NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Week 17 szombati dupla
306
33
22:30, ARENA4
NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 662
47
21:30 POPTARTS BOWL - Georgia Tech vs BYU (NET4+)
Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 13 éve
Upshaw sem illene bele annyira. Igazi 3-4 es OLB aki esetleg jó lehet 4-3as DE-nek, de neki az igazi posztja LB. Kár lenne ha hozzánk jönne , kicsit olyan próbálkozás mint anno Sapp(vagy hogy hívták). Kár lenne ezt nála erőltetni mert nagy vadállat.És upshawt ...ha jól értemJanekJa ő is lehetőség. Coplesre gondoltam már, mint DT/DE kombó. De nem annyira illik bele a csapatba a jelleme miatt. reid nem húzná ki szerintem, mert nem olyan jógyerek.Shawn84

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
Peter King-nél a Weeden pick-nél is felmerült a nevünk:"Cleveland sends a third-rounder to New England to move up 10 spots, from 37 to 27, and prevent the other Weeden fans—Chiefs, Eagles, Bills, Niners—from grabbing him. I know he'll be 29 in October, but if you think a player can be a good starting quarterback in the league for eight years, and several teams do, he's worth a lot more than the 27th pick."
Plusz pár hete azt írta, hogy az Eagles-nél szerinte elképzelhető egy QB húzás a második körben.
Még mindig nem akarok QB-t.
Idén sztem nem tudunk olyan irányítót hozni, aki jobb, mint Kafka. Akkor meg mi értelme.
Bár Weeden pick passzolna a Watkins pick-hez. Annyi különbséggel, hogy Weeden most ősszel 29 lesz Watkins meg még csak 28.
több mint 13 éve
Hát én megvallom nagyon csalódott lennék ha így alakulna csak akkor tudnék Lb-n kívül mást elképzelni 1.körbe ha legkésőbb a második köbe húzunk vkit. S nyilván ha első kör akkor Kutyuli nem tudom tényleg mik a Seattle tervei remélem Reidék tudják 😊 pörgethetnénk azt a számlálót 😛
több mint 13 éve
Pontosan. Plusz akiről tudod, hogy mit tud és meg vagy vele elégedve azt minek hívni workout-ra meg visit-re.mégis beszélgetünk vele...JanekJah, a kormányfőink hada is beszélgetett már a Pápával, mégsem igazolta le egyiket sem 😀
Attól, hogy beszélünk valakivel, még nem jelenti azt, hogy nálunk köt ki, vagy hogy egyáltalán esélye legyen. RGIII-al is jót beszélgettünk, amit legközelebb is megtehetünk, amikor kezet rázunk vele, és vigasztaljuk a verés miatt 😀Eazzy
Pl ha veszel egy seniort. Nagy eséllyel 2 éve kezdő szal több, mint 20 meccset tudsz megnézni róla, valamint Senior Bowl, Combine ahol ugyanúgy tudsz beszélgetni vele. Szal semmi értelme nem lenne, ha elhívnánk Philly-be. Ráadásul még a végén a mögöttünk lévő csapat is levágná, hogy kit szemeltünk ki és feltrade-elne elénk.
Arról nem is beszélve, hogy elhívunk hozzánk egy kérdőjeleset. Megnézzük meg minden és úgy döntünk, hogy nem akarjuk.
Az újságírók meg csak azt látják, hogy hűű hívtuk visitre biztos Őt akarjuk. Közbe meg bebizonyosodott, hogy nem illik a rendszerbe és nem tartjuk olyan jó játékosnak.
