Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 13 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 312 — Eagles fan
Hivatalosan DeSean és Maclin játéka is kérdéses.
Ennek ellenére nagy eséllyel mind2jük játszani fog.

Bébé
Nagyon kellenek majd Vick önbizalom növelő meccséhez. 😊 (4 pick után 4 TD)

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 904 — Apu ökölbeszorított keze
bizzunk az Allen,Colemann duoban

több mint 13 éve
Petikievak01 Philadelphia Eagles 1 667 — Its OK to be gay.

Bébé
erről a nagy eséllyel való dologról a tavalyi vick törött bordás rész jut eszembe. nagy eséllyel játszani fog a jővő héten --> 3 hét múlva Vick játszik már vasárnap.

több mint 13 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 540 — rabszolga
több mint 13 éve
manbearpig Philadelphia Eagles 497 — Eagles fan
Reid: everyone practiced. DeSean and Jeremy were limited today. They both have "a chance" to play.
több mint 13 éve
Pár napig nem vagyok erre Jarrett cut. Hoztunk vkit a helyére? (nem ártana mert vele is vékonyan voltunk) Illetve ahogy látom Maclin sérült...mennyit hagyhat ki?(azt nem találom)Greengo
amúgy ezt a jarrett picket már akkor sem értettem, második körre projectet húzni luxus volt, olyan needek mellet. Ráadásul még annak se volt jó. fasza 😀eaglesmcnabb
Most a Jets-nél van workout-on.
Azért az durva, hogy milyen big-hitter volt college-ban, NFL-ben pedig a legnagyobb ütközése Curry ellen volt. 😀
( assets.sbnation.com/assets/1286512/eaglesderp.gif )
több mint 13 éve
SoundFX Vick vs. Browns:
 www.philadelphiaeagles.com/multimedia/videos/Sound-FX-Vick-Bounces-Back/1dc98317-29cc-4c03-b38a-cffd3601ad97
Nem vmi nagy szám, de azért elmegy. 😀

Készülünk a no-huddle O#-re:
 www.philadelphiaeagles.com/news/article-1/Defense-Ready-For-No-Huddle-Frenzy/715b057b-6997-43db-a1cd-1f5345b4be66
Kiv leszek, hogy DL-t mennyire tudja majd rotálni Wash ha szopni fogjuk a yardokat.
több mint 13 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 23 133 — je suis poloska
Pár napig nem vagyok erre Jarrett cut. Hoztunk vkit a helyére? (nem ártana mert vele is vékonyan voltunk) Illetve ahogy látom Maclin sérült...mennyit hagyhat ki?(azt nem találom)Greengo
amúgy ezt a jarrett picket már akkor sem értettem, második körre projectet húzni luxus volt, olyan needek mellet. Ráadásul még annak se volt jó. fasza 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 535
Ravens-Eagles meccsbeharangozó
több mint 13 éve
Safety-t nem hoztunk. Gilyard érkezett a WR-állományba.
DeSean sérülése nem súlyos, szal elméletileg játszania kéne, de majd ma Reid megmondja, hogy mi a szitu.
Maclin is gyógyulgat. Sztem az Ő játéka kérdéses. Majd vasárnap meccs előtt eldől.
több mint 13 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 312 — Eagles fan
Pár napig nem vagyok erre Jarrett cut. Hoztunk vkit a helyére? (nem ártana mert vele is vékonyan voltunk) Illetve ahogy látom Maclin sérült...mennyit hagyhat ki?(azt nem találom)

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
SamS-Kicker Philadelphia Eagles 91 — I say Stop ?
D.Jax, és Maclin hogy hogy csak limitált edzést csináltak ? várhatóak a hétvégére hogy játszani fognak remélem mert a fantasymban benne vannak 😀

több mint 13 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 419 — Így remélem megfelelek nektek.....
| Remélem ma látják néhányan a Chicago O-falát ezek alapján Vicknek egy szava sem lehet.... | dande
| Na mondjuk Cutler 4 intje is megvan, haladunk afelé, hogy még a végén tényleg kimagyarázható Vick bénázása 😀....janem. | Eazzy
| Vick ilyen fal mellett mint amit ma láttam az első negyed után de félidőre a max kidőlt volna egész idényre szvsz, úgyhogy nekünk szavunk nem lehet, mert hát biz a Brownsnak se rossz a pass rush mégha egy CM-l kevesebbek is |
több mint 13 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 230 — No one likes us, cause no one like us
| Remélem ma látják néhányan a Chicago O-falát ezek alapján Vicknek egy szava sem lehet.... | dande
| Na mondjuk Cutler 4 intje is megvan, haladunk afelé, hogy még a végén tényleg kimagyarázható Vick bénázása 😀....janem. |

