NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 13 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
A hozzánk illő LB prospectekről egy remek írás: http://philly.blog.hu/2012/04/23/draftra_keszulva-_7_-lb_prospectek_bleedinggreen
több mint 13 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 645 — Apu ökölbeszorított keze
Zusevic mellizomszakadást szenvedett kombájnon ha jól emlékszem.

több mint 13 éve
Rohadt fontos, hogy az LB húzás jól sikerüljön és ne süljünk be vele. Szvsz az egész draftunkról ez a legfontosabb, hogy akit választunk tlg használható legyen rögtön.
A többi pick tlg mehetne BPA alapon, falakat vastagítani sose árt, na meg Reed-ék tuti kinéztek már pár embert, akit akár jóval előbb be fognak húzni, mint kéne...
Amit még Én várok egy jó red zone célpont.marci88
Az a baj, hogy általában elég szarul húzunk LB posztra, meg nem is szoktunk elöl. Ahhoz, hogy az első 2 körben LB jöjjön, kisebbfajta csoda kéne. Bár Reid egyik régebbi nyilatkozatában elismerte, hogy ide bizony erősítés kell, de remélem ez nem csak Ryansban meg draft végi húzásban merül ki. Részemről egy 2. körös meg egy 4.-5. körös LB húzással elégedett lennék.
Már csak 4 nap és Showtime bébi.Shawn84
Nate Potterra gondoltam még, ha erősödik jó vakoldali tackle lehet.BleedingGreen
Ja nekem is megfordult a fejemben, de nem sokat láttam játszani, tekintve, hogy a Boise nem éppen tartozik az általam kedvelt csapatok közé. De említhetném még Datkot, Zusevicet és a Wisconsinról is jó OL emberek szoktak jönni, úgyhogy Oglesby is hasznos lehet.
több mint 13 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 405 — Beware the Slim Reaper!
Rohadt fontos, hogy az LB húzás jól sikerüljön és ne süljünk be vele. Szvsz az egész draftunkról ez a legfontosabb, hogy akit választunk tlg használható legyen rögtön.
A többi pick tlg mehetne BPA alapon, falakat vastagítani sose árt, na meg Reed-ék tuti kinéztek már pár embert, akit akár jóval előbb be fognak húzni, mint kéne...
Az a baj, hogy általában elég szarul húzunk LB posztra, meg nem is szoktunk elöl. Ahhoz, hogy az első 2 körben LB jöjjön, kisebbfajta csoda kéne. Bár Reid egyik régebbi nyilatkozatában elismerte, hogy ide bizony erősítés kell, de remélem ez nem csak Ryansban meg draft végi húzásban merül ki. Részemről egy 2. körös meg egy 4.-5. körös LB húzással elégedett lennék.
Már csak 4 nap és Showtime bébi.Shawn84
Nate Potterra gondoltam még, ha erősödik jó vakoldali tackle lehet.

több mint 13 éve
Whitney Mercilus-ről pár sor:
http://www.philly.com/philly/blogs/moving_the_chains/422-Eagles-draft-buzz.html
Ha mindenképpen DL jönne első körben, akkor nálam inkább DE, mint DT.
Giants-nél is látszott, hogy nem baj, ha van pár jó/remek/elit DE-d.
Elméletileg Washburn rendszerében nagyon élhetne.

Heckert beismeri hibáit:
http://www.philly.com/philly/blogs/dneagles/Heckert-concedes-draft-mistakes-with-Eagles.html
McDougle és az Abiamiri pick-nél is bepánikolt, nem jó döntést hozott.Bébé
Érdekes ,hogy itt ilyen sokat csúszott a szurkolói mockban W.M

több mint 13 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 532 — rabszolga
Whitney Mercilus-ről pár sor:
http://www.philly.com/philly/blogs/moving_the_chains/422-Eagles-draft-buzz.html
Ha mindenképpen DL jönne első körben, akkor nálam inkább DE, mint DT.
Giants-nél is látszott, hogy nem baj, ha van pár jó/remek/elit DE-d.
Elméletileg Washburn rendszerében nagyon élhetne.