több mint 13 éve
mégis beszélgetünk vele...JanekJah, a kormányfőink hada is beszélgetett már a Pápával, mégsem igazolta le egyiket sem 😀
Attól, hogy beszélünk valakivel, még nem jelenti azt, hogy nálunk köt ki, vagy hogy egyáltalán esélye legyen. RGIII-al is jót beszélgettünk, amit legközelebb is megtehetünk, amikor kezet rázunk vele, és vigasztaljuk a verés miatt 😀
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 13 éve
Továbbá kijött Peter King mock draftja is: http://cnnsi.printthis.clickability.com/pt/cpt?expire=&title=Peter+King%27s+Mock+Draft+-+04.23.12+-+SI+Vault&urlID=476132891&action=cpt&partnerID=289881&fb=Y&url=http://sportsillustrated.cnn.com/vault/article/magazine/MAG1197390/index.htmHát nálunk tényleg simán játszhatna DT/DE kombót. Washburn szereti az ilyen felépítésű DT-ket.
Hozzánk Coplest írta. 😀 😀 Csini lenne a fal.Shawn84
Jason Jones Washburn alatt az esetek 90%-ban DT-t játszott (6-5 275) és elég jól ment ott neki.
PFF-nél 3 szezon alatt Top10-es DT volt.
Coples a méretei alapján (6-6 285) tökéletesen beillene ebbe a szerepbe.
Valamint abba is beleillik Coples, hogy senior, jó senior bowl-t zárt, egyáltalán nem találkoztunk vele (visit-eket és workout-okat tekintve) és DLman. Szal mindenki (Andy, Roseman, Washburn) jól jár. 😀
Olvasok olyanokat, hogy nincsen meg nála a "great-motor" ami Reid-nél és Washburn-nél is elég fontos, de másik oldalról meg ott van, hogy Washburn elég jól tud motiválni. Legalábbis Haynesworth-ből kiindulva.
Így most már nem is maradok fent a draftra. Biztos, hogy Coples-t húzzuk. 😀
több mint 13 éve
Miért Janoris az? 😊Janoris soha nem lesz Eagle.
Annyi jó játékost tudunk húzni a 15 helyen is... van 4 poszt amire jöhet BPA alapon bárki.Janek
több mint 13 éve
Miért Janoris az? 😊Annyi jó játékost tudunk húzni a 15 helyen is... van 4 poszt amire jöhet BPA alapon bárki.
több mint 13 éve
És upshawt ...ha jól értemJanekJa ő is lehetőség. Coplesre gondoltam már, mint DT/DE kombó. De nem annyira illik bele a csapatba a jelleme miatt. reid nem húzná ki szerintem, mert nem olyan jógyerek.
több mint 13 éve
Ryan Miller, OG vizitel nálunk, őt 5.-6. körre várják, valamint beszélgettünk Janoris Jenkinsel, CB, North AlabamaTovábbá kijött Peter King mock draftja is: http://cnnsi.printthis.clickability.com/pt/cpt?expire=&title=Peter+King%27s+Mock+Draft+-+04.23.12+-+SI+Vault&urlID=476132891&action=cpt&partnerID=289881&fb=Y&url=http://sportsillustrated.cnn.com/vault/article/magazine/MAG1197390/index.htm
Hozzánk Coplest írta. 😀 😀 Csini lenne a fal.
több mint 13 éve
Ha már DT húzás és Suh szerű játékost akarunk akkor miért nem Poe?Ő is bust esélyes de cox is hordozza magában főleg ha első 10ben húzzák ki(akárki)
Érdekes ,hogy februárban még Still volt a fő DT prospect most meg lassan 3.körös lesz...
Én továbbra is azt gondolom az a 15.hely sok mindenre jó de ha idén nagyot akarnak alakítani akkor sem érzem fontosnak a feltradet... max az első 3ba de az meg lehetetlen és nekünk felesleges.
