Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 13 éve
Dawkins Eagle-ként vonul(t) vissza.remélem ezután a szezon után.és akkor a S pozició megoldva 😊
több mint 13 éve
Lindley meg Hughes nem hiszem hogy sokáig maradna rosteren. Érdekes ez az egész. Thomast én is mindenképp megtartanám. Van benne lehetőség. Már most nyomja Jarrett szinten, vagy még jobban.Nem láttam még játszani ezt a Sims gyereket, de sztem Ő lesz az aki PS-be megy és Thomas aki beférhet(vagy mind2 PS). 3 safety nagyon kevés és ha belegondolunk az a 3 csak 2 mert Jarrett eddig nagy homály. Vminek történnie kell még tényleg.Az 53as rosterrel kapcsolatban:a S posztot nem igazán értem: thomasról jókat lehetett hallani, erre meg itt ez a sims gyerek a maga 5-9 méretével...
- Kafka elküldése meglepett. De reméljük, hogy nem fog számítani, hogy Kafka vagy Edwards a 3.QB.
- Dixon elküldése benne volt simán, de azért egy conditional picket jó lett volna kapni érte. Ha 2gap-be kerül akkor hozni fogja a 2010-es formáját.
- Hanson-t sajnálom, de akkor legalább Boykin nagyon meggyőzte Reid-éket, ami jó jel.
- Az, hogy Lindley-t tartottuk meg Dixon, Gilyard vagy egy belső falember helyett az is meglepő volt, de gondolom remélik, hogy majd a PS-be lecsúszik pl Vandervelde vagy vki.
- Akit sajnálok az P.Thomas. Nagyon örülnék, ha PS-be vissza tudnánk hozni.
- Jah és Tapp megtartása pozitívum számomra. Mindig bírtam a gyereket. Bébé
lindley-ből még mindig nem ocsudtam fel..., de én még várok valami mozgást, úgy jó szurkolóként 😊 zsojti
Na meg ahogy nézem Colt Anderson is visszatérőben.Greengo
több mint 13 éve
Nem láttam még játszani ezt a Sims gyereket, de sztem Ő lesz az aki PS-be megy és Thomas aki beférhet(vagy mind2 PS). 3 safety nagyon kevés és ha belegondolunk az a 3 csak 2 mert Jarrett eddig nagy homály. Vminek történnie kell még tényleg.Az 53as rosterrel kapcsolatban:a S posztot nem igazán értem: thomasról jókat lehetett hallani, erre meg itt ez a sims gyerek a maga 5-9 méretével...
- Kafka elküldése meglepett. De reméljük, hogy nem fog számítani, hogy Kafka vagy Edwards a 3.QB.
- Dixon elküldése benne volt simán, de azért egy conditional picket jó lett volna kapni érte. Ha 2gap-be kerül akkor hozni fogja a 2010-es formáját.
- Hanson-t sajnálom, de akkor legalább Boykin nagyon meggyőzte Reid-éket, ami jó jel.
- Az, hogy Lindley-t tartottuk meg Dixon, Gilyard vagy egy belső falember helyett az is meglepő volt, de gondolom remélik, hogy majd a PS-be lecsúszik pl Vandervelde vagy vki.
lindley-ből még mindig nem ocsudtam fel..., de én még várok valami mozgást, úgy jó szurkolóként 😊 zsojti
Na meg ahogy nézem Colt Anderson is visszatérőben.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
Howie Roseman szavait igyátok:philly.blog.hu/2012/09/01/interju_howie_roseman_916#more4746075
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 13 éve
Tapp belement a fizetéscsökkentésbe, így lehet hogy végleg maradhat, viszont így könnyebb lesz tradelni is.A 4-emberes DT sor kicsit rövidnek tűnik. Meccsen nem gond, mert Graham és Tapp is be tud szállni a DT rotációba, ha kell, de ha sérülés lesz már vékony a 3 ember. Ogbu remélem megy a PS-be.

több mint 13 éve
Az 53as rosterrel kapcsolatban:a S posztot nem igazán értem: thomasról jókat lehetett hallani, erre meg itt ez a sims gyerek a maga 5-9 méretével...
lindley-ből még mindig nem ocsudtam fel..., de én még várok valami mozgást, úgy jó szurkolóként 😊
több mint 13 éve
Az 53as rosterrel kapcsolatban:- Kafka elküldése meglepett. De reméljük, hogy nem fog számítani, hogy Kafka vagy Edwards a 3.QB.
