Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 13 éve
Johnny Knox is jó lenne slotba nagyon.De szerintem ezzel a kívánságműsorral várjunk még 1 kicsit. Ezekből a játékosokból kevesen maradnak majd a piacon.
több mint 13 éve
www.rotoworld.com/articles/nfl/42077/309/nfl-free-agent-master-list-13?pg=2Safety posztra hozni kell valakit és van is választék:Byrd nekem is favoritom,igazi ballhawk,de érte nagyon a zsebbe kell nyúlni, óriási fejlődés lenne Goldson(szerintem vele hosszabít a Frisco),Moore,Delmas,Chung is,sőt én Landry-nak is örülnék, nem a legjobb cover safety de úgy tud ütközni hogy kő kövön nem marad, egy igazi fizikális safety a régi philadelpiai hagyományoknak megfelelően.
Innen kit és milyen posztra és miért?
Bowe-t elviselném a mi törékeny WR állományunk mellé..
Long ugye álom lenne
Lilja-t is elbírná a keret pl.
Byrd és Y Bell S posztonJanek
több mint 13 éve
Sunshinet is ki lehetne próbálni akár hosszabb távonBowe sokkal jobb mint Jennings aki ráadásul sérült is sokat idén+teljesen más.+54323456432
Nálunk djax és macklin sem az a modern atléta típus Bowe pedig épp ezt a fizikális focit szereti.Janek
bowe irányító nélkül tolt le gyakorlatilag 5 ezeryardos szezont 6-ból. szvsz Nincs az az Isten hogy elmenjen KCből, szvsz. top5 WR ő, csak sajnos még nem volt mellette igazán se normális társ, Se QB, főleg ez utóbbi az aggasztó.
Desean mellé pont egy ilyen ember kéne, kibaszott sokoldalúvá válnánk, főleg hogy van egy ilyen Avantunk 😀 de ez csak utópia sajnos.eaglesmcnabb
több mint 13 éve
Bowe sokkal jobb mint Jennings aki ráadásul sérült is sokat idén+teljesen más.+54323456432
Nálunk djax és macklin sem az a modern atléta típus Bowe pedig épp ezt a fizikális focit szereti.Janek
bowe irányító nélkül tolt le gyakorlatilag 5 ezeryardos szezont 6-ból. szvsz Nincs az az Isten hogy elmenjen KCből, szvsz. top5 WR ő, csak sajnos még nem volt mellette igazán se normális társ, Se QB, főleg ez utóbbi az aggasztó.
Desean mellé pont egy ilyen ember kéne, kibaszott sokoldalúvá válnánk, főleg hogy van egy ilyen Avantunk 😀 de ez csak utópia sajnos.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Bowe sokkal jobb mint Jennings aki ráadásul sérült is sokat idén+teljesen más.ráadásul Jennings kb annyit tud, mint Maclin szerintem, semmivel sem többet, vagy kevesebbet.
szerk: és még idősebb is.
több mint 13 éve
Bowe sokkal jobb mint Jennings aki ráadásul sérült is sokat idén+teljesen más.Nálunk djax és macklin sem az a modern atléta típus Bowe pedig épp ezt a fizikális focit szereti.
több mint 13 éve
Francokat , Greg Jennings és csá 😀😀(Az én favoritom). Bár szerintem nem a WR állomány a legnagyobb probléma , felőlem maradhatna a mostani teljesen.www.rotoworld.com/articles/nfl/42077/309/nfl-free-agent-master-list-13?pg=2Amendola, mert kell.mustaine
Long ugye álom lenne
Dan Koppennek milyen a formája ? Még őt eltudnám fogadni Centerként .
több mint 13 éve
www.rotoworld.com/articles/nfl/42077/309/nfl-free-agent-master-list-13?pg=2Amendola, mert kell.
Long ugye álom lenne
több mint 13 éve
www.rotoworld.com/articles/nfl/42077/309/nfl-free-agent-master-list-13?pg=2Innen kit és milyen posztra és miért?
Long ugye álom lenne
Byrd és Y Bell S poszton
több mint 13 éve
Sajnos látszott, hogy a futás nagyon nem megy illetve gyorsan nagy hátrányba kerültünk hála sec szokásosba forduló formájának, utána nem volt választás. Az a biztató, hogy az egyik legjobb run D ellen éltük túl a futásnélküliséget, úgyhogy innentől csak felfelé, ezért nem ijedek meg most ettől.A durva, hogy tavaly ugye az LB sorunk még a Sec-t is alulmúlta, s lám egy kis odafigyelés és a legjobb egységünk lett. A Dlinban az anyag meg van, "csak" a sec-t kéne rendbe rakni meg egy normális DC-vel a részeket összehangolni és akkor újra erős D-nk lehet.
Azért én örülnék ha Mudd bácsit még egy évre vhogy marasztalni tudnánk. Ő hiányozni fog.
több mint 13 éve
azért annak nem örülnék egy ilyen szezon után, ha 5 vagy 6 winnel nem TOP 5 környékén húznánk...tampa elid run d idén.
