NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 13 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 209 — Így remélem megfelelek nektek.....
Grimasz-Sámuel Cb páros na az is szép baleset lesz 😛 5.kör meg egész jó lesz érte eddigi hírekkel szemben.
több mint 13 éve
pakesz Tennessee Titans 1 549 — Titans fan
Asante elvileg már Atlanta játékos, valamikor ma fogják bejelenteni, hátsó körös pick. Tippre mondok egy 5. kört, mert nagyon el akartuk passzolni.

Igen, ma estétől már ezer oldalon fognak CB-t is írni első körös mocknak. Ennek ellenére nem fogunk CB-t húzni ott, harmadik kör előtt baromság is lenne, de nagyon. Én speciel ott se húznék.Deny
Én a tippembe már belekalkuláltam de nem első körben. Viszont elvileg Kirkpatrick még elérhető lesz. Az 5. kör meg max azért jó mert ott jókat szoktunk húzni.Shawn84
Nem hiszem, hogy a második körben még bent lesz Kirkpatrick, ha lecsúszna hozzánk, szerintem őt választanánk első körben. Ha meg nem mi akkor valaki mindenképpen az első körben. 😊

Titans szurkolói oldal https://m.facebook.com/tennesseetitansmagyarorszag/?ref=bookmarks
több mint 13 éve
deadmike Atlanta Falcons 488 — dirty bird
az értesülések szerint valóban 5. körös pickért fog érkezni Atlantába Samuel, de még semmi hivatalos megerősítés nem érkezett
több mint 13 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Asante elvileg már Atlanta játékos, valamikor ma fogják bejelenteni, hátsó körös pick. Tippre mondok egy 5. kört, mert nagyon el akartuk passzolni.

Igen, ma estétől már ezer oldalon fognak CB-t is írni első körös mocknak. Ennek ellenére nem fogunk CB-t húzni ott, harmadik kör előtt baromság is lenne, de nagyon. Én speciel ott se húznék.Deny
Én a tippembe már belekalkuláltam de nem első körben. Viszont elvileg Kirkpatrick még elérhető lesz. Az 5. kör meg max azért jó mert ott jókat szoktunk húzni.
több mint 13 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 405 — Beware the Slim Reaper!
Majd az Atlanta ellen lehet, hogy látni fogjuk, ahogy Vick passzait húzogatja le ... nem baj majd futunk az ő oldalára 😀

több mint 13 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!

Igen, ma estétől már ezer oldalon fognak CB-t is írni első körös mocknak. Ennek ellenére nem fogunk CB-t húzni ott, harmadik kör előtt baromság is lenne, de nagyon. Én speciel ott se húznék.
több mint 13 éve
A sorozat utolsó része: http://philly.blog.hu/2012/04/25/draftra_keszulve-_8_-safetyk_bleedinggreen
több mint 13 éve
Megnéztem. A Lincolnon 240 dollcsiért a középső részen egész közel a pályához lehet ülni. Vagy a kapuk mögött. Az Atlanta elleni regular meccset néztem, de általában az összes alapszakasz meccsen ezek az árak.
több mint 13 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 645 — Apu ökölbeszorított keze
Mennyire nehéz jegyet szerezni?

Én azért otthon nézném őket meg bár a Heinz se lehet rossz

több mint 13 éve
kzol Philadelphia Eagles 746 — Eagles fan
Én idén mennék amerikába, még nem tudom mikor. Eddig augra szerveztem, de lehet áttolom szezon közepére. A 240 dollaros jegy hova szol?
több mint 13 éve
Én ha megyek akkor egybekötöm egy pár hetes usa úttal az tuti

több mint 13 éve
Egy meccsért biztos nem fizetnék ennyit. Több napos ott-tartózkodás jobban megérné.
több mint 13 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 209 — Így remélem megfelelek nektek.....
Hát nem mostanában fogok kijutni az is biztos 😛 , de akinek sikerül jó szórakozást 😊
több mint 13 éve
kutya76 Pittsburgh Steelers 136 — NO WAY ! ! !
telorol vagyok, a repjegy Becsbol Pittsburghbe meg vissza kb.720€ belepo egy jegy 260, ketto pedig 480usd. kocsi, szallas nem kell, mert vasarnap reggel erkezunk es irany a Heinz Field, ott grillezes, sorozes, meccs utan ejfelig nyitva minden, utana irany a repter es hetfon hajnal indulas haza. Mar voltam itt szilveszterkor, csak masnap volt a meccsunk a Browns ellen, de eleg jol kiismerem magam.

