NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Week 17 szombati dupla
366
34
22:30, ARENA4
NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 662
47
21:30 POPTARTS BOWL - Georgia Tech vs BYU (NET4+)
Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 13 éve
Aki ismeri a csapatot annak nem jelent nagy dolgot az,hogy DJ nem fog számottevő karriert befutni.Bírom, hogy a hozzászólásaid 80%-a egyetlen odaszúrt mondat mindenféle alátámasztás nélkül 😀Nnamdi Asomugha; Joselio Hanson; Brandon Hughes; DJ Johnson; Trevard Lindley; Curtis Marsh; Dominique Rogers-Cromartie; Asante Samuel.Ebből a 8ból 4et a pályára sem szabad engedni kb.Janek
8, azaz NYOLC darab CB van rosteren. Ebből, ha nem trade Samuel, akkor Aso, Asante, DRC biztos roster. Hanson jó nickelbe, ő is. Marsh-t tavaly húztuk harmadik körben, valószínűleg roster. Lindley se volt elveszve. Ez hat ember rosterre, több CB meg luxus már az 53-ba.
Agybajt kapnék, ha 6. kör előtt CB-t húznánk, de még ott se jöjjön.Deny
Azért ne úgy állítsuk már be, mintha annyira szarul állnánk CB poszton. Ha az lenne, nem akarnánk Asantétól kézzel-lábbal megszabadulni.Eazzy
Hanson már öregszik,Marsh ki tudja mi lesz,Hughes ,Lindley pedig eddig se mutatott semmit miért kéne bízni benne ,hogy majd most...
Szóval Samuelt DRC miatt tradelnénk nem azért mert olyan sok fiatal tehetség toporogna a sarkán...
Szóval ez a nyolc CB a valóságban 4
több mint 13 éve
Bírom, hogy a hozzászólásaid 80%-a egyetlen odaszúrt mondat mindenféle alátámasztás nélkül 😀Ebből a 8ból 4et a pályára sem szabad engedni kb.JanekCB minek ha marad Asante?Mert a CB olyan mint a wr sose elég belőle mióta ennyit passzolnak JanekNnamdi Asomugha; Joselio Hanson; Brandon Hughes; DJ Johnson; Trevard Lindley; Curtis Marsh; Dominique Rogers-Cromartie; Asante Samuel.
8, azaz NYOLC darab CB van rosteren. Ebből, ha nem trade Samuel, akkor Aso, Asante, DRC biztos roster. Hanson jó nickelbe, ő is. Marsh-t tavaly húztuk harmadik körben, valószínűleg roster. Lindley se volt elveszve. Ez hat ember rosterre, több CB meg luxus már az 53-ba.
Azért ne úgy állítsuk már be, mintha annyira szarul állnánk CB poszton. Ha az lenne, nem akarnánk Asantétól kézzel-lábbal megszabadulni.
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 13 éve
HA Dennard csúszni fog, márpedig most jó esély van rá, akkor a 3.-4. körben muszáj behúznunk. Hiába az a pár balhé, baromi jó játékos. Ha ő jönne vagy Boykin akkor azt mondom egye fene, de különben legkorábban az 5. körben hoznék CB-t.De a harmadik körben húzott CB-t azonnal pályára engednéd?DenyNnamdi Asomugha; Joselio Hanson; Brandon Hughes; DJ Johnson; Trevard Lindley; Curtis Marsh; Dominique Rogers-Cromartie; Asante Samuel.Ebből a 8ból 4et a pályára sem szabad engedni kb.Janek
több mint 13 éve
De a harmadik körben húzott CB-t azonnal pályára engednéd?Ebből a 8ból 4et a pályára sem szabad engedni kb.JanekCB minek ha marad Asante?Mert a CB olyan mint a wr sose elég belőle mióta ennyit passzolnak JanekNnamdi Asomugha; Joselio Hanson; Brandon Hughes; DJ Johnson; Trevard Lindley; Curtis Marsh; Dominique Rogers-Cromartie; Asante Samuel.
