NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 13 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 645 — Apu ökölbeszorított keze
megint nem tudom a belépési adataim 😊

több mint 13 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 284 — Eagles fan
Draftjáték a blogon nyereménnyel: http://philly.blog.hu/2012/04/19/draftjatek_1 😊

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
Djax-re vigyázni akarunk ami érthető isJanek
Meg ugye nem volt túl meggyőző visszahordóként eddig se. Leszámítva a Miricle 2-t.Shawn84
Azért ez nem így van.

Volt neki sok jó visszahordása de most már drága hozzá,hogy összetörjék

több mint 13 éve
Meg ugye nem volt túl meggyőző visszahordóként eddig se. Leszámítva a Miricle 2-t.Shawn84
Nana. Első két évében azért olyat mutatott amit régen láthattak a szurkolók, de nem is szabad egy első számú WR-el sokat visszahordatni a sérülésveszély miatt. DeSean játékoskarrierjének ahhoz a részéhez érkezett ahol inkább már elkapásokban kell jeleskednie és nem visszahordásokkal. Soha sem szerettem azt amikor egy kezdő egyben visszahordó is. Hobbs is ha jól emlékszem egy visszahordásnál nyekkent meg.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Meg ugye nem volt túl meggyőző visszahordóként eddig se. Leszámítva a Miricle 2-t.
több mint 13 éve
Djax-re vigyázni akarunk ami érthető is

több mint 13 éve
A srácok közben összejöttek a Novacareben és elkezdtek kondizni kicsit.
Illetve vizitre érkezik T. Y. Hilton WR/KR, Florida International. Róla jókat hallani, returnerként elsősorban.
több mint 13 éve
Ja de minden csapat nehéznek találja a sorsolást pedig nincs benne semmi nehéz 😊

több mint 13 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 215 — Eagles fan
Én csoporton belül 2 vereséget várok (a Giants és a Cowboys ellen 1-et 1-et), azon kívül pedig a Ravens, Steelers, Saints elleni meccset húzósnak, a Bengals és az Atlanta ellenit pedig kétségesnek tartom... Ha utóbbi kettőből egyet megnyerünk akkor az 10-6. Ez remélhetőleg elég is lesz a playoffhoz 😊

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
első blikkre azt mondtam 12-4, és ki is egyeztünk 😊
/két vereség a csoportban plusz további kettő: szentek + steeleres/
de nagy jóindulattal sem tudok 3-3 nál rosszabb csoportbeli eredményt elképzelni - már csak azért sem mert akkor nehéz lenne a továbblépés - szóval akkor max egy 11-5 😊
több mint 13 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 209 — Így remélem megfelelek nektek.....
Nagyjábol átnéztem az összes csapat topicját és a 80% szörnyen nehéznek tartja a saját csapatának sorsolását 😊Janek
Hát nem csodálom. Mondjuk ha idejön még RG III is és valóban beválik akkor aztán lesz ihaj nem nagyon van olyan csoport ahol papíron! négy ilyen jó irányítós csapat játszik néhol erős védelmekkel megfűszerezve. Mondjuk nekem ilyen eszement is bejött, hogy mindenki nyer és veszít egyet-egyet csoportbeli ellen a többit mindenki zúzza és négy 13-3-s csapat 😀 😛
több mint 13 éve
Nagyjábol átnéztem az összes csapat topicját és a 80% szörnyen nehéznek tartja a saját csapatának sorsolását 😊

több mint 13 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 209 — Így remélem megfelelek nektek.....
Tudjátok ki hiányzik nekem ebből a menetrendből??? Hát a Sikágó 😉 😛 cserébe ugye vannak az oroszlánok, hát ha Staffordot nem teszik addig taccsra húzós lesz. Bye-ig 4-2-t tippelek aztán meglátjuk. Örülök, hogy a Browns-l kezdünk Hillis már nincs remélem irányítót sem szereznek addig és akkor győzelemmel kezdhetünk. Hajrá!
több mint 13 éve
skizofita Philadelphia Eagles Clemson Tigers 646 — Times are hard for dreamers!
Idei menetrend:...
Newman
Hát, ahogy olvasom 4 meccs olyan ellenfél ellen, aki bye week-ről érkezik (PIT, DET, ATL, WAS) - az tényleg nem kevés... :o
JimmyK még azt is szóvá teszi, hogy a NYG és a DAL elleni idegenbeli meccs előtt is 3 ill. 4 nap előnyt kap az ellenfél - azért nem egyszerű ez. De a szurkoló azért csak várakozik és reménykedik! 10-6 --> PO

