Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 13 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 419 — Így remélem megfelelek nektek.....
Ez a terjengő negatív hozzáállás ... Asszem most átköltözök a Redskins fórumra egy ideig.Petikievak01
Divatdrukker 😉
több mint 13 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 419 — Így remélem megfelelek nektek.....
Én most így aludva rá egyet azt mondom nézzük a jó dolgokat is most már. GYŐZTÜNK!!! A többi nem lényeg.
De persze nem akarom hallgatni, hogy tudjuk mit kell tennünk, aztán 1 hét múlva is ezt látni.
A büntetésekre meg Reidnek be kéne vezetni a Gregg Williams féle rendszer alapján, hogy ahány yardot büntetnek valaki miatt, annyi ezrest kell fizetnie büntetésként. Amiből persze később jótékonykodni fognak. Lehet, hogy bejönne nem?Shawn84
Az a baj, hogy ez nem mindig a mi játékosainkon múlik.... 😛 Mindegy most több szót nem akarok vesztegetni erre a mecsre jövő héten szvsz sok minden világossá lesz a Ravens jó erőfelmérő számunkra.
több mint 13 éve
Petikievak01 Philadelphia Eagles 1 667 — Its OK to be gay.
Ez a terjengő negatív hozzáállás ... Asszem most átköltözök a Redskins fórumra egy ideig.

több mint 13 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 421 — Beware the Slim Reaper!
Azért 4, mondom NÉGY intet ne intézzünk már el ennyivel, hogy jah, a végén jó volt, meg stb...örülhetünk, hogy a végén nem lett 5 int, az se rajta múlt.
Én szeretem Vicket, de olyan halál fos volt, hogy az nem igaz.
Nem kell még temetni, de ne legyen már az, hogy hát végülis volt egy jó passza a végén...Eazzy
Volt még egy amit Jackson ütött el DB-ként védekezve, az is egyenesen Haden kezébe ment volna (már nyújtotta a karját).

Ha nagyon pozitív akarok lenni, akkor azt mondom, hogy a tegnapi offense nem sok támpontot adott az ellenfeleknek a későbbiekre nézve 😊 Talán lebecsülnek minket kissé, és így rosszul nem járhatunk, mert vagy bebizonyosodik, hogy tényleg ilyen az offense, vagy jó esetben meglepjük az ellenfelet egy összeszedettebb játékkal.

Reid magyarázata vicces volt a tegnapi csaknem 60 passzkísérletre: a korai fumble elriasztotta őket a futásoktól. A sok int bezzeg nem riasztotta el a passzoktól. 😀

több mint 13 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 535
Én most így aludva rá egyet azt mondom nézzük a jó dolgokat is most már. GYŐZTÜNK!!! A többi nem lényeg.
De persze nem akarom hallgatni, hogy tudjuk mit kell tennünk, aztán 1 hét múlva is ezt látni.
A büntetésekre meg Reidnek be kéne vezetni a Gregg Williams féle rendszer alapján, hogy ahány yardot büntetnek valaki miatt, annyi ezrest kell fizetnie büntetésként. Amiből persze később jótékonykodni fognak. Lehet, hogy bejönne nem?
több mint 13 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 230 — No one likes us, cause no one like us
Azért 4, mondom NÉGY intet ne intézzünk már el ennyivel, hogy jah, a végén jó volt, meg stb...örülhetünk, hogy a végén nem lett 5 int, az se rajta múlt.
Én szeretem Vicket, de olyan halál fos volt, hogy az nem igaz.
Nem kell még temetni, de ne legyen már az, hogy hát végülis volt egy jó passza a végén...