több mint 13 éve
Ebből a 8ból 4et a pályára sem szabad engedni kb.CB minek ha marad Asante?Mert a CB olyan mint a wr sose elég belőle mióta ennyit passzolnak JanekNnamdi Asomugha; Joselio Hanson; Brandon Hughes; DJ Johnson; Trevard Lindley; Curtis Marsh; Dominique Rogers-Cromartie; Asante Samuel.
több mint 13 éve
Első körös WR húzásról egy írás:http://www.eagleseyeblog.com/2012-articles/april/eagles-may-seek-cure-for-dread-zone-in-1st-round.html
1992-es Yearbook:
http://www.youtube.com/watch?v=0ceC8S-x7Ag
több mint 13 éve
Szerintem se valami épületes a depth a cornerek között. A kezdők rendben vannak, de a cserék között elférne erősítés. Hiányolok valakit, aki idővel kezdővé válhatna. Marshban lehet reménykedni, de éles meccsen játszani még nemigen láttuk. Hanson elmegy nickelben, de már neki is inkább lefele épül a játéka.

több mint 13 éve
Szerintem Lindley egyáltalán nem volt olyan rossz. Ha visszanézel meccseket, csak nickelben volt elég borzalmas, egyébként egy stabil átlagot hozott.Sztem se volt rossz, de vmiért csak kikerült a csapatból és más csapatnak se kellett.
szerk: Ki az a DJ Johnson?Shawn84
Semmi olyat nem mutatott, hogy hűű nekünk meg kell tartani Őt.
Lehet, hogy nem tett neki jót a lockout és nem edzett eleget, szal remélem, hogy idén fejlődni fog és felfér az 53as rosterre, de azt kell bebizonyítania, hogy elég jó ahhoz, hogy felkerüljön és nem az van, hogy kurva szarul kell játszania ahhoz, hogy cut-oljuk.
Nnamdi és DRC után a CB poszton úgy állunk, mint LB poszton. Sok átlagos játékos és lehet, hogy vki sokat fejlődött, de biztos ami biztos hozzunk ide vkit.
LB-knél van Ryans és kész. Ha optimista akarok lenni, akkor még Rolle és talán Chaney. Bár mind2nek van hova fejlődnie.
Rolle, Chaney, Jordan, Clayton, Casey, Loyd, Simmons
Egyiket se mondanám biztos kezdőnek meg Casey-n kívül (tom, hogy elég szar volt, de elfogult vagyok vele) egyikért se fájna a szívem, ha nem kerülne rosterre.
több mint 13 éve
Szerintem Lindley egyáltalán nem volt olyan rossz. Ha visszanézel meccseket, csak nickelben volt elég borzalmas, egyébként egy stabil átlagot hozott.Nnamdi Asomugha; Joselio Hanson; Brandon Hughes; DJ Johnson; Trevard Lindley; Curtis Marsh; Dominique Rogers-Cromartie; Asante Samuel.Azért Lindley nem véletlenül volt csapat nélkül a tavalyi szezonban.
Asante trade-nél sztem csak Nnamdi, DRC helye a biztos.
Marsh igaz, hogy 3. körös pick volt, de ha nem lesz minimum jobb, Hughes-nál, akkor úgyis megy a PS-be.
(Tavalyi szezonban Hughes 91 snap, Marsh 13)
Hanson nickelben nem rossz (igaz 2010-ben sokkal jobb volt), de azért mégiscsak 31 éves lesz. Neki sokkal jobbnak kell lennie a fiatal társainál, hogy a csapatnál maradjon (ráadásul Ő csak nickelCB-ként használható).
Nálam Hanson, Marsh, Hughes, DJ Johnson, Lindley mind a feláldozható kategóriába tartozik.Bébé
szerk: Ki az a DJ Johnson?
több mint 13 éve
Nnamdi Asomugha; Joselio Hanson; Brandon Hughes; DJ Johnson; Trevard Lindley; Curtis Marsh; Dominique Rogers-Cromartie; Asante Samuel.Azért Lindley nem véletlenül volt csapat nélkül a tavalyi szezonban.