Én továbbra is az LB,CB,OT,DT sort érzem olyannak ahová kell a drafton szerzett ember.
több mint 13 éve
Coleman teszteli a piacot:Én is be akarom valamikor próbálni, de már mondtam. Ha csinálunk Eagles Super Bowl vagy Draft partyt valamikor, akkor tutira megcsináljuk.
http://www.youtube.com/watch?v=wMKs33Vqyr4&feature=relmfu
A szezonban nem jött össze, szal a draft7végén meg kéne csinálnom 😀
http://philly.blog.hu/2011/10/22/philladelphia_kedvence_cheese_steak_bye_week_specialBébé
több mint 13 éve
Coleman teszteli a piacot:http://www.youtube.com/watch?v=wMKs33Vqyr4&feature=relmfu
A szezonban nem jött össze, szal a draft7végén meg kéne csinálnom 😀
http://philly.blog.hu/2011/10/22/philladelphia_kedvence_cheese_steak_bye_week_special
több mint 13 éve
Megint néztem Cox vidiket...BébéTényleg érik a DT húzás, amit nem is bánok, de Coxal valahogy én sem tudtam megbarátkozni, ahogyan te se. Tényleg ha Brockers, Poe, Worthy vagy Martin jönne nagyon örülnék, persze nem mind 1/15-re, de ez a Cox gyerek nem jön be. Mindenesetre ha Washburne nem csinál belőle jó játékost akkor senki. Nekem mondjuk az lenne a fő, hogy futás ellen virítson. Kár, hogy se neki sem Brockersnek nem erőssége ez.
több mint 13 éve
Megint néztem Cox vidiket. Nem fogok örömtáncot lejteni, ha behúzzuk, de bízom Washburn-ben. Ha Ő úgy gondolja, hogy nagyon jó kis DT-t tud belőle csinálni, akkor hiszek neki. Titans-nél a korai körös (1-3. kör) pick-ek:
Jevon Kearse DE (1/6) - rookie-ként 14,5 sack, majd 11, 10, sérülés és utsó Titános szezonjában 9 sack. Első 3 szezonjában Pro Bowl és rookieként az AFC év védője cím is az övé lett.
John Thornton DT (2/52) - Neki is volt egy sérüléses szezonja, de 4 szezonjában 2x kezdő volt, 4,5 sack, 4 sack, 2 sack
Majd a Bengals-nal még lehúzott 6 szezont kezdőként.
Byron Frisch DE (3/93) - Ez egy szép 3. körös DE bust húzás. (Eagles-fan-ként tudjuk, hogy ez milyen érzés.) Egy meccset se játszott a Titans-ben. Köv. szezon előtt cut-olták. 2001-ben a Dallas-ban (9 tackle, 3 sack), 2002-ben a Giants-ben (9 tackle, 2 sack) játszott.
Albert Haynesworth DT (1/15) - Azt hiszem nem kell bemutatni. Enyhén megérte a Titans-nek behúzni.
Travis LaBoy DE (2/42) - 4 szezon a Titans-ben. Cserejátékos volt. 3,5 sack, 6,5 sack, 3,5 sack, 6 sack
Jelenleg a Chargers-ben focizik kezdőként.
Antwan Odom DE (2/57) - 4 szezon a Titans-ben. Egy sérüléses szezon. Igazán utsó évében lett kezdő, akkor 16 meccs alatt 8 sack-et csinált. Előtte 2-2 sack. 2008-ban a Bengals-hoz került, de ott folyamatosan sérülésekkel bajlódott.
Randy Starks DT (3/71) - 4 szezon a Titans-ben. 4,5 sack, 3 sack, 3 sack, 0 sack és 130 tackle. Utóbbi 3 szezonban folyamatosan kezdő Miami-ban.
Jason Jones DT (2/54) - 4 szezon a Titans-ben. 5 sack, 4 sack, 3,5 sack Washburn kezei alatt. Plusz a 2,5 szezon alatt 85 tackle. Most pedig a Seattle-be igazolt.
Sen'Derrick Marks DT (2/62) - 2 szezon Washburn kezei alatt. Csereként számolt vele. 21 meccs alatt 34 tackle, 1 sack.
Derrick Morgan DE (1/16) - 1 szezon Washburn alatt. Csereként 4 meccs alatt 5 tackle és 1,5 sack. Aztán elszakította a keresztszalagját. Enyhén Graham-es karrier. Amíg játszott addig a PFF-esek nagyon oda voltak érte rookie-ként.