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 13 éve
Petikievak01 Philadelphia Eagles 1 667 — Its OK to be gay.
Jah , borzasztó volt nézni is ahogy futnak vick felé . Ennyi Blokkolatlan embert irányitóra futni még nem is láttam egy meccsen. ! int ide vagy oda abból 1 Nem is az ő hiábja volt. Na mind 1 még a 3 int is szar , de ekkora nyomás alatt irányítani zsebből lehetetlen. Így talán a szememben nem annyira nagy tragédia a 4 INt , meg még szezon eleje is van.. Én élveztem a meccset , a Defense tökéletesen játszott. az a 16 pont nem a defensünk hülyeségein ment el. A sok holdingról már nem is beszélek. kb ha 50 yardot vontak vissza Mccoytól ezek miatt. Ennél már csak jobb lehet . Az Offense falnak meg fel kell szívnia magát. Vick meg dob 4 Td-t a következő héten és akkor el is felejtjük mi volt.Hogy ne csak zsojti dicsérje vicket: Azért amikor kellett ott volt. MEgfutotta a 3rd&16-t megcsinálta a 90 yardos driveot .és a fumblenél amit ejtett ott is szerintem szépen csinálta. Úgyhogy áljunk hozzá pozítivan. Következő héten 38-ra verjük a ravenst , és csá.

több mint 13 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 904 — Apu ökölbeszorított keze
sokkal de sokkal... kemény futások lesznek és még keményebb védelem remélem nem törik össze Vicket de ha ilyen lesz az O line akkor sok köszönet nem lesz ...jön Pollard 😊

több mint 13 éve
Shadowt5 Philadelphia Eagles 310 — Eagles fan
Tömény kínszenvedés volt ez a meccs, de legalább megvan a W. Az OLine tragédia volt, Vick is de ő legalább összekapta magát a végére. Shady szokásosan kiváló, az elkapók és a TE-k jók voltak, a DL lehetett volna jobb is, a LB sor hatalmasat javult az előző idényhez képest, a sec meg hozott intiket (Boykinnak is majdnem lett egy). AHogy mindenki leírta előttem, a Ravens ellen ennél sokkal több kell.

több mint 13 éve
zsojti Philadelphia Eagles 4 063
két dolog eléggé aggaszt az alapvetéseken (O fal, ahogy védte a QB-t, és vick) túl:

a D line produkciója: a Browns fal elég simán fogta őket sokáig, nem sokszor értek oda a QB-ra passz esetén ( a futás ellen rendeben voltak)

a másik a Kicker: valaki szólhatna neki hogy ez így ... elég kevés lesz, beleértve a pre bénázásokat is, ja és ha az ellenfél visszahordóját nem tudjuk 30 előtt megfogni, akkor rúgja ki TB-re
több mint 13 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 540 — rabszolga
Nah csak nyertünk. 😀
Ha élőben nézem lehet, hogy sokkot kaptam volna.
Majd este megnézem, hogy mit alkottunk a 2. félidőben, azonban annyi kijelenthető, hogy jó érzés amikor ritka szarul megy a csapatnak és mégis nyerünk. (Nem sok ilyenbe volt részem az utóbbi időben.)
több mint 13 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 904 — Apu ökölbeszorított keze
LÉNYEG a végeredmény

több mint 13 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 230 — No one likes us, cause no one like us
let's get the party started!végre!
sümegphillyfan
Gondolom most már annyira nem örülsz ennek 😀

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 13 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Akers | 63 yardról bevágta! |
Greengo
| beszarás az az ember |

több mint 13 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 548
A megérzésem bejött Vickel kapcsolatban. Jövő héten veszek lottót is. 😀Shawn84
Greengo
legnagyobb film ever! Egyszerűen imádom 😀 "Bazi" Joe
több mint 13 éve
| Megelőztél 😛 sztem ő nem Eaglesként vonul majd vissza.... |
több mint 13 éve
kzol Philadelphia Eagles 746 — Eagles fan
Zsenialis volt
Greengo
több mint 13 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 312 — Eagles fan

