit fura nekem, hogy a td-k után oda adja egy philly szurkolonak a labdát newton, és azok meg úgy fogadják el mintha cukrot kapnának a cukros nénitől.

Épp agyonverik a csapatod, te meg vigyorogsz, hogy az ellenfél irányító adogatja neked a labdát.

Lehet velem van a hiba, de én visszadobnám neki a labdát és odaordibálnék valami csúnyát.ano92
nem hiszem, hogy az USA-ban ez így működne.. 😀mustaine
Elvileg nekünk van az egyik legkeményebb szurkoló táborunk. Nekem ez a minimum 😀

több mint 13 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 331 — Chalk Dawk fan
nézem ismétlést. Kicsit fura nekem, hogy a td-k után oda adja egy philly szurkolonak a labdát newton, és azok meg úgy fogadják el mintha cukrot kapnának a cukros nénitől.

Épp agyonverik a csapatod, te meg vigyorogsz, hogy az ellenfél irányító adogatja neked a labdát.

Lehet velem van a hiba, de én visszadobnám neki a labdát és odaordibálnék valami csúnyát.ano92
nem hiszem, hogy az USA-ban ez így működne.. 😀

több mint 13 éve

Ha te is ott ülnél eszedbe nem jutna ilyesmi. Azt a labdát kincsként őriznéd, akárkitől is lenne.
több mint 13 éve

Lehet velem van a hiba, de én visszadobnám neki a labdát és odaordibálnék valami csúnyát.

több mint 13 éve
PFF szerint az 5. legjobb játékos volt a defensetekben egyébként (Aso a 23 a 26ból)tenorx
Kezdett belejönni így szezon végére 😊
több mint 13 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 642 — Wrath of Khan
PFF szerint az 5. legjobb játékos volt a defensetekben egyébként (Aso a 23 a 26ból)
több mint 13 éve
Én sem. Folyamatosan anyázok.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
amúgy én még mindig nem térek észhez.

edit: kérdem én: nándi mit keres még mindig a (kezdő)csapatban?

több mint 13 éve
Még egy vereség sem baszott fel ennyire mint ez. Tényleg szánalmas.Ha kint lennék most mennék is a következő meccsre sok sajtburgerrel..és csak a fejét céloznám. 😀

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
lol
Szerencse, hogy idén nézem messze a legkevesebb meccsünket, de látom azért sikerül alakítani pályán kívűl is.... 😂

több mint 13 éve
gratulálok, az átlagost kibasszuk, aki tényleg SZAR idén azt meg nem. NOOOOOOORMÁLIS?!mustaine
Azért Babinnal kapcsolatban figyelembe vehetnék hogy tavaly 18 sackje volt. Cole is jó volt mindig. Idén mindegyik gyenge. De nem azért mert hirtelen megöregedtek.

Elképesztő faszság ez a dagitól.
több mint 13 éve
gratulálok, az átlagost kibasszuk, aki tényleg SZAR idén azt meg nem. NOOOOOOORMÁLIS?!

több mint 13 éve
Eagles have released Jason Babin. vassadi
WTF! Mindenki takaroggyon! Reidet is basszák ki akkor a qrva életbe már. Nem kéne hagyni , hogy rombolják a csapatot.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
NA bazzeg. Curry kinyomta a babost a csapatból.
több mint 13 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Akkor én már nem tolom be, de bazdmeg 😀

több mint 13 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 770
Eagles have released Jason Babin.