NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 13 éve
Petikievak01 Philadelphia Eagles 1 667 — Its OK to be gay.
Eddig a preseaspmban mi engedtük a legkevesebb yardot , elsősorban a pass elleni védekezésben nyujtott részén. Vagyis kevés yardot passoltak ellenünk . Nem feltétlenül a secondaryt akarom dicsérni , hisz azt nem is lehet , hanem a falat 😀

több mint 13 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Fantasy Liga drafton többeket sokként ért, hogy Kurt Colemannt mint IR-en lévőt mutatta a gép. Szerencsére ez nem igaz, viszont történt pár dolog a csapatnál ezen kívül.

Mike Gibson került IR-re, míg Jamel Hamler (WR) megkapta az elbocsátó szép üzenetet.
több mint 13 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 688 — Apu ökölbeszorított keze
én akkor zágrábban leszek nem lesz fényezés

több mint 13 éve
igen.olvastam.
Faszányos írás nyugi!Janek
Nyugodt vagyok, mint a medve heréléskor 😊

Csütörtökön lesz a blogon egy nagyon faszányos írás. Kis NCAA kedvcsináló, a hétvégére.Majd azt is tessék olvasni meg dicsérni 😀
több mint 13 éve
igen.olvastam.
Faszányos írás nyugi!

több mint 13 éve
skins topic szerint javításra szorul itt ott de azért ez is egy remek munka! Janek
Javítás megtörtént, bár az leginkább csak szőrszál hasogatás, mint hiba. De azért jobb a békesség alapon ...
több mint 13 éve
skins topic szerint javításra szorul itt ott de azért ez is egy remek munka!

több mint 13 éve
Csoportrivális néző 2. része:  philly.blog.hu/2012/08/28/szemelyi_valtozasok_a_holtszezonban_washington_redskins
több mint 13 éve
marci88 Philadelphia Eagles 1 097 — Hell Killers
Great news to start off the morning... RB Brian Westbrook will retire as an Eagle on Wednesday. LIKE to congratulate!

“I will always remember Brian for the electrifying, game-changing plays he made during his great career in Philadelphia. He was one of those players you knew could score from anywhere on the field and one of the most exciting players I have ever watched. He was a great runner, receiver and returner and was certainly a fan favorite. We are thrilled to have him retire as an Eagle and we look forward to honoring him at Lincoln Financial Field on December 23 against the Redskins in what should be a very exciting atmosphere.” - Eagles Chairman/CEO Jeffrey Lurie on Westbrook

www.philadelphiaeagles.com/news/article-1/Westbrook-To-Retire-An-Eagle/188e9cb2-5855-40c6-8928-b5dd75bac65b
több mint 13 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 406 — Beware the Slim Reaper!
Stanley Havili told me he's been told he's not playing Thursday. Starters won't play Thursday. So there you go. @GeoffMosherCSN

Akkor ő is rosteren, így valószínűleg nem lesz 3 TE.

több mint 13 éve
Kis kitekintés egyetemi foci irányába:  philly.blog.hu/2012/08/27/ncaa_football_az_egyetemi_foci_bamutatasa
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Most a live-ban azt mondták, hogy Peters és Patterson is 6-9. hét között térhetnek vissza.manbearpig
papíron. reserve/non-football injury listen vannak ami lehetővé teszi az esetleges visszatérést a 6. és 9. hét között, azonban ez inkább csak jelzés, Peters szinte biztosan nem fog játszani és Pattersonnál is kicsi az esély.
több mint 13 éve
manbearpig Philadelphia Eagles 497 — Eagles fan
Patterson még messze van a visszatéréstől:  www.cbssports.com/nfl/blog/eye-on-football/19927867/after-brain-surgery-eagles-dt-mike-patterson-likely-to-miss-2012-seasonempty taxi
Most a live-ban azt mondták, hogy Peters és Patterson is 6-9. hét között térhetnek vissza.
több mint 13 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 215 — Eagles fan
Részletek az Angry birds "kapcsolatról" 😊 Az eagles és a rovio a játék új, teljesen exkluzív változatát indítja szeptember 4-én... A játék az eagles facebook oldalán lesz elérhető. Összesen 16 pálya lesz, melyek a reg. seasonban hetente "nyílnak" meg.
 www.youtube.com/watch?v=188QQ_yx0Ww&feature=player_embedded