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 421 — Beware the Slim Reaper!
Szaggat ez a fránya net, de vmi olyasmit kaptam el Reid szavaiból, hogy Vick még nem pörgött fel és más a tempó mint a preseasonban? Erősítse meg vki mert lehet félrehallottam vmit. 😀
azért vick győztes drivot hozott 4 inti után...+90 yarddal
nálam (remélem) ez lenne vick!! szerencse volt benne bőven, de azért mélyről jött ő is és a csapat is vissza...
de ma ritka szar volt mielőtt valaki lehurrogna 😊zsojti
Érdekes volt meccs közben látni, hogy mindenki vigasztalja ...aztán visszajött. Remélem elkapjuk a fonalat mert ahogy elnézem a csoportot ez nagyon kevés lehet.Greengo
Igazság szerint akkor mégiscsak jó lett volna ha hagyjuk előszezonban kicsit többet játszani.Shawn84
Úgy néz ki. 😊Bár féltettünk mindenkit...ezért sem erőltették a játékát. Nincs mese elő kell szedni a jobbik énjét mert már most sokan a tollait tépkednék. Greengo
Jó lenne, ha csak ennyi lenne, hogy egy kicsit rozsdás, de sajnos tavaly év közben is hasonló int-eket láthattunk, mint most(felelőtlen dobások, WR által elütött labdák stb), pedig akkor játékban volt.
Tavaly az év végére jobb lett a játéka, idén reméljük nem kell ennyit várni erre.

több mint 13 éve
Legjobb karakter volt a filmben Vaskalappal együtt. Na szóval akkor 1 hét múlva is ott lesz az a kúrva HÍD? Én egész héten szépen fogok gondolni Vickre, de ha megint 4 intit dob, akkor kimegyek szét rúgom a valagát.Greengo
Akkor már én is. 😀 Azért is írtam, hogy 1x mindenkinek belefér..még egy top 5 QB-nek is.
kzol: | A skinsről annyit, hogy ők szinte minden szezon elején nagyon ijesztőek. 😊 | Shawn84
Akkor jövő héten jöhetsz velem sztárokat valagba rúgdosni 😀Greengo
több mint 13 éve
manbearpig Philadelphia Eagles 497 — Eagles fan
Szerintem a playcall is elég gyatra volt, pl. 3.&20-nál 5 yardos pass, összesen 56 pass, amikor McCoy-nak ment. Marha sokszor mentek Vick-re blockolatlan blitz-ek. Tyű de idegbeteg voltam már a 4. negyedre, lesznek még itt vicces meccsek...
több mint 13 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 312 — Eagles fan
Legjobb karakter volt a filmben Vaskalappal együtt. Na szóval akkor 1 hét múlva is ott lesz az a kúrva HÍD? Én egész héten szépen fogok gondolni Vickre, de ha megint 4 intit dob, akkor kimegyek szét rúgom a valagát.Shawn84
Akkor már én is. 😀 Azért is írtam, hogy 1x mindenkinek belefér..még egy top 5 QB-nek is.
kzol: | A skinsről annyit, hogy ők szinte minden szezon elején nagyon ijesztőek. 😊 |

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
kzol Philadelphia Eagles 746 — Eagles fan
| A Defense zseniális volt de ezellen a csapat ellen annak is kellett lennie.
Harbor végre 😊
Washington ijesztő, hogy nyert. Hatalmas kérdőjel lesz az nfc east
A lényeg, hogy 1-0 😊
|
kzol
Én tudom, amit tudok, de SPOILERT nyomj rá lécci.somebody08
Megvan 😊 (rányomtam neked is) Vick: interjú lényege: "Get out of Cleveland"
több mint 13 éve
somebody08 Philadelphia Eagles 903 — Majd jövőre...
A Defense zseniális volt de ezellen a csapat ellen annak is kellett lennie.
Harbor végre 😊
Washington ijesztő, hogy nyert. Hatalmas kérdőjel lesz az nfc east
A lényeg, hogy 1-0 😊
kzol
Én tudom, amit tudok, de SPOILERT nyomj rá lécci.
több mint 13 éve
A megérzésem bejött Vickel kapcsolatban. Jövő héten veszek lottót is. 😀Shawn84
Greengo
Legjobb karakter volt a filmben Vaskalappal együtt. Na szóval akkor 1 hét múlva is ott lesz az a kúrva HÍD? Én egész héten szépen fogok gondolni Vickre, de ha megint 4 intit dob, akkor kimegyek szét rúgom a valagát.