Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 13 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Egy kérdés:
Samuel most 3 évre kap 18,5 milliót,akkor azt 6os átlagban meg tudtuk volna adni mi is nyilvàn ha itt akarjuk tartani?!
Vagy rosszul gondolom?!zsozso85
Nem tudni még mennyi a garantált, de ez alapján nem keveset tudtunk volna spórolni. Valamire nagyon készülünk!Shawn84
Ez a nagy készülés sztem Shady, DRC és a draftpick-ek szerződésében ki is merül.
Jelenleg 19 millával vagyunk a cap alatt.
Vagy esetleg vmi draftday-es trade-re gondoltál?

Amúgy az Asante tradehez egy találó külföldi komment 😀
"Awesome traded our starting corner for a starter at linebacker."Bébé
Megfordult a fejemben ez a verzió is, hiszen DRC, és Shady szerződésére még volna időnk, ez a 19 millió meg elég sok. Idén az újoncok szerződése sem lesz olyan túlontúl magas, szóval valami OLB trade vagy CB trade szerintem benne lehet a pakliban.
több mint 13 éve
MI a F@sz volt ez? Dicsérem Howiet erre csak egy retkes 7. kört bírt kihozni? Nem igaz, hogy ez volt a legjobb ajánlat. Nem hiszem el!!
De legalább Draft Day van 😊Shawn84
Gyanítom, hogy Asante igényei is jelentősen csökkentették az értékét. A Broncos pl asszem többet adott volna érte, de szerintem Asantéval nem tudtak dűlőre jutni, így kiszálltak. Persze nem okolom Samuelt, neki az az érdeke, hogy megkapja az általa kívánt lóvét, nem köteles a csapat érdekeit nézni.
Ez a 7. kör kb annyival jobb mint a cut, hogy kaptunk érte minimális ellenértéket és capből is többet spóroltunk + nem került csoportellenfélhez a játékos.BleedingGreen
Én egy oylan megldást el tudtam vona képzelni hogy szerződés átalakítás, még 1 évig marad aztán jövőre cut vagy 7. kört akkor is kaptunk volna érte.
több mint 13 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 405 — Beware the Slim Reaper!
MI a F@sz volt ez? Dicsérem Howiet erre csak egy retkes 7. kört bírt kihozni? Nem igaz, hogy ez volt a legjobb ajánlat. Nem hiszem el!!
Gyanítom, hogy Asante igényei is jelentősen csökkentették az értékét. A Broncos pl asszem többet adott volna érte, de szerintem Asantéval nem tudtak dűlőre jutni, így kiszálltak. Persze nem okolom Samuelt, neki az az érdeke, hogy megkapja az általa kívánt lóvét, nem köteles a csapat érdekeit nézni.
Ez a 7. kör kb annyival jobb mint a cut, hogy kaptunk érte minimális ellenértéket és capből is többet spóroltunk + nem került csoportellenfélhez a játékos.

több mint 13 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 405 — Beware the Slim Reaper!
Utolsó alkalom a Draftjátékban leadni a tippeket!
http://philly.blog.hu/2012/04/19/draftjatek_1#comment-form

Aki valamiért nem tud belépni az küldje el PM-ben nekem.Shawn84
Kezdésig lehet, ugye? Kb. fél órával előtte fogok szerintem összekaparni valamit. 😀

több mint 13 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 532 — rabszolga
Olvasni olyat, hogy fel akarunk menni Cox-ért a 7. helyre:
http://www.bigcatcountry.com/2012/4/25/2975117/nfl-draft-2012-fletcher-cox-trade-rumor-jaguars-eagles
több mint 13 éve
Első nap:
QB - Neeeeeeeeem.
RB - Neeeeeeeeem.
TE - Meglepődnék. Mudd rendszerében elég sok volt a 2 TE-s felállás, gondolom a futások miatt. Szóval 3 TE nagy eséllyel érkezni fog, de sztem ez korai. De ha Reid és Marty úgy variálja a playbook-ot, hogy hasznát tudnánk venni egy nagy, atletikus TE-nek a pályán, akkor lehet, hogy van benne ráció. Azonban inkább nem.
WR - Felőlem jöhetne. Luxuspick-nek tűnhet, de nagyon sokat nyerhetünk vele.
OL - Neeeeeeeeem.
DL - Az első körös DT-kért nem vagyok oda, szal ha már DLman, akkor inkább jöjjön vmi DE.
LB - Kuechly jöhet.
CB - Nincsen ellenemre. De akkor már próbáljunk olyat húzni, aki slot-ban is tud játszani, nem csak a pálya szélén.
S - Neeeeeeeeem.

