NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 13 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 532 — rabszolga
Miért akarod ennyire elzavarni szegény Asante-t? Bizonyította a csapat iráni elkötelezettségét amikor jelezte belemenne a szerződése átstrukturálásába. 2-3 jó év még van, én nem írnám le, és az elmélet miszerint még most kapnánk érte vmit nem igaz, mert már most is csak a szinte semmit kínálják érte. Elvileg Sb-ra megyünk akkor meg elkél a csapatba egy ilyen playmaker.korodiati
De a jövő szempontjából el kéne trade-elni.
Van mögötte egy DRC, aki tud Pro Bowl szinten is játszani és remélem, hogy ezt a formáját fogja nálunk hozni.
Ha Asante-t megtartjuk egy évre, akkor DRC esélytelen, hogy hosszabbítson velünk és év végén nagy eséllyel lelépne tőlünk mivel a 2 szezon alatt alig került a pályára. (pénzről nem is beszélve)
Asante 1-2 évig vagy DRC 4-5. Hát inkább "megkockáztatnám" DRC-t.
A másik, hogy Asante nem is illik a rendszerbe mert Ő inkább 8-10 yardra szeret felállni a WR-től Castillo meg inkább azt szeretné ha már a LOS-on lenne kontakt (amennyire ki tom venni ezeket a dolgokat...press cover-nek hívják talán, de passz)
Fizetéscsökkenésbe meg nyilván csak úgy menne bele, hogy akkor jövőre se érje meg nekünk cut-olni szal az se lenne olyan jó. Plusz lehet, hogy a fizucsökkentés mértékébe se tud(na) megegyezni a FO-val.
Szal ha nem lenne mögötte egy fiatal, jó CB, DRC személyében akkor nem akarnám eltradelni, de így, hogy van nálam menne.

Én amúgy mindig támogatom a fiatalítást. McNabb trade-et is akartam meg a Sheldon trade-et is, annak ellenére, hogy mind2nél benne volt a visszaesés mértéke.
több mint 13 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Remek cikk a csapat által játszott LB felállásokról.
http://philly.blog.hu/2012/04/20/draftra_keszulve_6_lb_rendszerek_a_csapatnal_bg
több mint 13 éve
StormST Denver Broncos 12 503 — SB 50 Champion @ Grund
Dawkins-t nehéz lenne odaadni Asante-ért, mivel egyrészt nincs is szerződése, másrészt azt nyilatkozta, hogy most már vagy Denver vagy visszavonulás...

OK, tudom én, hogy neki valamennyire Philly még mindig vonzó lehet, de akkor elég határozottan fogalmazott... 😊

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 13 éve
korodiati Philadelphia Eagles 704 — drkorodiattila@gmail.com
Denver topikból lopva:
"A Denver Post szerint kérszer is ajánlatot tettünk az Eagles-nek Samuel-ért, először egy 5+6 pick csomaggal, majd egy játékossal, de mindkettőt visszautasították..."
Dawkins-ért 1-1-be aztán helló. 😀
Amúgy jah 5+6 kör elég gyér, de én mindenképpen eltrade-elném.Bébé
Miért akarod ennyire elzavarni szegény Asante-t? Bizonyította a csapat iráni elkötelezettségét amikor jelezte belemenne a szerződése átstrukturálásába. 2-3 jó év még van, én nem írnám le, és az elmélet miszerint még most kapnánk érte vmit nem igaz, mert már most is csak a szinte semmit kínálják érte. Elvileg Sb-ra megyünk akkor meg elkél a csapatba egy ilyen playmaker.
több mint 13 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 405 — Beware the Slim Reaper!
Denver topikból lopva:
"A Denver Post szerint kérszer is ajánlatot tettünk az Eagles-nek Samuel-ért, először egy 5+6 pick csomaggal, majd egy játékossal, de mindkettőt visszautasították..."
Vajon ki lehetett a játékos?Shawn84
Von Millerel duzzogva, de kiegyeznék. 😀
Tavaly csesztük el amikor nem fogadtuk el a 2. és 3. körös picket a Lionstól.

több mint 13 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 645 — Apu ökölbeszorított keze
Denver topikból lopva:
Vajon ki lehetett a játékos?Shawn84
Biztos PM 😊

Komolyabban talán Haggan de ő nekünk nem lenne jó...

