NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Week 17 szombati dupla
201
29
22:30, ARENA4
NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 660
47
21:30 POPTARTS BOWL - Georgia Tech vs BYU (NET4+)
Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 13 éve
A kutyának sem kell, az szerintem Greengotóll arra jött, hogy mint kezdő QB nem fog kelleni a kutyának sem. Cserének simán.
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 13 éve
Az önbizalom fontosabb?egy QBnak mint az önismeret?JanekPont, hogy nincs önbizalma. 😐 Most lehet ezt a "dream team" szarságot felhozni, de mindegy. Fisher anno adott pár okot rá, hogy elszálljon az önbizalma. Nem azt mondom, hogy úgy kellett volna intézni a dolgot, ahogy eljött Nashville-ből. Azért nem hiszem, hogy az összes NFL csapatban mindegyik 2. számú QB jobb mint Vince... Ugyan már 😊 (Ezt csak arra írtam, hogy " a kutyának se kell")
Titans szurkolói oldal https://m.facebook.com/tennesseetitansmagyarorszag/?ref=bookmarks
több mint 13 éve
Nem lehet egy életen keresztül a fallosz szőrös oldalán állni...és ez fordítva is igaz 😀
több mint 13 éve
hát való igaz elég sok faszt lesz.ptunk pusztán testvéri szeretetből. Remélem idén már mi fogunk sz.patni 😀De nálunk mindenki fantasztikus, nagyszerű, vagy kiváló játékos. Ezt eddig is így tudtuk Andy szavai által. Ebbe Young is teljes mértékig beletartozik 😀Landri is csak azt mondta hogy a ligában nincs még egy ilyen jó DL. Soha életében nem játszott ilyen falban. Ez van. Tényleg testvéri szeretet városa ez 😀 Csak nehogy túl menjen a barátságon 😛Shawn84
Mi ilyen jól bánunk a játékosainkkal 😀Eazzy
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
De nálunk mindenki fantasztikus, nagyszerű, vagy kiváló játékos. Ezt eddig is így tudtuk Andy szavai által. Ebbe Young is teljes mértékig beletartozik 😀Landri is csak azt mondta hogy a ligában nincs még egy ilyen jó DL. Soha életében nem játszott ilyen falban. Ez van. Tényleg testvéri szeretet városa ez 😀 Csak nehogy túl menjen a barátságon 😛
Mi ilyen jól bánunk a játékosainkkal 😀Eazzy
több mint 13 éve
De nálunk mindenki fantasztikus, nagyszerű, vagy kiváló játékos. Ezt eddig is így tudtuk Andy szavai által. Ebbe Young is teljes mértékig beletartozik 😀 Mi ilyen jól bánunk a játékosainkkal 😀
több mint 13 éve
Hát ez lol:😀 Gondolom azért csak feltűnt neki, hogy a kutya sem érdeklődik iránta.
http://www.bleedinggreennation.com/2012/4/12/2943922/andy-reids-nice-way-of-ushering-vince-young-out-of-town
Young megkérdezi Andy-t, hogy visszavárja-e, van-e helye a csapatban. Erre Andy azt mondja, hogy Te nem csereQB vagy, hanem kezdő...és Young elhiszi. 😀 Tényleg hülye szegény. 😀Bébé

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
nem akartam ebben a topicban ezt leírni de ott van tt is ugye aki nyert pedig...
több mint 13 éve
Az önbizalom fontosabb?egy QBnak mint az önismeret?JanekVégülis Eli is azt mondta a tavalyi szezon előtt, hogy Brady-vel egy szinten van. És végül bebizonyította, hogy így van, szal végülis...😀
több mint 13 éve
Az önbizalom fontosabb?egy QBnak mint az önismeret?
több mint 13 éve
Hát ez lol:http://www.bleedinggreennation.com/2012/4/12/2943922/andy-reids-nice-way-of-ushering-vince-young-out-of-town
Young megkérdezi Andy-t, hogy visszavárja-e, van-e helye a csapatban. Erre Andy azt mondja, hogy Te nem csereQB vagy, hanem kezdő...és Young elhiszi. 😀 Tényleg hülye szegény. 😀
több mint 13 éve
2008, 2009-es és a 2010-es draftok osztályozása a PFF szerint:http://www.profootballfocus.com/blog/2012/04/12/draft-grader-philadelphia-eagles/
Meglepő módon a negatív oldalon: T. Laws, Teo, Bryant Smith, Ricky Sapp és Lindley szerepel.