- Jah és Tapp megtartása pozitívum számomra. Mindig bírtam a gyereket.
több mint 13 éve
Még Vandervelde is? Ki ez a Sims?Shawn84Augusztus 28.ai cikk:
www.cleveland.com/pluto/blog/index.ssf/2012/08/cleveland_browns_david_sims_tr.html
2005-ben középsuliban sztár RB volt, aztán ACL sérülés.
Junior college-ok jelentkeztek érte, de úgy gondolta hogy jobb ennél ezért 1 évet dolgozott kukásautón meg árufeltöltő féleség is volt.
Aztán ez idő alatt rájött, hogy túl nagy az arca, makacs meg minden és vissza kell mennie a suliba és focizni.
Butte Junior College felhívta odakerült RB-ként, de sérülés és keveset játszott. Köv évben nagyon sok RB-t hoztak a csapathoz és kérte, hogy csináljanak belőle DB-t.
Aztán bekerült az Iowa-ra. 2009-ben Big 12 Defensive Newcomer of the Year with five interceptions. 2010-ben csapatkapitány, de később megfosztották ettől. Jogosulatlanul használt egy bankkártyát (unauthorized use of a credit card.)
Aztán jött az NFL. 53as keretre nem fért fel, de a TC alatt összespórolt 5000 dollárt, ami nagyon jól jött neki, mert egyik csapat se hívta fel. Aztán egy hétig volt a Tampánál. Ott 14000-ret kapott. Aztán november végén jött a Browns PS-e, ahol heti 5700-at kapott és rendszeres edzések voltak a csapattal.
Aztán eljött az idei év és nálunk kötött ki.
több mint 13 éve
szerintem így hogy hoztak S-t nem marad rosteren Lindley és Hughes kettős közül legalább az egyikhanson és dixon nekem a két nagy hiányzó név, de még ki tudja...
több mint 13 éve
Még Vandervelde is? Ki ez a Sims?
több mint 13 éve
Jelenleg így néz ki az 53as rosterünk:QB: Vick, Foles, Edwards
RB: Shady, Dion, Bryce, Polk
FB: Havili
WR: DeSean, Maclin, Avant, Cooper, Damaris
TE: Celek, Harbor
OL: Dunlap, Mathis, Kelce, Watkins, Herremans, Bell, Kelly, Reynolds
DL: Babin, Jenkins, Landri, T.Cole, B.Graham, Cox, Thornton, Tapp, P.Hunt, V.Curry
LB: Kendricks, Ryans, Jordan, Chaney, Casey, Rolle
CB: Nnamdi, DRC, Boykin, Marsh, B.Hughes, Lindley
S: N. Allen, Coleman, C.Anderson, Jarrett, Sims
K: Henery
P: Henry
LS: Dorenbos
több mint 13 éve
hát nem tudom 4 belső falemberrel megyünk a szezonnak, és az egyszem csere Reynolds se mondható tapasztaltnak...bár persze ha kell ott lesz Herremans akárhova😊
több mint 13 éve
www.philadelphiaeagles.com/news/article-1/Eagles-Acquire-Sims-From-Browns/78b982c8-c282-43ee-9207-7023b60faf25david sims S a Browstól jött vandervelde kárára
több mint 13 éve
És végül Dixont is elengedtük, ezekszerint Polk maradhat ha jól számoltam.twitter.com/caplannfl/status/241683904967368704
Shady, Lewis, Brown, Polk, Havili? Kiváncsi vagyok mi lesz ebből. Esélyesnek érzek egy Polk tradet, nem látom értelmét, hogy mindenki rosteren maradjon. Lewist is alig használtuk előző évben...
több mint 13 éve
Hmm...Kafka 😕 Én sajnálom, nagyon bírtam, én még mindig többet látok benne, mint Edwardsban, de aztán meg lehet, hogy a döntésnek éppenséggel pont hogy Foles-hoz van köze. Arra gondolok, hogy el kellett dönteni, hogy ki legyen a project, Kafka vagy Foles, és Folest választották. Edwards meg elmajomkodhat harmadiknak...
