Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 13 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 405 — Beware the Slim Reaper!
Hell yeah. :cool:

több mint 13 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Brandon Boykin :cool: :cool: :cool:
A++++ draft. 😀

több mint 13 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 532 — rabszolga
Boykin.
Isten 😀
Vinny Curry kibaszottul örül ennek. 😀
több mint 13 éve
Elég sok WR és LB kiment.
Marad a CB. 😀
több mint 13 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Srácok ok értem h szeretitek meg nagy arc meg minden veletek együtt örülök de engedjük meg neki a pályán is mutasson vmit 😛 nehogy aztán nagy legyen a csalódás. A mez azért nekem se ártana 😀dande
Még a végén meggazdagodok Curryn 😀
több mint 13 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 210 — Így remélem megfelelek nektek.....
Srácok ok értem h szeretitek meg nagy arc meg minden veletek együtt örülök de engedjük meg neki a pályán is mutasson vmit 😛 nehogy aztán nagy legyen a csalódás. A mez azért nekem se ártana 😀
több mint 13 éve
Minden fan bele van zúgva Curry-ba. 😀 Egész életében hatalmas Eagles fan volt és most végre Eagle.
Ő az új Vince Papale. 😀
Vinny Curry says emotional moment was Mike Vick telling him, "You're not a fan anymore, you're my teammate."Bébé
Én ezt nem tudtam róla, és mégis imádtam. most meg váááá. És futás ellen is tud védekezni. Már csak most kérek egy jó LB-t mert viszik őket azért szépen.
több mint 13 éve
Minden fan bele van zúgva Curry-ba. 😀 Egész életében hatalmas Eagles fan volt és most végre Eagle.
Ő az új Vince Papale. 😀
Vinny Curry says emotional moment was Mike Vick telling him, "You're not a fan anymore, you're my teammate."
több mint 13 éve
Vinny Curry azt mondta, hogy nem a draft day, hanem a mai nap élete legszebb napja, mert találkozott végre Dawkins-al.

Ki a faszom az a Dorenbos, mostantól Curry a kedvenc Eagle-öm. 😛 😀Bébé
Már rendelem is a mezt neked 😀Shawn84
Szerintem nekem is jöhet 😀Eazzy
No probléma 😀
több mint 13 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 158 — No one likes us, cause no one like us
Vinny Curry azt mondta, hogy nem a draft day, hanem a mai nap élete legszebb napja, mert találkozott végre Dawkins-al.

Már rendelem is a mezt neked 😀Shawn84
Szerintem nekem is jöhet 😀

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 13 éve

Már rendelem is a mezt neked 😀
több mint 13 éve

Ki a faszom az a Dorenbos, mostantól Curry a kedvenc Eagle-öm. 😛 😀
több mint 13 éve
3. nap
Számomra a lényeg, hogy jöjjön
- CB, aki slotban is tud alkotni
- slot WR
- RZ célpont
- visszahordó

Ez a négy pont számomra a legfontosabb.
Így, hogy már húztak QB-t egyedül az OT poszt (kivéve, hogy ha guard-ként is tud játszani) az ahova nem akarok embert.
Jah meg safety-t se igazán akarok.
Punteren gondolkodtam, de nemtom, hogy van-e olyan aki megér egy 6., 7. körös pick-et. (Főleg, hogy a Jax már kivitt egyet 😀 ) Henry-t is bírom és biztos fejlődik idénre, de ha van vmi nagyágyú, akkor felőlem jöhet.
több mint 13 éve
5 év múlva ismét hallhatunk tőle majd egy hosszabb beszédet.

Amúgy Andy nagyon fel volt dobva. És természetesen egy Hawaii ingben volt. 😀
több mint 13 éve
JackofClubs Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 421 — Harder, Better, Faster, Stronger
Vissza lesz vonultatva Dawkins meze. :cool:Bébé
pont ahogy megérdemli 😊

több mint 13 éve
Vissza lesz vonultatva Dawkins meze. :cool:
több mint 13 éve
Mai pickjeink:
4/28
5/18
6/24
6/30
7/22

Dawkins üdvözli Curry-t:
http://twitpic.com/9es5lq
Dawkins-nak is van egy ízlése. 😀Bébé
Van. Tökéletes. Szabadnapos gengszter.
több mint 13 éve
Mai pickjeink:
4/28
5/18
6/24
6/30
7/22