Jah Hightower-ről elfeledkeztem.
Kérdés, hogy OLB-nek alkalmas-e. Azt mondják, hogy nem vmi gyors a csávó, szal ez eléggé kérdéses. Igaz nálunk az OLB-k egy kicsit beljebb helyezkednek, de akkor is. Ha meg csak MLB-ként számolunk vele, akkor nem fogjuk behúzni első körben.
több mint 13 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 210 — Így remélem megfelelek nektek.....
Game day

Ja az majd csak szeptemberben 😛 de nagyon várom bár ha Kutyulit kihúzzák előttünk már pedig sanszos lehet le is fekszem 😊
több mint 13 éve
Egy kérdés:
Samuel most 3 évre kap 18,5 milliót,akkor azt 6os átlagban meg tudtuk volna adni mi is nyilvàn ha itt akarjuk tartani?!
Nem tudni még mennyi a garantált, de ez alapján nem keveset tudtunk volna spórolni. Valamire nagyon készülünk!Shawn84
Ez a nagy készülés sztem Shady, DRC és a draftpick-ek szerződésében ki is merül.
Jelenleg 19 millával vagyunk a cap alatt.
Vagy esetleg vmi draftday-es trade-re gondoltál?

Amúgy az Asante tradehez egy találó külföldi komment 😀
"Awesome traded our starting corner for a starter at linebacker."
több mint 13 éve
Gondolom nem volt jobb. Ennyire azért nem vagyunk hülyék, hogy a rosszabbat fogadjuk el. 😀

Egyedül úgy lehetett jobb, hogy pl a Denver adott érte 5. kört vagy 6. kört, azonban Asante nem ment bele a fizucsökkentésbe. Nem akart ott játszani vagy ilyesmi. Szal a 2 csapat hiába egyezett meg.

A Falcons pedig ismét PO esélyes, úgy tűnik, hogy jó csapatuk van. Asante elfogadott egy 2-3 éves szerződést a hiba csak az volt, hogy a Falcons csak egy 7. kört kínált érte. Szerintem Asante trade-elése nem a mi FO-nkon múlott, hanem Asante-n.
Ő diktált.
több mint 13 éve
Utolsó alkalom a Draftjátékban leadni a tippeket!
http://philly.blog.hu/2012/04/19/draftjatek_1#comment-form

Aki valamiért nem tud belépni az küldje el PM-ben nekem.
több mint 13 éve
Egy kérdés:
Nem tudni még mennyi a garantált, de ez alapján nem keveset tudtunk volna spórolni. Valamire nagyon készülünk!
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Egy kérdés:
Vagy rosszul gondolom?!
több mint 13 éve
De legalább Draft Day van 😊
több mint 13 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 645 — Apu ökölbeszorított keze
Ha azt vesszük,hogy Ryans volt egy 4.kör akkor reális a 7. érte ..

