Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 13 éve
Ennek a húzásnak duplán örülök. 😊 Tippjátékban az első 3 tippem:Azt hiszem, hogy ez a D-line mindenkit szét fog büntetni.Nem hittem, hogy lesz ennyi eszünk. Nagyon kedvelem Curryt. :cool:BleedingGreen
Curry nagyon jó BPA pick volt.Newman
1/15 Fletcher Cox DT
2/46 Bobby Wagner LB
2/51 Vinny Curry DE
(Wagner pont mögöttünk ment ki.)

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
Azt hiszem, hogy ez a D-line mindenkit szét fog büntetni.Nem hittem, hogy lesz ennyi eszünk. Nagyon kedvelem Curryt. :cool:
Curry nagyon jó BPA pick volt.Newman

több mint 13 éve
Azt hiszem, hogy ez a D-line mindenkit szét fog büntetni.Curry nagyon jó BPA pick volt.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
és megvan a DE is: Vinny Curry
több mint 13 éve
A letrade tetszik. visszajött a 4. kör.Én a 2. körös LB-k közül Wagnert szerettem volna, ő a legjobb játékos szerintem közülük.
Ezek szerint Kendrickset szerették legjobban Reidék. Gyors, erőszakos LB, nem valami magas, de a súlya OK (240). Külső LB lesz az egyik oldalon. Veszélyes blitzer. Futás ellen elég hullámzó, jól olvas, de vannak mistacklejei és a kisebb mérete is, gond lehet ha a falemberekkel kell harcolni (de mást sem tudnák mondani a 2. körre írtak közül, aki baromira jól jönne le blokkokról).
Nemigen érzi a zónát. Arra jó lehet, hogy emberezzen, de a nagyobb elkapók ellen gondban lehet.
Nem vagyok oda érte. Brownnál mindenképpen jobb, ő legalább nem kerüli a kontaktot.

több mint 13 éve
Folytatásnak letrade. 2/59 + egy negyedik kör...NAGY húzás! 😊

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
kendricks 14-re
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Leírtam már milyen posztoknak örülnék ma, de leírom azt a 6 játékost akit a legjobban szeretnék:1. Jenkins (zavarnak az offield gondjai, de egyszer megpróbálhatjuk megregulázni a rosszfiút, a tehetsége top 10-15s a pályán, és jó lehetne slotban)
2. Boykin (nagyon bírom a srácot, ha nincs Jenkins, akkor őt akarom 😊 )
3. Lavonte David (van benne kockázat, de nagyon bírom, h playmaker, rég volt ilyen LB-nk)
4. Fleener (kicsi az esélye, de jó kis játékszer lenne)
5. Randle (mindene megvan ami egy iszonyat jó elkapóvá teheti, egyedüli negatívum hogy nem returner, de Jenkins/Boykin megoldja 😀 )
6. Wagner (biztos húzásnak tűnne).
A 3. körre nem tippelek, tippem sincs ki lehet bent, és sok függ attól kiket húzunk a 2.ban.
több mint 13 éve
Andy-t kérdezték a Hawaii ingről és mondta, hogy még van idő, még van idő. 😀Chaney nagyon bele van zúgva Cox-ba (1 évet játszottak együtt az egyetemen). Azt mondja, hogy ha nem sérül le, akkor Pro Bowl-er lesz. Igaz időintervallumot nem adott meg. 😀
több mint 13 éve
Köszönöm, nem tehetek róla, a 11 a kedvenc számom 😉Magyar idő szerint mikor kezdődik ma a buli?somebody08Bowl.hus 23:30kor, egyébként hajnali 1kor. De kb 10 topicban lett megkérdezve és megválaszolva.tenorx
több mint 13 éve
Cox interjú full sablon. 2 "érdekesebb":
Éjszaka elég rosszul volt, hányt is meg minden.
8.-os korában kezdett el focizni, előtte baseball-ozott.
Jobban örülnék, ha ilyenkor olyanokat kérdeznének tőle, hogy mi a kedvenc filmed, könyved, milyen zenét hallgatsz, meg hasonlók.
több mint 13 éve
Brian Dawkins will sign a one-day contract and officially retire an Eagle.Ennek igazán örülök. Voltak olyan hírek, hogy lehet, hogy nem írja alá az egynapos szerződést, mert még mindig nagyon benne van a tüske a csapatvezetés 2009-es hozzáállása miatt. De látszik hogy úriember, gondolom a szurkolók és a volt csapattársak miatt döntött úgy, hogy visszajön egy napra.
Lots of former Birds will be here tomorrow. A few surprises.Bébé
Én eléggé megutáltam akkor Heckertet. Kellett volna neki Dawk, de olcsón... Ráadásul duplán rossz volt a döntés, mert Dawk még letolt 2 jó évet, miközben mi szenvedtünk safetyben.

