Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 13 éve
Polk, ha egészséges lesz simán beférhet a rosterre.Harrisnak én is örülök. Nagyon jó off corner (ala Asante), remekül érzi az irányítókat, szinte mindegyik elit PAC10 irányitót szomorította már (Luck, Barkley, Locker). Veszélyes returner. A kis mérete lehet hátrány, talán a legkisebb tömegű CB a classban. Redflagek vannak bőven nála, főleg közlekedési ügyekben voltak gondjai, pár év alatt gyakorlatilag az összes közlekedési szabálysértést elkövette, bár több éve nincs érvényes jogsija. Több mint 5000$ bírságot halmozott fel. Egy sofőrt mindenképpen fogadnék neki, hogy eljusson a TC-be. 😀
Akpla gigasteal lehet, csak szólok. 😉 Oregonról transzferelt a Montana Statere, hogy játéklehetőséget kapjon és a jobb ösztöndíj miatt. Sejt és molekuláris biológiából diplomázott (szóval nem kommunikációból vagy politológiából 😀 ) Atletikus, gyors, jó route futó, jó test kontroll az elkapásoknál. All-Big Sky Conference csapattag, AP All-American honorable mention.
Pro day: 40 yd: 4.52, 4.49 , Vertical: 36'', bench press: 20

több mint 13 éve
Friss lista az érkezőkről. Bébé rosszul lesz ha meglátja ( 😀 ) :Chase Ford Miami TE-t is írják hozzánk.
Chris Polk – RB – Washington
Cliff Harris – CB – Oregon
Phillip Thomas – S – Syracuse
Damaris Johnson - WR - Tulsa
Emil Igegwanu – TE – UMass
Matt Camilli – LS – UTEP
Elvis Akpla – WR – Montana State
Ryan Tydlacka – P – Kentucky
Aaron Pflugrad – WR – Arizona State
szerk: Polkot mindenki második napra várta a drafton csak van egy sérülése. (váll) Azt írják egészségesen simán rosterre kerülhetne.Greengo
Egyébként azt azért furcsálom, hogy egy "natural" centert sem kerestünk meg, pedig pl. Brewster vagy a Gerhart tesó még szabad volt. Polk meg valamelyik WR meg fel is férhet a rosterre, bár egyiket se ismerem; csak Akplának volt az a bizonyos elkapása (http://youtu.be/Y8yqz6p28ZE), amit ismerek.
több mint 13 éve
Friss lista az érkezőkről. Bébé rosszul lesz ha meglátja ( 😀 ) :Polk meg Harris nekem bejön. Nem tartom teljesen elvetemültnek őket. Pflugrad is mutatott néhány nagyon szép dolgot a Sun Devilsben. LB meg nincs. 😕
Chris Polk – RB – Washington
Matt Camilli – LS – UTEP
szerk: Polkot mindenki második napra várta a drafton csak van egy sérülése. (váll) Azt írják egészségesen simán rosterre kerülhetne.Greengo
Burfict meg a börtöncsapatban. Cinciben 😊
több mint 13 éve
Friss lista az érkezőkről. Bébé rosszul lesz ha meglátja ( 😀 ) :Chris Polk – RB – Washington
Matt Camilli – LS – UTEP
szerk: Polkot mindenki második napra várta a drafton csak van egy sérülése. (váll) Azt írják egészségesen simán rosterre kerülhetne.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
+ Polk és AkplaCliff Harris jött UDFA-ként. Remélem megéri a rostert!SebiiŐ oregoni és CB. Érkezett még Phillip Thomas S a Syracuseról.Greengo

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Cliff Harris jött UDFA-ként. Remélem megéri a rostert!SebiiŐ oregoni és CB. Érkezett még Phillip Thomas S a Syracuseról.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
Cliff Harris jött UDFA-ként. Remélem megéri a rostert!
több mint 13 éve
Burfict UDFA lett (ahogy várható volt), lehet, hogy egy próbát megérne, megnézni, hogy mi sül ki belőle.
