Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 13 éve
Én megmondom őszintén sérülés ide vagy oda a Senior Bowlon Marvin Jonest várom a mai napon vagy Iloka is jöhet. Cox és Curry nálam nyerő pickek voltak :cool: Foles meg nekem szimpatikus játékos és bízom abban, hogy benne van a jövő (ha nem akkor majd jövőre húzunk valakit új edzővel 😛 )
több mint 13 éve
Valami QB korai húzás az idén is jellemző a ligára.Reid eddig bírta kb ... Én pl 5. körre akartam beírni a játékban, de annyira taszított az ötlet, hogy végül nem.Szerk.: Most Foles is, izgalmas ez a tippjáték. Folesnak örülnék ha később húzzuk de nem itt a 3. körben.Shadowt5Ezt szerintem is elkapkodtuk. Hihetetlen számomra ez a pick itt a harmadikban. Tényleg ennyire hátradőltünk már? Szerintem később is bent lett vna még és azért lett volna hova húzni . :/ Kicsit felbosszantottak itt a végére. 😊Greengo
Jó eséllyel egy újabb kidobott 3. kör, inkább nem is sorolom kiket lehetett volna húzni helyette, úgy hogy ő még később is elérhető lett volna (ha meg nem, akkor nabumm ...).
Reidnek megvan a pocket passere, de lehet, hogy már nem látjuk, hogy mit csinál nálunk Folesból, mert ha idén nem mutat fel valami komolyat, akkor jó eséllyel távozik Reid.BleedingGreen
Ha megnézed Tanne sem ér első kör elejét ...Weddenről nem is beszélve.
több mint 13 éve
Mondta Reid, hogy Foles-ban és Russel Wilson-ban gondolkodtak.Majd akkor eltradeljük a vasasnak ott úgy is divat a QB verés 😊
Gondolom amikor kihúzta a Seattle Wilson-t úgy voltak vele, hogy biztosra mennek és behúzzák Foles-t.
Mondta Reid, hogy Foles előtt elég fiatal fal játszott (sok freshman volt a falban) és az elkapógárdája se mondható jónak.
Nagyon sok ütést kapott, de nyomás alatt az összes QB közül neki volt a legmagasabb a jó passzainak az aránya.
Az biztos, hogy egy fodrász ráférne a gyerekre.
Majd még nézek róla vidiket, de jelenleg számomra erősen kétséges, hogy Kafka-t meg fogja-e előzni a depth chart-on.Bébé
több mint 13 éve
és megvan a DE is: Vinny Curryzsozso85legjobb húzásunk eddig!
több mint 13 éve
Ez a Dline papíron... :cool:Ma fel kell menni a 4. kör elejére. Tapp jó cserealap lehetne.
Babin - Jenkins - Patterson - T. Cole
Graham - Cox - Landri - Curry
És akkor még ott van Dixon, Hunt, Thornton.
Tapp-ot tradelném. Lehet kapunk érte egy 7. körös pick-et. Elvégre még csak 28 éves lesz szeptemberben és csere DE-nek jó/elmegy.Bébé
több mint 13 éve
Ez a Dline papíron... :cool:Jó kis sorok az biztos, ha mindegyikük hozni tudja, amit várunk tőlük és a sérülések is kerülni fognak bennünket…
Babin - Jenkins - Patterson - T. Cole
Graham - Cox - Landri - CurryBébé
Nekem tetszik Foles is szimpi a srác, jobb védelem, jobb elkapókkal (Reid nyilatkozatából kiindulva), szerintem harcban lesz Kafkával aztán majd Vickel… 😉
több mint 13 éve
Azért ezt nem birom kihagyni h ne jegyezzem meg: Bezzeg Daltont ki nem húzta volna tavaly hiába reklamáltam 😛
több mint 13 éve
3. nap hamarosan, pár depth mélyítő pick kéne RB, WR, CB, OL és LB posztra szerintem. S szerintem draftról nem kell, mert így is 3 fiatal safetynk van és ha akarunk is safetyt akkor vki rutinosat kéne szerezni, nem pedig egy újabb fiatalt.
több mint 13 éve
Ez a Dline papíron... :cool: Babin - Jenkins - Patterson - T. Cole
Graham - Cox - Landri - Curry
És akkor még ott van Dixon, Hunt, Thornton.
Tapp-ot tradelném. Lehet kapunk érte egy 7. körös pick-et. Elvégre még csak 28 éves lesz szeptemberben és csere DE-nek jó/elmegy.
több mint 13 éve
Vinny Curry:Jó lett volna látni az arcát.
