NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 13 éve
deee 290
Uppsz erről meg lemaradtunk úgy tűnik, csak még az Edwardról szóló cikkben úgy írták, hogyha Vick meg Kafka megsérül nyitva az út Edwards előtt. Hát ez másképp alakult.

Így múli el a világ "dicsősége" azért nem egyszerű az élet itt az NFL-ben. Tavaly még, hogy gondolkodtak benne néhányan, hogy talán Kafka majd a jövőben aztán meg...., mondjuk nem véletlenül nem került olyan hamar a tűzközelbe.
több mint 13 éve
marci88 Philadelphia Eagles 1 097 — Hell Killers
Na nehogy nekem Foles-t elszórjuk mert mérges leszek. Persze akkor ki menjen??? Négy QB mégsem maradhat ugyanakkor most olvasom, hogy hogy Trent Edwardsé a harmadik QB hely... akkor most mi van????deee
Eagles today announced they have released QB Mike Kafka. The team’s roster now stands at 55 players.
több mint 13 éve
sapka Washington Commanders 6 652 — sapka
Na nehogy nekem Foles-t elszórjuk mert mérges leszek. Persze akkor ki menjen??? Négy QB mégsem maradhat ugyanakkor most olvasom, hogy hogy Trent Edwardsé a harmadik QB hely... akkor most mi van????deee
Kafkát már kiraktátok

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 13 éve
deee 290
Na nehogy nekem Foles-t elszórjuk mert mérges leszek. Persze akkor ki menjen??? Négy QB mégsem maradhat ugyanakkor most olvasom, hogy hogy Trent Edwardsé a harmadik QB hely... akkor most mi van????
több mint 13 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 701 — je suis poloska
Ennyit Gilyardről meg hogy kiszorítja Coopert. Az utóbbit GMben megszereztem Avant mögé, jobb így hogy kisebb a konkurencia 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
deee 290
Ez szép. McNutt-nál éreztem, hogy így lesz. Sztem simán maradhat 4RB pláne ha csak mondjuk két TE marad Bryce és Polk ahogy elnéztem blokkolni is simán tudna. Hanson-t én is sajnálom ahogy kicsit Gilraydot is a tegnapi meccs után de hát azon a poszton is nagyon megvagyunk. Hol vannak már azok az idők mikor D-Mac-nek normális elkapóért imádkoztunk 😛
több mint 13 éve
zsojti Philadelphia Eagles 4 063
na ez érdekes...
hanson tavaly is el lett küldve egy napra...
gillyard-ot sajnálom, de ott megvagyunk, viszont az a fránya S poszt így megint vékonyka 😕
több mint 13 éve
skizofita Philadelphia Eagles Clemson Tigers 647 — Times are hard for dreamers!
Shock to the system.

"Garaba gurít!!!... fölé." (Vitár R.)
több mint 13 éve
manbearpig Philadelphia Eagles 497 — Eagles fan
Még 3 embertől kell megválni. Ebből tuti 1 QB és 1 RB lesz. Szerintem azért vannak még rosteren, mert megpróbáljuk tradelni őket.
több mint 13 éve
marci88 Philadelphia Eagles 1 097 — Hell Killers
Boykin reméljük tud bizonyítani!
több mint 13 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
4QB, 4RB, és Hughes meg Lindley van fenn, Hanson meg cut? Ezt csak én nem értem?
több mint 13 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 299 — Eagles fan
WTF!?!
Hansont elengedni kibebaszott nagy hiba volt sztem. 😕 Hall-t is sajnálom, de ott voltak jobbak. Rau ígéretes...remélem visszatalál PS-ba.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Aztakúrva bazmeg. Hanson, Gilyard, McNutt, Thomas, Washington???? WTF?
több mint 13 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 215 — Eagles fan
Elküldtünk 19 embert, köztük Hansont, Atogwe-t, Hallt, és két idei 6. körös pickünket:

S Oshiomogho Atogwe
TE Brett Brackett
LB Keenan Clayton
DT Landon Cohen
TE Chase Ford
WR Mardy Gilyard
WR Chad Hall
CB Joselio Hanson
FB Emil Igwenagu
T D.J. Jones
WR Marvin McNutt
LB Adrian Moten
DT Ollie Ogbu
LB Ryan Rau
DE Monte Taylor
S Phillip Thomas
DT Frank Trotter
OL Steve Vallos
OL Brandon Washington

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 13 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 688 — Apu ökölbeszorított keze
Azért az a 53as 95%ban tuti már...kérdéses posztok a 5-6.wr,dt,de és talán nincs is több izgalmas...