több mint 13 éve
Bakker most esik le...nem tradeltünk a Pats-el. 😐
több mint 13 éve
Holnaptól UDFA
több mint 13 éve
Nah akkor a 2012-es NFL draft:1/12 - Fletcher Cox DT
2/14 - Mychal Kendricks LB
2/27 - Vinny Curry DE
3/25 - Nick Foles QB
4/28 - Brandon Boykin CB
5/18 - Dennis Kelly OT
6/24 - Marvin McNutt WR
6/30 - Brandon Washington OG
7/22 - Bryce Brown RB
több mint 13 éve
Na ennyi idénre most már irány a munka. Hála Istennek úgy tűnik a zűrösebb kérdéseket lerendeztük még a draft előtt nyugodt felkészülés következhet. Osztályozni nem nagyon tudom mert annyira nem értek hozzá, de az itteni és a kinti reakciók alapján B nél rosszabb nem lehet. Aztán a többit az idő elárulja.
több mint 13 éve
RB-t akartam, szal jó pick ez a 7. körben.Amúgy ezt a Hall trófeát AP mellett olyan "nagyságok" is megkapták, mint a jó öreg Lorenzo Booker, Jimmy Clausen és Terelle Pryor, szóval sokat nem jelent.
Az kemény, hogy az utóbbi 2 évben nem futott 20 yard-ot. De legalább nincsen elhasználódva.
Komolyan szurkolók ennek a gyereknek, már csak az Asante pick miatt is.
Kiv vagyok, hogy majd Reid mit mond róla.Bébé
Bírom az ilyen pickeket, bármi kisülhet belőle. Combine-ra meg sem hívták szóval igazi sötét ló.
több mint 13 éve
Járt nálunk workout-on. Ez pozitívum. 😀Azt mondják "Boom or Bust", persze a 7. körhöz mérten.
több mint 13 éve
RB-t akartam, szal jó pick ez a 7. körben.Az kemény, hogy az utóbbi 2 évben nem futott 20 yard-ot. De legalább nincsen elhasználódva.
Komolyan szurkolók ennek a gyereknek, már csak az Asante pick miatt is.
Kiv vagyok, hogy majd Reid mit mond róla.
több mint 13 éve
"Balhés" gyerek (college váltás, eltiltás, állítólagos juttatások egyetemen), középsuliban nagy sztár volt, megkapta a Hall trófeát, mint az USA legjobb középsulis focistája. Vezette korosztálya rival.com rangsorát, Adrian Peterson óta ő volt az első, aki ezt RB-ként tette. Wikipédián mindez részletesebben is fent van.
több mint 13 éve
Ez a csávó tényleg nem futott az egyetemen 150x a labdával?
több mint 13 éve
Bryce Brown RB Kansas St.
több mint 13 éve
Bryce Brown RB
több mint 13 éve
Na a mi saját Irrelevantunk most jön...
több mint 13 éve
Washington tényleg elég mobilis. Tud futni.Majd valakit átnevelünk most van választék bőven 😊
Centert vártam volna, de lehet majd csak az (UD)FA-k közül fog vki jönni.Bébé
több mint 13 éve
Washington tényleg elég mobilis. Tud futni. Centert vártam volna, de lehet majd csak az (UD)FA-k közül fog vki jönni.
több mint 13 éve
Brandon viszont pl Höri előrejelzései alapján itt nagy steal meglátjuk mi lesz belőle. McNutt a gyakorló vidókon is láthatóan eljetett néhány könnyű labdát is pedig se ellenfél semmi. Hát lehet nem lesz 3 és Avant.
több mint 13 éve
McNutt-ról egy írás:http://www.blackheartgoldpants.com/2012/4/26/2976859/2012-nfl-draft-so-youve-drafted-a-marvin-mcnutt#storyjump
Egyetemre még QB-ként érkezett, de 2009-ben már elkapóként számoltak vele.
Tavaly 82 elkapás, 1315 yard, 12 TD Az Iowa-nal szinte minden WR-rekordot megdöntött.
Azonban nem vmi gyors, hatalmas elkapásokra is képes, de vmikor a könnyű passzt elejti, a neves CB-k ellen nem hozott jó számokat.
több mint 13 éve
és a hetedik körben hozunk egy FB/RB... 😊tûzoltóArra ott van Havili. Még egy LB-nek örülnék.