több mint 13 éve
Most kezdődik a Fletcher Cox sajtótájékoztató a philadelphiaeagles.com-on.
több mint 13 éve
Magyar idő szerint mikor kezdődik ma a buli?somebody08Bowl.hus 23:30kor, egyébként hajnali 1kor. De kb 10 topicban lett megkérdezve és megválaszolva.
több mint 13 éve
Magyar idő szerint mikor kezdődik ma a buli?
több mint 13 éve
Lawlor hosszabb írása Cox-ról:http://igglesblitz.com/philadelphia-eagles-2/more-on-fletcher-cox/
több mint 13 éve
Deji Karim-ot cut-olta a Jax.Ha aBrown cutolja vagy elcseréli McCoyt akkor megérdemlik hogy utolsók legyenek. Ezt a f@szságot. még jó hogy Heckert nem itt csinál ilyen baromságokat.
Őt bírtam a 2010-es drafton, reméltem, hogy behúzzuk, de sajnos ez nem történt meg.
Nagyon örülnék, ha ide tudnánk csábítani. Jó tudom az NFL-ben semmit se csinált, de akkor is. Bukni nem bukhatunk vele.
Valamint Colt McCoy-ra nagy eséllyel nem tart igény a Cleveland.
Őt is bírtam a 2010-es drafton. Neki is örülnék. Kafka, Colt és Edwards küzdhetne a két rosterhelyért.
A drafton nem húznék QB-t, de Colt-ra szívesen áldoznék egy 6. vagy 7. körös pick-et.
Most esik le. Casey-t is nagyon bírom. És egyelőre Ő se futott be vmi nagy karriert. Lehet, hogy nem lennék vmi jó GM. 😀
Akkor már remélem, h Cox-al is visszafele fog elsülni. 😀
Komolyan ha meg tudnánk szerezni Deji Karim-ot és Colt-ot számomra ez isten offseason lenne. 😀Bébé
több mint 13 éve
Deji Karim-ot cut-olta a Jax. Őt bírtam a 2010-es drafton, reméltem, hogy behúzzuk, de sajnos ez nem történt meg.
Nagyon örülnék, ha ide tudnánk csábítani. Jó tudom az NFL-ben semmit se csinált, de akkor is. Bukni nem bukhatunk vele.
Valamint Colt McCoy-ra nagy eséllyel nem tart igény a Cleveland.
Őt is bírtam a 2010-es drafton. Neki is örülnék. Kafka, Colt és Edwards küzdhetne a két rosterhelyért.
A drafton nem húznék QB-t, de Colt-ra szívesen áldoznék egy 6. vagy 7. körös pick-et.
Most esik le. Casey-t is nagyon bírom. És egyelőre Ő se futott be vmi nagy karriert. Lehet, hogy nem lennék vmi jó GM. 😀
Akkor már remélem, h Cox-al is visszafele fog elsülni. 😀
Komolyan ha meg tudnánk szerezni Deji Karim-ot és Colt-ot számomra ez isten offseason lenne. 😀
több mint 13 éve
Brian Dawkins will sign a one-day contract and officially retire an Eagle. Lots of former Birds will be here tomorrow. A few surprises.
több mint 13 éve
Na nézzük ki az akik szóba jöhetnek.Wrek közül Sanunak örülnék (bár sztem csak később húzunk WRt, mondjuk Broylest), CBk közül Jenkins vagy Boykins, LBk közül Brown vagy Wagner, a többi posztról legfeljebb még Curryt akarnám.
WR: Stephen Hill, Reuben Randle, Alshon Jeffery, Mohamed Sanou
TE: Coby Fleener (de ő tutira kimegy), Dwayne Allen, Orson Charles (volt viziten), Ladarius Green
CB:Janoris Jenkins, Alfonso Dennard, Jayron Hosley, Brendon Boykin, Chase Minnifield,
LB: Lavonte David (imádom a játékát, de nem tartják sokra NFL szinten a méretei miatt), Zach Brown (Deny és Höri kedvence), Bobby Wagner (Caldwell dolgozott vele), Terrell Manning (az én kedvencem) Ronell Lewis, Travis Lewis, Mychal Kendricks, James Michael Johnson (volt viziten)
S: Brandon Taylor, Markelle Martin, George Iloka
DE: Andre Branch, Vinny Curry, Jared Crick
QB: Kirk Cousins, Nick Foles, Russel Wilson
OL: Peter Konz C, Cordy Glenn T/G, Jonathan Martin T, Bobby Massie T, Jeff Allen T, Mitchell Schwartz T.
Na ez az a lista amiből ki fog ma kerülni, a remélhetőleg legalább 3 pickünk.Shawn84
Mondjuk mára egy Wagner, Curry, Boykins trióval ki is egyeznék. 😀
több mint 13 éve
mert azt tippeltem 😊Dennard,Lavonte,Wolfe fog ma elhangzani a mi részünkről 😊JanekWolfe mi a francnak? Tegnap jött DT. Rémlik?Shawn84
Komolyabban LB,CB ami fontos lenne és talán egy wr a mai napra.
O line is elbírna valakit elég jó nevek maradtak bent(Martin,Adams)
RB-nek nem örülnék ma és TE-nek se....QB,punter stb pedig vicc
több mint 13 éve
Dennard,Lavonte,Wolfe fog ma elhangzani a mi részünkről 😊JanekWolfe mi a francnak? Tegnap jött DT. Rémlik?
több mint 13 éve
Dennard,Lavonte,Wolfe fog ma elhangzani a mi részünkről 😊
több mint 13 éve
Szerintem idén kevesebb embert fogunk húzni és feljebb araszolunk ahol tudunk késői pickekért.Jenkins 😀Azt kizártnak tartom h a Colts így elengedje Fleenert már ha valóban akarják.dandeDe most mégis kiért mennénk fel oda?Shawn84
Amúgy én ma nem trade-elnék fel.
A két db második körösünkkel húzzunk vkiket, és a 3.-al mozogjunk lejjebb és gyűjtsünk 4.,5. körös pickeket.Bébé
több mint 13 éve
Jenkins 😀Azt kizártnak tartom h a Colts így elengedje Fleenert már ha valóban akarják.dandeDe most mégis kiért mennénk fel oda?Shawn84
Amúgy én ma nem trade-elnék fel.
A két db második körösünkkel húzzunk vkiket, és a 3.-al mozogjunk lejjebb és gyűjtsünk 4.,5. körös pickeket.