Heckert beismeri hibáit:
http://www.philly.com/philly/blogs/dneagles/Heckert-concedes-draft-mistakes-with-Eagles.html
McDougle és az Abiamiri pick-nél is bepánikolt, nem jó döntést hozott.
több mint 13 éve
Már csak 4 nap és Showtime bébi.
több mint 13 éve
Zach Brown vagy WR (Blackmon, Floyd, Wright esetleg, többi azért nem) kell nekem is első körben. Jó, még Kikli jöhet.Deny
Magastorony?

Szerintetek OT(ha jön) mikor jön? És hova?Shawn84
Első körben inkább Hightowert mint Brownt.

Tavaly jött két guard, idén szerintem jönni fog egy tackle. 4-5-ben hoznák én, de ha lesz valaki aki Andynek/Muddnak tetszik lehet korábban is.

2009-óta 1-3 körben 1 db támadó játékos jött (Watkins), idén is jönni fog egy támadó szerintem az első 2 napon. Kérdés, hogy milyen posztra? WR, OT, TE, RB, (QB 😀) ?BleedingGreen
Szerintem a:
C/G Ben Jones – Georgia
OT Jeff Allen – Illinois
OL Lucas Nix – Pitt
OG/OT Ryan Miller – Colorado
OL Levy Adcock – Oklahoma State
OT Josh Oglesby – Wisconsin
OT Mitchell Schwartz – Cal (showing interest)
C Gino Gradkowski – Delaware

listából 1 drafton jönni fog és aki meg UDFA-lesz onnan is legalább 1. Én az Allen, Schwartz, Jones hármasból választanék drafton. Úgy 4. körben. Vagy a 6. környékén Matt Reynolds.
több mint 13 éve
marci88 Philadelphia Eagles 1 097 — Hell Killers
A többi pick tlg mehetne BPA alapon, falakat vastagítani sose árt, na meg Reid-ék tuti kinéztek már pár embert, akit akár jóval előbb be fognak húzni, mint kéne...
Amit még Én várok egy jó red zone célpont.
több mint 13 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 405 — Beware the Slim Reaper!
Zach Brown vagy WR (Blackmon, Floyd, Wright esetleg, többi azért nem) kell nekem is első körben. Jó, még Kikli jöhet.Deny
Magastorony?

Első körben inkább Hightowert mint Brownt.

Tavaly jött két guard, idén szerintem jönni fog egy tackle. 4-5-ben hoznák én, de ha lesz valaki aki Andynek/Muddnak tetszik lehet korábban is.

2009-óta 1-3 körben 1 db támadó játékos jött (Watkins), idén is jönni fog egy támadó szerintem az első 2 napon. Kérdés, hogy milyen posztra? WR, OT, TE, RB, (QB 😀) ?

több mint 13 éve
Remélem csak későn, de az se biztos, hogy húznék.
Inkább vmi center-guard kombó jöhetne. Mert belül szarul állunk depth terén. Igaz könnyebb pótolni egy guard-ot mint pl egy tackle-t, de OT poszton jók vagyunk. Bell, Herremans, Dunlap. Sőt Dunlap még csereguard-nak se rossz.
Szóval inkább centert várok.
Pár UDFA-t meg sima FA-t hoznék OT posztra, hogy versenyezzenek a 4. OT posztért és kész.
Olvasni olyat, hogy D.J. Jones-tól is sokat várnak, de azért Ő még bőven zsákbamacska.
több mint 13 éve
Magastorony?