több mint 13 éve
Petikievak01 Philadelphia Eagles 1 667 — Its OK to be gay.
Vick egészséges? Nem láttam játszani mostanság...Tocy
Te a versedet írjad, ne ilyeneken gondolkozz 😀
Egyébként óvjuk, mint a hímes tojást, bár az az én bajom ezzel, hogy pont nem a passzjátéka miatt annyira különleges ő, hanem a menekülései miatt, 2010-ben is azért volt főként MVP kaliber, bár akkor meglepően jól is passzolt. Szóval nah, szerintem Vickből, akármennyire is bírom, sehogy sem jövünk ki jól. Ha hagyjuk mászkálni, akkor 10-12 meccset fog játszani, de azokon lesz pár csoda play, vagy óvjuk, és akkor meg előbb utóbb kijön, hogy nem valami penge a zsebben...na de reméljük, hogy nem lesz gond, azért ezerszer inkább ő kezdjen, mint bárki a padról.Eazzy
Estig kész lesz, nyugi 😛
Amúgy meg fasza, most draftoltam egy fantasyben, aztán utána kezdtem el gondolkozni, hogy mintha ő sérült lenne...mindegy, cseréje BigBen 😀 Köszi a válaszokat.Tocy
Nyugi Vick játszik az első héten 😀 Sőt szerintem rendszeresíteni kéne a páncél hordását , és akkor talán egy egész szezont végig tolhatna 😀 Sajnos csak vasárnap tudom meg a végső rostert , pedig nagyon érdekelne ....

több mint 13 éve
Tocy New Orleans Saints 1 140
Egyébként óvjuk, mint a hímes tojást, bár az az én bajom ezzel, hogy pont nem a passzjátéka miatt annyira különleges ő, hanem a menekülései miatt, 2010-ben is azért volt főként MVP kaliber, bár akkor meglepően jól is passzolt. Szóval nah, szerintem Vickből, akármennyire is bírom, sehogy sem jövünk ki jól. Ha hagyjuk mászkálni, akkor 10-12 meccset fog játszani, de azokon lesz pár csoda play, vagy óvjuk, és akkor meg előbb utóbb kijön, hogy nem valami penge a zsebben...na de reméljük, hogy nem lesz gond, azért ezerszer inkább ő kezdjen, mint bárki a padról.Eazzy
Estig kész lesz, nyugi 😛
Amúgy meg fasza, most draftoltam egy fantasyben, aztán utána kezdtem el gondolkozni, hogy mintha ő sérült lenne...mindegy, cseréje BigBen 😀 Köszi a válaszokat.
több mint 13 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 532 — rabszolga
A Végső rostert mikor hírdetik ki?Petikievak01
Magyar idő szerint hajnali 3-ra kell minden csapatnak az 53as rostert véglegesítenie.
több mint 13 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 406 — Beware the Slim Reaper!
Egy kis meglepi mára: Temple - Villanova, Mayor's Cup beharangozó
 philly.blog.hu/2012/08/31/ncaa_beharangozo_extra_mayor_s_cup_villanova_wildcats_temple_owls#more4744092

több mint 13 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 159 — No one likes us, cause no one like us
Egyébként óvjuk, mint a hímes tojást, bár az az én bajom ezzel, hogy pont nem a passzjátéka miatt annyira különleges ő, hanem a menekülései miatt, 2010-ben is azért volt főként MVP kaliber, bár akkor meglepően jól is passzolt. Szóval nah, szerintem Vickből, akármennyire is bírom, sehogy sem jövünk ki jól. Ha hagyjuk mászkálni, akkor 10-12 meccset fog játszani, de azokon lesz pár csoda play, vagy óvjuk, és akkor meg előbb utóbb kijön, hogy nem valami penge a zsebben...na de reméljük, hogy nem lesz gond, azért ezerszer inkább ő kezdjen, mint bárki a padról.

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 13 éve
A Végső rostert mikor hírdetik ki?

több mint 13 éve
Most jut eszembe hogy Bébé mondta , hogy mingi 4-0ra vágyik csak sose sikerül 😀 Na mind1 , egész jó kis preseason volt. Graham játéka nagyon tetszett , sőt Coxé is nagyon bejött , leszámítva azt a csúnya szabálytalanságot ami elvette DRc Int-jét. Amúgy gilyard nem kerül rosterre szerintem . A védelemmel kapcsolatban pedig awesome. A legkevesebb yardot engedtük a preseasonban , és bár mindenki hangot adott a nem megelégedetségének, azonban sntem Drc eléggé elmebetegül nyomja , jó pár pass deflectiont lehetett látni tőle és egy szép interceptiont is. Szóval nekem tetszett.

több mint 13 éve
Akkor Jordan lesz a kezdőn ?Janek
Jahjah.
Clayton sorsára kíváncsi leszek. A végén még felküzdi magát a rosterre Rolle kárára. (Legalábbis nagyon remélem, hogy Casey nem kerül el a csapattól.)
több mint 13 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 688 — Apu ökölbeszorított keze
P.Willisért mehet mindkettő 😊

több mint 13 éve
Nah végre 4-0-ás preseasonunk van. 😀 Ilyet se éltem még át fanként. (Legutóbb 1995-ben volt ilyen.)

Trade-ekre nagyon kíváncsi leszek:
"49ers, Eagles and Saints should each have a good shot at landing a pick for one of their running backs."
Több helyen olvasni, hogy a fanok inkább Dion-t tradelnék el, mint Polk-ot.