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 13 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 701 — je suis poloska
Nem is írta itt senki, hogy szép csendben Jordan elnyerte a kezdő WILL pozíciót.Mindig is kedveltem de nem tudom hogy megüti-e a kezdőszintet, majd kiderül.Rolle se volt rossz, gondolom TC-ben viszont Akeem sokkal jobb volt.korodiati
tavaly is cserélődtek a kezdő pozíciók rendesen, ha az 5. forduló tájékán is kezdő lesz csak akkor vedd biztosra. 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Nem is írta itt senki, hogy szép csendben Jordan elnyerte a kezdő WILL pozíciót.Mindig is kedveltem de nem tudom hogy megüti-e a kezdőszintet, majd kiderül.Rolle se volt rossz, gondolom TC-ben viszont Akeem sokkal jobb volt.korodiati
Newman írta tegnap: Akeem Jordan has unseated Brian Rolle as the Eagles' starting weak-side linebacker. - egyik kedvencem Akeem, fuck yeah
Olvass vissza egy oldalt és meglátod a többek között erről is folytatott eszmecserét.
több mint 13 éve
korodiati Philadelphia Eagles 704 — drkorodiattila@gmail.com
Nem is írta itt senki, hogy szép csendben Jordan elnyerte a kezdő WILL pozíciót.Mindig is kedveltem de nem tudom hogy megüti-e a kezdőszintet, majd kiderül.Rolle se volt rossz, gondolom TC-ben viszont Akeem sokkal jobb volt.
több mint 13 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 092 — Lájkold a zsűrit!
Patterson még messze van a visszatéréstől:  www.cbssports.com/nfl/blog/eye-on-football/19927867/after-brain-surgery-eagles-dt-mike-patterson-likely-to-miss-2012-season

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 406 — Beware the Slim Reaper!
Na meg Petersnek is kellet kis idő az új csapatba való beilleszkedéshez ha jól emlékszem...talán Mudd mellett még időben becsiszolódik. 😉Greengo
Petersnél is ment a károgás, hogy szar lesz. Aztán tavaly egyeseknek még mindig nehezére esett elismerni, hogy a liga egyik legjobb tackleja lett. Dunlap meg eddig úgy néz ki fejlődött passz blokkolásban. Nagy hátránya, hogy screeneknél nemigen használható, túl lomha.

több mint 13 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 299 — Eagles fan
Na meg Petersnek is kellet kis idő az új csapatba való beilleszkedéshez ha jól emlékszem...talán Mudd mellett még időben becsiszolódik. 😉

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 532 — rabszolga
King Dunlap has won the Eagles' starting left tackle job.
nagy vétel volt Bellbraxa88
3,25 millát simán megért. Főleg, h 14 millával vagyunk a sapka alatt.
Tavasszal pedig bünti nélkül cut-olhatjuk, tradelhetük. A piac megnyílása után 3 nappal kell kifizetni neki a rosterbonust, szal lesz időnk elpasszolni, ha netántán megtáltasodna, mert különben senki se fogja bevállalni a nagy fizuját.
több mint 13 éve
nagy vétel volt Bellbraxa88
a kényszer nagy úr ... de sajna nem jött be(bár hol van még a szezon?)

több mint 13 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 549
nagy vétel volt Bell
több mint 13 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 532 — rabszolga
A teljesítményét látva ez nem is meglepetés. cserékkel kapcsolatban nincs konkrétum? Pár név esetleg? Thornton, Tapp, Dixon gondolom köztük van, vagy McNutt, Damaris esetleg. Shawn84
Másról nem olvastam.
De akkor ezek szerint CB poszt:
Nnamdi, DRC, Hanson, Boykin, Marsh helye biztos.
És akkor ha B.Hughes esetleg Lindley olyan játékot hoz akkor vmelyikük még felkerülhet. De sztem 1 CB-t még mindenképp hozzácsapunk, mert kell a szélső CB. Valamint B.Hughes ST-ben is használható.
több mint 13 éve
Reid:
- Casey visszatérése se biztos szezonnyitóra. De jó hír, hogy ezek szerint biztos, hogy 53as rosteren lesz. 😀
- A csapat szombaton nem tudta elérni Cliff Harris-t. (Gondolom ez (is) közrejátszott a cut-olásában.)
- Chaney még mindig nem 100%-os.
- Sok csapat érdeklődik, sok játékosunk iránt. Rosemant ismerve lesz itt trade.
- Még mindig Hanson a 1stD# nickelCB-je és valószínűleg nem fog játszani a Jets ellen vagyis Ő is 53as rosteren van.

Bébé
A teljesítményét látva ez nem is meglepetés. cserékkel kapcsolatban nincs konkrétum? Pár név esetleg? Thornton, Tapp, Dixon gondolom köztük van, vagy McNutt, Damaris esetleg.