2011 Conference USA Defensive Player of the Year
Hatalmas Eagles fan. A környéken is nőtt fel.
Már kijöhetett volna egy évvel korábban, de fontos volt számára a diploma megszerzése és ezért maradt utsó évére.
2010: 94 tackle, 18 TFL, 12 sack
2011: 77 tackle, 22 TFL, 11 sack, 7 FF, 2 blokkolt rúgás
2010-ben Sean Cronin volt a DL edzője a Marshall-ban, aki most a Temple DL edzője. Elég szoros volt a kapcsolatuk, szal biztos örül, hogy egy városban lesznek.Bébé
több mint 13 éve
Vinny Curry:2011 Conference USA Defensive Player of the Year
Hatalmas Eagles fan. A környéken is nőtt fel.
Már kijöhetett volna egy évvel korábban, de fontos volt számára a diploma megszerzése és ezért maradt utsó évére.
2010: 94 tackle, 18 TFL, 12 sack
2011: 77 tackle, 22 TFL, 11 sack, 7 FF, 2 blokkolt rúgás
2010-ben Sean Cronin volt a DL edzője a Marshall-ban, aki most a Temple DL edzője. Elég szoros volt a kapcsolatuk, szal biztos örül, hogy egy városban lesznek.
több mint 13 éve
Mondta Reid, hogy Foles-ban és Russel Wilson-ban gondolkodtak. Gondolom amikor kihúzta a Seattle Wilson-t úgy voltak vele, hogy biztosra mennek és behúzzák Foles-t.
Mondta Reid, hogy Foles előtt elég fiatal fal játszott (sok freshman volt a falban) és az elkapógárdája se mondható jónak.
Nagyon sok ütést kapott, de nyomás alatt az összes QB közül neki volt a legmagasabb a jó passzainak az aránya.
Az biztos, hogy egy fodrász ráférne a gyerekre.
Majd még nézek róla vidiket, de jelenleg számomra erősen kétséges, hogy Kafka-t meg fogja-e előzni a depth chart-on.
több mint 13 éve
Engem egyáltalán nem lepett meg Foles. Viszont 1 körrel előbb húztuk mint kellett volna. Ha meg netán kiment volna, akkor is ott volt Cousins. na mindegy. Ma nem bánnám ha jövő évi pickel feljebb mennénk a 4. körben és elhoznánk Terrell Manninget. Kendricks: Nem nagyon ismertem, de néztem már róla videókat, és nekem bejövős. Sajnos kicsike, de tetszik, hogy futás ellen használható és nagyot tud ütni.
Curry: imádom ezt a picket. Már vagy 3 hónapja elképzeltem, milyen faszán állna neki az Eagles mez, és tényleg. Ő lesz az új Trent Cole. Ma meg baszott jó alapanyaga van még. Csak Reid nehogy a Hawaii-i inget vegye fel.
több mint 13 éve
Cox, Kendricks, Curry pick-ért mindenki odavan. Bőven 90% fölötti az örülők aránya.
Foles-nál ez szinte 50-50%.
Úgyhogy itt a Gruden QB Camp vidi Foles-ról:
http://www.youtube.com/watch?v=XZctkGOXflg
Remélem, hogy mikor a végére érek már örülni fogok ennek a pick-nek. 😀
több mint 13 éve
Én a 2. kör elején kidőltem, szal csak most néztem meg a pick-eket. Első ránézésre:
Kendricks - LB, kellett. Reid-ék úgy gondolják, hogy jó lesz. Majd kiderül. Jó pick.
Curry - Nagyon örülök ennek. Ez a DL zúzni fog.
Foles - egyelőre csak annyit tudok róla, hogy QB, szal 😀
http://www.youtube.com/watch?v=31g0YE61PLQ
Sokkal jobban örültem volna egy WR-nek vagy CB-nek. Így sajnos oda a Colt McCoy álmom.
több mint 13 éve
"Foles isn't especially mobile, as Reid said, and doesn't fit the normal mold of a Reid-style quarterback, but you still should keep an eye out for him. In three years, his will be the hottest name on the trade market, even though he'll have had just a few starts. The Eagles will acquire multiple picks in exchange for him, Foles will sign a huge contract, and then it will be time for Reid to draft another backup quarterback." Nfl.com-n volt Foles-ról 😀😀😀 kicsit ismerik már az öreget 😀
több mint 13 éve
Én vártam, hogy mikor lesz kukába dobott pickünk, és hát ismerve minket, én második körre vártam ezt, így még úgymond jobban is örülök 😀 Kell azért még ide WR, RB, CB, LB......na meg még pár DE 😀😀😀
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 13 éve
Attól féltek sztem Reidék 4.28ra nem lesz bent s+ picket adni érte valóban sok lett volna hátra tradelni meg nem akartak. Ezen én is meglepődtem de ha ő kell akkor húzzuk az itt már mindegy hol.