Szerintetek OT(ha jön) mikor jön? És hova?
több mint 13 éve
Ha Zach Brown-t behúzzuk első körben sokkot kapok. A csávó kerüli a kontaktot. És amíg ez egy jó CB-nél még elnézhető, egy LB-nél már kevésbé. 2. körös pick-et se áldoznék rá.
több mint 13 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Zach Brown vagy WR (Blackmon, Floyd, Wright esetleg, többi azért nem) kell nekem is első körben. Jó, még Kikli jöhet.
több mint 13 éve
Talán egy oldallal korábban írtam mi lenne a sorrend draftonJanek
Na most akkor már bekeveredtem, hogy ki akart ennyire CB-t húzgálni elől 😀
De mind1 is, most minden opció úgyis elő fog jönni, hogy egyre közeledünk.Eazzy
Engem pl. nem zavarna egy első körös CB húzás vagy a 2.ban Boykin személyében egy slotCB.
Asante nélkül egy sérülésre vagyunk attól, hogy kurvaszar legyen a CBsorunk.
Marsh-Hughes-Lindley jöhetne szóba külső CB-ként. Hát köszönöm szépen, amikor kurvajó QB-kal és támadósorokkal fogunk találkozni. Ráadásul ehhez jön a nem túl veretes safety sorunk. Én ezért húznék korán CB-t.
Pont arról beszél mindenki, hogy a kezdő csapatban nincsen tátongó hiányposzt, szal sztem idén megtehetjük, hogy mélyítjük a keretet és BPA-zunk.
WR-sor ugyanez számomra. Egy Maclin, DeSean sérülésre vagyunk attól, hogy "szarok" legyünk. A pass-happy offensünk-nek ez nem tenne jót.

OT poszton ha lesérül vki Dunlap-ot akkor is nyomathatjuk. Shady sérülés miatt vinnék későn RB-t. Cserecentert is biztos húzni fogunk a hátsó körökben. Celek sose sérül le 😀 . Ha pedig Vick lesérül akkor úgyis baszhatjuk. Élesben hátulról.
A DL poszt még így draft előtt is elég mély. Egyik safety-nk lesérül még akkor sincs olyan nagy baj.
LB sorba meg egyedül Ryans az érték. 😀 De LB úgyis jönni még a fog a drafton.

Szal én azért örülnék CB vagy WR pick-nek az első körben is, mert egy sérülés esetén ott lenne legnagyobb a visszaesés. (QB-t, RB-t nem nézve.)
több mint 13 éve
De mind1 is, most minden opció úgyis elő fog jönni, hogy egyre közeledünk.Eazzy
Nézd ezt meg és rájössz 😀 http://philly.blog.hu/2012/04/12/bowl_hu_mock_draft_jatek_ertekeles_bebe
több mint 13 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 158 — No one likes us, cause no one like us
De mind1 is, most minden opció úgyis elő fog jönni, hogy egyre közeledünk.

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 13 éve
Talán egy oldallal korábban írtam mi lenne a sorrend drafton

több mint 13 éve
6.húzás nálam a CB.
Hol korai ez ?

4.kőrben már nem beszélünk korai pickrőlJanek
Az nem is lenne korai természetesen.

több mint 13 éve
Aki ismeri a csapatot annak nem jelent nagy dolgot az,hogy DJ nem fog számottevő karriert befutni.
Hanson már öregszik,Marsh ki tudja mi lesz,Hughes ,Lindley pedig eddig se mutatott semmit miért kéne bízni benne ,hogy majd most...

Szóval Samuelt DRC miatt tradelnénk nem azért mert olyan sok fiatal tehetség toporogna a sarkán...

Szóval ez a nyolc CB a valóságban 4Janek
Én ennél bizakodóbb vagyok, szerintem Marsh ér annyit, hogy ne pazaroljunk el egy korai körös picket, amikor van ennél jóval sürgetőbb gondunk is. Én biztos előbb húznék két LB-t, mint hogy egy CB-t. És akkor még előtte van a DT, OL pl, kéne backup RB, WR. Van itt több dolog is, ami fontos most, ráadásul nem nagy eresztés a class CB-k terén. Én megvárnám ezt az évet, és ha valóban Marsh és Lindley is kuka, akkor húznék egyet jövőre. Szerintem idén nem nyerhetünk annyit egy CB-n, mint amennyit veszthetünk azzal, hogy hamar húzunk most valakit.Eazzy
6.húzás nálam a CB.
Hol korai ez ?