Asante trade-nél sztem csak Nnamdi, DRC helye a biztos.
Marsh igaz, hogy 3. körös pick volt, de ha nem lesz minimum jobb, Hughes-nál, akkor úgyis megy a PS-be.
(Tavalyi szezonban Hughes 91 snap, Marsh 13)
Hanson nickelben nem rossz (igaz 2010-ben sokkal jobb volt), de azért mégiscsak 31 éves lesz. Neki sokkal jobbnak kell lennie a fiatal társainál, hogy a csapatnál maradjon (ráadásul Ő csak nickelCB-ként használható).
Nálam Hanson, Marsh, Hughes, DJ Johnson, Lindley mind a feláldozható kategóriába tartozik.
Utóbbi 4es semmit se tett le még az asztalra.
több mint 13 éve
Ahhoz azért partner is kell.Nos az én mockom főleg azon alapult a Brockers picknél ami a legvalószínűbb nem amit én szeretnék.Persze hogy rícs, de erre van a letrade.Eazzy
Nálam LB lenne az első pick valahogy ... ami most látszik,hogy a 15helyen kikili nem lesz bent,magastorony meg talán ott reach lesz...Janek
több mint 13 éve
CB minek ha marad Asante?Mert a CB olyan mint a wr sose elég belőle mióta ennyit passzolnak JanekNnamdi Asomugha; Joselio Hanson; Brandon Hughes; DJ Johnson; Trevard Lindley; Curtis Marsh; Dominique Rogers-Cromartie; Asante Samuel.
Agybajt kapnék, ha 6. kör előtt CB-t húznánk, de még ott se jöjjön.
több mint 13 éve
De ha behúzzuk 15. helyen Hightower-t és Pro Bowl, All-Pro LB lesz akkor meg senki se fogjak azt mondani, hogy reach.Igen ám, de kapnánk néhány plusz picket azt ne feledd!
Ha meg szar lesz, akkor hiába trade-elünk le az első kör végére, akkor is bust-nak lesz elkönyvelve.
Szal ha úgy gondoljuk, hogy jó játékost lesz, akkor húzzuk be 15. helyen és kész.Bébé
több mint 13 éve
De ha behúzzuk 15. helyen Hightower-t és Pro Bowl, All-Pro LB lesz akkor meg senki se fogjak azt mondani, hogy reach.Nos az én mockom főleg azon alapult a Brockers picknél ami a legvalószínűbb nem amit én szeretnék.Persze hogy rícs, de erre van a letrade.Eazzy
Nálam LB lenne az első pick valahogy ... ami most látszik,hogy a 15helyen kikili nem lesz bent,magastorony meg talán ott reach lesz...Janek
Ha meg szar lesz, akkor hiába trade-elünk le az első kör végére, akkor is bust-nak lesz elkönyvelve.
Szal ha úgy gondoljuk, hogy jó játékost lesz, akkor húzzuk be 15. helyen és kész.
több mint 13 éve
Nos az én mockom főleg azon alapult a Brockers picknél ami a legvalószínűbb nem amit én szeretnék.Persze hogy rícs, de erre van a letrade.
több mint 13 éve
Nos az én mockom főleg azon alapult a Brockers picknél ami a legvalószínűbb nem amit én szeretnék.Nálam LB lenne az első pick valahogy ... ami most látszik,hogy a 15helyen kikili nem lesz bent,magastorony meg talán ott reach lesz...
CB minek ha marad Asante?Mert a CB olyan mint a wr sose elég belőle mióta ennyit passzolnak
Többi poszt sem olyan nagy melléfogás szvsz
több mint 13 éve
Caplan mock draftja:http://thesidelineview.com/columns/draft/nfl-mock-draft-2012-adam-caplan
A D#-pick-ekkel úgy általában nem igazán van szerencsénk...sőt.