több mint 13 éve
Akkor a pick-jeink:
1/15
2/46
2/51
3/88
4/114
5/153
6/172
6/194
6/200
7/229
több mint 13 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Az 5. kört én tippeltem délután asszem.
De nem kell ebből gondot csinálni, szinte ugyanakkora eséllyel találunk kincset az 5. és a 7. körben is. Az már erősen lutri. Ha ott backup szintű playát húzol évekre, akkor fasza.
Az, hogy szinte alig adtak érte valamit, az meg nem téma. El akartuk adni, persze, hogy nem adnak érte extra dolgot. Kurva magas fizuja volt, újabb ok. Nekünk kellett az a cap space, újabb árcsökkentés. Cutolni úgyse cutoltuk volna, inkább a 7. kör, ez is sima liba, ami szintén viszi árát.
több mint 13 éve
7. kör? WTF!
Hát ez kemény. 😀
Jah hát utólag már jó lett volna elpasszolni a tavalyi 2. körért de hát ez ilyen.
7. kör 😀....nah mind1, majd húzunk vmi zsírkirály játékost ezen a pick-en.

Amúgy Asante nagyon megérte a 6 év 60 millás szerződését.
2008-as PO-menetelésben oroszlánrészt vállalt. Intiket is bőségesen gyűjtötte. Valamint a TC-ben is mindig dumált meg minden. Hiányozni fog, de remélem, hogy nem fogjuk visszasírni.
több mint 13 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 210 — Így remélem megfelelek nektek.....
Léci neeeeeeeeeee

http://www.nfl.com/news/story/09000d5d82896930/article/could-luke-kuechly-sneak-into-the-top-five

Bár úgyse húznánk be....
több mint 13 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 158 — No one likes us, cause no one like us
Na itt is az annyira várt Mayock mock: http://www.nfl.com/draft/2012/mock-drafts/mike-mayock/150251
Kicsit vicces, hogy tudni lehetett, hogy Asante megy erre előjön egy ilyen mockkal. 😀Greengo
Legalább a Ravenshez rakja Hightowert, ha már nem hozzánk, akkor remélem odakerül 😀

Ez az Asante tréd ez valami katasztrófa volt...hetedik kööööör? Ahogy Torrente mondaná:
"Hát az hogy lehet édes fiam? Hogy egy olyan szar pickért...hetedik kööör, ne basszá má!" 😀

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 13 éve
It is official: The #Eagles have traded CB Samuel to Atlanta for a 2012 7th-round draft pick.

A hatodik körös már csak 7. kör ...BleedingGreen
Egyre szebb. Végén kiderül, hogy mi adtunk picket mellé. 😀

Egész pontosan a 229. pick.
dande: 2 milla mínusz lett volna cut esetén.

Ám nem értem ezt a nagy mellébeszélést, hogy lett ez 5-ből 7. kör? 😀Greengo
Az 5. csak spekuláció volt szerintem, kb. ennyit érnek az ilyen "source close to the team"-ek.

Még örüljünk, hogy a kompenzációs picket nem lehet tradelni, mert akkor azt sózták volna ránk (van nekik egy 7. körös).

több mint 13 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 284 — Eagles fan
It is official: The #Eagles have traded CB Samuel to Atlanta for a 2012 7th-round draft pick.

Egyre szebb. Végén kiderül, hogy mi adtunk picket mellé. 😀

Egész pontosan a 229. pick.
dande: 2 milla mínusz lett volna cut esetén.

Ám nem értem ezt a nagy mellébeszélést, hogy lett ez 5-ből 7. kör? 😀

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
Na elmennek a jó édes----- akkor egyszerűbb lett volna cut oszt csókolom hamarabb lezárul ez a sztori, (hacsak nincs cap bünti ezt nem tudom) :o :o :o :o
több mint 13 éve

A hatodik körös már csak 7. kör ...

több mint 13 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 284 — Eagles fan
Na itt is az annyira várt Mayock mock: http://www.nfl.com/draft/2012/mock-drafts/mike-mayock/150251
Kicsit vicces, hogy tudni lehetett, hogy Asante megy erre előjön egy ilyen mockkal. 😀

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
Stez SMU Mustangs 46 885 — Whoops, looks like something went wrong.
kellett nektek tavaly olyan kibaszott telhetetlennek lenni.. 😊
most már teljesen elfogadott, hogy egy 31 éves játékos ilyen, egyébként lófasznyi ellenértékért vált csapatot