több mint 13 éve
Reid eddig bírta kb ... Én pl 5. körre akartam beírni a játékban, de annyira taszított az ötlet, hogy végül nem.Szerk.: Most Foles is, izgalmas ez a tippjáték. Folesnak örülnék ha később húzzuk de nem itt a 3. körben.Shadowt5Ezt szerintem is elkapkodtuk. Hihetetlen számomra ez a pick itt a harmadikban. Tényleg ennyire hátradőltünk már? Szerintem később is bent lett vna még és azért lett volna hova húzni . :/ Kicsit felbosszantottak itt a végére. 😊Greengo
Jó eséllyel egy újabb kidobott 3. kör, inkább nem is sorolom kiket lehetett volna húzni helyette, úgy hogy ő még később is elérhető lett volna (ha meg nem, akkor nabumm ...).
Reidnek megvan a pocket passere, de lehet, hogy már nem látjuk, hogy mit csinál nálunk Folesból, mert ha idén nem mutat fel valami komolyat, akkor jó eséllyel távozik Reid.

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
kicsit nézegettem a hozzánk elvileg neednek írt RB és TE névsorátKét gyerek tűnt nekem érdekesnek vagy nevezzük inkább szimpatikusnak: az egyik ráadásul egy egy FB - amit én nagyon tudnék szívlelni - Rhett Ellison, a másik meg a kis Celek (ő mondjuk csak a neve miatt) 😊
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
bevallom őszintén a harmadik körre kidőltem de lehet jobb is... 😊ez a qb húzást betudom a szokásos ried féle "őrültségek körébe"
én leginkább cb-t vártam volna, szerintem - lehet vele vitatkozni - de a jellegi állomány nem meggyőző
a két második kör nagyon tetszik!!
több mint 13 éve
Ezt szerintem is elkapkodtuk. Hihetetlen számomra ez a pick itt a harmadikban. Tényleg ennyire hátradőltünk már? Szerintem később is bent lett vna még és azért lett volna hova húzni . :/ Kicsit felbosszantottak itt a végére. 😊GreengoKellett egy hosszú távú projekt Reidéknek, mert őszintén Kafka soha nem lesz több egy közepes backupnál. Szerintem jó edzővel van esély rá, hogy egyszer kezdő legyen Foles.
Aztán a többit az idő eldönti, ha kezdőbe tornássza magát nem fogunk sírni a 3. körért, ha meg kihullik, akor meg akármi magas lett volna.
több mint 13 éve
Szerk.: Most Foles is, izgalmas ez a tippjáték. Folesnak örülnék ha később húzzuk de nem itt a 3. körben.Shadowt5Ezt szerintem is elkapkodtuk. Hihetetlen számomra ez a pick itt a harmadikban. Tényleg ennyire hátradőltünk már? Szerintem később is bent lett vna még és azért lett volna hova húzni . :/ Kicsit felbosszantottak itt a végére. 😊

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
Nem rossz nap. Kendricks játékát szeretem, Curry jómunkás, BPA, FOles meg majd meglátjuk mire viszi, de beelfér a húzása.Sanu csúszásért szorítottam de sajnos kiment nem sokkal előttünk (Jeffery is pont, pedig ő volt az abszolút favorit WRem)). Ha őt húzzuk akkor nálam B+ lett volna a nap így maradt a B-/C.
Legalább a fölösleges CB húzás elmaradt.
több mint 13 éve
Nálam is ez az első 3 tippem a játékban. 😀Ennek a húzásnak duplán örülök. 😊 Tippjátékban az első 3 tippem:Azt hiszem, hogy ez a D-line mindenkit szét fog büntetni.Nem hittem, hogy lesz ennyi eszünk. Nagyon kedvelem Curryt. :cool:BleedingGreen
Curry nagyon jó BPA pick volt.Newman
1/15 Fletcher Cox DT
2/46 Bobby Wagner LB
2/51 Vinny Curry DE
(Wagner pont mögöttünk ment ki.)Greengo
Ez a 2. kör egészen tetszik nekem, Curry pick király, Kendricks elsőre nem tetszett de blogon elolvastam az ismertetőt róla és igy már azért megbarátkoztam vele.
Szerk.: Most Foles is, izgalmas ez a tippjáték. Folesnak örülnék ha később húzzuk de nem itt a 3. körben.