Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 13 éve
Azt kizártnak tartom h a Colts így elengedje Fleenert már ha valóban akarják.dandeDe most mégis kiért mennénk fel oda?
több mint 13 éve
Azt kizártnak tartom h a Colts így elengedje Fleenert már ha valóban akarják.
több mint 13 éve
Én olyat is olvastam, hogy felmennék 2/2-re.
több mint 13 éve
Majdnem mindenhol Davidet olvasni. Nagyon szerettem volna Tampába őt vagy Wagner esetleg Brownt, de mi másodikban nem húzunk, örülnék, ha a 3 "egyszálbél" LBből egy ide kerülne!D11Wagnert szerintem jobban akarjuk. Nem véletlenül dolgozott vele Caldwell. Tegnap is az döntött, hogy Wash találkozott vele, meg gyakorlatokat csináltak és meggyőzte.
több mint 13 éve
Jenkins problémáiról tudna vki írni? Ti bevállalnátok?Jó kérdés ez a Jenkins dolog. Nálam Dennard meg Boykins lenen még esélyes. Sajnos nem láttam Janorist játszani, de ha tényleg olyan jó akkor jöhet. De 2/14-re inkább LB.
Mert leszarom ha folyamatosan füvezik, de a pályán mindent belead és jól játszik. De ha nem így van, akkor nem kockáztatnám meg.
Mondják, hogy a 90es évek elején a Cowboys-ban is tudta pár játékos, hogy hogyan kell bulizni, de a pályán ez nem látszott meg. Szal felőlem elfüstölhet napi 1 g-t ezt is leszarom meg azt is ha értelmi fogyatékos lesz (vagy már az) a lényeg, hogy le tudja venni az ellenfél elkapóját a pályáról.
Ugye Jenkins volt nálunk visit-en is szal ott is el tudtunk vele beszélgetni, meg hallani olyat, hogy nagyon kedveljük
(P. Schrager: I think Jenoris Jenkins could go as high as 15 to the Eagles tonight. I know they like him. A lot.)Bébé
több mint 13 éve
Jenkins problémáiról tudna vki írni? Ti bevállalnátok?Mert leszarom ha folyamatosan füvezik, de a pályán mindent belead és jól játszik. De ha nem így van, akkor nem kockáztatnám meg.
Mondják, hogy a 90es évek elején a Cowboys-ban is tudta pár játékos, hogy hogyan kell bulizni, de a pályán ez nem látszott meg. Szal felőlem elfüstölhet napi 1 g-t ezt is leszarom meg azt is ha értelmi fogyatékos lesz (vagy már az) a lényeg, hogy le tudja venni az ellenfél elkapóját a pályáról.
Ugye Jenkins volt nálunk visit-en is szal ott is el tudtunk vele beszélgetni, meg hallani olyat, hogy nagyon kedveljük
(P. Schrager: I think Jenoris Jenkins could go as high as 15 to the Eagles tonight. I know they like him. A lot.)
több mint 13 éve
Majdnem mindenhol Davidet olvasni. Nagyon szerettem volna Tampába őt vagy Wagner esetleg Brownt, de mi másodikban nem húzunk, örülnék, ha a 3 "egyszálbél" LBből egy ide kerülne!
több mint 13 éve
Na nézzük ki az akik szóba jöhetnek.Jefferynek, és hillnek örülnék, bár kicsit luxus lenne talán a WR.
WR: Stephen Hill, Reuben Randle, Alshon Jeffery, Mohamed Sanou
TE: Coby Fleener (de ő tutira kimegy), Dwayne Allen, Orson Charles (volt viziten), Ladarius Green
CB:Janoris Jenkins, Alfonso Dennard, Jayron Hosley, Brendon Boykin, Chase Minnifield,
LB: Lavonte David (imádom a játékát, de nem tartják sokra NFL szinten a méretei miatt), Zach Brown (Deny és Höri kedvence), Bobby Wagner (Caldwell dolgozott vele), Terrell Manning (az én kedvencem) Ronell Lewis, Travis Lewis, Mychal Kendricks, James Michael Johnson (volt viziten)
S: Brandon Taylor, Markelle Martin, George Iloka
DE: Andre Branch, Vinny Curry, Jared Crick
QB: Kirk Cousins, Nick Foles, Russel Wilson
OL: Peter Konz C, Cordy Glenn T/G, Jonathan Martin T, Bobby Massie T, Jeff Allen T, Mitchell Schwartz T.
Na ez az a lista amiből ki fog ma kerülni, a remélhetőleg legalább 3 pickünk.Shawn84
TE nem kell szerintem, ilyen első körökben semmiképpen sem
a CB-k és DE-k közül innen bárkit szívesen látnék, Safetyt és OL-t szerintem ráérne később is húzni, így vagyok az irányítókkal is.
Lavontet én is bírom, a david-brown-wagner trióból örülnék valakinek 😊
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Jim Washburn Cox-ról:Spags rendszere se rossz, de ha csak ezen múlt akkor bekaphatja 😀
"I’m not going to coach forever, and if this was my last big time project here, this would be fun.""
