Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 13 éve
Longsnapper 😂? csakhogy Dbos ne érezze biztonságban magát.
több mint 13 éve
és a hetedik körben hozunk egy FB/RB... 😊
több mint 13 éve
A két falunkat most eléggé feltöltöttük.Örülhet a két nagy barát.
Feltehetőleg már csak egyszer fogunk választani.
Lényegében tökmind1, hogy hova húzunk.
több mint 13 éve
Úgy látszik DE után átállunk az OL emberek tömegére. Mudd papa nagyon akarja a helyet Shadynek a futáshoz 😊
több mint 13 éve
Brandon Washington OT/OG
több mint 13 éve
Nah jött az elkapó, akit a Red Zone-ban is hasznunkra lehet.
több mint 13 éve
Tetszik az embereknek kinn.
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 13 éve
Tessék magasság alapján ha jól sejtem megvan az RZ célpont
több mint 13 éve
Marvin McNutt WR
több mint 13 éve
Ha jól látom akkor a nálunk vizitálók közül bent van még:Jordan Bernstine CB/S
Janzen Jackson S
Damaris Johnson WR
Lucas Nix OG
Cody Pearcy WR
több mint 13 éve
Kiket látnátok szívesen még Eagle-ként?RB: Polk, Poole, Ganaway
Én nem vok otthon NCAA-ben, szal maradnak azok a játékosok, akiket a mock-draftban húztam:
Eric Page WR Toledo
William Vlachos C Alabama
Adonis Thomas RB ToledoBébé
WR: Jones, McNutt, Edwards, Maze, Hemingway
TE: Paulson, Linthicum, Smelley
LB:Lewis, Cole, Acho, Burfict, Franklin
S: Allen
több mint 13 éve
Kiket látnátok szívesen még Eagle-ként?Én nem vok otthon NCAA-ben, szal maradnak azok a játékosok, akiket a mock-draftban húztam:
Eric Page WR Toledo
William Vlachos C Alabama
Adonis Thomas RB Toledo
több mint 13 éve
Szerintem egyértelmű miért ő az ötödik körben.- Nem nagyon volt már úgy sem senkit sehová húzni és úgy voltunk vele az 5. körök úgyis jók hátha megadjuk neki ezt a szerencsét, ő lesz az új Peters 😛Ennél azért jobb arc vagyok. Nem garantálom hogy cutig kin lesz de 1-2 hétig igen. Aláírást meg nem váltok emiatt a faszparaszt miatt 😀
Shawn csak két dolog: ez ugye most nálad a vállald az arcod című fejezet 😉 s a Shady Mcoyy fan különösen jól néz ki alatta 😊dande
több mint 13 éve
Szerintem egyértelmű miért ő az ötödik körben.- Nem nagyon volt már úgy sem senkit sehová húzni és úgy voltunk vele az 5. körök úgyis jók hátha megadjuk neki ezt a szerencsét, ő lesz az új Peters 😛 Shawn csak két dolog: ez ugye most nálad a vállald az arcod című fejezet 😉 s a Shady Mcoyy fan különösen jól néz ki alatta 😊
több mint 13 éve
Amennyire tudom Cox és Kendricks kivételével az összes pick-ünk "team captain" volt.Boykinnak volt valami, de nem tudnám megmondani mi.
Ahhoz képest, hogy mondta Roseman a karakter gondokat átértékeljük eddig még mindig nem húztunk balhés játékost.
Igaz lehet a végére bekeményítünk egy Dennard, Burfict duóval. 😀Bébé
több mint 13 éve
Amennyire tudom Cox és Kendricks kivételével az összes pick-ünk "team captain" volt.Ahhoz képest, hogy mondta Roseman a karakter gondokat átértékeljük eddig még mindig nem húztunk balhés játékost.
Igaz lehet a végére bekeményítünk egy Dennard, Burfict duóval. 😀
több mint 13 éve
Na hetedik körben Burfict? 😀 Meglesz az anyagbeszállítónk.EazzyFelőlem jöhetne. Legrosszabb esetben cut-oljuk. Low risk - High reward 😀
Maradt 3 pick. Remélem egy elkapót húzni fogunk legalább a drafton.
több mint 13 éve
Na hetedik körben Burfict? 😀 Meglesz az anyagbeszállítónk.
több mint 13 éve
Már leesett, hogy miért húzta be Reid Foles-t. Foles is elég sűrűn használja a "heckuva" kifejezést és a "thats on me"-t is elsütötte a PC-je elején, amikor a vesztes meccsekről kérdezték (ha jól értettem).
több mint 13 éve
Aki bevállalja cutig, hogy ez lesz a profilképe, annak adok egy sört 😀EazzyOké 😊
több mint 13 éve
Rövid yardnál jó lehet futást blokkolni.Dunlap is jól nyomta azon a két meccsen, pedig Ő se kicsi.Hát az bebaszna, ha nem tetszene neki ez a pick.De ekkora baszomnagy emberrel mit csinál? Vik a nyakába ugrik, Kelly meg elfut vele TD-ig?Shawn84
Gondolom kikértük a véleményét és Ő (is) akarta.Bébé
Vmit csak lát benne, ha elvittük.
Vagy lehet, hogy kezdő LT-nek akarja és akkor full fehér falunk lesz.
Kelly-Mathis-Kelce-Watkins-Herremans
Ha szarul védik Vick-et és nem nyitnak utat Shady-nek nem is fogják rasszistának gondolni őket.Bébé
több mint 13 éve
Aki bevállalja cutig, hogy ez lesz a profilképe, annak adok egy sört 😀
több mint 13 éve
Azt is tudok! Meg kb mindent 😀 Mondjuk az nekem is. Bár ha már Bills akkor Andre Reed.Kelly mezt valaki???? 😂Shawn84Jim Kelly jöhet. 😀BleedingGreen
több mint 13 éve
Dunlap is jól nyomta azon a két meccsen, pedig Ő se kicsi.De ekkora baszomnagy emberrel mit csinál? Vik a nyakába ugrik, Kelly meg elfut vele TD-ig?Shawn84Szerintem Mudd is anyázik.Shawn84Hát az bebaszna, ha nem tetszene neki ez a pick.
Gondolom kikértük a véleményét és Ő (is) akarta.Bébé
Vmit csak lát benne, ha elvittük.
Vagy lehet, hogy kezdő LT-nek akarja és akkor full fehér falunk lesz.
Kelly-Mathis-Kelce-Watkins-Herremans
Ha szarul védik Vick-et és nem nyitnak utat Shady-nek nem is fogják rasszistának gondolni őket.
több mint 13 éve
Kelly mezt valaki???? 😂Shawn84Jim Kelly jöhet. 😀