4.kőrben már nem beszélünk korai pickről

több mint 13 éve
Én ennél bizakodóbb vagyok, szerintem Marsh ér annyit, hogy ne pazaroljunk el egy korai körös picket, amikor van ennél jóval sürgetőbb gondunk is. Én biztos előbb húznék két LB-t, mint hogy egy CB-t. És akkor még előtte van a DT, OL pl, kéne backup RB, WR. Van itt több dolog is, ami fontos most, ráadásul nem nagy eresztés a class CB-k terén. Én megvárnám ezt az évet, és ha valóban Marsh és Lindley is kuka, akkor húznék egyet jövőre. Szerintem idén nem nyerhetünk annyit egy CB-n, mint amennyit veszthetünk azzal, hogy hamar húzunk most valakit.Eazzy
Az idei CB classz azért nem rossz. Kirkpatrick, Caibourne, Dennard, Boykin, Jenkins, Gilmore. Szép kis névsor ez. Bármelyikük kezdő potenciállal bír maximum 2 éven belül.Shawn84
Még mindig nem látom, hogy nekünk ettől miért kellene húzni egyet hamar?Eazzy
Én azt nem mondtam, de ha közülük valaki lecsúszik 4. körbe akkor azt simán megéri behúznunk. Első 3 körben már rég orvosolni kell a needeket. DT, LB.
több mint 13 éve
Aki ismeri a csapatot annak nem jelent nagy dolgot az,hogy DJ nem fog számottevő karriert befutni.
Hanson már öregszik,Marsh ki tudja mi lesz,Hughes ,Lindley pedig eddig se mutatott semmit miért kéne bízni benne ,hogy majd most...

Szóval Samuelt DRC miatt tradelnénk nem azért mert olyan sok fiatal tehetség toporogna a sarkán...

Az idei CB classz azért nem rossz. Kirkpatrick, Caibourne, Dennard, Boykin, Jenkins, Gilmore. Szép kis névsor ez. Bármelyikük kezdő potenciállal bír maximum 2 éven belül.Shawn84
Még mindig nem látom, hogy nekünk ettől miért kellene húzni egyet hamar?

több mint 13 éve

Az idei CB classz azért nem rossz. Kirkpatrick, Caibourne, Dennard, Boykin, Jenkins, Gilmore. Szép kis névsor ez. Bármelyikük kezdő potenciállal bír maximum 2 éven belül.
több mint 13 éve

Én ennél bizakodóbb vagyok, szerintem Marsh ér annyit, hogy ne pazaroljunk el egy korai körös picket, amikor van ennél jóval sürgetőbb gondunk is. Én biztos előbb húznék két LB-t, mint hogy egy CB-t. És akkor még előtte van a DT, OL pl, kéne backup RB, WR. Van itt több dolog is, ami fontos most, ráadásul nem nagy eresztés a class CB-k terén. Én megvárnám ezt az évet, és ha valóban Marsh és Lindley is kuka, akkor húznék egyet jövőre. Szerintem idén nem nyerhetünk annyit egy CB-n, mint amennyit veszthetünk azzal, hogy hamar húzunk most valakit.

több mint 13 éve
Nnamdi Asomugha; Joselio Hanson; Brandon Hughes; DJ Johnson; Trevard Lindley; Curtis Marsh; Dominique Rogers-Cromartie; Asante Samuel.

8, azaz NYOLC darab CB van rosteren. Ebből, ha nem trade Samuel, akkor Aso, Asante, DRC biztos roster. Hanson jó nickelbe, ő is. Marsh-t tavaly húztuk harmadik körben, valószínűleg roster. Lindley se volt elveszve. Ez hat ember rosterre, több CB meg luxus már az 53-ba.
Agybajt kapnék, ha 6. kör előtt CB-t húznánk, de még ott se jöjjön.Deny
Ebből a 8ból 4et a pályára sem szabad engedni kb.Janek
De a harmadik körben húzott CB-t azonnal pályára engednéd?Deny
Dennardot simán