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 13 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 419 — Így remélem megfelelek nektek.....
| Remélem ma látják néhányan a Chicago O-falát ezek alapján Vicknek egy szava sem lehet.... |
több mint 13 éve
Sérülések:
Nem edzett: DeSean (hamstring), Maclin (hip) és R.Cooper
Többiek mind edzettek, igaz Marsh csak limitáltan tolta.
Úgy jött le, hogy Colt Anderson már játszani fog a hétvégén.

Reid ezentúl nem engedi be a riportereket a csütörtöki és pénteki edzésekre. Mivel amúgy túl sok infót tudott meg a többi csapat.
Amúgy rajtunk kívül még 27 csapat így tolja, szal eddig az engedékeny HC-k közé tartozott Reid. 😀

Elméletileg a múlthéten 17x dobtak a CB-ink felé, ebből mindösszesen csak 3 elkapás lett és emellett leszedtek 2 intit.
több mint 13 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 421 — Beware the Slim Reaper!
Néhány hétvégi NCAA meccs beharangozója a blogon:  philly.blog.hu/2012/09/14/ncaa_beharangozo_3_het#more4776094

több mint 13 éve
Nono a Foles hype kezdését magamra vállalom még ha rangomba nem is raktam be, de hogy panasz ne érje a ház elejét én biz azt mondom: Nick Foles the best QB in NFL....maybe tomorrow 😛
több mint 13 éve
A második heti Tippverseny.  philly.blog.hu/2012/09/13/tippverseny_masodik_het Shawn84
Kérdéseim : Meddig lehet szerkesztői kérdéseket leadni? A másik pedig hogy ha most maclin nem játszik. Akkor Deseab egyik oldal. Másik Damaris. És Avant marad Slotban? Vagy vant jön be szélre?Petikievak01
Kérdéseket add le most.D-Jax párja meg szerintem Avant lesz és Damaris lesz a 3.Shawn84
Ment is pár kérdés. Egyébként mennyire fellendült ez a topic? Szóval sok kérdés van ? CSak mert akkor mondjuk máskor csak 1-et küldök.Petikievak01
Küldj csak amennyit akarsz. ha több van azt is megválaszoljuk.Shawn84
Egyébként ezek a kérdések amiket küldtem elfogadhatóak?Petikievak01
A harmadikat át kell írnom mert így értelmezhetetlen és több elírás is van benne, de jó lesz.
Off vége.
több mint 13 éve
A második heti Tippverseny.  philly.blog.hu/2012/09/13/tippverseny_masodik_het Shawn84
Kérdéseim : Meddig lehet szerkesztői kérdéseket leadni? A másik pedig hogy ha most maclin nem játszik. Akkor Deseab egyik oldal. Másik Damaris. És Avant marad Slotban? Vagy vant jön be szélre?Petikievak01
Kérdéseket add le most.D-Jax párja meg szerintem Avant lesz és Damaris lesz a 3.Shawn84
Ment is pár kérdés. Egyébként mennyire fellendült ez a topic? Szóval sok kérdés van ? CSak mert akkor mondjuk máskor csak 1-et küldök.Petikievak01
Küldj csak amennyit akarsz. ha több van azt is megválaszoljuk.Shawn84
Egyébként ezek a kérdések amiket küldtem elfogadhatóak?

több mint 13 éve
Küldj csak amennyit akarsz. ha több van azt is megválaszoljuk.
több mint 13 éve
Ment is pár kérdés. Egyébként mennyire fellendült ez a topic? Szóval sok kérdés van ? CSak mert akkor mondjuk máskor csak 1-et küldök.

több mint 13 éve
A rangod több sebből vérzik (egyrészt hiányzik egy h betű - "the best" - másrészt... ezt nem részleteznem, de nem szarral gurítassz 😊 )Rataxes
Köszi hogy szólsz. 4 nap alatt csak te vetted észre 😊 A részletezés meg jöhet PM-ben 😀
több mint 13 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 224 — Eagles fan
A rangod több sebből vérzik (egyrészt hiányzik egy h betű - "the best" - másrészt... ezt nem részleteznem, de nem szarral gurítassz 😊 )

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 13 éve
Kérdéseket add le most.D-Jax párja meg szerintem Avant lesz és Damaris lesz a 3.