NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 13 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 688 — Apu ökölbeszorított keze
Az durva hogy a 3. számú DL is 6 sacket nyomott a meccsen. Curry kezd belejönni. Gilyard meg nagyon belehúzott. Szerintem Cooper helyett most ő be fog kerülni, aztán van pár meccse hogy bizonyíthasson. Damaris tuti rosteres. Rolle is igyekezett, de majd szezon közben tud jobban harcolni kezdőért. Chaneyvel meg mi van?Shawn84
Akkor Jordan lesz a kezdőn ?

több mint 13 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 701 — je suis poloska
Nem én voltam. Nem nagyon érdekelnek az eredmények preseasonban inkább a teljesítményekre figyelek. 😊 Bár ez a 4-0 most érdekes. A nagy örömködésben azért meg kell említeni, hogy Henery megint hibázott. Most ha jól emlékszem 38 yardról. Remélem még gyorsan átmossák az agyát és szezonban mindent berúg.Greengo
nyugi, a szezonban csak extra pontokat kell lövöldözzön 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
deee 290
Fogjuk rá, a Pats ellen ugye az első driveban megsérült azóta nem erőltetjük de a Browns ellen már ő kezd aztán hogy meddig játszik...
több mint 13 éve
Tocy New Orleans Saints 1 140
Vick egészséges? Nem láttam játszani mostanság...
több mint 13 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Az durva hogy a 3. számú DL is 6 sacket nyomott a meccsen. Curry kezd belejönni. Gilyard meg nagyon belehúzott. Szerintem Cooper helyett most ő be fog kerülni, aztán van pár meccse hogy bizonyíthasson. Damaris tuti rosteres. Rolle is igyekezett, de majd szezon közben tud jobban harcolni kezdőért. Chaneyvel meg mi van?
több mint 13 éve
deee 290
No hát érdekes egy előszezon volt annyi szent. Minket altattak vagy mi magunkat hogy ilyen eredményekkel jöttünk ki nem tudom de az biztos hogy támadó oldalon QB WR és RB sőt esetleg TE posztokon úgy tűnik igen kellemes gondjaink vannak, a védelemből talán a Dline oldalán, de azért örültem volna ha a sec.ben is hasonló problémáknak néznék elébe.
Arról van már vmi hír, hogy a Cards bejelentkezett vmelyik irányítónkért 😛?
Igen előszezon bla bla lba, de azért jobb így látni a meccseket mintha teljesen fogalmatlan reménytelen játékkal idegesítettük volna magunkat majd megtesszük az alapszakaszban 😀.
A hét órás kezdések nekem nagyon nem jók nehezen fogom tudni nézni őket vagy csak fél szemmel a család még fent van és a bye-weekig bizony négy ilyen meccsünk van. Úgyhogy ezért is éltem most ki meccsnézésben magam. Kíváncsi vagyok mi lesz ki marad ki megy bízom benne nem lőttük el az összes puskaporunkat.
több mint 13 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 688 — Apu ökölbeszorított keze
aztán jön a pofára esés

több mint 13 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 299 — Eagles fan
Nem én voltam. Nem nagyon érdekelnek az eredmények preseasonban inkább a teljesítményekre figyelek. 😊 Bár ez a 4-0 most érdekes. A nagy örömködésben azért meg kell említeni, hogy Henery megint hibázott. Most ha jól emlékszem 38 yardról. Remélem még gyorsan átmossák az agyát és szezonban mindent berúg.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
Petikievak01 Philadelphia Eagles 1 667 — Its OK to be gay.
Asszem greengo mondta hogy mindig azt várja hogy 4-0s lessz a preseason meccseink aránya , de sosem sikerül?

több mint 13 éve
deee 290
A srácoknak idén Reidért is harcolniuk kell mondjuk ezt sejtettük, hogy így lesz:

