Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 13 éve
skizofita Philadelphia Eagles Clemson Tigers 646 — Times are hard for dreamers!
azért még ne vegyétek készpénznek, de a philly inquirer (vagy hogy írják) értesülései jók szoktak lenni
ez is mutatja, mennyire meg akartatok szabadulni tőle

A pletykák szerint ráadásul 6. körösért vittük. 😀 Jó bót vót.deadmike
Ehh, ahhoz képest, hogy én simán reméltem érte legalább egy idei 4. + jövő évi 4-6. köröst... Grrrrrr 😕skizofita
deadmike
Hát, tavaly a Lions egy második köröst adott volna érte (ha jól emlékszem), ezért - függetlenül Asante "árától" és várható teljesítményétől - komplett rablásnak érzem. Ehhez jön még a "többlet fájdalom".

"Garaba gurít!!!... fölé." (Vitár R.)
több mint 13 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 284 — Eagles fan
Végül is a Falcons 6/22-t kaptuk érte. 30 felett így zuhan egy játékos értéke. (tavaly még második kört ért idén ez hatodik kör...jövőre kb. semmit sem ért vna már..csak ráfizetés dead moneyval)

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
deadmike Atlanta Falcons 488 — dirty bird
azért még ne vegyétek készpénznek, de a philly inquirer (vagy hogy írják) értesülései jók szoktak lenni
ez is mutatja, mennyire meg akartatok szabadulni tőle

Ehh, ahhoz képest, hogy én simán reméltem érte legalább egy idei 4. + jövő évi 4-6. köröst... Grrrrrr 😕skizofita
több mint 13 éve
skizofita Philadelphia Eagles Clemson Tigers 646 — Times are hard for dreamers!
Ehh, ahhoz képest, hogy én simán reméltem érte legalább egy idei 4. + jövő évi 4-6. köröst... Grrrrrr 😕

"Garaba gurít!!!... fölé." (Vitár R.)
több mint 13 éve
hát én eléggé sajnálom hogy "elküldtük"...
az aso drc páros mellett hanson nekem nem egy életbiztosítás a többi cb meg lég lutri a keretben, plusz ha ehhez vesszük a nem túl acélos ss és fs állományunkat akkor DB terén eléggé ránk férne az erősítés (na meg még LB, DE,DT is kéne... hű lesz itt még munka..)
én jobban örültem volna erre az évre egy átstruktúrálásnak, főleg ha ez reid "nagy" szezonja, viszont igy jobban vonz már a péntek hajnali ébredészsozso85
Én inkább az Aso- DRC kezdő páros miatt aggódok. Aso azért nem nyűgözött le tavaly..mint ahogy DRC sem eddigi NFL karrierje során. Hanson jó nickelbe mögöttük még ott van Marsh akitől sokat még nem láthattunk és Hughes. Jönni fog cb, de sztem a vége felé(4. után). Inkább menjünk rá jövőre Mathieure. 😊
Asante szempontjából is ideje volt a tradenek. Félek évről-évre romlana az értéke. Idén még kapott 3 évet 18,5 milláért..nálunk ha lehúzott vna még 1-et akkor jövőre már ennyit sem kapott vna és sima cut. Safety posztokon szerintem nem állunk szarul. 😊

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 210 — Így remélem megfelelek nektek.....
Így viszont nekem is fáj 6. kör nagyon kevés :o :o :o :o

Messze ez az eddigi OFF negatív része remélem több nem lesz....
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
akkor nem csak szomorú lennék de fájna is 😊
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
hát én eléggé sajnálom hogy "elküldtük"...
az aso drc páros mellett hanson nekem nem egy életbiztosítás a többi cb meg lég lutri a keretben, plusz ha ehhez vesszük a nem túl acélos ss és fs állományunkat akkor DB terén eléggé ránk férne az erősítés (na meg még LB, DE,DT is kéne... hű lesz itt még munka..)
én jobban örültem volna erre az évre egy átstruktúrálásnak, főleg ha ez reid "nagy" szezonja, viszont igy jobban vonz már a péntek hajnali ébredés
több mint 13 éve
deadmike Atlanta Falcons 488 — dirty bird
A pletykák szerint ráadásul 6. körösért vittük. 😀 Jó bót vót.
több mint 13 éve
3 év 18,5 milla...nem is rossz Asante szemszögéből nézve. 😊

