Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 13 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 284 — Eagles fan
Azt hiszem, hogy ez a D-line mindenkit szét fog büntetni.
Curry nagyon jó BPA pick volt.Newman
Nem hittem, hogy lesz ennyi eszünk. Nagyon kedvelem Curryt. :cool:BleedingGreen
Ennek a húzásnak duplán örülök. 😊 Tippjátékban az első 3 tippem:
1/15 Fletcher Cox DT
2/46 Bobby Wagner LB
2/51 Vinny Curry DE
(Wagner pont mögöttünk ment ki.)

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 405 — Beware the Slim Reaper!
Curry nagyon jó BPA pick volt.Newman
Nem hittem, hogy lesz ennyi eszünk. Nagyon kedvelem Curryt. :cool:

több mint 13 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Curry nagyon jó BPA pick volt.

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
és megvan a DE is: Vinny Curry
több mint 13 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 405 — Beware the Slim Reaper!
A letrade tetszik. visszajött a 4. kör.

Én a 2. körös LB-k közül Wagnert szerettem volna, ő a legjobb játékos szerintem közülük.
Ezek szerint Kendrickset szerették legjobban Reidék. Gyors, erőszakos LB, nem valami magas, de a súlya OK (240). Külső LB lesz az egyik oldalon. Veszélyes blitzer. Futás ellen elég hullámzó, jól olvas, de vannak mistacklejei és a kisebb mérete is, gond lehet ha a falemberekkel kell harcolni (de mást sem tudnák mondani a 2. körre írtak közül, aki baromira jól jönne le blokkokról).
Nemigen érzi a zónát. Arra jó lehet, hogy emberezzen, de a nagyobb elkapók ellen gondban lehet.
Nem vagyok oda érte. Brownnál mindenképpen jobb, ő legalább nem kerüli a kontaktot.

több mint 13 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 284 — Eagles fan
Folytatásnak letrade. 2/59 + egy negyedik kör...NAGY húzás! 😊

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
kendricks 14-re
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Leírtam már milyen posztoknak örülnék ma, de leírom azt a 6 játékost akit a legjobban szeretnék:
1. Jenkins (zavarnak az offield gondjai, de egyszer megpróbálhatjuk megregulázni a rosszfiút, a tehetsége top 10-15s a pályán, és jó lehetne slotban)
2. Boykin (nagyon bírom a srácot, ha nincs Jenkins, akkor őt akarom 😊 )
3. Lavonte David (van benne kockázat, de nagyon bírom, h playmaker, rég volt ilyen LB-nk)
4. Fleener (kicsi az esélye, de jó kis játékszer lenne)
5. Randle (mindene megvan ami egy iszonyat jó elkapóvá teheti, egyedüli negatívum hogy nem returner, de Jenkins/Boykin megoldja 😀 )
6. Wagner (biztos húzásnak tűnne).

A 3. körre nem tippelek, tippem sincs ki lehet bent, és sok függ attól kiket húzunk a 2.ban.
több mint 13 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 532 — rabszolga
Andy-t kérdezték a Hawaii ingről és mondta, hogy még van idő, még van idő. 😀

Chaney nagyon bele van zúgva Cox-ba (1 évet játszottak együtt az egyetemen). Azt mondja, hogy ha nem sérül le, akkor Pro Bowl-er lesz. Igaz időintervallumot nem adott meg. 😀
több mint 13 éve
somebody08 Philadelphia Eagles 903 — Majd jövőre...
Magyar idő szerint mikor kezdődik ma a buli?somebody08
Bowl.hus 23:30kor, egyébként hajnali 1kor. De kb 10 topicban lett megkérdezve és megválaszolva.tenorx
Köszönöm, nem tehetek róla, a 11 a kedvenc számom 😉
több mint 13 éve
Cox interjú full sablon.
2 "érdekesebb":
Éjszaka elég rosszul volt, hányt is meg minden.
8.-os korában kezdett el focizni, előtte baseball-ozott.
Jobban örülnék, ha ilyenkor olyanokat kérdeznének tőle, hogy mi a kedvenc filmed, könyved, milyen zenét hallgatsz, meg hasonlók.
több mint 13 éve
Brian Dawkins will sign a one-day contract and officially retire an Eagle.
Lots of former Birds will be here tomorrow. A few surprises.Bébé
Ennek igazán örülök. Voltak olyan hírek, hogy lehet, hogy nem írja alá az egynapos szerződést, mert még mindig nagyon benne van a tüske a csapatvezetés 2009-es hozzáállása miatt. De látszik hogy úriember, gondolom a szurkolók és a volt csapattársak miatt döntött úgy, hogy visszajön egy napra.