https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/cnjxhmrhmxp17emuaexm
Andy Reid needs better than 8-8 to keep job, Lurie says
Philadelphia Eagles owner Jeffrey Lurie threw down the gauntlet Thursday. Either the Eagles substantially improve or coach Andy Reid won't be back in 2012.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Ahogy írtam én ma szeretném végig nézni nem tudom meddig bírom majd végül. Tebow miatt is kíváncsi vagyok kap e szerepet. Ha jól olvastam vhol már RB-ként is pedzegetik használni ami nem elvetélt dolog szvsz.deee
McElroy lesz a kezdő QB, hogy Tebow kap-e szerepet, mint RB? Passz.
Beki
nem úgy volt hogy a kezdő QB-k nem kezdenek 4. héten? Akkor miért McElroy kezd nálatok? 😛 😀
eaglesmcnabb
Sexy Rexy titkos hadművelete. 😀
több mint 13 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 701 — je suis poloska
Ahogy írtam én ma szeretném végig nézni nem tudom meddig bírom majd végül. Tebow miatt is kíváncsi vagyok kap e szerepet. Ha jól olvastam vhol már RB-ként is pedzegetik használni ami nem elvetélt dolog szvsz.deee
Beki
nem úgy volt hogy a kezdő QB-k nem kezdenek 4. héten? Akkor miért McElroy kezd nálatok? 😛 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
több mint 13 éve
deee 290
Látom nincs akkora gyülekezet nálatok sem preseason meccs alatt, így gondoltam beírok ide is. 😊
Remélem azért az 1. TD-nk engeditek h megszerezzük. 😊Beki
Nyugi mi erre a legjobb alanyok vagyunk sztem Ryan.k is tudták ezt ezért is egyeztek meg velünk, mi tuti összehozunk nektek egyet ha nem kettőt 😛
több mint 13 éve
deee 290
Ahogy írtam én ma szeretném végig nézni nem tudom meddig bírom majd végül. Tebow miatt is kíváncsi vagyok kap e szerepet. Ha jól olvastam vhol már RB-ként is pedzegetik használni ami nem elvetélt dolog szvsz.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Látom nincs akkora gyülekezet nálatok sem preseason meccs alatt, így gondoltam beírok ide is. 😊
Remélem azért az 1. TD-nk engeditek h megszerezzük. 😊
több mint 13 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 215 — Eagles fan
Én leszek egy darabig.

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 13 éve
somebody08 Philadelphia Eagles 903 — Majd jövőre...
Ma este valaki?
több mint 13 éve
manbearpig Philadelphia Eagles 497 — Eagles fan
Lurie most beszél egy kicsit a ligáról. Néhány érdekesség: a Patriots elleni meccsünk nézettségi rating-je magasabb volt, mint az olimpiájé. A top 25 legnézettebb amerikai műsorban 3 Eagles meccs volt. 1-1 meccset általában Philadelphia 25%-a nézi.

Mondjuk annyit nem értek csak, hogy a többiek visszavonultatása miért nem Dawkhoz hasonlóan meccsen történik? Nem tudom van e ennek vmi jelentősége.deee
Ha jól értettem a 16. héten a Redskins ellen kap olyan búcsúztatást, mint Dawkins, de leírva nem találom.
több mint 13 éve
deee 290
Úgy látszik valóban nem én vagyok rasszista 😛, hogy miért szeretnék én fehér irányítót hosszabb távon, ha már kint is hasonlóan látják ahogy gondolom(ha jól sejtem miről van benne szó RG 3-n kívül illetve vele összefüggésben ez is megjelenik a cikkben)
Ezért gyerünk csak Foles, hogy legyen Vick után utánpótlás.

www.nfl.com/news/story/0ap1000000056626/article/doug-williams-on-rg3-climate-has-changed-for-black-qbs?module=HP11_content_stream
több mint 13 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
A beígért NCAA kedvcsináló a hétvégére:  philly.blog.hu/2012/08/30/ncaa_beharangozo_-
több mint 13 éve
deee 290
Köszönünk mindent B-West lassan tényleg lezárul egy gyönyörű korszak már csak D-Mac visszavonulása hiányzik. Mondjuk annyit nem értek csak, hogy a többiek visszavonultatása miért nem Dawkhoz hasonlóan meccsen történik? Nem tudom van e ennek vmi jelentősége.

Ma mégis tudom nézni a meccset és mivel ilyen emberbaráti időpontban kezdődik végig is nézem akárhogy is a kezdők nagyrészt nem játszanak a foci az foci 😛
több mint 13 éve
Petikievak01 Philadelphia Eagles 1 667 — Its OK to be gay.
Henry lesz a punter. McBriar ügynöke szerint holnap cutolni fogjuk az ügyfelét.BleedingGreen
Na egy jó hír.

több mint 13 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 406 — Beware the Slim Reaper!
Henry lesz a punter. McBriar ügynöke szerint holnap cutolni fogjuk az ügyfelét.

több mint 13 éve
manbearpig Philadelphia Eagles 497 — Eagles fan
Köszönjük Brian azt a rengeteg yardot és TD-t! Mindig a kedvencem lesz. Elképesztő volt, hogy amikor támadtunk nem lehetett kimenni hugyozni, mert bármikor áttáncolhatott a pályán. McCoy-nak egy tökéletes példakép.