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Én azért a háttérben valamit orrontok. Nem hiszem el, hogy csakis a pénz miatt kellett ennyire nagyon megszabadulni tőle. Persze ott van DRC is, de akkor se hiszem, hogy csak úgy a pénz miatt így elszórtuk volna egy 5. körért.Shawn84
A nagy fizu mellé jön az, hogy tavaly már nem volt kiemelkedő és a korban is benne van már. Én is sajnálom , de ez várható volt.Greengo
Persze, de de az utóbbi napokban kicsit kapkodtunk az látszott, hogy szinte bármilyen ajánlatra rábólintottunk volna. Én azért egy 3.-4. kört reméltem volna ellenértékként.
több mint 13 éve
Én azért a háttérben valamit orrontok. Nem hiszem el, hogy csakis a pénz miatt kellett ennyire nagyon megszabadulni tőle. Persze ott van DRC is, de akkor se hiszem, hogy csak úgy a pénz miatt így elszórtuk volna egy 5. körért.Shawn84
A nagy fizu mellé jön az, hogy tavaly már nem volt kiemelkedő és a korban is benne van már. Én is sajnálom , de ez várható volt.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
Én azért a háttérben valamit orrontok. Nem hiszem el, hogy csakis a pénz miatt kellett ennyire nagyon megszabadulni tőle. Persze ott van DRC is, de akkor se hiszem, hogy csak úgy a pénz miatt így elszórtuk volna egy 5. körért.
több mint 13 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 158 — No one likes us, cause no one like us
Hát én sajnálom eléggé. Ráadásul majd a Falconsnál minket fog szopatni...bár az is biztos, hogy Shadyn lesz pár misstackle 😀

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 13 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 645 — Apu ökölbeszorított keze
Grimasz-Sámuel Cb páros na az is szép baleset lesz 😛 5.kör meg egész jó lesz érte eddigi hírekkel szemben.dande
5.kört szeretjük

több mint 13 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 210 — Így remélem megfelelek nektek.....
Valahogy sikerül közvetlen riválisnak leadni a jobb vagy jónak mondható játékosainkat akiknek van esélyük hamar kiszúrni velünk, ebben mesterek vagyunk 😊dande
Mondjál konkrét példákat!Deny
Mondjuk D-Mc a Skinsnek B-W 49-nek Mikell a Ramsnek, most az más kérdés, hogy nem feltétlenül jöttek be de az esélyeket megadjuk rá. Így itt is.Tartom, hogy pl D-Mc esetében Shanny keze is benne volt a dolgokban, nem biztos, hogy akarta, hogy összejöjjenek neki a dolgok de ez már csak rossz összeesküvés elmélet. 😊 Tudom nem szándékos meg minden de erre ráérzünk. Persze lehet vitatkozni rajta.
több mint 13 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Valahogy sikerül közvetlen riválisnak leadni a jobb vagy jónak mondható játékosainkat akiknek van esélyük hamar kiszúrni velünk, ebben mesterek vagyunk 😊dande
Mondjál konkrét példákat!
több mint 13 éve
Még vmi csavart bele vihetnénk a trade-be. Bár tény, hogy a korábbi pletykákhoz képest még jól is járunk/kevésbé járunk szarul.Bébé
Főleg ha megint sikerülne egy Trent Cole féle játékost kihúzni mint pár éve. 😛
több mint 13 éve
Valahogy sikerül közvetlen riválisnak leadni a jobb vagy jónak mondható játékosainkat akiknek van esélyük hamar kiszúrni velünk, ebben mesterek vagyunk 😊
több mint 13 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 532 — rabszolga
Még vmi csavart bele vihetnénk a trade-be. Bár tény, hogy a korábbi pletykákhoz képest még jól is járunk/kevésbé járunk szarul.
több mint 13 éve
Állítólag. De még is ők szálltak ki a leghangosabban az egész licitből.

Kirkpatrick < Gilmore, csak szólok.Deny
Nekem Kilk a szimpatikusabb.Shawn84
Attól még Gilmore a jobb játékos, pontosabban az NFL-ben biztosan sokkal jobb lesz.Deny
Majd 1-2 év múlva kiderül. A lényeg, hogy DRC nagyon fog most kaparni a hosszútávúért, és jó esély van most már tényleg egy CB húzásra az első 3 körben.
több mint 13 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
A Denver dobott volna rá még egy 6. kört is.Shawn84

Nekem Kilk a szimpatikusabb.Shawn84
Attól még Gilmore a jobb játékos, pontosabban az NFL-ben biztosan sokkal jobb lesz.
több mint 13 éve
Grimasz-Sámuel Cb páros na az is szép baleset lesz 😛 5.kör meg egész jó lesz érte eddigi hírekkel szemben.dande

Nekem Kilk a szimpatikusabb.
több mint 13 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!

Kirkpatrick < Gilmore, csak szólok. Utóbbi, ha csúszik 2. kör közepéig, ott esetleg elvihetjük. De nem ragaszkodom hozzá, jó a Nnamdi, DRC, Hanson kezdő hármas, mögöttük meg mutathatja magát Lindley, Marsh és egy sokadik körös.
több mint 13 éve
A Denver dobott volna rá még egy 6. kört is.