Folesnak viszont örülök a tegnapi már kellett neki is, de a távoliak még nagyon nem mentek, bár egy jackson lehet elérte volna 😊, mindegy idővel (és Vickkel 😊 ) csak jobb lehet
azt mondjuk nem értem: dobtunk 51X (mégha a két utolsó driveban nem volt sok más alternatíva), és Brown is eddig jóval több labdát kapott
Coleman viszont nekem nem nagyon hiányzott tegnap, szal csak kéne egy nála jobb SSzsojti
Szerintem még rá is készültek B.B futásokra azért nyelték a passzokat és ugye Avant keze aranyból van.
több mint 13 éve
tény de az is, hogy a 11 yardos 1st down-t érő futása után 3x kapott labdát, és volt nem egy csak pass és out driveunkazért annak nem örülnék egy ilyen szezon után, ha 5 vagy 6 winnel nem TOP 5 környékén húznánk...fél yardos átlaggal futni nem hiszem, hogy megérte volna a csapatnak.mustaine
Folesnak viszont örülök a tegnapi már kellett neki is, de a távoliak még nagyon nem mentek, bár egy jackson lehet elérte volna 😊, mindegy idővel (és Vickkel 😊 ) csak jobb lehet
azt mondjuk nem értem: dobtunk 51X (mégha a két utolsó driveban nem volt sok más alternatíva), de Brown eddig jóval több labdát kapott
Coleman viszont nekem nem nagyon hiányzott tegnap, szal csak kéne egy nála jobb SSzsojti
több mint 13 éve
azért annak nem örülnék egy ilyen szezon után, ha 5 vagy 6 winnel nem TOP 5 környékén húznánk...fél yardos átlaggal futni nem hiszem, hogy megérte volna a csapatnak.
azt mondjuk nem értem: dobtunk 51X (mégha a két utolsó driveban nem volt sok más alternatíva), de Brown eddig jóval több labdát kapott
több mint 13 éve
azért annak nem örülnék egy ilyen szezon után, ha 5 vagy 6 winnel nem TOP 5 környékén húznánk...Folesnak viszont örülök a tegnapi már kellett neki is, de a távoliak még nagyon nem mentek, bár egy jackson lehet elérte volna 😊, mindegy idővel (és Vickkel 😊 ) csak jobb lehet
azt mondjuk nem értem: dobtunk 51X (mégha a két utolsó driveban nem volt sok más alternatíva), és Brown is eddig jóval több labdát kapott
Coleman viszont nekem nem nagyon hiányzott tegnap, szal csak kéne egy nála jobb SS
több mint 13 éve
Szoros lett a csoport de ugye most már hivatalos,hogy ugrott a PO...Draft szempontból az nfc-ben minden utolsónak 4-9 a mérlege,az afc-ben a KC,Jax,Raiders nálunk is gyengébb a Titans meg azonos.
Jön a Bengals,Skins,Giants nos mindhárom küzd a PO-ért szóval ha ismét nyerünk akkor kiderül,hogy:
1.Reid megtalálta a bajok forrását
2.Foles clutch
3.Mákunk van
4.Eddig nem volt szerencsénk
5.hat
több mint 13 éve
Mikor láttam most hogy te írtál be annyira de annyira tudtam hogy vmi ilyesmi hsz-l jelentkezel nem mintha pl nem írtam volna vmi hasonlót a meccs utáni első hszban 😉 : P Amúgy én már sokszor a reményêrt is hálás vagyok. Hiába no szűkös időket élünk.
több mint 13 éve
szép győzelem jó győzelem, de ne feledjük hogy VY is game-winning drive-al kezdte tavaly aztán láttuk hogy mi lett belőle. 1 meccs alapján nem lehet véleményt nyilvánítani!
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Na ilyen sem fordul elő itt gyakran. Megverjük az abszolúte középcsapat Bucs-t, és úgy örülünk mintha Super Bowlt nyertünk volna. Ilyenkor az előző évtizedben győzelmekhez szokott hardcore Eagles fanok is nagyon tudják értékelni a kis sikereket.
több mint 13 éve
A mérkőzés után a meccslabdát most Reid kapta meg. T.Cole adta neki át.
több mint 13 éve
win!Még ha drafton lejjebb is kerültünk szereztünk egy kis önbecsületet és tán látja a dagadt,hogy aso nélkül is van élet...colemann nem jobb mint Anderson azt hiszem
több mint 13 éve
Ez se rossz 😛twitter.com/RobTornoe/status/277876641051590656/photo/1
S még vmi aztán ígérem leállok 😀
Nick Foles: 2nd rookie in Super Bowl era with 380 passing yards, 2 TD passes + 0 INT in game (other: Luck)
több mint 13 éve
Lényegében teljesen cseretámadósorral nyertünk.Egyedül Mathis és Maclin (és Avant) maradt meg hírmondónak. 😀
Ráadásul rookie QB-val. Ez volt a mi playoff meccsünk. 😀
több mint 13 éve
Akkor sztem őt is pihentessük a szezonra talán jövőre sikerül összeállni.Apropó Celek sérült?dandeAgyrázkódás... :Skzol
Ha a következő meccseket nyerjük mások kárára sztem Reid kap még egy utolsó utáni lehetőséget.