És a hátsó körökben is még talált pár jó játékost, mint pl:
William Hayes DE (4/103) - 2,5 szezon alatt közel 100 tackle és 6,5 sack. Mindezt úgy, hogy csak 11 meccsen kezdett.
Antonio Johnson DT (5/152) - Titans-ben egy meccset se játszott. Rookie-ként elszakította a keresztszalagját majd köv szezont a PS-ben kezdte, ahonnan elvitte a Colts és már 4 szezont lehúzott náluk többnyire kezdőként.
Jacob Ford DE (6/204) - 3 szezon Washburn alatt. Inkább csere, de azért csak összehozott 90 tackle-t és 15,5 sack-et.
Washburn eljövetele óta nem talált csapatot.
Carlos Hall DE (7/240) - 3 szezon Titánként. 2,5 szezonon keresztül kezdő. 120 tackle, 13,5 sack.
Robaire Smith DT (6/197) - 4 szezon Washburn alatt. Utsó szezonjában lett kezdő 35 tackle, 4,5 sack. Majd Texans, később visszaért egy szezon erejéig Washburn-höz (44 tackle, 0,5 sack) majd jött Cleveland. Összesen 11 szezont töltött az NFL-ben.
Ráadásul ott van még pl Kyle Vanden Bosch, Jason Babin akikből Washburn csinált All-Pro és Pro Bowl játékosokat.
Tavaly mi nem is húztunk DLman-t. Szal akkor idén Washburn nálunk is elkezdheti draftolni a Pro Bowl-lereket.
több mint 13 éve
Ezen a héten szerintem jönni kéne neki. Talán pont ma. 😊Hát ez nem vicces Asante:MIKOR JÖN KI A MOCK DRAFTJA?Shawn84
"Hearing from many sources that #Eagles CB Asante Samuel is asking for too many years which is holding up him being traded. Nixed two trades."
Peter King szerint nem trade-elünk fel a 3. és 8. hely közé:
"The Eagles might pay something to move up for Tannehill, but it won't be much, and the move won't be far."Bébé

több mint 13 éve
Hát ez nem vicces Asante:MIKOR JÖN KI A MOCK DRAFTJA?
"Hearing from many sources that #Eagles CB Asante Samuel is asking for too many years which is holding up him being traded. Nixed two trades."
"The Eagles might pay something to move up for Tannehill, but it won't be much, and the move won't be far."Bébé
több mint 13 éve
Hát ez nem vicces Asante:"Hearing from many sources that #Eagles CB Asante Samuel is asking for too many years which is holding up him being traded. Nixed two trades."
"The Eagles might pay something to move up for Tannehill, but it won't be much, and the move won't be far."
több mint 13 éve
Újabb remek cikk BleedingGreen tollából. Ezúttal a Defensive Endekről: http://philly.blog.hu/2012/04/17/draftra_keszulve_5_de_prospectek_bleedinggreen
több mint 13 éve
én is inkább Kiklire gondoltam, csak azt nem értem hogy pl. ha 1/9 elé akarunk menni, akkor miért rögtön 1/4? 1/8, esetleg 1/9 nem lenne egyszerűbb?eaglesmcnabb1/8 is elég lehetne..mivel utánunk 1/15ig nem vinné senki Tannehillt, de semmi garancia nincs rá , hogy előtte nem menne ki Cox. 1/4 a Browns...velük jó viszonyban vagyunk...gondolom ezért merült fel és eléjük már nem tudnának felmenni. Persze kérdés, hogy a Brownsnál miként gondolkoznak, kire van szűkségük stb. Szerintem mi a drafton emberezünk, azaz 1-1 prospectre hajtunk és nem az adott helyen visszük a lehető legjobbat(pl.lásd tavaly Jarrett). Idén 2 poszt a need még amit drafton kell pótolni(DT,LB) ,pickünk meg van elég.. szval miért ne hajtanánk rá egyes emberekre. A további pickek meg tényleg mehetnének hátradőlve. Kérdés persze az, hogy megtudunk e egyezni valamelyik csapattal feltrade ügyben....
