Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 13 éve
álítólag van olyan susmogás, hogy az eagles a szemét tannenhillen is tartotta. mit tudtok erről?VenturaVolt róla szó többször, de nekünk Cox kellett.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Néztem élőben, és nagyon nagyon örülök Coxnak! DE-t nem akartam volna igazán, én megadnám az esélyt BG-nek meg Huntnak is, és azért Trent is még jó pár évig beton kezdő lesz 😊 Babin már 31, de van elég rotációnk és fiatalunk is oda. Lb-nek csak Kuechlynek örültem volna, Djax hosszabbítással túlzásnak érezném az 1. körös WR-t, CB-t elviseltem volna, de DT a sérülékeny és 31 éves Jenkins mögé az egyik legjobb húzás. Cox nagyon nagy tehetség, Washburn alá fog pirítani rendesen, és én igazán megbízom benne, mindhárom sráccal töltött 1-1 napot, ő tudja kit akart. Azért ne feledjük, hogy Cox az utóbbi hetekben már szinte mindenkinél top10 pick volt, sokan a 6. helyre is várták...
2 körben 3 poszt közül válogatnék: slot CB, OLB, magas WR/TE. Ha mindhármat megoldanánk a 2.-3. körben akkor ez egy eszméletlen jó draft már. CB posztra én lehet megpróbálnám Jenkinst, a tehetsége hatalmas, és úgy érzem idén megengedhetünk magunknak egy boom or bust húzást a 2. körben. Reméljük Aso-ék mutatnák neki a helyes utat. Ha ő nem, akkor Boykin az álmom. Lb sorba sok mindenkinek örülnék (Wagner, L.David, D.Davis), a magas elkapó pedig tőlem lehet bárki 😀 Fleener, Jeffrey, Hill, Sanu.
Ha jönne egy magas WR, és jó is lenne, akkor Maclint én bevinném néha slotba 3 WR-es felállásban. (ettől nem lenne kevésbé kezdő mint eddig, sokan csinálják ezt, pl. Colston is talán a fele snapet onnan kezdi).
több mint 13 éve
álítólag van olyan susmogás, hogy az eagles a szemét tannenhillen is tartotta. mit tudtok erről?
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 13 éve
Az NFL.comon a szakértők szerint a 11. legjobb picket hoztuk el a 12. helyen. Szóval egy helyet már alapból ugrottunk és ehhez még hozzájön az is, hogy a nagyot csúszó pickek ugye felértékelődtek (lásd DeCastro, Reiff). Az olvasók szerint eddig B+ vagyunk, jó lenne ma egy jó LB-OL-RB/WR hármassal felnyomni A- -ra legalább. Remélem idén max a harmadik napon lesz meg a szokásos reach, vagy esetleg elmarad. Amúgy ha már úgyis játszunk idén a Brownsszal, Heckert Weedenes döntéséhez mit szóltok?somebody08😂 😂 😂
több mint 13 éve
Az NFL.comon a szakértők szerint a 11. legjobb picket hoztuk el a 12. helyen. Szóval egy helyet már alapból ugrottunk és ehhez még hozzájön az is, hogy a nagyot csúszó pickek ugye felértékelődtek (lásd DeCastro, Reiff). Az olvasók szerint eddig B+ vagyunk, jó lenne ma egy jó LB-OL-RB/WR hármassal felnyomni A- -ra legalább. Remélem idén max a harmadik napon lesz meg a szokásos reach, vagy esetleg elmarad. Amúgy ha már úgyis játszunk idén a Brownsszal, Heckert Weedenes döntéséhez mit szóltok?
több mint 13 éve
Nem annyira örültem neki, de ha valami meggyőzött az az, hogy Washburn és Reid is úgy beszélt róla, hogy nagyon de nagyon akartuk. Wash konkrétan ajnározta, pedig ő nem igazán szokott ilyet csinálni. Állítólag Jenkinsel fogják rotálni elsősorban de DE-t is fog játszani ha szükség lesz rá. Az látszik hogy az utóbbi években Cox az a játékos akit tényleg baromira meg akartunk szerezni.Nem véletlenül. De még gyúrnia kell magára egy kis izmot szerintem.
több mint 13 éve
Kettős érzések, de nagyon nem tudtak volna Kiklin kívül mást hozni, akinek olyannyira örültem volna. Legalább nem csináltunk ordas nagy baromságot.Jobb a sok közül válogatni, de lehet a saját helyzetünket nehezítettük ezzel, hogy a 6 DT-ből kit rakunk ki majd. Dixon ha visszanyeri a sérülés előtti formát én nagyon nem engedném el. Patterson mellett az egyetlen futás ellen használható játékosunk, és a sérülésig szerintem bika volt. Thornton-ért meg akkor minek küzdöttünk, hogy ne vigyék PS-ből, ha idén kiszórjuk (mert visszatenni még egyszer nem fogjuk tudni tenni szerintem). Mindenesetre a versenyhelyzet megteremtve a training camp-re.
Ma jöhet a LB, WR (vagy LB-LB, LB-OL) párosra a húzás. Előbbi nem szorul magyarázatra, utóbbiban meg szerintem nagyon vékonyak vagyunk (CB-nél is). Két ilyen ropival, mint Maclin és Jackson nem életbiztosítás a dolog. Egyik biztos ki fog dőlni, minimum néhány meccsre (Dounta is jön/megyünk hozzá). Ilyen mély class esetén sem várnék tovább, főleg hogy akár kezdő is jól jönne aki jól tud routeot futni, és Avant-tal megoldaná a slot posztot. Fürgelábú "fussszélenelőre és dobom" szélső WR-t persze később is zsákolhatunk.
Viszont akár egy TE draft esetén sem biztos, hogy lefelé kerekedne a szám. CB-t, S-t, HB-t nagyon nem szeretnék még ma (főleg nem 2. körben) látni nálunk.
több mint 13 éve
Elég erős DT szekció jött össze nálunk:Patterson, Jenkins, Dixon, Landri, Cox, Thornton
Biztos, hogy csapatot fog találni az, akit innen cut-olni fogunk.
több mint 13 éve
lassan megbarátkozunk vele szerintem.Volt pár meglepő pick....
na ma előre egy LB,CB párosért
több mint 13 éve
Még így is nekünk lesz talán a legjobb/gyorsabb DL-ünk akik megfog(hat)ják RGIII-t ...
több mint 13 éve
Szép jó reggelt: Köszi a gyors Wash interjút, még Reidre is kíváncsi vagyok mit mondott. A Giants futót húzott aki még csak 20 éves félek sok borsot tör majd az orrunk alá bár a fanok most ebben még nem hisznek, meglátjuk. Sajna Vick is kapott célpontot a Boys-nál bízom benne helyette a sajátjait találja meg. RGIII meg ugye nem kérdés, hogy gubancot jelenthet. Cox meg a többieknek 😊
több mint 13 éve
Mikor kiment Poe kicsit megijedtem, de mikor feltradeltunk nagyon orultem. Hightowerben remenykedtem kicsit a vege fele.
Szerk: Washburnnel volt egy interju, mondta h 3 nap egymas utan volt a 3 elso korre vart DT-vel (Brookers? , Poe es Cox) private workout es igy jo kepet kapott a 3 sracrol. A workout olyan volt, mintha egy rookie linemant edzene TC-ben. Cox-ra mondta a cimben is szereplo "he took my breath away" sort. Emlitette tovabba, hogy beultek enni es 3 oran keresztul beszelgettek, mint kiderult Cox is szokott vadaszni.
Volt meg szo arrol, hogy az idejovetelet nagyban segitette az h Andy szeret elso korben DT/DL-be huzni es hogy hasonlo a gondolkodasmodjuk ezekben a kerdesekben. (Roviden ennyi)
több mint 13 éve
27 játékost értékeltünk első körösnek.Alap. Rá kell menni a legjobbra. :cool:
Nyomathatnánk egy feltrade-et. 😀Bébé

