NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 13 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 284 — Eagles fan
Áhh. ez a nap is eljött. 😕
Ezt a videot gondolom mindenki ismeri: http://www.youtube.com/watch?v=qe5B8W8ZyR4

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 209 — Így remélem megfelelek nektek.....
Akkor ennyit az elmélkedésemről 😛 de örülök, hogy ez már le is lett zsírozva és annak is örülök, hogy ilyen szépen záródnak le a dolgok és nem maradt Dawk-ban tüske, mindjárt sírok na 😊
több mint 13 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Hivatalos, Lurie is megerősítette, szeptember 30-án a Giants ellen búcsúztatja el a csapat. Ma este magyar idő szerint 10-től tart Dawkins telefonos sajtótájékoztató, szombaton pedig a NovaCare-ben ő is ott lesz, és személyesen is tart egyet.
Természetesen fordítás a blogon lesz mindenről. http://www.twitlonger.com/show/h45h03
több mint 13 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 209 — Így remélem megfelelek nektek.....
Hát ha játszanánk a Pats ellen itthon, azt mondanám ez a meccs legyen a visszavonulós meccse a Bowl emlékére, ez idén az SB-ben jöhet csak össze lehet várni kéne addig 😛 😀 ? Vagy nyilván egy Bronco elleni meccs de az se lesz alapszakaszba.
több mint 13 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 532 — rabszolga
What you've all been waiting for: #Eagles will honor @briandawkins in front of fans on September 30, nationally televised game vs. NYG
több mint 13 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Egyre többen hozzák le a hírt, hogy Brian Dawkins maga jelezte az Eagles felé, hogy szívesen vonulna innen vissza (más források szerint már pár hete többször is beszélt a csapattal, a csapat is jelezte, örömmel vennék, ha Eagle-ként menne nyugdíjba). Állítólag hétvégén már a városban is lesz, és fog találkozni pár régi újságíróval, akikkel jó kapcsolatot ápolt az itt töltött 13 év alatt. Illetve a draft után kerülhet sor egy baráti beszélgetésre Dawkins, Roseman, Reid és még ki tudja kik között.

Ha megegyeznek, akkor várhatólag valamelyik hazai csoportmeccs előtt kerülne rosterre, illetve valószínűleg a mezszámát is visszavonultatják azonnal. ("B" alternatíva, hogy most kerül rosterre, majd 1 nap múlva bejelenti a hivatalos visszavonulását.)
több mint 13 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Még egy olyat hozzádobok, hogy az egész draftot tekintve kinek ki a kedvenc prospectje?
több mint 13 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 645 — Apu ökölbeszorított keze
Körkérdés!
Középső és hátsó körökben(3.-tól lefelé) ki milyen LB-t húzna?

Ha Kikli benn maradna 1/15-re behúznánk?Shawn84
1.Lavonte Davis,Manning pl

2. Simán húznám sőt egy két helyet még fel is mennék érte

több mint 13 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Körkérdés!

Ha Kikli benn maradna 1/15-re behúznánk?Shawn84
Manning, Robinson, a törpék közül esetleg Kendricks vagy Spence és hátsó körben nagyon örülnék a BleedingGreen által említett Travis Lewisnak is.

Kikli, ha bent lesz, ha nem, szvsz nem húzzuk be.

több mint 13 éve
Körkérdés!

Ha Kikli benn maradna 1/15-re behúznánk?
több mint 13 éve
Az ember, aki miatt megismertem a Clemson Tigerst és az NCAAF-t.
Valószínűleg a valaha volt legjobb játékos, akit pályán láttam, de biztos top10. 😊Newman
Ebben nem sokan vitatkoznának veled. De az Eagles történetének is szerintem a legnagyobb alakja. Megelőzve Van Brocklint, Jaworskit, Carmichaelt, McNabbet és mindenkit.Shawn84
Talán Reggie nagyobb alakja volt de ő ugye nem volt olyan sokáig sas mint a weapon x

én is miatta lettem Eagles fan

több mint 13 éve
Csütörtökön NFL Draft. Ne feledjétek leadni a tippeket a Draftjátékra: http://philly.blog.hu/2012/04/19/draftjatek_1Shawn84
Én leadtam itt tegnap ha nem csinálok másikat.