Én eléggé megutáltam akkor Heckertet. Kellett volna neki Dawk, de olcsón... Ráadásul duplán rossz volt a döntés, mert Dawk még letolt 2 jó évet, miközben mi szenvedtünk safetyben.

több mint 13 éve
Most kezdődik a Fletcher Cox sajtótájékoztató a philadelphiaeagles.com-on.
több mint 13 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 640 — Wrath of Khan
Magyar idő szerint mikor kezdődik ma a buli?somebody08
Bowl.hus 23:30kor, egyébként hajnali 1kor. De kb 10 topicban lett megkérdezve és megválaszolva.
több mint 13 éve
somebody08 Philadelphia Eagles 903 — Majd jövőre...
Magyar idő szerint mikor kezdődik ma a buli?
több mint 13 éve
Lawlor hosszabb írása Cox-ról:
http://igglesblitz.com/philadelphia-eagles-2/more-on-fletcher-cox/
több mint 13 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Deji Karim-ot cut-olta a Jax.
Őt bírtam a 2010-es drafton, reméltem, hogy behúzzuk, de sajnos ez nem történt meg.
Nagyon örülnék, ha ide tudnánk csábítani. Jó tudom az NFL-ben semmit se csinált, de akkor is. Bukni nem bukhatunk vele.

Valamint Colt McCoy-ra nagy eséllyel nem tart igény a Cleveland.
Őt is bírtam a 2010-es drafton. Neki is örülnék. Kafka, Colt és Edwards küzdhetne a két rosterhelyért.
A drafton nem húznék QB-t, de Colt-ra szívesen áldoznék egy 6. vagy 7. körös pick-et.

Most esik le. Casey-t is nagyon bírom. És egyelőre Ő se futott be vmi nagy karriert. Lehet, hogy nem lennék vmi jó GM. 😀
Akkor már remélem, h Cox-al is visszafele fog elsülni. 😀

Komolyan ha meg tudnánk szerezni Deji Karim-ot és Colt-ot számomra ez isten offseason lenne. 😀Bébé
Ha aBrown cutolja vagy elcseréli McCoyt akkor megérdemlik hogy utolsók legyenek. Ezt a f@szságot. még jó hogy Heckert nem itt csinál ilyen baromságokat.
több mint 13 éve
Deji Karim-ot cut-olta a Jax.
Őt bírtam a 2010-es drafton, reméltem, hogy behúzzuk, de sajnos ez nem történt meg.
Nagyon örülnék, ha ide tudnánk csábítani. Jó tudom az NFL-ben semmit se csinált, de akkor is. Bukni nem bukhatunk vele.

Valamint Colt McCoy-ra nagy eséllyel nem tart igény a Cleveland.
Őt is bírtam a 2010-es drafton. Neki is örülnék. Kafka, Colt és Edwards küzdhetne a két rosterhelyért.
A drafton nem húznék QB-t, de Colt-ra szívesen áldoznék egy 6. vagy 7. körös pick-et.