"When God made him, he made him to be in this system right here."
Jim 62 éves. A 2013-as szezon végéig van szerződése velünk. (Reid-nek is akkor jár le.)
Mondogatják, hogy Spags Washburn rendszere miatt nem jött ide, szal nem mindenki van oda ezért a rendszerért, de remélem, hogy még sok évig lesz a DL-coach-unk.Bébé
több mint 13 éve
Jim Washburn Cox-ról:"I’m not going to coach forever, and if this was my last big time project here, this would be fun.""
"When God made him, he made him to be in this system right here."
Jim 62 éves. A 2013-as szezon végéig van szerződése velünk. (Reid-nek is akkor jár le.)
Mondogatják, hogy Spags Washburn rendszere miatt nem jött ide, szal nem mindenki van oda ezért a rendszerért, de remélem, hogy még sok évig lesz a DL-coach-unk.
több mint 13 éve
Na nézzük ki az akik szóba jöhetnek.WR: Stephen Hill, Reuben Randle, Alshon Jeffery, Mohamed Sanou
TE: Coby Fleener (de ő tutira kimegy), Dwayne Allen, Orson Charles (volt viziten), Ladarius Green
CB:Janoris Jenkins, Alfonso Dennard, Jayron Hosley, Brendon Boykin, Chase Minnifield,
LB: Lavonte David (imádom a játékát, de nem tartják sokra NFL szinten a méretei miatt), Zach Brown (Deny és Höri kedvence), Bobby Wagner (Caldwell dolgozott vele), Terrell Manning (az én kedvencem) Ronell Lewis, Travis Lewis, Mychal Kendricks, James Michael Johnson (volt viziten)
S: Brandon Taylor, Markelle Martin, George Iloka
DE: Andre Branch, Vinny Curry, Jared Crick
QB: Kirk Cousins, Nick Foles, Russel Wilson
OL: Peter Konz C, Cordy Glenn T/G, Jonathan Martin T, Bobby Massie T, Jeff Allen T, Mitchell Schwartz T.
Na ez az a lista amiből ki fog ma kerülni, a remélhetőleg legalább 3 pickünk.
több mint 13 éve
Hát ha nálunk is olyan jó lesz csak rúgás blokkolásban mint egyetemen volt vagy még javít is rajta már megérte, de sztem amúgy is 😊
több mint 13 éve
2. kör. A mai nap elméletileg a 14. pick lesz a mienk. QB: még mindig nem akarok
RB: korai lenne, ráér később
WR: WR picknek örülnék
TE: ennek annyira nem. A draft során biztos, hogy érkezni fog hozzánk TE, de egy 2./3. számú TE-re sztem nem kell 2., 3. körös cetlit áldozni. Max akkor ha ezzel akarjuk megoldani a RZ problémánkat és akkor a WR húzás hanyagoljuk.
OL: Korainak tartom még. Majd később.
DE: Egy DE-nek is örülnék. Graham, Hunt zsákbamacska, Tapp-ba pedig már nincsen upside.
LB: Ennek is örülnék. Sőt hát kéne is jönnie vkinek a 2-3. körben.
CB: Ezt is jó döntésnek tartanám.
S: Korai. Nem kell még.
Szal a mai 3 pick-ünkkel én egy nagy, gyors WR/TE-t szeretnék, egy LB-t és egy CB-t.
több mint 13 éve
Hát minden focis oldal oda van Cox-ért:http://philly.sbnation.com/philadelphia-eagles/2012/4/26/2979047/fletcher-cox-scouting-report-eagles-dramatically-upgrade-interior
A fan-ok nagy része is nagyon örül ennek a húzásnak.
Egyes statok szerint
2010-ben:
12 meccs alatt 29 tackle, 5,5 TFL, 2,5 sack, 4 QB hurries, 1 FF, 2 rúgást blokkolt
2011-ben:
12 meccs alatt 56 tackle, 14,5 TFL, 5 sack (3 meccsen érte el ezt az 5 sack-et), 3 QB hurries, 1 FF, 2 rúgás blokkolt
És azon a pár meccs vidin se látom azt a hatalmas pass-rush potenciált.
De ha Washburn azt mondja, hogy kurvajó lesz akkor biztos így van.
Mathis üdvözölte Cox-ot twitteren 😀
"Welcome to Philly @fcoxx_94. Watch out for their LG in training camp. He's awesome."
több mint 13 éve
Nagyon már el se baszhatjuk 😀
több mint 13 éve
Arra nincs megérzésem, igazából nem lepődnék meg sem CB, DE, WR-en. Semmin igazából 😀Az az érzésem, hogy a második mai pick lesz csak LB.EazzyÉs az első?Shawn84
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 13 éve
Punter :cool:Az az érzésem, hogy a második mai pick lesz csak LB.EazzyÉs az első?Shawn84
több mint 13 éve
Az az érzésem, hogy a második mai pick lesz csak LB.