5ből 4 DLman.
több mint 13 éve
Shady draft day-es képe:Így örült neki hogy ide jött? eddig is szerettem... 😊 remélem idén csak fölül múlni fogja bár azzal is megelégszem ha csak megismétli az idei szezont nem rajta múlott semmi.
http://instagr.am/p/JUyGagKOxb/
Rosenhaus majd akkor, h fog mosolyogni, amikor Shady megkapja a millás szerződését. 😀Bébé
több mint 13 éve
Shady draft day-es képe:http://instagr.am/p/JUyGagKOxb/
Rosenhaus majd akkor, h fog mosolyogni, amikor Shady megkapja a millás szerződését. 😀
több mint 13 éve
Én ennyire pontosan nem emlékszem, de azt tudom hogy valami törékenyet a falhoz vágtam. 😀Asszem akkor mondtam először, hogy basszuk ki Reidet. 😀Rá is gondoltam de az csak pár meccses csoda volt. Igaz ő tényleg fasza kis játékos volt. Legalábbis abban az időben amit nálunk töltött.Shawn84Az jó is volt. Akkor kezdtem el online követni a meccseket. Igaz nem sok emlékem van abból a szezonból, de azért a Giants elleni PO-win megvan. Meg persze a Sheldon-hit, majd az, h a Deuce-Bush páros szarrá fut minket. Meg ha jól rémlik, akkor volt Reid érthetetlen punt döntése is. 😀Bébé
Meg akkor 27-24 (vagy 24-21-re 😛 ) kaptunk ki a Saints-től és megragadt az, hogy alapszakaszban is pont ennyivel kaptunk ki tőlük abban az évben.Newman
több mint 13 éve
Asszem akkor mondtam először, hogy basszuk ki Reidet. 😀Rá is gondoltam de az csak pár meccses csoda volt. Igaz ő tényleg fasza kis játékos volt. Legalábbis abban az időben amit nálunk töltött.Shawn84Az jó is volt. Akkor kezdtem el online követni a meccseket. Igaz nem sok emlékem van abból a szezonból, de azért a Giants elleni PO-win megvan. Meg persze a Sheldon-hit, majd az, h a Deuce-Bush páros szarrá fut minket. Meg ha jól rémlik, akkor volt Reid érthetetlen punt döntése is. 😀Bébé
Meg akkor 27-24 (vagy 24-21-re 😛 ) kaptunk ki a Saints-től és megragadt az, hogy alapszakaszban is pont ennyivel kaptunk ki tőlük abban az évben.
több mint 13 éve
Azám. Edzői pályafutása egyik legszarabb döntése szerintem.Rá is gondoltam de az csak pár meccses csoda volt. Igaz ő tényleg fasza kis játékos volt. Legalábbis abban az időben amit nálunk töltött.Shawn84Az jó is volt. Akkor kezdtem el online követni a meccseket. Igaz nem sok emlékem van abból a szezonból, de azért a Giants elleni PO-win megvan. Meg persze a Sheldon-hit, majd az, h a Deuce-Bush páros szarrá fut minket. Meg ha jól rémlik, akkor volt Reid érthetetlen punt döntése is. 😀Bébé
több mint 13 éve
Rá is gondoltam de az csak pár meccses csoda volt. Igaz ő tényleg fasza kis játékos volt. Legalábbis abban az időben amit nálunk töltött.Shawn84Az jó is volt. Akkor kezdtem el online követni a meccseket. Igaz nem sok emlékem van abból a szezonból, de azért a Giants elleni PO-win megvan. Meg persze a Sheldon-hit, majd az, h a Deuce-Bush páros szarrá fut minket. Meg ha jól rémlik, akkor volt Reid érthetetlen punt döntése is. 😀
több mint 13 éve
Rá is gondoltam de az csak pár meccses csoda volt. Igaz ő tényleg fasza kis játékos volt. Legalábbis abban az időben amit nálunk töltött.Az Deny volt maximum. Én őt se kedveltem egyáltalán. Egy jó Qb volt itt és az McNabb.Shawn84Meg Garcia 😀Bébé
több mint 13 éve
Az Deny volt maximum. Én őt se kedveltem egyáltalán. Egy jó Qb volt itt és az McNabb.Shawn84Meg Garcia 😀
több mint 13 éve
Az Deny volt maximum. Én őt se kedveltem egyáltalán. Egy jó Qb volt itt és az McNabb.Kolb legalább ekkora balfácán volt, ha nem nagyobb. Mégis úgy oda voltak érte egyesek 😊eaglesmcnabbIlyet ne jelents ki ...JanekKi nem állhatom. Nem is értem miért kapták így fel. Láttam többször játszani, de baromira nem győzött meg. Akkor már inkább Vick.
Még szerencse, hogy nem kell attól tartanom, hogy idekerül.Shawn84
több mint 13 éve
Kolb legalább ekkora balfácán volt, ha nem nagyobb. Mégis úgy oda voltak érte egyesek 😊Ilyet ne jelents ki ...JanekKi nem állhatom. Nem is értem miért kapták így fel. Láttam többször játszani, de baromira nem győzött meg. Akkor már inkább Vick.
Még szerencse, hogy nem kell attól tartanom, hogy idekerül.Shawn84
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!