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 13 éve
deee
290
Hát ami azt illeti Edwards itt maradása a meglepő Foles-nak nagyon gyengének kellett volna lennie 3. körös pick-ként, hogy csak úgy elengedjük hála Istennek nem így lett aztán majd az éles meccseken meglátjuk. Igazából mondhatjuk, hogy Kafka szerencsétlenül járt nagyon, valójában az esélyt sem kapta meg. Ebből is látszik, hogy egy játékos tehetségét, minőségét nemcsak önmagában a játékos határozza meg az NFL-ben hanem bizony a rendszer a környezet is ez különösen igaz a QB-k esetében. Ennek klasszikus esete A. Smith meglátjuk idén hasonlóan jó tud e lenni. Pl Matt Moore tavaly egész jól nyomta most meg kifelé áll a rúdja és nem biztos, hogy csak ő benne van a híba hanem egy egészen új rendszer érkezett amiben nincsen otthon. Kívánom én is Kafkának, hogy találja meg vmelyik csapatnál a helyét, Edwardsnak meg ha ne adja az ég elő kell lépni tudjon túl jutni a Chekdown capitan szerepén. Gilraydnak pl tegnap elég szép passzt nyomott igaz azt az elkapó is mentette rendesen.
több mint 13 éve
Már olvastam olyat, hogy McBriar cut.Meg is van Caplan twitter:
Eagles released P Mat McBriar.
Chas Henry appears to have won Philly's punter job, although the Billy Cundiff situation in Washington is a reminder that roster spots aren't locked in until the real games begin. McBriar, 33, struggled with the Cowboys last year.
dee: Kafkával kapcsolatban bejött a tipped. Nem gondoltam vna.
Ám Edwards tényleg jó volt és lehet több lehetőséget látnak most benne. Kafkánál nem volt meg a bizalom 100%-ig. Ezt mondjuk utólag vissza lehet vezetni odáig, hogy tavaly is nagyon konzervatív volt a playhívás amikor Ő volt fent és talán kevesebb üzleti lehetőséget láttak benne.(ha lenne értéke IR-re raktuk vna)
Safety helyzet tényleg érdekes...aztán lehet titokban már szerződtettük Dawkot egy évre. 😛

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
Nagy kár, hogy tavaly Young-ot toltuk amikor Vick sérült volt, kíváncsi lettem volna Kafka mit tud a mély vízben. No meg a sérülése is a legrosszabbkor jött.
több mint 13 éve
A McBriar-Henry párharc ennyire lefutott?eaglesmcnabbA McBriar-nál a felmerülő holder problémák miatt talán igen.
Legalábbis erről lehetett olvasni itt-ott.
több mint 13 éve
Hát nem tudom mit látunk Edwardsban, de a fejesek biztos jobban értenek hozzá mint én.Elvileg igen, mindenhol arrol cikkeztek, hogy Henry marad.
A McBriar-Henry párharc ennyire lefutott?eaglesmcnabb
több mint 13 éve
Hát nem tudom mit látunk Edwardsban, de a fejesek biztos jobban értenek hozzá mint én.A McBriar-Henry párharc ennyire lefutott?
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
A PS-be még befér nem? Egyébként ha nem sérül meg, és játszik akkor szerintem őt tartjuk meg Edwardsal szemben. Így meg Trent megmutatta magát, és még a rutin is mellette szól.Shawn84Nem lehet PS-be rakni:
igglesblitz.com/practice-syndrome/
több mint 13 éve
Áh Kafka, vegyes érzések kavarognak bennem 😕 Remélem valahol még el tud helyezkedni.kzolA PS-be még befér nem? Egyébként ha nem sérül meg, és játszik akkor szerintem őt tartjuk meg Edwardsal szemben. Így meg Trent megmutatta magát, és még a rutin is mellette szól.
több mint 13 éve
Áh Kafka, vegyes érzések kavarognak bennem 😕 Remélem valahol még el tud helyezkedni.
több mint 13 éve
Vasárnapig kiderül.PE.com-on a rostert eléggé frissítik és 55 nevet számoltam és ott van még McBriar, szal sztem Ő még vissza van.Még két embert kell elküldeni.nfl.com meg azt írta.Shawn84
Az egyik McBriar lesz, mert hivatalosan Ő még nem lett cut-olva.
Side note: The #Eagles reached injury settlements with S Tom Nelson and G Mike Gibson, who were released from the club's IR list. Bébé
Bár látom, hogy azon Kafka is fent van. Szal most nemtom h kell-e még cut-olni vkit. Bébé