2003-tól:
Jerome McDougle DE (1/15) - rookie évében (2003) megsérült a preseason-ban emiatt 8 meccset kellett kihagynia, 2004-ben szívritmuszavart állapítottak meg nála plusz a szezon vége felé ismét térdsérülést szenvedett. 2005-ben a TC előtt pár nappal egy bolti rablás során meglőtték így az egész 2005-ös szezont ki kellett hagynia. 2006-ban ismét megsérült a preseason-ban így a szezon elején megint ki kellett hagynia 2 meccset. 2007-es előszezonban a tricepszét szakította el és végül cut-oltuk.
J.R. Reed S (4/129) - 2005 nyarán (rookie szezonja után) Tampában átugrott egy kerítésen és a térdében vmi idegsérülést szedett össze. Így a 2005-ös szezont teljes egészében kihagyta, majd a köv szezonbeli keretszűkítésnél cut-oltuk.
Sean Considine S (4/102) - rookie szezonja közepén (2005) összeszedett egy IR-es vállsérülést. 2006-os szezon második felére rendszeresen kezdő lett. 2007-es szezont is kezdőként kezdte de 8 meccs után ismét IR-es vállsérülést szedett össze. Aztán jött Mikell, amit nem bánunk.
Chris Gocong LB (3/71) - rookie-kén a preseason-ban már összeszedett egy IR-es sérülést.
Victor Abiamiri DE (2/57) - Mindig sérült volt. Vagy a TC-be érkezett sérüléssel vagy az előszezonban szedett össze vmit vagy szezon közben. 2008-ban (2. évében) a TC-t, a szezon elejét majd a szezon végét kellett kihagynia sérülés miatt. 2009-ben végre kezdő lett akkor pedig 5 meccs után sérült meg. 2010-es offseason-ben "microfracture surgery" a bal térdében és IR. 2011 augusztusában pedig az Achilles-ét szakította el és IR.
Stewart Bradley LB (3/87) - Kurvajó szezon után ACL szakadás a Flight Night-on (kontakt nélküli meccs, inkább edzés)
Brandon Graham DE (1/13) - Reménykeltő rookieszon vége felé keresztszalag szakadás és microfracture surgery.
Nate Allen S (2/37) - Jó rookie szezonban IR-sérülés (a torn patellar tendon).
Jah és Jeff Owens DT (7/243) Rookieként 1 NFL snap jutott neki, azon egyből összeszedett egy IR-es sérülést (left patellar tendon rupture). Köv offseason-ban a fizikai felmérőn nem ment át így ennyi volt az NFL karrierje. Most egy Középsuliban edzősködik.
több mint 13 éve
Úgy néz ki, hogy itt már Roseman se tud mit csinálni:According to the Philadelphia Inquirer, the Eagles "appear willing to take whatever they can" for CB Asante Samuel.
De ha Asante folyamatosan keresztbe tesz a trade-eknek, akkor a cut-ot se zárnám ki.
több mint 13 éve
Pár mock-draft Sasszemmel nézve:http://www.philadelphiaeagles.com/news/article-1/Mock-Draft-Tracker/f95cfd4e-b1e3-4d8d-a759-558276a13470
Brockers: nem
Poe: nem
Cox: nem
Barron: nem
Kuechly jöhetne
Chandler Jones: nem
Coples jöhetne
Coples vs. le/kitrade-nél nálam csak Washburn személye miatt lenne inkább Coples.
több mint 13 éve
Brockers DT,Kendricks LB,J Martin OT,Turbin RB,Wolfe DE,Dennard CB,Hilton WR,Keenum QB,Howell SSBrockers-ért nem vagyok oda.
persze csak ha nem tradeljük el Sámuelt.. mert akkor felmegyünk vagy kikiliért pl....
Vélemények?Janek
Kendricks: MLB-nek semmiképp, OLB-nek talán, de annyira nem örülnék neki (2. körben meg végképp nem). Kicsi, gyors LB, aki nem tud lejönni a blokkról. Ilyen LB-ből van már. Ráadásul nem is egy.