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
27 játékost értékeltünk első körösnek.Nyomathatnánk egy feltrade-et. 😀
több mint 13 éve
Ebből látszik, hogy én nem értek hozzá csak mezei szurkoló vagyok 😀Na Pats behúzta Jonest ettől nem kell tartani
több mint 13 éve
Az Lb-k eddig eléggé benn ragadtak talán belenyúlhatunk még a jóba viszont a DE run megindult Reid vajon nem izgul 😛dandeNem ragadtak be, erre lehetett számítani. Csak Kutyuli meg Magastorony számított első körösnek, most meg Irvin meg McClellin is ott van.
több mint 13 éve
Az Lb-k eddig eléggé benn ragadtak talán belenyúlhatunk még a jóba viszont a DE run megindult Reid vajon nem izgul 😛
több mint 13 éve
CoxMondtam én, hogy felmegyünk érte. Én most azért nagyon örülök. 😊 Jó lesz ez.
hmJanek

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
Nektek nem tűnt úgy hogy Reid mintha fogyott volna arcra legalábbis? Nem tűnt jó bőrben lévőnek de lehet csak álmos vagyok.....dandeMinden offseasonban fogyókúrázik.

több mint 13 éve
Azért első köröst nehogy ne játszassunk már......pláne hogy fel is mentünk érte. Sztem nyilván Washt is megkérdeztékdandeNyilván fog játszani, de kezdőben szerintem most nincs is rá szükség. Passz szituációkban lehet majd számítani rá. Meglátjuk, hogy fejlődik a szezonkezdetig, de futó downoknál jelenleg nem tenném pályára.

több mint 13 éve
Nektek nem tűnt úgy hogy Reid mintha fogyott volna arcra legalábbis? Nem tűnt jó bőrben lévőnek de lehet csak álmos vagyok.....
több mint 13 éve
Azért első köröst nehogy ne játszassunk már......pláne hogy fel is mentünk érte. Sztem nyilván Washt is megkérdeztékdandePersze. Egy egész napot töltött el vele Washburn. Workout-olta meg próbálta megismerni.
Szal nyilván most nagyon örül Wash. Meg Cox is.
több mint 13 éve
Azért első köröst nehogy ne játszassunk már......pláne hogy fel is mentünk érte. Sztem nyilván Washt is megkérdezték
több mint 13 éve
Igen, mert így eggyel kevesebb LB-t tudunk hozni a végén 😀BleedingGreenJah tényleg azzal mi már kezdőt szoktunk húzni. 😀