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Sunshine-nak voltak szép megmozdulásai, de egyszerűen nem érzem azt hogy használja az adottságait. A példa kedvéért Sanu vagy Jeffrey a játék sok elemében nem domináns, de ha feldobják a labdát akkor bizony "megmutatják ki az úr". De semmi gondom nem lenne ha vmi csoda folytán berántanánk Fleenert és rengeteg 2 TE settel mennénk. A Mudd-féle rendszertől egyáltalán nem áll távol ez a felállás. Curry azért nagyon vonzó célpont számomra is, ezt el kell ismernem 😊 Ha ő bent lenne nálunk, akkor nehezen tudnék nemet mondani, akkor is ha a DE hátrébb van a listámon. Rég vártam ennyire 2. kört, most úgy érzem hogy nagyon jó értékek vannak a 2. körben, és a 2 2. körössel súlyosan javíthatjuk a keretet. Szerencsére Dallas és Skins pick nincs 2. körben, így legalább attól nem tartok hogy behúzzák egyik kedvencemet 😀 Tegnap féltem a Giants-Fleener kombótól is 😊 Elég erősödés, túl sok is a RG3-Claiborne kettős 😊 Mondjuk a Cox erősítés számomra feledteti ezt, és még a 2. körben ez durván javulhat is. Cb-t mindenképp húznék azért ma, hiszen DRC utolsó év, és csak reménykedni lehet hogy szélen végre top formában lesz, Aso meg 30 éves. Hanson pedig nem kezdő szint nálam, egy gyors slot WR szétszedi durván, ráadásul upside-ja sincs.
több mint 13 éve
Pedig szerintem ő se rossz amikor megkapta a lehetőséget nagyjából élt is vele. A továbbiakra játékost nem tudok mondani esetleg posztot Lb alap mindenképp 2.kör, aztán esetleg CB/WR/OL majd5.körben csakis vagy TE/DE ezek ott nekünk bejövösek 😛dande3. körben szerintem az elérhető legjobbat fogjuk húzni. ha Vinny Curry benn lenne akkor lehet hogy őt. Graham ide vagy oda. Ott úgyis Tapp lenne elküldve először.
több mint 13 éve
Pedig szerintem ő (mármint Sunshine) se rossz amikor megkapta a lehetőséget nagyjából élt is vele. A továbbiakra játékost nem tudok mondani esetleg posztot Lb alap mindenképp 2.kör, aztán esetleg CB/WR/OL majd5.körben csakis vagy TE/DE ezek ott nekünk bejövösek 😛
több mint 13 éve
Ha kapásból behúzzuk Wagnert (nagyon nem lepne meg) és utána jönne egy CB akkor a 3. körösre nincs igazán ötletem. Illetve van csak túl sok. QB, RB, TE, WR, S
több mint 13 éve
Magasnak ott van Sunshine és vele se tudunk igazán mit kezdeni.Shawn84Ez nem jelenti azt, hogy a típussal van ott a fő gond, talán máshol hibádzik a képlet.. (:
Nekem is magasabb (jobb) fajta WR kell, Sunshine-nél bőven lehetne jobbat találni. De akár az egyik elit TE prospecttel is kiegyeznék.
több mint 13 éve
Néztem élőben, és nagyon nagyon örülök Coxnak!Magasnak ott van Sunshine és vele se tudunk igazán mit kezdeni.
DE-t nem akartam volna igazán, én megadnám az esélyt BG-nek meg Huntnak is, és azért Trent is még jó pár évig beton kezdő lesz 😊 Babin már 31, de van elég rotációnk és fiatalunk is oda. Lb-nek csak Kuechlynek örültem volna, Djax hosszabbítással túlzásnak érezném az 1. körös WR-t, CB-t elviseltem volna, de DT a sérülékeny és 31 éves Jenkins mögé az egyik legjobb húzás. Cox nagyon nagy tehetség, Washburn alá fog pirítani rendesen, és én igazán megbízom benne, mindhárom sráccal töltött 1-1 napot, ő tudja kit akart. Azért ne feledjük, hogy Cox az utóbbi hetekben már szinte mindenkinél top10 pick volt, sokan a 6. helyre is várták...
2 körben 3 poszt közül válogatnék: slot CB, OLB, magas WR/TE. Ha mindhármat megoldanánk a 2.-3. körben akkor ez egy eszméletlen jó draft már. CB posztra én lehet megpróbálnám Jenkinst, a tehetsége hatalmas, és úgy érzem idén megengedhetünk magunknak egy boom or bust húzást a 2. körben. Reméljük Aso-ék mutatnák neki a helyes utat. Ha ő nem, akkor Boykin az álmom. Lb sorba sok mindenkinek örülnék (Wagner, L.David, D.Davis), a magas elkapó pedig tőlem lehet bárki 😀 Fleener, Jeffrey, Hill, Sanu.
Ha jönne egy magas WR, és jó is lenne, akkor Maclint én bevinném néha slotba 3 WR-es felállásban. (ettől nem lenne kevésbé kezdő mint eddig, sokan csinálják ezt, pl. Colston is talán a fele snapet onnan kezdi).cooltiszo