"Garaba gurít!!!... fölé." (Vitár R.)
több mint 13 éve
Top 30 Momentum: 26. http://philly.blog.hu/2012/04/18/top_30_momentum_26_26_victor_cruz_lealazza_asotShawn84
Ez sem volt egy kellemes emlék

több mint 13 éve
Vizitre érkezik Devon Wylie, WR/KR, Fresno State. Kell returner is.
több mint 13 éve
Top 30 Momentum: 26. http://philly.blog.hu/2012/04/18/top_30_momentum_26_26_victor_cruz_lealazza_asot
több mint 13 éve
Én is olyan 10-6 körülre várom így elsőre.
több mint 13 éve
Én most 10-6ot látok de az is elég a PO-ra

több mint 13 éve
Na megvan a 2012-es schedule: http://www.nfl.com/schedules/2012/REG/EAGLES?icampaign=Schedule_release_Teams_HP_CP Megint jókor jön a bye.Greengo
Esküszöm, hogy ez 13-3-nak látszik, csak az a baj, hogy tavaly is olyannak láttam 😀 Így egy óvatos 11-5-öt tippelek első blikkre.Eazzy
Megint játszunk a Bengalssal. 10-5-1. 😛 :cool:
5 primetime meccs, nem kevés...Newman
Jeeee. Nagyon szeretem az éjszakai meccseket.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 158 — No one likes us, cause no one like us
Na megvan a 2012-es schedule: http://www.nfl.com/schedules/2012/REG/EAGLES?icampaign=Schedule_release_Teams_HP_CP Megint jókor jön a bye.Greengo
Esküszöm, hogy ez 13-3-nak látszik, csak az a baj, hogy tavaly is olyannak láttam 😀 Így egy óvatos 11-5-öt tippelek első blikkre.

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 13 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Idei menetrend:

1, at Browns
Sep 09, 19:00

2, Ravens
Sep 16, 19:00

3, at Cardinals
Sep 23, 22:05
4:05

4, Giants
Sep 30, 2:20

5, at Steelers
Oct 07, 19:00

6, Lions
Oct 14, 19:00

7
Bye

8, Falcons
Oct 28, 19:00

9, at Saints
Nov 05, 2:30
8:30

10, Cowboys
Nov 11, 22:15

11, at Redskins
Nov 18, 19:00

12, Panthers
Nov 26, 2:30

13, at Cowboys
Dec 02, 2:20

14, at Buccaneers
Dec 09, 19:00

15, Bengals
Dec 13, 2:20

16, Redskins
Dec 23, 19:00

17, at Giants
Dec 30, 19:00

5 primetime meccs, nem kevés...

több mint 13 éve
Na megvan a 2012-es schedule: http://www.nfl.com/schedules/2012/REG/EAGLES?icampaign=Schedule_release_Teams_HP_CP Megint jókor jön a bye.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
Érte nem kéne felmenni szerintem.

több mint 13 éve
És upshawt ...ha jól értemJanek
Ja ő is lehetőség. Coplesre gondoltam már, mint DT/DE kombó. De nem annyira illik bele a csapatba a jelleme miatt. reid nem húzná ki szerintem, mert nem olyan jógyerek.Shawn84
Upshaw sem illene bele annyira. Igazi 3-4 es OLB aki esetleg jó lehet 4-3as DE-nek, de neki az igazi posztja LB. Kár lenne ha hozzánk jönne , kicsit olyan próbálkozás mint anno Sapp(vagy hogy hívták). Kár lenne ezt nála erőltetni mert nagy vadállat.Greengo
Sapp 4-3-as DE volt. Clemsonban is ezt játszotta. Bár elég sovány volt ahhoz képest. 6.4 in, 252 lbs. A végén olyan 265 re ment fel ha jól tudom. Csak hülye mint a fene. pedig nagyon bíztam benne. Nem kellett volna LB-nek erőltetni. Upshaw egyáltalán nem jó nekünk. Nem tudnám beilleszteni igazából. Coplesben meg még az előny, hogy nagyjából 2 szezonban volt DE és 2 szezonban DT az egyetemen. A motorral marhára nem lenne gond ha Washburn keze közé kerülne. Ő tudná motiválni, meg persze a fasza társak. Babin, Cole, Jenkins stb. Álítom, hogy ha odateszi magát akkor nem lehet megállítani. Nekem tetszene ez a pick is. Sokkal jobban mint Cox.