több mint 13 éve
Denver topikból lopva:
Vajon ki lehetett a játékos?
több mint 13 éve
Denver topikból lopva:
Amúgy jah 5+6 kör elég gyér, de én mindenképpen eltrade-elném.
több mint 13 éve
nekem csalódás lenne ha 15.helyen Barront húznánk... akkor mi lennénk barmok 😊

látszik egy olyan,hogy mind kikili és cox is kimegy az első 11ben... ekkor akár jöhetne akár Decastro is... igaz,hogy G de az oline elég vékony

több mint 13 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 209 — Így remélem megfelelek nektek.....
Csak annyi volt, hogy nekem némi ellentmondásnak tűnik, hogy emlegetik milyen gyenge az ide S class ugyanakkor pl Barront első körre meg néhányat előre jósolnak. Akkor most hogy is van ez? Persze nem ismerem a játékosokat csak a jelenség érdekes számomra. Köszi a felhomályosítást 😊dande
Gondolkodj már:
ha azt mondod egy iskolai osztályra, mondjuk a nálatok lévő szakközép 3. bé-re, hogy gyenge osztály, az nem jelenti azt, hogy nem lehet köztük egy színötös tanuló...Deny
Sose állítottam hogy erősségem 😛 de köszi mindkettőtöknek
több mint 13 éve
Érdekes cikkek. Nagy ködösítés. 😀 Azt mondja ez lesz az első draftja ahol majd igazán saját stratégiára tud már építeni....én már a tavalyiban is éreztem változást. 😊Greengo
Ilyen cikkről fordítást a blogra is kitennék.Shawn84
ne tegyél. 1 nap és egész Howie interjú videóban, szövegesen fent lesz angolul, majd azt kell lefordítaniDeny
Oké akkor majd adminba dobd fel lécci. A héten be vagyok havazva.
több mint 13 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Roseman beszélt:
http://www.philly.com/philly/blogs/dneagles/148130376.html
"Roseman gave the distinct impression you shouldn't expect them to take anybody who might have star-level talent but doesn't always play hard. One of the things the Eagles have learned through trial and error is that you can't teach or instill effort.
(My purely subjective interpretation: don't hold your breath waiting for Quinton Coples, the North Carolina defensive end who was up-and-down despite being huge and talented.)"
"Roseman also said he feels that sometimes the Eagles have been swayed too much by the Senior Bowl practices or the Scouting Combine, Instead of basing picks on how players looked on game tape, over time."

Jah meg itt is Roseman:
http://www.philadelphiaeagles.com/news/article-1/Roseman-BPA-All-The-Way/621eae59-84f5-4e33-808b-0d287d063696
"I think when we go back and look back at our drafts," said Roseman, "sometimes we have probably drafted based on need, based on some circumstances and we're trying to make sure that we're taking the best player available now, going forward.Bébé
Érdekes cikkek. Nagy ködösítés. 😀 Azt mondja ez lesz az első draftja ahol majd igazán saját stratégiára tud már építeni....én már a tavalyiban is éreztem változást. 😊Greengo
Ilyen cikkről fordítást a blogra is kitennék.Shawn84
ne tegyél. 1 nap és egész Howie interjú videóban, szövegesen fent lesz angolul, majd azt kell lefordítani
több mint 13 éve
Roseman beszélt:
"Roseman gave the distinct impression you shouldn't expect them to take anybody who might have star-level talent but doesn't always play hard. One of the things the Eagles have learned through trial and error is that you can't teach or instill effort.
(My purely subjective interpretation: don't hold your breath waiting for Quinton Coples, the North Carolina defensive end who was up-and-down despite being huge and talented.)"
"Roseman also said he feels that sometimes the Eagles have been swayed too much by the Senior Bowl practices or the Scouting Combine, Instead of basing picks on how players looked on game tape, over time."