Most esik le. Casey-t is nagyon bírom. És egyelőre Ő se futott be vmi nagy karriert. Lehet, hogy nem lennék vmi jó GM. 😀
Akkor már remélem, h Cox-al is visszafele fog elsülni. 😀

Komolyan ha meg tudnánk szerezni Deji Karim-ot és Colt-ot számomra ez isten offseason lenne. 😀
több mint 13 éve
Brian Dawkins will sign a one-day contract and officially retire an Eagle.
Lots of former Birds will be here tomorrow. A few surprises.
több mint 13 éve
Shadowt5 Philadelphia Eagles 310 — Eagles fan
Na nézzük ki az akik szóba jöhetnek.
WR: Stephen Hill, Reuben Randle, Alshon Jeffery, Mohamed Sanou
TE: Coby Fleener (de ő tutira kimegy), Dwayne Allen, Orson Charles (volt viziten), Ladarius Green
CB:Janoris Jenkins, Alfonso Dennard, Jayron Hosley, Brendon Boykin, Chase Minnifield,
LB: Lavonte David (imádom a játékát, de nem tartják sokra NFL szinten a méretei miatt), Zach Brown (Deny és Höri kedvence), Bobby Wagner (Caldwell dolgozott vele), Terrell Manning (az én kedvencem) Ronell Lewis, Travis Lewis, Mychal Kendricks, James Michael Johnson (volt viziten)
S: Brandon Taylor, Markelle Martin, George Iloka
DE: Andre Branch, Vinny Curry, Jared Crick
QB: Kirk Cousins, Nick Foles, Russel Wilson
OL: Peter Konz C, Cordy Glenn T/G, Jonathan Martin T, Bobby Massie T, Jeff Allen T, Mitchell Schwartz T.

Na ez az a lista amiből ki fog ma kerülni, a remélhetőleg legalább 3 pickünk.Shawn84
Wrek közül Sanunak örülnék (bár sztem csak később húzunk WRt, mondjuk Broylest), CBk közül Jenkins vagy Boykins, LBk közül Brown vagy Wagner, a többi posztról legfeljebb még Curryt akarnám.

Mondjuk mára egy Wagner, Curry, Boykins trióval ki is egyeznék. 😀

több mint 13 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 645 — Apu ökölbeszorított keze
Dennard,Lavonte,Wolfe fog ma elhangzani a mi részünkről 😊Janek
Wolfe mi a francnak? Tegnap jött DT. Rémlik?Shawn84
mert azt tippeltem 😊

Komolyabban LB,CB ami fontos lenne és talán egy wr a mai napra.

O line is elbírna valakit elég jó nevek maradtak bent(Martin,Adams)

RB-nek nem örülnék ma és TE-nek se....QB,punter stb pedig vicc

több mint 13 éve
Dennard,Lavonte,Wolfe fog ma elhangzani a mi részünkről 😊Janek
Wolfe mi a francnak? Tegnap jött DT. Rémlik?
több mint 13 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 645 — Apu ökölbeszorított keze
Dennard,Lavonte,Wolfe fog ma elhangzani a mi részünkről 😊

több mint 13 éve
Azt kizártnak tartom h a Colts így elengedje Fleenert már ha valóban akarják.dande
De most mégis kiért mennénk fel oda?Shawn84
Jenkins 😀

Amúgy én ma nem trade-elnék fel.
A két db második körösünkkel húzzunk vkiket, és a 3.-al mozogjunk lejjebb és gyűjtsünk 4.,5. körös pickeket.Bébé
Szerintem idén kevesebb embert fogunk húzni és feljebb araszolunk ahol tudunk késői pickekért.
több mint 13 éve
Azt kizártnak tartom h a Colts így elengedje Fleenert már ha valóban akarják.dande
De most mégis kiért mennénk fel oda?Shawn84
Jenkins 😀

Amúgy én ma nem trade-elnék fel.
A két db második körösünkkel húzzunk vkiket, és a 3.-al mozogjunk lejjebb és gyűjtsünk 4.,5. körös pickeket.