Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 13 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 532 — rabszolga
Szívem szerint inkább Floydot hoztam volna.
Ha már DT (és főleg UT) nagyon nem lehet nagyon vitatkozni Cox-szal. Nyers tehetség van benne bőven, de pozitívan fogok csalódni, ha már első évében sokat látjuk a pályán. Ha valaki, akkor Washburn kiképzi a gyereket.
Igazából régóta harangozott pick, nagyon nem lepődtem meg.BleedingGreen
Gondolom Washburn rotációjának köszönhetően 300 snap-et fent lesz a pályán.
Már ha tényleg jó lesz.
több mint 13 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 405 — Beware the Slim Reaper!
Hogy egy klasszikust idézzek: "Falura?!? Ezeknek?!? Ennyiért?!?!?"
Szerintem vállalható, én mondjuk jobban örülök neki, mint Coples-nek, vagy Brockers-nek.skizofita
Kúrvára drága volt. Elég lett volna csak a 4. kör is.Shawn84
Úgy hallottam, hogy már a 11. helyre fel akarunk menni, de végül nem jött össze.
Gondolom 12.-nél már biztosra akartunk menni.
Amúgy ha csak 4. kört adtunk volna érte, akkor nem drága de egy plusz 6.al már kurvára igen? 😀Bébé
Igen, mert így eggyel kevesebb LB-t tudunk hozni a végén 😀

több mint 13 éve
Szerintem vállalható, én mondjuk jobban örülök neki, mint Coples-nek, vagy Brockers-nek.skizofita
Kúrvára drága volt. Elég lett volna csak a 4. kör is.Shawn84
Úgy hallottam, hogy már a 11. helyre fel akarunk menni, de végül nem jött össze.
Gondolom 12.-nél már biztosra akartunk menni.
Amúgy ha csak 4. kört adtunk volna érte, akkor nem drága de egy plusz 6.al már kurvára igen? 😀
több mint 13 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 210 — Így remélem megfelelek nektek.....
A 6. kört nem sajnálom bár Brady óta tudjuk 😛 odakint örülnek
több mint 13 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 405 — Beware the Slim Reaper!
Szívem szerint inkább Floydot hoztam volna.
Ha már DT (és főleg UT) nagyon nem lehet vitatkozni Cox-szal. Nyers tehetség van benne bőven, de pozitívan fogok csalódni, ha már első évében sokat látjuk a pályán. Ha valaki, akkor Washburn kiképzi a gyereket.
Igazából régóta harangozott pick, nagyon nem lepődtem meg.

több mint 13 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Kúrvára drága volt. Elég lett volna csak a 4. kör is.
több mint 13 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 210 — Így remélem megfelelek nektek.....
Reid beszél léci fordítsatok:

http://www.philadelphiaeagles.com/
több mint 13 éve
skizofita Philadelphia Eagles Clemson Tigers 646 — Times are hard for dreamers!
Szerintem vállalható, én mondjuk jobban örülök neki, mint Coples-nek, vagy Brockers-nek.

"Garaba gurít!!!... fölé." (Vitár R.)
több mint 13 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 645 — Apu ökölbeszorított keze
Cox

hm

több mint 13 éve
Végül is nem DE hála az égnek reméljük beválik végül is kell oda a fiatalítás. Lehet Jones második körre van 😊
több mint 13 éve
Egy kicsit illik ide:
http://www.youtube.com/watch?v=31g0YE61PLQ

A 172-es pick-ünket adtuk a 6. körből.

Nem akartam Cox-ot, de csak annyit mondok, hogy Jim Washburn.
több mint 13 éve
1/12 - egy 4. és egy 6. körös pick-et adtunk.

1/12: Cox
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
na 12-re...
több mint 13 éve
Mondjuk ha nincs feltrade érte és már Kutyuli úgysincs bent nekem majdnem mindegy annyira nem vagyok hozzáértő csak megint DE? Ennyire nem bízunk Grahambendande
DE érkezésénél egy Tapp trade is benne lehet a levegőben.
Jövőre úgyis lejár a szerződése és eddig nem igazán ment neki nálunk.
több mint 13 éve
Mondjuk ha nincs feltrade érte és már Kutyuli úgysincs bent nekem majdnem mindegy annyira nem vagyok hozzáértő csak megint DE? Ennyire nem bízunk Grahamben
több mint 13 éve
Chandler Jones update: Agent Ethan Locke tells ESPN's Sal Pal that Eagles are calling about Jones.Bébé
Azért ez fájna......dande
Ebben az esetben én se repdesnék az örömtől, de Washburn-ben bíznék.
több mint 13 éve
Chandler Jones update: Agent Ethan Locke tells ESPN's Sal Pal that Eagles are calling about Jones.Bébé
Azért ez fájna......
több mint 13 éve
Chandler Jones update: Agent Ethan Locke tells ESPN's Sal Pal that Eagles are calling about Jones.
több mint 13 éve
első körben coplest akarom, a másodikban meg jöhet hosley. esetleg ha első körben jön gilmore akkor curry a 2.ban.eaglesmcnabb
2. körben Hosley mikor ott van Boykin is?Shawn84
egyik személyes kedvencem, igazi playmaker lehet.eaglesmcnabb
Inkább ne 😀
több mint 13 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 676 — je suis poloska
első körben coplest akarom, a másodikban meg jöhet hosley. esetleg ha első körben jön gilmore akkor curry a 2.ban.eaglesmcnabb
2. körben Hosley mikor ott van Boykin is?Shawn84
egyik személyes kedvencem, igazi playmaker lehet.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 215 — Eagles fan
szerk: Ez miez az aláírás? Ők a kedvenceid vagy így fog kinézni 5 év múlva az Eagles OL?Shawn84
Ez Rata kezdő OL-e a GM-játékban.empty taxi
Nem feltétlenül a kezdő ötösöm, inkább majd csak az lesz 😊

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 13 éve
2. körben Hosley mikor ott van Boykin is?
több mint 13 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 676 — je suis poloska
első körben coplest akarom, a másodikban meg jöhet hosley. esetleg ha első körben jön gilmore akkor curry a 2.ban.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Shawn nem rég kérdezte, hogy ki a kedvencünk az idei drafton. Na nekem az egyik nagy kedvencem Chandler Jones, GM-ben is nem véletlenül húztam őt be. Bár az utóbbi 2 hétben elképesztően megugrott a draft boardokon, tehát vsz első körös picket kéne rászánni, de én nem bánnám. 😊

több mint 13 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 091 — Lájkold a zsűrit!
szerk: Ez miez az aláírás? Ők a kedvenceid vagy így fog kinézni 5 év múlva az Eagles OL?Shawn84
Ez Rata kezdő OL-e a GM-játékban.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...