Dawkins üdvözli Curry-t:
http://twitpic.com/9es5lq
Dawkins-nak is van egy ízlése. 😀
több mint 13 éve
Nézegetve highlights videókat (ahol persze mindig a legjobb pillanatok vannak 😛 ) egyre jobban tetszik ez a Foles pick még ha itt reachnek is tűnik. Kolbnál mindenképp jobbnak látszik (bocs Deny 😉 ) remélem megkapja az esélyt és él vele. Igaz valójában Kafkáról sem tudhatjuk mit tud neki sem volt még nagy lehetősége bizonyítani a tudását. Sztem TE-tól fogunk elbúcsúzni.dande
Én Kafkánál jobb prospectnek tartom. Igaz Kafkának van 2 év előnye. De Foles jobb lehet.
több mint 13 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 210 — Így remélem megfelelek nektek.....
Nézegetve highlights videókat (ahol persze mindig a legjobb pillanatok vannak 😛 ) egyre jobban tetszik ez a Foles pick még ha itt reachnek is tűnik. Kolbnál mindenképp jobbnak látszik (bocs Deny 😉 ) remélem megkapja az esélyt és él vele. Igaz valójában Kafkáról sem tudhatjuk mit tud neki sem volt még nagy lehetősége bizonyítani a tudását. Sztem TE-tól fogunk elbúcsúzni.
több mint 13 éve
Shadowt5 Philadelphia Eagles 310 — Eagles fan
Nézegettem kicsit nfl.comon a még bennt lévő prospecteket, CB-k között van még pár egész jó akik közül vkit be lehetne húzni (Boykin, Dennard, Menzie), LB-k között meg ugye van még Ronnell Lewis (bár ahogy olvasom passz ellen nem igazán jó), Terrell Manning vagy Tank Carder. WR-t szeretnék de a még bennt lévők között így elsőre nem látok olyat akit annyira akarnék.

több mint 13 éve
17:00-kor (az után egy kicsivel) lesz Dawkins sajtótájékoztatója. (philadelphiaeagles.com)
több mint 13 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 405 — Beware the Slim Reaper!
Valami QB korai húzás az idén is jellemző a ligára.
Ha megnézed Tanne sem ér első kör elejét ...Weddenről nem is beszélve.Janek
Ezt én is látom, de semmi sem indokolta szerintem, hogy mi is bekapcsolódjunk az őrületbe.
Második napon eleve nem hoznék QB-t, pláne ha nem is need. Vagy húzzunk az első körben a legjobbnak tartottak közül, vagy a 3. napon a projectekből. Ha elvitték volna Folest előlünk, akkor a maradékból is választhattunk volna (Cousins, Lindley, Coleman stb), nem látok nagy különbséget köztük és Foles között. De hát Reidnek ő tetszett meg, most már a miénk, remélem SB-t nyerünk vele. 😀 Ha nem, akkor pár év múlva elcseréljük Arizonába. 😊BleedingGreen
Ott szívesen látnák az biztos. 😀

Egyébként ma megálmodtam George Ilonka néni draftolását. Imádkozzatok, hogy ne jöjjön be.Shawn84
Blah .... inkább akkor Martin.

több mint 13 éve
Reid eddig bírta kb ... Én pl 5. körre akartam beírni a játékban, de annyira taszított az ötlet, hogy végül nem.
Jó eséllyel egy újabb kidobott 3. kör, inkább nem is sorolom kiket lehetett volna húzni helyette, úgy hogy ő még később is elérhető lett volna (ha meg nem, akkor nabumm ...).
Reidnek megvan a pocket passere, de lehet, hogy már nem látjuk, hogy mit csinál nálunk Folesból, mert ha idén nem mutat fel valami komolyat, akkor jó eséllyel távozik Reid.BleedingGreen
Ezt én is látom, de semmi sem indokolta szerintem, hogy mi is bekapcsolódjunk az őrületbe.
Második napon eleve nem hoznék QB-t, pláne ha nem is need. Vagy húzzunk az első körben a legjobbnak tartottak közül, vagy a 3. napon a projectekből. Ha elvitték volna Folest előlünk, akkor a maradékból is választhattunk volna (Cousins, Lindley, Coleman stb), nem látok nagy különbséget köztük és Foles között. De hát Reidnek ő tetszett meg, most már a miénk, remélem SB-t nyerünk vele. 😀 Ha nem, akkor pár év múlva elcseréljük Arizonába. 😊BleedingGreen
Ott szívesen látnák az biztos. 😀

Egyébként ma megálmodtam George Ilonka néni draftolását. Imádkozzatok, hogy ne jöjjön be.
több mint 13 éve
Ezt szerintem is elkapkodtuk. Hihetetlen számomra ez a pick itt a harmadikban. Tényleg ennyire hátradőltünk már? Szerintem később is bent lett vna még és azért lett volna hova húzni . :/ Kicsit felbosszantottak itt a végére. 😊Greengo
Reid eddig bírta kb ... Én pl 5. körre akartam beírni a játékban, de annyira taszított az ötlet, hogy végül nem.
Jó eséllyel egy újabb kidobott 3. kör, inkább nem is sorolom kiket lehetett volna húzni helyette, úgy hogy ő még később is elérhető lett volna (ha meg nem, akkor nabumm ...).
Reidnek megvan a pocket passere, de lehet, hogy már nem látjuk, hogy mit csinál nálunk Folesból, mert ha idén nem mutat fel valami komolyat, akkor jó eséllyel távozik Reid.BleedingGreen
Második napon eleve nem hoznék QB-t, pláne ha nem is need. Vagy húzzunk az első körben a legjobbnak tartottak közül, vagy a 3. napon a projectekből. Ha elvitték volna Folest előlünk, akkor a maradékból is választhattunk volna (Cousins, Lindley, Coleman stb), nem látok nagy különbséget köztük és Foles között. De hát Reidnek ő tetszett meg, most már a miénk, remélem SB-t nyerünk vele. 😀 Ha nem, akkor pár év múlva elcseréljük Arizonába. 😊