Öreg indián sohasem felejt, csak a bosszúja öregszik...
több mint 13 éve
repjegy 150körül,szállás egyéni dolog,belépő ? 100dollár lehet kb

már egy ideje érlelődik az USA még NFL előtti időkből de ha kijutok végre akkor csakis így (aztán majd az ikrekkel disneyland )

több mint 13 éve
De sok pénze van egyeseknek 😊 Mennyi innen Mo-ennek a költsége?
több mint 13 éve
Sziasztok,

tervben van, hogy indulok az okt. 7.-i Eagles@Steelers meccsre. Röviden írom, hogy utitársat keresek. Benne lennék még az utána következö Titans elleni meccsben is, mert az csütörtökön lenne. Elözetes költségeket (repjegy,meccsjegy, kocsibérlés) tudok küldeni.kutya76
nekem jöhetne pm-ben

több mint 13 éve
kutya76 Pittsburgh Steelers 136 — NO WAY ! ! !
Sziasztok,

tervben van, hogy indulok az okt. 7.-i Eagles@Steelers meccsre. Röviden írom, hogy utitársat keresek. Benne lennék még az utána következö Titans elleni meccsben is, mert az csütörtökön lenne. Elözetes költségeket (repjegy,meccsjegy, kocsibérlés) tudok küldeni.

Öreg indián sohasem felejt, csak a bosszúja öregszik...
több mint 13 éve
Lenne lázadás ott ha tényleg eladnák SJ-t aki a hátán cipelte a csapatot a legrosszabb időkben is

több mint 13 éve
Na fiúk itt az újabb agymenés: állítólag a Ramsd árulja SJ-t :o

Tehát
Ha már Sámuelnek annyira mennie kell, akkor egy szimpla csere és mindenki jól jár 😀 Tudom Shady sem kap elég snappet de hátha láttuk Barber is milyen jó volt tavaly a Bearsben esetleg SJ eljönne egy SB esélyesebb! csapatba. De persze tudom ez csak unaloműzésnek jó mégis elgondolkodtam rajta 😛
több mint 13 éve
a 2.hely keserű sajna

több mint 13 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 532 — rabszolga
Egyik kedvenc Eagles vidim:
http://www.youtube.com/watch?v=N7RQAb_ZhQkBébé
Baszki megkönnyezem.Shawn84
Szintén zenész.
Sajnos rookieként akkor ezt még nem tudtam annyira értékelni. Nem fogtam fel h ez mekkora dicsőség.
Annyi jutott el a tudatomig, hogy megnyertük az "elődöntőt" és a "döntőben" majd kurvajó Pats-el fogunk találkozni, akik a meccs esélyesei.
Meg még az a jelenet van meg a 2004-es szezonból, amikor McNabb és TO összekapott vmin meccs közben, majd leültek a kispadra és akkor ott látványosan kibékültek és Ricsi mondta h mekkora showman-ek. 😀
több mint 13 éve
Most mindenki steal lesz!!!

több mint 13 éve
A 2008-as és a 2009-es draft újracsinálva a PFF szerint:
http://www.profootballfocus.com/blog/2012/04/23/re-drafting-the-2008-first-round/
http://www.profootballfocus.com/blog/2012/04/24/re-drafting-the-2009-first-round-2/
Maclin, DeSean és Shady is első körös lenne.

Dawkins beszél JJ-ről:
http://www.philly.com/philly/blogs/dneagles/Dawkins-and-his-relationship-with-Jim-Johnson.html
Legemlékezetess/legszebb pillanata amikor 2004-ben megnyertük az NFC-t.
Könnyes szemmel átölelték egymást JJ-vel és csak annyit mondott JJ, hogy "Dawk, megcsináltuk, megcsináltuk".
Egyik kedvenc Eagles vidim:
http://www.youtube.com/watch?v=N7RQAb_ZhQkBébé
Baszki megkönnyezem.
több mint 13 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 532 — rabszolga
Beszállt a Falcons is:
The Falcons now are involved in discussions to trade for Eagles cornerback Asante Samuel, according to sources in Atlanta.
Talán ez feljebb nyomja egy kicsivel az árat. (Vagy éppenhogy senkinek sem kell és már 7. körért áruljuk 😀)
Amúgy pl inkább jönne 2-3 6. vagy 7. körös pick, mint egy 5. körös.
Bár szinte mind1. A lényeg h 3. körös pick-ünket trade-eljük el, mert azzal nem igazán szoktunk jó játékost húzni. 😀
Az 5. körben is egy kis visszaesés tapasztalható. 😀 (Mármint a korábbi steal-ekhez képest.)