Ha ez így érvényes perszeJanek
Hú. Küld el nekem lécci Pm-ben szépen kiírva a pickeket.
kör, név, poszt, suli és akkor berakom a nevedben a blogra
több mint 13 éve
Csütörtökön NFL Draft. Ne feledjétek leadni a tippeket a Draftjátékra: http://philly.blog.hu/2012/04/19/draftjatek_1Shawn84
Én leadtam itt tegnap ha nem csinálok másikat.

Ha ez így érvényes persze

több mint 13 éve
Howie nyilatkozik: http://www.facebook.com/philadelphiaeagles/app_142371818162
több mint 13 éve
Valószínűleg a valaha volt legjobb játékos, akit pályán láttam, de biztos top10. 😊Newman
Ebben nem sokan vitatkoznának veled. De az Eagles történetének is szerintem a legnagyobb alakja. Megelőzve Van Brocklint, Jaworskit, Carmichaelt, McNabbet és mindenkit.
több mint 13 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Valószínűleg a valaha volt legjobb játékos, akit pályán láttam, de biztos top10. 😊

több mint 13 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 532 — rabszolga
Brian Dawkins

Hát sajnos most összejöttek a dolgok, de majd csütörtökön tartok egy Dawkins napot. 😀
több mint 13 éve
Hát sajnálom de érthető nagyon hiányzott az elmúlt két évben és fog is de én is remélem a pálya szélén pótolja ezt. Ahogy korábban említettem JC-nek néha segíthetné rendbe tenni a dolgokat FS-SS posztokat illetően 😛
több mint 13 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 405 — Beware the Slim Reaper!
Állítólag nem zárja ki a lehetőséget sem Brian, sem a csapat, hogy egy napra visszatérjen Phillybe, hogy innen vonulhasson vissza!!! Óriási ember és sportoló!Deny
Nincsenek rá megfelelő szavak. Azért ha visszatérne marasztalnám is az edzői stábba. Tanácsadókét vagy simán csak motivátornak. 😊Shawn84
Jó lenne ha összejönne az egynapos szerződés. A home opener (vs Baltimore, 2. hét) vagy a Giants elleni SNF (4. hét) lehetne az a bizonyos meccs.

több mint 13 éve
Csütörtökön NFL Draft. Ne feledjétek leadni a tippeket a Draftjátékra: http://philly.blog.hu/2012/04/19/draftjatek_1
több mint 13 éve
Spadaro a héten tolj a Draft showkat ezerrel
http://www.facebook.com/philadelphiaeagles/app_142371818162
több mint 13 éve
Állítólag nem zárja ki a lehetőséget sem Brian, sem a csapat, hogy egy napra visszatérjen Phillybe, hogy innen vonulhasson vissza!!! Óriási ember és sportoló!Deny
Nincsenek rá megfelelő szavak. Azért ha visszatérne marasztalnám is az edzői stábba. Tanácsadókét vagy simán csak motivátornak. 😊
több mint 13 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Állítólag nem zárja ki a lehetőséget sem Brian, sem a csapat, hogy egy napra visszatérjen Phillybe, hogy innen vonulhasson vissza!!! Óriási ember és sportoló!
több mint 13 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Dawkins visszavonult!

Twitterén írte ezt:
The Lord has blessed me to play in the NFL for 16 years. I would like to thank the Eagles & the Broncos 4 believing In me. I would like 2 thank all my teammates & Coaches that I have been blessed 2 go to battle with. Along with u, the fans 4 helping make my career 1 that i have enjoyed tremendously. In other words. I am announcing my retirement from the NFL.

Természetesen, hamarosan a blogon is olvashatok róla hosszan.
több mint 13 éve
A hozzánk illő LB prospectekről egy remek írás: http://philly.blog.hu/2012/04/23/draftra_keszulva-_7_-lb_prospectek_bleedinggreenShawn84
Faszipántos lett!

Továbbra is Kikilit akarom 😊

Lassan top 10 lesz pár hete még szinte elfogadott volt,hogy simán húzzuk mert LB t nem szokás korán húzni...