Nem akarom, hogy a korai körökben OT jöjjön.
RB kell, de sztem nem ilyen korán. Ha minden jól megy, akkor úgyse kerül a pályára, ha meg minden rosszul, akkor is csak pár carry-t fog megosztani Lewis-al. RB húzás sztem ráér a hátsó körökben.
Wolfe-t bírom, neki örülnék.
Ha nem trade-eljük el Asante-t, akkor nem értem a CB picket. Max akkor lenne jó, ha tud slot-ban játszani.
6. körben Hilton nem hiszem, hogy bent lesz.
több mint 13 éve
Brockers DT,Kendricks LB,J Martin OT,Turbin RB,Wolfe DE,Dennard CB,Hilton WR,Keenum QB,Howell SSNekem annyira nem tetszik, bár nekem semmi nem fog tetszeni, ami nem letrade és Hightower kombóval indul 😀
persze csak ha nem tradeljük el Sámuelt.. mert akkor felmegyünk vagy kikiliért pl....
Vélemények?Janek
több mint 13 éve
Karakteres cikkek:http://articles.philly.com/2012-04-20/sports/31374268_1_pierre-paul-howie-roseman-eagles-general-manager
Laveranues Coles-nak elég sokszor meggyűlt a baja a rendőrséggel fiatal korában. (Senior évében le is tartóztatták.)
NFL-ben egy probléma nem volt vele, team-leader és high character player volt, Ed Block Courage Award díjas.
Justice is csinált pár hülyeséget az egyetemen, de az NFL-ben semmi probléma nem volt vele. (Azon kívül, hogy annyira nem ment neki a játék 😀 ) Sőt Haiti-n is volt a katasztrófa után meg NFLPA rep is vagy micsoda.
Meg az utóbbi években szinte csak high character, love the game, team captain játékosokat húztunk be, szal be lehetne húzni magatartásilag 1-2 rosszabb játékost, akik a pályán jó játékosok.
több mint 13 éve
Néztem Brockers és Barron meccsvidikiet.Brockers:
http://www.youtube.com/watch?v=Xbdg0qKkAiw
http://www.youtube.com/watch?v=73WOdWwgG_I
http://www.youtube.com/watch?v=DQp5lx-hdCM
Ő se győzött meg igazán. Eddig inkább 2-gap-ben játszott. Lehet, hogy 1-gap-ben jó lenne, de sztem igazán nem illik a mi rendszerünkbe. Elég kevés pass-rush mozdulatot ismer, túl sokszor van a földön, nem is tűnik gyorsnak. Sztem számunkra nem ér első kört.
Barron:
http://www.youtube.com/watch?v=MVZ3LAyLNVc
http://www.youtube.com/watch?v=PmCuQt-sryE
http://www.youtube.com/watch?v=eqqXoWDvoBU
Tényleg nem rossz safety. Futás ellen is tud játszani, de nem kell ide safety az első körökben. Meg amúgy se tűnik olyan jó játékosnak, hogy muszáj lenne behúznunk.
Nemrég új név került elő a 15. picknél, Chandler Jones DE. (6-5, 265)
http://www.youtube.com/watch?v=9ZA4cWhysrg
http://www.youtube.com/watch?v=ftx60vRJyYg
http://www.youtube.com/watch?v=nhrBNt85BZc
Pár kiló izmot még magára kéne pakolnia. Első körben nem kéne, de ha nagyot csúszik, akkor felőlem behúzhatjuk a 3. körben.
több mint 13 éve
Brockers DT,Kendricks LB,J Martin OT,Turbin RB,Wolfe DE,Dennard CB,Hilton WR,Keenum QB,Howell SSpersze csak ha nem tradeljük el Sámuelt.. mert akkor felmegyünk vagy kikiliért pl....
Vélemények?
több mint 13 éve
Nálam még mindig ez a draft sorrend:LB,DT,CB,DE,OT,RB,WR/TENeveket is mondok hozzá de most álmos vagyok kutakodni megy is majd a blogra tippnek....