Részemről ez csak hangos gondolkodás és én is kiegyeznék elsőben mással is csak sztem ezek a hírek/jelek erre mutatnak. Aztán lehet csak megtévesztés az egész. 😀
szerk:1/9 a Panthers.... az a pick idén többe fájna mint az 1/8 vagy előtte.
szerk 2: Azt sem tartanám kizártnak, hogy a feltrade árában menne el Asante is.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
én is inkább Kiklire gondoltam, csak azt nem értem hogy pl. ha 1/9 elé akarunk menni, akkor miért rögtön 1/4? 1/8, esetleg 1/9 nem lenne egyszerűbb?
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Sztem ha már feltrade, akkor cél a Seahawks elé kerülni és akkor Kikli 😉De a Te verzióddal is elégedett lennék, feltéve, h. a 2. körben bent lesz még nekünk Z.Brown / Hightower... De csak akkor!!!! 😉
A tavalyi LB szerencsétlenkedések mai napig elő szoktak jönni rémálmaimban, így azt mondom nem lenne szabad kérdésnek lennie, h. először az LB sorba kell még egy azonnal bevethető, fasza játékos. De lehet én parázom túl 😊))
Shawnnal most dumálgattam, de ide is megosztom az elmélkedésemet a Tannehill pletykával kapcsolatban. Az ilyen kacsa hírekre nem szoktam reagálni, de most olvastam a sorok között és ha vmi igaz lehet ebben a hírben az az, hogy fel akarunk tradelni......és hogy kiért(?) . Na nem Tannehillért inkább csak az lehet a cél, hogy az 1/9 elé. Mindenhol olvasható, hogy kit vinne a Panthers és azt is lehet olvasni, hogy Washburn beleszeretett Cox-ba. Sztem Ő a cél (ha sikerülne feltradelni). Ezt támasztaná alá az a tény is, hogy Landrival mindösszesen 1 évet írtak alá és Wash rendszerébe és a nagy rotációban fontos lenne az, hogy a cserék is magas szinten tudjanak játszani.(Laws meg Landri ezek szerint kevés) Cox esetében ha lehet hinni a prospect ismertetőknek akkor egy Suh típusú vadállatra lelhetnénk ami tovább erősítené az amúgy is már-már elitnek mondható D lineunkat.
Folytatásban meg jönne egy LB Rolle helyett/mellé.
Vélemények?Greengo
több mint 13 éve
Shawnnal most dumálgattam, de ide is megosztom az elmélkedésemet a Tannehill pletykával kapcsolatban. Az ilyen kacsa hírekre nem szoktam reagálni, de most olvastam a sorok között és ha vmi igaz lehet ebben a hírben az az, hogy fel akarunk tradelni......és hogy kiért(?) . Na nem Tannehillért inkább csak az lehet a cél, hogy az 1/9 elé. Mindenhol olvasható, hogy kit vinne a Panthers és azt is lehet olvasni, hogy Washburn beleszeretett Cox-ba. Sztem Ő a cél (ha sikerülne feltradelni). Ezt támasztaná alá az a tény is, hogy Landrival mindösszesen 1 évet írtak alá és Wash rendszerébe és a nagy rotációban fontos lenne az, hogy a cserék is magas szinten tudjanak játszani.(Laws meg Landri ezek szerint kevés) Cox esetében ha lehet hinni a prospect ismertetőknek akkor egy Suh típusú vadállatra lelhetnénk ami tovább erősítené az amúgy is már-már elitnek mondható D lineunkat.Folytatásban meg jönne egy LB Rolle helyett/mellé.
Vélemények?

E-A-G-L-E-S EAGLES !