Jah meg itt is Roseman:
http://www.philadelphiaeagles.com/news/article-1/Roseman-BPA-All-The-Way/621eae59-84f5-4e33-808b-0d287d063696
"I think when we go back and look back at our drafts," said Roseman, "sometimes we have probably drafted based on need, based on some circumstances and we're trying to make sure that we're taking the best player available now, going forward.Bébé
Ilyen cikkről fordítást a blogra is kitennék.
több mint 13 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Csak annyi volt, hogy nekem némi ellentmondásnak tűnik, hogy emlegetik milyen gyenge az ide S class ugyanakkor pl Barront első körre meg néhányat előre jósolnak. Akkor most hogy is van ez? Persze nem ismerem a játékosokat csak a jelenség érdekes számomra. Köszi a felhomályosítást 😊dande
Gondolkodj már:
ha azt mondod egy iskolai osztályra, mondjuk a nálatok lévő szakközép 3. bé-re, hogy gyenge osztály, az nem jelenti azt, hogy nem lehet köztük egy színötös tanuló...
több mint 13 éve
Ez úgy van, hogy Barron tényleg annyra jó, hogy első körben kimehet. A másik meg, hogy azért jósolnak előbbre több Safetyt, a classz gyengesége ellenére is, mert a csapatoknál hiány van belőlük. A tavalyi nagy QB draftolás a példa. 4 QB ment ki az első körben és kb 1 lett volna valóban oda való.
több mint 13 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 284 — Eagles fan
Roseman beszélt:

Jah meg itt is Roseman:
Érdekes cikkek. Nagy ködösítés. 😀 Azt mondja ez lesz az első draftja ahol majd igazán saját stratégiára tud már építeni....én már a tavalyiban is éreztem változást. 😊

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 209 — Így remélem megfelelek nektek.....
Csak annyi volt, hogy nekem némi ellentmondásnak tűnik, hogy emlegetik milyen gyenge az ide S class ugyanakkor pl Barront első körre meg néhányat előre jósolnak. Akkor most hogy is van ez? Persze nem ismerem a játékosokat csak a jelenség érdekes számomra. Köszi a felhomályosítást 😊
több mint 13 éve
Hova tűnt a hozzászólásom ekkora gáz volt a kérdés????dande
Tedd fel újra, hátha csak véletlenül tűnt el.
több mint 13 éve
Roseman beszélt:

Jah meg itt is Roseman:
"I think when we go back and look back at our drafts," said Roseman, "sometimes we have probably drafted based on need, based on some circumstances and we're trying to make sure that we're taking the best player available now, going forward.
több mint 13 éve
Hova tűnt a hozzászólásom ekkora gáz volt a kérdés????
több mint 13 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 284 — Eagles fan
Barronnak én nagyon örülnék, de én sem látom sok esélyét , hogy a Allen,Coleman, Jarrett hármas mellé még érkezzen most vki...ráadásul első körben. Amúgy Jarrettben én nagyon bízok. Tavaly azért sem kerülhetett sokszor pályára mert elég nagy káosz volt a safety poszton és neki is túl nagy falat lett vna még ez a kihívás. Szezon második felében többet volt már pályán és amit mutatott az elsőre nem is volt rossz. Nagyon remélem, hogy beválik ha már második körben elhoztuk.

szerk:viszont a képen látható LSU játékos ide kerülhetne jövőre. :cool:

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
Mike Mayock azt mondja, hogy szerinte csak Barron-ért trade-elnénk fel:
http://www.bleedinggreennation.com/2012/4/19/2960714/mayock-thinks-the-eagles-will-only-trade-up-for-mark-barron
Mint az összes pick-nél úgyis csak 2-3 szezon után derül ki, hogy jó döntés-e volt-e behúzni.
Ha meg tudná közelíteni Dawkins szintjét, akkor megéri behúzni, ha csak egy jelenlegi N. Allen-es szintet tudna hozni, akkor nem. De én is úgy gondolom, hogy nem húzunk safety-t az első két körben.
N. Allen végre újra 100%-os, szal meg van rá az esély, hogy jó legyen. Kurt Coleman tökéletes csere. ST-ben jó és kezdőként se olyan rossz. Jarrett-ről sztem még nem mondott le Castillo, szal ha csak nem vagyunk benne biztosak, hogy Barron kurvajó lesz nem fogjuk behúzni.

Úúú már csak 1 hét.
több mint 13 éve
megint nem tudom a belépési adataim 😊Janek
küldd el nekem mailben, odarakom majd kommentbe, hogy te írtad.
deny79[kukac]gmail[pont]comDeny
Köszönet!

megy valamikor a héten

több mint 13 éve
deny79[kukac]gmail[pont]comDeny
Hali Deny még élsz? 😊
több mint 13 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
deny79[kukac]gmail[pont]com